Πιο πολυ για το ιδιο το σεναριο ενδιαφερομαι. Ουτως η αλλως αν αγορασω και τα δυο το πρωτο θα παει για το laptop και το δευτερο για X360.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Witcher 2: Assassins of Kings
Collapse
X
-
nooto μιας και μάλλον θα το πάμε μαζί και το Witcher 2 από ότι όλα δείχνουν τσέκαρε τα παρακάτω post που βοηθούν σχετικά να πάρεις μια ιδέα τι έπαιζε στο πρώτο game. Το έχω το Witcher EE αλλά στο μπρίκι με την integrated card δεν τρέχει με τπτ
Eδώ τα Saturn έχουν σπάσει το street date, παραλίγο να ενδώσω, αλλά περιμένω την Dark Edition από το amazon- ελπίζω να είναι και υπογεγραμμένη.
Comment
-
Πέρα από το αναμενόμενο δέσιμο με τους χαρακτήρες και ένα από τα καλύτερα RPG της 10ετίας δε χάνετε τίποτε άλλο από θέμα σεναρίου, εκτός από το inported save. Το codex είναι λεπτομερέστατο και συμπληρώνει μια χαρά τα κενα.
Απλά να πω πως σε παράλληλα playthroughs θα συμμετάσχω κ εγώ για να δω το νέο υλικό της Enhanced Edition, απλά από την Κυριακή του Θωμά και μετά.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Πέρα από το αναμενόμενο δέσιμο με τους χαρακτήρες και ένα από τα καλύτερα RPG της 10ετίας δε χάνετε τίποτε άλλο από θέμα σεναρίου, εκτός από το inported save.
Σε άλλα νέα η υποδοχή του τίτλου- μιλάμε για το 360 port, είναι τουλάχιστον διθυραμβική.
Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.
Πολύ καλά τα reviews των eurogamer και Strategy Informer.
Last year's great PC role-player becomes this year's console contender in a superb new Xbox 360 version of the Polish blockbuster.
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΠαίδες επειδή το βλέπω να αργεί να μου έρθει στείλτε πμ με κάνα λινκ να τα κατεβάσω και τα δύο.Και τα ξεκινάμε παρέα.Από το 1 φυσικά.
edit:άκυρο,βρήκα τελικά.
έκαναν εξαιρετική δουλειά στην μεταφορά του τίτλου στο 360, βέβαια δεν ξέρω αν τρέχει σε native 720p ή sub-hd ανάλυση
Tech Analysis: The Witcher 2
Digital Foundry hails the witchcraft performed by Polish developer CD Projekt in transposing its cutting-edge PC RPG to Xbox 360.
στο pc το τρέχουμε σε 1080p με 40-60 fps:troll:
Comment
-
Altair γιατί δεν το αγοράζεις από GOG ή Steam το πρώτο? Το αξίζει η CDP πιστεύω.
BigBOSS όταν το τερματίσεις γράψε εντυπώσεις για την ΕΕ.
EDIT:
7.99€ στη Steam το πρώτο Witcher και 9.99$ στο GOG.
Comment
-
Παιζει μπαλα και αυτη εδω η εκδοση, εγω μαλλον προς τα εκει θα παω.
Buy The Witcher [Enhanced Standard Edition] from Zavvi, the home of pop culture. Take advantage of great prices on Blu-ray, 4K, merchandise, games, clothing and more!
Ευτυχως το laptopακι το σηκωνει μια χαρα κοιτωντας τα recomended requirements
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΤίτε μια ερώτηση.Το imported save τι σου δίνει;Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
εμενα μου εδωσε ενα silver sword δεν θυμαμαι τα υπολοιπα αλλα δεν ειχανε καποιο αντικτυπο και πρεπει να κανεις import save απο δυο συγκεκριμενες περιοχες του 1 για να στα δωσει , αν δεν ξανεις import το game θεωρει οτι εχεις παρει neutral path στο 1 αν δεν απατωμαι
ειχα ριξει περυσι 2 walkthroughts στην pc version και μου φαινεται θα ριξω και αλλα τοσα φετος στην εκδοση του 360
αν θελετε τι γνωμη μου οσοι δεν εχετε παιξει το 1 καλυτερα να ξεκινησετε με αυτο ,
οχι πως αν δεν το κανετε δεν θα ευχαριστηθειτε το 2 αλλα αν υπαρχει η δυνατοτητα why not
Comment
-
αφου ξανατιμησα σημερα την cd projekt για δευτερη φορα με την enhanced edition στο xbox ειπα να το ξαναπαιξω και ολας να παρουμε και κανενα achievement, θελω να κανω μονο ενα σχολο για τα γραφικα , ενω ειναι πολυ καλα για τα standards του 360 για να μην πω στα top10 της κονσολας (με σταθερο framerate no tearing) ωχρια μπροστα στο τι βλεπεις οπτικα στο pc,
δεν ξερω καν αν συγκρινεται με low settings και στην αναλογη αναλυση του 360, ψηλα γραμματα και κουβεντα για graphicwhores θα μου πειτε γιατι η cd projekt εκανε πολυ καλη δουλεια και θα συμφωνησω ,ομως οταν εχεις παιξει το witcher 2 σε ultra settings στο pc...its hard to go back
Comment
Comment