Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @burai τσεκαρε αυτο

For The Witcher 2: Assassins of Kings on the PC, a GameFAQs message board topic titled "FAQ - Character build, Mutagen list, Ability list, Best Trophy/Armor/Weapons".

εγω ειμαι φαν του magic path ,αλλα στο walkthrought που κανω τωρα ακολουθω το παραπανω

Comment

• Thanks Vaynard το τσέκαρα. Βασικά πάνω κάτω έτσι τα σκεφτόμουν με τη μόνη διαφορά πως έβαλα δύο πόντους στο Hardening

Σε άλλα νέα συνεχίζω αργά αλλά σταθερά στο Flotsam και μόλις έκανα ένα μέρος της αποστολής με το Troll η οποία πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα τροπή. Τα arm wrestling και οι fights είναι μια χαρά αλλά στο dice poker πολύ load/ save παιζει. Το main quest προς το παρόν το έχω σταματήσει.

Επίσης τελείωσα και την αποστολή με το haunted hospital. Πόσο θεϊκή ατμόσφαιρα και σκηνικό. Φόρτωσα και μια δεύτερη φορά το save να δω τι γίνεται αν ικανοποιήσεις το αίτημα του πνεύματος. Τέλεια ιστορία, υπέροχη sidequest.

Επιπρόσθετα, έχω βελτιωθεί πάρα πολύ στη μάχη. Τα wraiths μου σπάσανε λίγο τα νεύρα αλλά βρήκα το κλειδί. Χρησιμοποιώ τα signs Yrden και Axii. Μάλιστα με το δεύτερο για όση ώρα το πραγματοποιείς είσαι invincible!! Έχει και την πλάκα του να βλέπεις να σφάζονται οι εχθροί μεταξύ τους Κάνω τώρα και τις sidequests για Nekker hunting και Endrega.

Μια ακόμη ερώτηση. Μιας και πιάνω συχνά τον εαυτό μου να ξεπερνάει το βάρος και να πηγαίνω σαν τανκ( πάνω από 299 και παω πιο αργά και από το θάνατο) δίνω αρκετά υλικά στο storage στο Inn ενώ πουλάω κάποια μέρη από την ανατομία των Nekkers. Στο επόμενο chapter θα υπάρχουν αποθηκευμένα κάπου τα συγκεκριμένα αντικείμενα, όπλα w/e αφήνω σε storage στο πανδοχείο?

EDIT:
      Τitus αυτό που είπες για τις επιλογές το κατάλαβα από νωρίς. Κοίταξα με το που μπήκα στο Flotsam μια quest την Melitele's Heart και δεν μπορώ να την ολοκληρώσω επειδή κάτι είπα στο Prologue σε έναν στρατιώτη. Εγώ ούτε που ήξερα πως θα υπήρχε τέτοιος αντίκτυπος από μια απάντηση που έδωσα χωρίς να το σκεφτώ καθόλου. Πάει για το 2ο playthrough η αποστολή τώρα
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Νομίζω πως τη συγκεκριμένη αποστολή δε θα την ολοκλήρωνες έτσι κι αλλιώς.

Χωρίς να μπω σε σεναριακές λεπτομέρειες, καταλήγει σε ένα σχετικά δυναχτό φυλαχτό χωρίς το οποίο όμως ζεις μια χαρά και τα συστατικά που απαιτούνται περιλαμβάνουν και πολύ δυσάρεστες πράξεις.

Το εντυπωσιακό με το πρώτο κεφάλαιο είναι πως δεν τελειώνει στο σημείο που νομίζεις αλλά αρκετά αργότερα και με πολύ πιο θεαματικό τρόπο.

Storage δεν υπάρχει (για το βάρος υπήρχε mod στο PC) οπότε να είσαι αρκετά επιλεκτικός αλλά όχι λαίμαργος στα αντικείμενα που κουβαλάς.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Βασικά βρήκα το παρακάτω.
          Patch 1.3 adds the ability to store items that players may wish to save for later use, without forcing Geralt to carry them everywhere he goes. The storage interface is accessible by selecting a new dialogue option ("I'd like to access storage.") while speaking with certain characters, or by interacting directly with a nearby storage chest using when "Store or collect items" is displayed. Items left in storage are automatically transported between chapters. Although storage is free, there is...

