Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gears of War 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κάτσε μία να το δούμε μόνοι μας το campaign και μετά,είμαι μέσα.
    Carpe diem

Comment

Οσοι εχετε παιξει το Alan Wake θα γουσταρετε απειρα με την εναρξη του παιχνιδιου .

Επαιξα 1-2 ωρες, και μεχρι στιγμης η εναρξη ειναι τυπου god of war 3, με αλλα λογια, πολυ πραγμα. Το παιχνιδι παντως μου φαινεται οντως αργο μετα το Vanquish (τωρα βλεπω πιο καθαρα τι πετυχε ο Mikami).

Θα υπαρξει σχολιασμος στην πορεια, οσο για το co-op και εγω ειμαι της αποψης Altair. Μετα να κανονιστουμε βεβαια!!!

Comment

το mp στο bioshock 2 μπηκε σιγουρα ως μερος της μοδας των multiplayer στα shooters, δεν ητανε ασχημο καθε αλλο θα ελεγα, απλα τα σκατωσανε στο matchmaking και στην ροη καποιων modes που ητανε λιγο τρεις λαλλουν και δυο χορευουν

και μενα μου ηρθε σημερα το gow 3 αλλα δεν θα το βαλω ακομα ισως αυριο

Comment

molis tora to teliosa sto hardcore ke pragmatika exo apogoitefti krima.

Comment

Ε σχολιασε βρε παιδι μου και το γιατι απογοητευτηκες

Comment

Originally posted by nooto View Post
              Ε σχολιασε βρε παιδι μου και το γιατι απογοητευτηκες
              an sxoliaso tha ine spoiler

Comment

α σεναριακα απογοητευτικες? ενταξει μικρο το κακο, και τρομαξαμε για λιγο

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                  α σεναριακα απογοητευτικες? ενταξει μικρο το κακο, και τρομαξαμε για λιγο
                  ke oxi mono

Comment

Επιασα λιγο το campaign και δεν μπορω να πω οτι με τρελανε, βαρεθηκα λιγο. Το online απο την αλλη φαινεται πολυ καλυτερο απο του 2(που δεν επαιξα σχεδον καθολου..) και γενικα αρκετα προσεγμενο.

Comment

• Το game.co.uk με πουλησε τελευταια στιγμη στελνονταε mail οτι θα αργησει να ερθει η παραγγελια της Epic Edition για καμια εβδομαδα οποτε και τους διαολοστειλα , επομενη επιλογη το ΠΛΑΙΣΙΟ που ειχα κανει ηδη προπαραγγελια σε περιπτωση που το game με γαμουσε οπως και εκανε , αλλα απο τις 26 πηγε στις 29 οποτε πουλο και αυτο και την λυση ηρθε να την δωσει το amazon.fr ,ναι το γαλλικο, για flash order και σε 2-3 μερες λεει θα ειναι εδω...Ειδωμεν...

Comment

• Δώστε μου co-op Horde και μπορεί να μην πίασω ούτε campaign, ούτε multiplayer. Χαζεύω ακόμη το trailer και τις άμυνες που μπορείς να στήσεις...

Comment

• Το ξεκίνησα κι εγώ σήμερα.Έπαιξα τα 2 πρώτα chapters.Καλό είναι,ξεκινάει πολύ ωραία,αλλά έκανα βλακεία και το έβαλα στο normal.Είναι υπερβολικά εύκολο.Ίσως φταίει βέβαια ότι τόσο καιρό παίζω Demon's Souls οπότε λογικό είναι.
                          Μου τη σπάει ένα πράγμα.Που όλοι οι εχθροί είναι lambent editions των προηγούμενων,με αποτέλεσμα μαζί με το αίμα να πετάγεται και αυτή η κίτρινη μαλακία,με αποτέλεσμα να μην φαίvεται τόσο gory.

edit:Andy ψήνεσαι για Horde στο 2 να πάρω το achievement καμιά ώρα;
                          Carpe diem

Comment

• Το πρωτο act ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο πλευρας shooting set pieces, σκηνοθεσιας και pacing, βαζει δε κατω οτιδηποτε απο τα δυο προηγουμενα παιχνιδια (τελειωστε το και πειτε μου).

Μου τη σπάει ένα πράγμα.Που όλοι οι εχθροί είναι lambent editions των προηγούμενων,με αποτέλεσμα μαζί με το αίμα να πετάγεται και αυτή η κίτρινη μαλακία,με αποτέλεσμα να μην φαίvεται τόσο gory.
                            Χαχαχαχ και μενα μου τη σπανε λιγο οι Lambent και η ολη κιτρινη αποχρωση. Ρε συ βαλτο στο hardcore, ειναι οπως πρεπει και επειδη παιζουνε συχνα revives απο το team δεν υπαρχει προβλημα ουτε χαλαει το pacing.

Comment

• Να το ξαναρχίσω δηλαδή;Καλά όχι ότι έχω πρόβλημα,αλλά μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει κάτι σαν τον Raam ξανά,δεν ψήνομαι.Καλά μέχρι αύριο το πρωί που θα ξαναπαίξω.βλέπουμε.
                              Carpe diem

Comment

• Double post (δεν αντεξα ) και σταματαω μεχρι να γραψει καποιος αλλος (α οκ, εγραψε ο Altair απο πανω )

Προχωρησα στο act 2 το οποιο απ'οτι φαινεται ειναι πολυ καλυτερο απο το 1ο. Μεχρι στιγμης μιλαμε για ετη φωτος βελτιωση σε σχεση με τα αλλα 2. Με το που μπειτε στο act 2 και δειτε τα lighting effects θα καταλεβετε ποση δουλεια εχει πεσει στον τομεα τον γραφικων.

Αυτο που με εχει αφησει wtf βασικα ειναι η κλιμακα η οποια εχει χρησιμοποιηθει... Μιλαμε για κατι αντιστοιχο του god of war 3... Κρατουσα μικρο καλαθι γενικα μετα το πρωτο act και πιστευα οτι οκ τα εβαλαν ολα εκει, αλλα τελικα το παιχνιδι συνεχιζει να ανεβαζει τον ρυθμο και την κλιμακα του ακομα περισσοτερο... με τιποτα δεν περιμενα να δω κατι τετοιο (γενικα ηταν ξενο για τη σειρα).

Οι μηχανισμοι ειναι τελειοι, φοβερο το ballance των νεων οπλων και τεραστιες εκτασεις (καμια σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια) με τεραστια ποικιλια τοσο στη δομη οσο και στην παλετα... Δεν ξερω, εχω να δω τετοιο sequel απο την εποχη του uncharted 2...

Να πω επισης οτι το σεναριο αλλα και σκηνοθεσια πηγαινουν πολυ καλα μεχρι στιγμης (υπαρχουν καποιες κωμικες στιγμες που ειναι τελειες γιατι δεν βγαζουν εκβιαστικα το γελιο ενω το κειμενο συνολικα ειναι πολυ καλο).

Συνεχιζουμε, μακαρι να παει ετσι μεχρι το τελος...

Comment

Working...
                                X