Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metroid: Other M

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

μολις μου ηρθε, αλλα δεν με βλεπω να το ξεκιναω συντομα λογω διαφορων υποχρεωσεων + αλλα games που εχουνε προτεραιοτητα, εκτος και αν τα impressions του burai με ψησουνε αγρια

Comment

τωρα το ειδα το post του xeno και απανταει σε αυτο που εγραψα στο thread του other m λιγο πριν,
      αρα βαση και απο αυτων που διαβασω αλλου επιβεβαιωνεις οτι η δυσκολια δεν υφισταται στο normal?
      απογοητευτικο....η γραμμικοτητα ουτε και μενα με χαλαει παντως,το μινιμαλιστικο gameplay νομιζω πως θα λειτουργει τελεια και ταιριαζει στο υφος του metroid, δυστηχως εγω θα αργησω να το παιξω παντως

αλλα αφου ειναι 13 ωρες πανω κατω κατι μπορει να γινει

Comment

Ευκολό παιχνίδι απο την team ninja????!!! Θα τρίζει ο σκελετός τον γυαλιων του Itagaki να πούμε. Αλλά βέβαια αν συμμετείχε ο ita στην δημιουργία του παιχνίδιου ενα 92% τον wii gamers δεν θα τερμάτιζε ποτέ το παιχνίδι! (ναι ραμπίδη είσαι και εσυ σε αυτό το ποσοστό!)
        Anyway ρε xeno δεν μας είπες ποια samus προτιμάς? την σιώπηλη ή αυτη που δεν βάζει γλώσα μέσα??
        Περιμένω και τις εντυπώσεις απο τον πετανίτη και επειδή μπορώ θα κάνω ενα replay στο corruption.

Y.Γ καλό ταξίδι ρε ρεμάλι solid.
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Μια χαρα μου αρεσε η ομιλιτικη Samus, ποτε δεν ημουν υπερ των σιωπηλων πρωταγωνιστων.
          Αναπτυξη χαρακτηρα δεν υφισταται αν ο ιδιος ο χαρακτηρας δε συμμετεχει στα γεγονοτα του παιχνιδιου.

Vanyard ναι δεν υπαρχει δυσκολια λιγο πολυ, ακομα και αν χασεις δεν υπαρχει σοβαρο "punishment" λογω των πολλων checkpoints. Επισης τα boss fights περα απο το οτι ειναι ευκολα δεν εχουν και διαρκεια. Καμια σχεση με το Prime και εκει.

Αν καποιος παιξει το Echoes μετα το Other M θα τραβαει τα μαλλια του με τα αμετρητα boss fights που εχει.

Το Other M btw εχει λιγα bosses και πολλα mini-bosses.
          Οποτε και να το παιξεις παντως πιστευω πως θα ειναι μια ευχαριστη εμπειρια και οκ αν καποιος παρει φορα το τελειωνει και στο 10ωρο πιστευω στο 1ο playthrough.

Comment

Κι εγώ βρήκα την ειδοποίηση από την ACS. Α ρε nortec βάλε κανά bonus μπρελοκάκι μέσα να πούμε. Μας είχες κακομάθει παλιότερα

Ωραία πράγματα, ούτε να μπλέκεις με πλαίσιο και πωλητές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται " απο Δευτέρα θα το έχω, δεν μπορώ να το δώσω νωρίτερα, άσχετο που η μισή Αθήνα το έχει ήδη κτλ" :xp:

Vaynard μακάρι να έβλεπες εντυπώσεις αλλά το βλέπω δύσκολο εκτός κι αν το πάω για μεταμοσονύχτιο λιώσιμο, μιας και έχω κάποιες υποχρεώσεις. Θα το πάω γρήγορα μάλλον μιας και το 100% δεν είναι τίποτα φοβερά εξεζητημένο απο όσο ξέρω στο συγκεκριμένο τίτλο. Μετά θα πάω για το Hard λογικά απλά για το γαμώτο- όπου αναμένεται να φάω τα μούτρα μου πανηγυρικά αλλά οκ, θα ζητήσω από τον pilgrim συμβουλές.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Δηλαδη θα ελεγες οτι το Other M αξιζει full price αγορα ή ειναι καλυτερο deal σαν μεταχειρισμενο ή budget;