Είσαι σίγουρος πως δεν υπάρχει storage? Μήπως προστέθηκε η επιλογή με κάποιο patch?
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Επ! Όταν το είχα παίξει δεν υπήρχε storage, λέει ότι μπήκε στο patch 1.3!!! Πολύ ωραίος!!!

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Γερό ownage από την Endrega Queen. Και πρέπει να σκοτώσω δύο?:kill:
              Πέφτουν εύκολα στο Yrden αλλά δεν τις κρατάει αρκετά και κάνω ελάχιστη ζημιά. Τέλος πάντων η επιμονη και η υπομονή θα τις λυγίσουν πού θα πάει.

Επίσης μια ερώτηση- σας έπρηξα σορι, αλλά δε θέλω να δω faq για το game. Τα Nekker's teeth, eyes etc αν τα πουλήσω δίνουν καλό κέρδος. Υπάρχουν recipes που χρειάζονται ή να πουλάω αρκετά και να κρατάω και μερικά καλού κακού? Είχα φτάσει αν έχω 70-80 Nekker's Teeth ας πούμε και το weight ήταν επίσης πολύ ψηλό οπότε κάπως έπρεπε να τα ξεφορτωθώ.

Comment

• μπαινουνε σε δυο swords αν θυμαμαι καλα γυρω στα 10 κρατα , αλλα βρισκεις και παρακατω

Comment

• Thanks again!

Τελικά τέλειωσα την quest με το troll και η quest με τη Melitele's Heart συνεχίζει κανονικά μιας και είχα πάρει το amulet από το πτώμα του στρατιώτη και έχω σχεδόν όλα τα υλικά εκτός από το Arachas Eye.( απλώς το persuasion δεν πιάνει με την πρώτη λογικα...) Για να δούμε...

Επίσης το troll μου έδωσε και μια formula για τη hunter armour την οποία και μόλις έφτιαξα. Κέρδισα το κεφάλι της γυναίκας του στα ζάρια με τον Sendler του το έδωσα και μου έδω τη formula σαν αμοιβή

Τις queen τελικά τις νίκησα πολύ εύκολα με μια έμπνευση τις στιγμής.

Έβαλα γύρω στις 10-12 traps από αυτές που μάζευα στο forest πριν την μάχη κοντά στο σημείο που κάνανε spawn και προς μεγάλη μου έκπληξη σκοτωνόντουσαν σχεδόν αμέσως μόνο από τις παγίδες. Αποτελσματική στρατηγική κυνηγού.

Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει αυτό το game???:worthy::worthy:

Comment

• δεν εχεις δει τιποτα ακομα, κατσε να αλλαξεις chapter να μπεις και ποιο βαθια στο στορυ;)

συνεχισε ακαθεκτος!!

Comment

• Έγινε ακόμη καλύτερο τελικά και από ότι έχω καταλάβει δεν έχω καν πάει Chapter 2...
                      Μάχη με τον Letho λοιπόν, φοβερό σκηνικό πριν( έκανα load και είδα και τις δύο επιλογές και τον αντίκτυπο που είχαν...)

Οκ η πρώτη μου επιλογή ήταν να δώσω το σπαθί στον Iorveth γιατί τον πάω τον άτιμο, αλλά από την άλλη μου καθόταν άσχημα να "δώσω" και τον Roche. Το ζήτημα είναι πως εκεί που με τον Roche, το Flotsam γιορτάζει, ο Loredo κερνάει ποτά κτλ αν επιλέξεις τον Iorweth είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω. Πάντως σαν canon γι'αυτό το playthrough είπα να πάρω αυτό του Roche, μιας και του υποσχέθηκα να βρούμε τον Kingslayer etc etc[/QUOTE]Η μάχη με το Kayran ήταν αρκούντως εντυπωσιακή αν και σε σημεία μου έσπαγε τα νεύρα το άτιμο το evade/ roll γιατί έπεφτα πάνω σε πλοκάμια αλλά οκ στο τέλος τα κατάφερα. Επίσης την trap δεν την χρησιμοποίησα καθόλου αν και την είχα φτιάξει.

