Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gears of War 3
Collapse
X
-
Αν μπεις στο http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Gears_of_War_Wiki θα δεις οτι αρκετοι απο τους χαρακτηρες για τους οποιους δεν ξερουμε παρα ελαχιστα , ειναι σε comics της σειρας και αναλυονται εκει...
Ασχετο αλλα δεν εχω καταλαβει αυτο το Season Pass τι ρολο βαραει ; Μονο 33% εκπτωση σε καθε dlc προσφερει η αγορα του ;
Comment
-
Δεν λυθηκαν οι σοβαρες αποριες που ειχαν δημιουργηθει απο τα 2 πρωτα παιχνιδια της σειρας όπως τι ακριβως ειναι οι Locusts , πως στο διαολο βρεθηκαν στη Γη , η Queen Myrrah γιατι εχει ανθρωπινη μορφη ; Σε αυτο το σημειο να πω πως συμφωνω με τον Augustus Cole που λεει στο GOW 2 αν δεν κανω λαθος
Για το backround που λετε προσωπικα δεν με ενοχλησε, η σειρα σαν συνολο θεωρω οτι ουτως ή αλλως ποτε δεν ανεπτυξε καποιον χαρακτηρα σε βαθος, αυτο που πετυχαινε ωστοσο (και ειδικοτερα στο 3) ηταν να σε κανει να δεθεις με τη συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων βιωνοντας την πορεια τους μεσα στο ολο χρονικο της Sera...
Και εγω ειχα καταλαβει τι παει να γινει με τον Dom αλλα παρολα αυτα η αποδοση ηταν παρα πολυ ωραια, credits στη χρηση του instrumental απο το madworld
Comment
-
Μονο κανα prequel αν βγαλουν αλα Reach φαση , αλλιως τι αλλο να διξουν εφοσων οι COGs νικησανε μια και καλη τους Locusts ;
Παντως ειναι αφελης οποιος νομιζει πως η σειρα σταματαει στα 3 αυτα games , imo καλως ή κακώς θα φαει αρκετο milking.
O Cliff εχει δηλωσει αλλωστε :There is plenty of life left in Gears, but you also don't want to beat a dead horse, right? If there was another Gears game down the line, it would have to play around in another couple of spaces.
Comment
-
Prequel, restart τυπου Halo 4, side story δεν ξερω... Απο τη στιγμη παντως που ειπαν οτι τελειωνει ο κυκλος αυτων των πρωταγωνιστων αλλα οχι απαραιτητα και η ιδια η σειρα, θεωρουσα σιγουρο οτι κενα στο ολο story θα υπαρχουν... Απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση μερικα πραγματα στα χτυπαει και το ιδιο το σεναριο τονιζοντας σου οτι δεν θα τα απαντησει...
Οι ατακες του Baird για παρδειγμα στο τελευταιο κεφαλαιο θετουν ερωτηματα για τα οποια εσκεμμενα δεν υπαρχει απαντηση.) ειδικα οταν το κλεισιμο δεν αφηνει πολλα περιθωρια. Το εκανε η Bungie μακαρι να το κανει και η Epic (της οποιας η σειρα ειναι και πολυ πιο ολοκληρωμενη-solid σεναριακα απο τη βασικη τριλογια των Halo). Απο κει και περα τα videogames ειναι βιομηχανια και δυστυχως milking θα υπαρχει...
Comment
-
Originally posted by Bartman View Post[SPOILER]
Ασχετο αλλα δεν εχω καταλαβει αυτο το Season Pass τι ρολο βαραει ; Μονο 33% εκπτωση σε καθε dlc προσφερει η αγορα του ;
Όσον αφορά τα περί σεναριακών ελλείψεων είναι μία προσέγγιση που ακολουθείται συχνά. Ο συγγραφέας επίτηδες δεν σου εξηγεί τα πάντα σε μια ιστορία για να διατηρείται το ενδιαφέρον των χρηστών όπως και να πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για σεναριακές ιδέες που χρήζουν πιο πιστευτών συλλήψεων από τους απανταχού αναγνώστες/παίκτες. Η μαγεία που προσφέρει αυτό το μυστηριώδες άγνωστο πολλές φορές λειτουργεί καλύτερα από μια πιθανή υπογεγραμμένη γνώση των πάντων στο Lore μιας I.P.
Comment
-
Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω τι θεση εχει το in depth character development σε μια σειρα οπως το gears. Για την ακριβεια μου φαινεται τοσο περιεργο οτι καποιοι παραπονιουνται γι'αυτο οσο το οτι μερικοι γελασαν με τη σκηνη Dom-Maria στο 2 (ακομα δεν μπορω να το εξηγησω)... Ξαναλεω οτι backround-development δεν υπηρχε σε κανενα παιχνιδι gears και σε κανεναν απο τους χαρακτηρες ακομα και της Delta Team... αν εμπαινε κατι τετοιο στο 3 θα ηταν πολυ επιτηδευμενο και κατ'επεκταση εκτος τοπου και χρονου. Κατα τη γνωμη μου η Epic δεν ενδιαφερθηκε ποτε να αναπτυξει τους ιδιους τους χαρακτηρες αλλα να περιγραψει τον πολεμο, την καταστροφη του πλανητη και την μετα-αποκαλυπτικη εποχη που ακολουθησε μεσα απο την ματια μιας ομαδας ομαδας ανθρωπων των οποιων ο ελεγχος δινεται στον παικτη. Με αλλα λογια (μια τακτικη που ακολουθειται συνηθως σε sci-fi action oriented ιστοριες) στο gears δενεσαι με τους χαρακτηρες γι'αυτα περνανε τη στιγμη που εσυ παιζεις και οχι επειδη εχουν καποιο ενδιαφερον-τραγικο- δεν ξερω εγω τι backround...