Ρωτω βαση διαρκειας, ποιοτητας και replay value βεβαιως...
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Εγω 50 ευρω δεν τα εδωσα και δε θα τα εδινα σε καμια περιπτωση αφενος γιατι μπορεσα να το παιξω με το γνωριμο τροπο και αφετερου γιατι πλεον θεωρω υπερβολικα πολλα τα 50ε για ενα παιχνιδι. Αν δεν ειχα αλλο τροπο να το παιξω το παιχνιδι και παλι δε νομιζω να τα σκαγα παροτι μου αρεσει η σειρα παρα πολυ.

Οντως η διαρκεια ηταν μικρη - δεν ηταν κακο βεβαια εφοσον το ξεραμε κιολας. Replay value δε βλεπω στον τιτλο περαν του περιστασιακου playthrough για οποιους γουσταρουν να το ξεπετανε στα γρηγορα μια στο τοσο.

Οπως και να χει εγω πλεον μετα βιας δινω 25ε για νεα παιχνιδια πλεον, οποτε δε νομιζω να μπορω να σου δωσω και την πιο αντιπροσωπευτικη απαντηση.

Comment

Κοιτα, κι εγω ελαχιστα παιχνιδια πλεον αγοραζω full price ή day one. Πραγματικα ελαχιστα ομως. Οκ, StarCraft II Collector's γιατι καραγουσταρα, αλλα περαν τουτου ολα μου τα παιχνιδια φετος ηταν budget ή προσφορες. Και επισης ηταν παιχνιδια ετους ή διετιας.

Απο εκει και περα θεωρω κι εγω οτι 50 ευρω για ενα παιχνιδι 12-15 ωρων ειναι πλεον τελειως ατοπο (εκτος κι αν μιλαμε και για multiplayer τυπου Uncharted 2 οποτε οκ, αξιζει επειδη θα το λιωσεις με αλλους) και δεν νοηται, ειδικα απο την στιγμη που υπαρχουν single player εμπειριες ανω των 40 ωρων (ναι, σε rpg παιχνιδια κυριως but you get my point).

Απλα σκεφτομαι το πακετο Wii Black και Other M. Αν και νομιζω οτι Galaxy 2 ειναι καλυτερη περιπτωση για πακετο...

Comment

Δεν ξερω τι λετε, εγω επιμενω πως η καλυτερη λυση για να συνοδευσεις ενα black Wii ειναι ενας black external 2.5'' hdd. Once you go black..

Comment

Προσωπικά πάντως δε θεωρώ πως η τιμή ενός game έχει να κάνει με τη διάρκεια. Οκ καταλαβαίνω το πρόβλημα αν ένα game όπως το Metroid είναι του 4ωρου- 5ωρου, αλλά για game του είδους 13 με 15 ώρες είναι μια χαρά. Ειδικα για nintendo 1st party games που σπάνια πέφτουν σε ικανοποιητικό βαθμό. Φυσικά παίζει ρόλο και αν θα παιχτεί μόλις αγοραστεί. Δλδ αν είχα αγοράσει το Arkham 70€ day one, φερ'ειπείν και δεν το είχα παίξει θα αισθανόμουν μεγάλο κορόιδο, όπως και οποιονδήποτε τίτλο. Πλέον ό,τι αγοράζεται day one καλό είναι παίζεται και άμεσα, όχι ένα χρόνο μετά... Άλλωστε είμαστε στη γενιά που τα πάντα βρίσκονται σε άψογες τιμές με λίγη υπομονή- να θυμίσω κάτι φιάσκα legendary proportion??