Το σκηνικό με το Rose of remebrance ήταν πολύ μπροστά. Αυτό μόνο

Επίσης η μάχη με τον Letho δεν ξέρω κατά πόσο έγινε toned down σε δυσκολία, αν και 2-3 χτυπήματα με είχε, ωστόσο την έβγαλα χωρίς potions etc( ok έχασα κάμποσες φορές) Quen και Yrden signs και αρκετό evade( βασικά για να είμαι ειλικρινής το parry το χρησιμοποιώ ελάχιστα)

Μου αρέσει που το σύστημα των επιλογών επεκτείνεται και στην ευελιξία στις μάχες. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αντιμετωπίσεις την κάθε περίσταση. Επίσης φέρνει κάπως σε rpg Ninja Gaiden. Υπάρχει περίπτωση να βγεις αλώβητος από μια φαινομενικά δύσκολη μάχη μόνο και μόνο για να πέσεις σε 5-6 απλούς bandits επειδή δεν έδειξες την απαιτούμενη προσοχή. Μπορώ να καταλάβω γιατί αν κάποιος έχει συνηθίσει στην hack and slash λογική των περισσότερων rpg, θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί. Θα έλεγα πως συγγενεύει με τη σειρά των Souls αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο... Το roll εδώ είναι πολύ σημαντικό και δεν είναι τόσο δυνατή κίνηση όπως στα Souls. Από την άλλη και εδώ πρέπει να μελετήσεις patterns etc για να επικρατήσεις. Για μένα μαζί με τα Souls από τα πιο διασκεδαστικά συστήματα μάχης σε rpg.

Επίσης, δεν υπάρχει handholding στο βαθμό που μας έχουν συνηθίσει άλλοι τίτλοι. Αρκετές φορές ξεκλειδώνει η επόμενη φάση μιας quest( πχ πήγαινε στο νεκροταφείο) και δεν υπάρχει σήμανση στον χάρτη οπότε ψάξε να το βρεις, ξεστραβώσου κοινώς και έχε αυτιά και μάτια ανοιχτά. Το δάσος έξω από το Flotsam, το πώς μέσα στην πυκνή βλάστηση διακρίνεις μονοπατια, η όλη δομή του χώρου μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση. Δεν είναι ένα αχανές δάσος που μπορείς να χαθείς, πιθανόν να συμβεί στις πρώτες εξορμήσεις για hunting, αλλά σιγά σιγά μέσα από τις quests μαθαίνεις απέξω τη γεωγραφία και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθείς. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το Flotsam και το Lobinden. Εκ πρώτης είχα απογοητευτεί λίγο αλλά η πολη ειναι ζωντανή, δεν υπάρχουν δλδ οι ίδιο NPCs 15 φορές, ακόμη και σε συζητήσεις στο δρόμο ακούς ενδιαφέροντα πράγματα για την κατάσταση στο Flotsam, υπάρχουν πράγματα να κάνεις. Το κυριότερο οι subquests- ξέρω σας έχω κουράσει αν το λέω ξανά και ξανά- είναι προσεγμένες. Δεν ειναι συμπληρωματικές, δεν μπήκαν για να αυξήσουν τη διάρκεια του τίτλου. Δε σε στέλνουν σε σπηλιές, dungeons που είναι ολόιδια μεταξύ τους απλώς αλλάζει λίγο το design και οι εχθροί. Αυτά ελπίζω να μην κουράζω, αλλά πραγματικά είμαι κατενθουσιασμένος. Τυφλή αγορά παιδιά, τυφλή αγορά...

Comment

• 1000 sorry για τα double posts, μονοπωλώ το θέμα κτλ αλλά το έχω λιώσει τώρα που βρέθηκε χρόνος το game και απολαμβάνω κάθε λεπτό. Αρχή δεύτερου chapter λοιπόν με το path του Roche. Και τι αρχή... Δεν ξέρω αν ανεβάζω τις προσδοκίες σας χωρίς λόγο παίδες, αλλά θα έκανε πολλές "μεγάλες" rpg παραγωγές να τη ζηλέψουν. Η δολοπλοκία πάει σύννεφο, η μάχη πλέον είναι πολύ πιο φυσική γιατί έχω μάθει τα όσα σχετίζονται με το battle system και τολμώ να πω πως στο free mode( όπου δε σημαδεύεις κάποιον συγκεκριμένο εχθρό) θυμίζει κάπως το freeflow του Arkham Asylum.