Σε οτι αφορα το αρθρο
Το να πω οτι δεν συμφωνω με τον παραλληρισμο του GOW 3 με το παντελως γελοιο Spiderman 3 ειναι νομιζω περιττο. Ο αρθρογραφος βρισκει ομοιοτητες αναμεσα στον Dom, εναν χαρακτηρα που η γυναικα του και τα παιδια του εχουν πεθανει και το μονο που τον κραταει στη ζωη ειναι η φιλια του με τον Marcus και στον Harry-Goblin, επειδη και οι δυο.... πεθαινουν?
Gears 3 uses it because it seems to get bored of thinking of things for Dom to do, and so wraps him up and packages him off to avoid the inconvenience of working out how things might have turned out if he’d survived.
Οσο για το ολο σκηνικο brothers to the end-μαχαιρι-θανατος της Myrrah, ξαναλεω οτι προσωπικα γουσταρα απειρα ακριβως επειδη ενω περιμενες καποια πραγματα να συμβουν (νομιζω οτι και ο σκοπος αυτος ηταν) η αποδοση ηταν τετοια που σε συγκινουσε οπως και να εχει...
Also, that “Imulsion is actually now a different thing to what we thought it was and it’s alive and in everything and if I use this magic KILL ALL IMULSION machine it will all die and we will win” resolution is the most piss-poor, embarrassingly tidy plot-line wrap up I’ve seen in years. And when you factor in the rest of the story’s obsession with cheap, quick fixes, Traviss’ advocation of ambiguity seems all the more unconvincing.
Τεσπα, πιστευω δεν χρειαζεται και τοση αναλυση, μιλαμε για καποια πραγματα τα οποια ειναι προφανη και δινονται σαφεστατα απο το σεναριο. Οπως ειπαμε και πριν τα πραγματικα κενα ειναι τα Sires στο 2 και η ανθρωπινη μορφη της Myrrah, τα οποια θεωρω οτι εσκεμμενα δινονται και τονιζονται ετσι ωστε να υπαρχει milking στη συνεχεια...
Btw το αρθρο ειναι τιγκα στα spoilers, μη διαβαστε αν δεν εχετε τελειωσει το παιχνιδι..
Comment
-
Ενταξει δεν λεμε να γινει και αναλυση του χαρακτηρα σε βαθος αλλα 2,3 πραγματα σχετικα θα επρεπε να τα πουν. Aaron Griffin πχ λενε οτι ειναι badass σε προετοιμαζουν για κατι και τελικα δεν κανει απολυτως τιποτα, κατι σαν τον boba fett δηλαδη..Περιμενες να σου αναπτυξουν 2,3 βασικα πραγματα αλλα τιποτα.. Με το αρθρο συμφωνω σε ελαχιστα..
Comment
-
Όντως ο Aaron πολυ γαμιας μας παρουσιαστηκε χωρις να μας διξει τιποτα..Παντως στο multi ή αυτον διαλεγω ή τον Cole Train που ξεκλειδωσα απο την beta . Οι cheesy ατακες τους ειναι ολα τα λεφτα...
Nooto δικαιο εχεις οτι δεν πρεπει να υπεραναλυουμε τοσο πολυ παιχνιδια τυπου Gears και αν θελαμε να το κανουμε θα πρεπει να διαβασουμε τα comics και novels που κυκλοφορουν για να το παιξουμε ψαγμενοι με το universe του Gears , καθως απο το λιγο που το ψαχνω τωρα πολλα πραγματα λεγονται εκει για τους χαρακτηρες που δεν καταλαβαμε τι ρολο παιζουν στο 3 .
BTW , εμενα το Spiderman 3 μου αρεσε αρκετα.
Comment
-
Aaron Griffin πχ λενε οτι ειναι badass σε προετοιμαζουν για κατι και τελικα δεν κανει απολυτως τιποτα, κατι σαν τον boba fett δηλαδη..
ειναι ο μονος που μενει ζωντανος ας πουμε κατι που τον κανει bad ass. Και το λεω απο την αποψη οτι ακομη και αν δωσουν το κατι παραπανω σε αυτους τους χαρακτηρες μεσω DLC, και παλι δεν ξερω κατα ποσο θα ηθελα να το δω.
BTW , εμενα το Spiderman 3 μου αρεσε αρκετα.
Comment
-
Τελος και το insane solo. Πολυ ωραια εμπειρια αν και καταληγω οτι αυτα τα modes λενε περισσοτερο σε co-op.
Η μαχη με τους armored Kantus και το τελευταιο boss (2nd round) ειναι οτι πιο δυσκολο εχω δει σε παιχνιδι του ειδους. Στην πρωτη περιπτωση το καταευχαρηστηθηκα, στη δευτερη πρεπει να ομολογησω οτι ο σχεδιασμος ειναι αρκετα randomized και σου σπαει καπως τα νευρα.
Anyway περιμενω να ξεκινησουμε co-op και ξαναπιανω το multi!
Comment
-
η μαχη που λες δεν μου φανηκε τοσο δυσκολη το ποιο cheap σημειο στο insane ειναι μακραν το τελευταιο boss (second round) τουλαχιστον οσο αναφορα το co-op , ημουνα χθες με αλλα 3 ατομα και ψοφαγαμε στο τελευταιο checkpoint που βγαινουνε οι royals παντου γυρω σου πρωτου προλαβουμε να κρυφτουμε πρεπει να ψοφησαμε πανε απο 100 φορες
Comment
Comment