Από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός- προφανέστατα- τι θα αγορασει και πώς. Εγώ πάντα ό,τι μου αρέσει προτιμώ να το τιμάω, όπως κάνω εδώ και χρόοονια με τη δισκοθήκη μου. Dj παίξε την παιχνιδάρα το Prime και άσε το Other M να περιμένει...
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

απλα το κακο ειναι πως το Prime ειναι στον Κυβο (how its meant to be played λενε πολλοι), και ΜΕ την σπαει το χειριστηριο λιγο, αλλα οκ, δεν χανω τιποτα (κερδιζω win uber, πως το λενε...χαχαχα γμτ κουναει το πλοιο και ζαλιζομαι....γαμω...)...

Comment

Έχω μπροστά μου primes και Metroid 1.

Γαμώτω. Αν τουλάχιστον βγει κανα collectors μεχρι να τελειώσω

Απο αυτούς που το αγόρασαν, το ξεκίνησε κανένας;
                          Τι λέει απο gameplay; Βολεύει ο D-pad του Wii;(Που δεν είναι και απο τους καλύτερους νομίζω).
                          Γραφικά;

Γράψτε καμια εντύπωση να μας μεγαλώσετε το hype.

Comment

Μου φαίνετε ότι τα reviews για κάποιο άγμωστο λόγο βγάζουν το παιχνίδι "ΟΚ".

Εγώ το βρίσκο τέλειο. Και γραφικάρες, και απίθανο gameplay με 2 κουμπια και σταυρο, απίθανο voice acting, κ.α.

ο d-pad λειτουργεί άψογα.

Comment

Rikste mia matia se afto to review kai peite mou thn gnwmh sas osoi exete paiksei to game:

- Proswxh exei spoilers
                              - Deite apeftheias to deftero video kai agnohste to prwto.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ground για ευνόητους λόγους δε βλέπω ακόμη το video. Ωστόσο μπορώ να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για το παιχνίδι. Έχω παίξει περίπου 5-6 ώρες, τώρα είμαι στην ας πούμε frozen biosphere. Μου αρέσει πάρα πολύ, για να είμαι ειλικρινής απορώ αν παίζω το ίδιο παιχνίδι με άτομα από το neogaf μέχρι στιγμής. Πολύ καλός χειρισμος και πολύ καλό battle system. Κάνεις εντυπωσιακές κινήσεις σχετικά εύκολα, υπάρχει δηλαδή το χεράκι της Team Ninja και φαίνεται, μιας και μπορείς σε πολλές μάχες με κατάλληλη στρατηγική και συγκέντρωση να βγεις αλώβητος.

Το μόνο που δε μου αρέσει είναι κάποια story driven σημεία όπου περνάς σε first person υποχρεωτικά μέχρι να εντοπίσεις ένα σημείο ενδιαφέροντος για να προχωρήσει το story... Όπως και τα σημεία με την over the shoulder camera a la Resi 4 τα οποία και πάλι ειναι για να προχωρήσει το story αλλά και πάλι όχι πολλά. Επίσης η μουσική είναι ανύπαρκτη, δυστυχώς...

Όλα τα υπόλοιπα μου θυμίζουν κλασικό Metroid σε 3d by Yoshio himself. Έξυπνο platforming, καλοί γρίφοι- σε κάποια σημεία κόλλησα, ομολογώ, μέχρι να καταλάβω το πρέπει να κάνω. Τα boss fights είναι από τα πιο ευχάριστα που έχω παίξει σε τίτλο( δε μετράω τα prime, έτσι?) Επίσης, η δυσκολία μου φαίνεται μια χαρά, εφάμιλλη των gba τίτλων και σίγουρα ανώτερη του Super Metroid( όπου η πρόκληση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη) Επίσης το θεμα του authorization για τα όπλα δε με ενοχλεί- ειδικα το σημείο με τη Varia Suit είναι κάτι σαν πρόσθετη πρόκληση. Επίσης η Samus είναι όπως ακριβώς την περίμενα, ψυχρή, απόμακρη, σχεδόν ανέκφραστη εκτός από συγκεκριμένες στιγμές... Μια χαρά δηλαδή.

Comment

Working...
                                X