Η πλάκα είναι πως ήμουν τις τελευταίες ώρες τόσο απορροφημένος που ξέχασα να κάνω assign 5 talent points Τώρα που το παρατήρησα δεν ξέρω τι να τα κάνω... πονοκέφαλος... xD

Θα ηθελα να γράψω περισσότερα πράγματα για το σενάριο, τους χαρακτήρες κτλ αλλά δε θέλω να το χαλάσω σε κάποιον από εσάς που θα το ξεκινήσετε.

Comment

• Τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε, η αρχή του δευτέρου κεφαλαίου είναι μόνο ένα μικρό δείγμα - απλά δε φαντάζεσαι.

Να προσέξεις την χρήση των mutagens όταν ανέβεις στο skill tree, μη βιαστείς και δες έναν οδηγό για τα καλύτερα.

Ο ενθουσιασμός είναι απόλυτα δικαιολογημένος, πίστεψέ με!

Comment

• to xekinisa ke ego molis tora eftasa sto chapter 1.to pezo sto dark difficulty

Comment

• Eπιτέλους μου έρθε και το ξεκίνησα επιτόπου.

Τι να πρωτοπώ για αυτό το παιχνίδι;Είμαι απλά πολύ ενθουσιασμένος.Το witcher 2 ανήκει στην σπάνια κατηγορία των παιχνιδιών που είναι instant classic από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.Σε όλα το βρίσκω άψογο μέχρι στιγμής.Χαρακτήρες,γραφικά,ατμόσφαιρα,μουσική...Όλ α φροντισμένα και προσεγμένα σε βαθμό αηδίας,έχει προσεχθεί μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια.Η δε μάχη πολύ προσεγμένη και μετράει τόσο η προετοιμασία σου πριν την μάχη(εξοπλισμός,levels,skills κτλ κτλ) όσο και η επίδοσή σου κατά την διάρκεια της μάχης.Μου άρεσε επίσης πάρα πολύ ο τρόπος που χειρίζεται την χρήση των potions το παιχνίδι-έχουν καταλυτική επίδραση αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο εκτός μάχης.

Τέλος με εντυπωσίασε το ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά ώριμο και αυτό περνάει στον παίκτη κατευθείαν.Το script από την άλλη είναι απλά φανταστικό,είναι σκέτη απόλαυση να διαβάζεις τους διαλόγους.Πραγματικά μπράβο στην cd project,ελάχιστα παιχνίδια έχουν τόσο καλό script.

Πολύ απολαυστική και η μουσική.Δεν χορταίνω να ακούω την μουσικούλα που παίζει στο πανδοχείο της flotsam...

Παιδιά μια ερώτηση.Αξίζει να βάλω πόντους στα talents dagger throw και redirect arrow;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

• Καλώς τον στην παρέα μας!!
                                Λοιπόν εγώ στα redirecting arrow δεν έβαλα κανέναν πόντο. Στα daggers imo αξίζει αν βάλεις 2 talent points μιας και θα σου λύσουν τα χέρια σε αρκετές μάχες ειδικά με human enemies. Αν εχεις κάνει equip και καλά daggers( βρίσκεις formulas σε merchants μην αγχώνεσαι και δε χρειάζονται και μεγάλες απαιτήσεις σε crafting times) θα μπορείς να κάνεις crowd control πολύ πιο άνετα. Και θα το ξαναπώ, στο Witcher δε χρειάζεται να τσιγκουνεύεσαι items. Βρίσκεις formulas για τα πάντα από όσο έχω δει μέχρι στιγμής και σε ξελασπώνουν άνετα από δύσκολες στιγμές. Επίσης σκέψου έξυπνα για αντιμετώπιση εχθρών που αρχικά μοιάζουν δύσκολοι. Όταν περάσεις το σημείο με τις Endrega Queens τσέκαρε το spoiler tag που έβαλα πιο πάνω να δεις πώς τις αντιμετώπισα εγώ. Καλή διασκέδαση!!;)
                                Εγώ είμαι στο δεύτερο chapters λίγο αφότου ρομαντσάρισα με μια κοπέλα- ονόματα δε λέμε - και κάνω το contract για Rotfiends. Eπίσης ενώ ήμουν σε μια σπηλιά κυνηγώντας τα fiends, έπεσα πάνω σε κάτι σαν Golem και τα χρειάστηκα. Αλλά τελικά έπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Ωραια πράγματα!!

Comment

Working...
                                X