Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Ultimate Pokemon Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Με τη μέθοδο που έκανα εγώ χρειάζεσαι pokesav αλλά μόνο για να μεταφέρεις τα Πόκεμον. Αυτό το βίντεο εξαιρετικά αφιερομένο, ο Ρουβάς τραγουδά Πόκεμον:

ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ YOUTUBE TAGS (11PG74fFFRg) ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ URL
    ADMIN
    https://www.emulator-zone.com
    I am an iteration closer to my desired solution!
    The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
    Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
    Hyperdimension Neptunia

Comment

Δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτο, χαχαχαχα. Οσο θυμαμαι το αγγλικο version ειχε στην Ελλαδα.
      Do a barrel roll!

Comment

Καλή μαλακία το ελληνικό...
        Σαν το ελληνικό intro για το DragonBall δεν υπάρχει.

Comment

Καλα το ελληνικο intro του Dragonball ειναι πολυ καλο κατα τη γνωμη μου.

Anyway στα δικα μας τωρα...
          Χτες επιασα Poliwag, Tentacool και Psyduck.

Πηρα και Surf και αρχιζω να ψαχνω σημεια με θαλασσα για μυστικα. Btw το Surf το εδωσα στο Furret γιατι δεν εχω ακομη water type στο Party μου!!! (δεν ξερω ακομη ποιο να βαλω, ισως αν πιασω το red Gyarados αργοτερα...)

Επισης ανεβαζω ενα Drowzee για πρωτη φορα σε party μου και μαλλον δε θα το κανω Hypno για την ωρα καθως μαθαινει καποιες κινησεις πολλα levels νωριτερα ως Drowzee.
          Do a barrel roll!

Comment

Δε ξερω ποιος το εκανε, στο gaf το ειδα και μου φανηκε πολυ τελειο, μεχρι που με εβαλε σε σκεψεις...
            Do a barrel roll!

Comment

Τι σκέψεις;

Comment

Αν ηταν ετσι τα παιχνιδια θα ειχαν πιο σοβαρη αντιμετωπιση

Anyway καποια ενδιαφεροντα tips εδω: http://www.officialnintendomagazine....e.php?id=16748
                EV Training - worth the hassle?
                There is only one answer - YES. EV training is not a hassle to begin with in the first place. Once you find the certain hotspots for EV training, get pokerus and the power items, it takes you 15-20 minutes at best to completely EV train one Pokémon. If you know which stats will be most beneficial for your Pokémon to be EV trained in, then you will get a lot out of the 15 minutes you spend EV training your Pokémon in the long run.

Where to train levels 50 -60?
                The best place I can advice is the Pokémon league - the Elite Four will consistently give your Pokémon a lot of EXP. Just a small tip - make the Pokémon that you are training hold the item Lucky Egg if you have it as it will give them more EXP than you would expect.
                Do a barrel roll!

Comment

Γενικά θα μπορούσε να υπάρξει, σε κάποιο άλλο σύμπαν, μία διαφορετική προσέγγιση πάνω στην ίδια ιδέα. Σκέψου δηλαδή τα πλάσματα σαν σκλάβους των ανθρώπων, δεμένα στο πόστο τους από κάποια αρχαία κατάρα ή κάτι τέτοιο, και ο πρωταγωνιστής να θέλει να τα ελευθερώσει βάζοντάς τα με οργανισμούς και θρησκείες και θεούς, αποκαλύπτοντας συνωμοσίες κ.τ.λ.

Γαμάτο;;

Comment

Pokemon Master & Pokemon Slave
                    Do a barrel roll!

Comment

Lol!Ωραίες ιδέες.Πού μπορώ να βρω lucky egg???
                      Nintendo I.D.: paixtis
                      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Δες guide για τετοια ερωτηματα. Εγω παντως για την ωρα παιζω το παιχνιδι χαλαρα κι αργοτερα θα ψαξω για λεπτομερειες με τη βοηθεια guide και του internet. Ποιο game παιζεις τωρα εσυ;
                        Do a barrel roll!

Comment

SoulSilver.Kι εσύ ε?Έχω πάρει τα πάντα από εμβλήματα και θρυλικά μέχρι στιγμής εκτός του rayquaza που θέλει ανταλλαγή.Επίσης έχω ασχοληθεί και με αρκετά sidequests με γυμναστές κυρίως.Έχω φτάσει στις 120 ώρες περίπου μέχρι στιγμής.Χρησιμοποιώ το serebii για τέτοια θέματα.Νομίζω είναι το καλύτερο μαζί με bulbapedia.
                          Εdit:Το lucky egg το παίρνεις από chansey.Άντε να βρεις τώρα αυτό το σπάνιο και δύσκολο να το ποιάσεις στο safari zone(λογικά εκεί θα'ναι).

Comment

120 ωρες;;; Ουτε οταν επαιζα τη Crystal πριν 8 χρονια δεν ειχα κανει τοσες ωρες. Και πηρες κι ολα τα legendary... Το καλο ειναι το στο καινουριο λεει εχεις την ευκαιρια να τα ξαναπιασεις αφου κανουν respawn καθε φορα που νικας τους Elite Four.
                            Do a barrel roll!

Comment

Όλα τα θρυλικά???Mewtwo,ho-oh,lugia,suicune,entei,raikou,zapdos,articuno,molt res???Τα groudon,dialga κτλ το βλέπω αδύνατον.Είσαι σίγουρος γι'αυτό που λες?Ή εννοείς ότι αν τα σκοτώσεις μπορείς να τα πιάσεις αν ξαναβγάλεις το πρωτάθλημα???Καλή ιδέα αν αληθεύει.

Ναι πάντα σε κάθε κασέτα pokemon που παίζω κάνω 100+ ώρες.Στην sapphire μου που έχω τερματισμένο και το pokedex έχω κάνει 370 ώρες!Lol!

Comment

Οχι μια φορα τα πιανεις αλλα αν δε μπορεσεις την πρωτη φορα μετα τους Elite Four εχεις ξανα την ευκαιρια.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X