Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
LOL ειδα τις τελευταιες εικονες και ημουν ετοιμος να πω "μα ποσο bullshots" αλλα μετα ειδα οτι ειπες concept art. Και παλι γαματο φαινεται, οχι σα το πρωτο που ειχε χειροτερα γραφικα απο το Excite Truck (ανυπαρκτη ατακα ενος nintendo fanboy)
Ειναι η ιδεα μου ή αρχισανε λιγο νωρις τις ανακοινωσεις φετος; Το παιχνιδι των εντυπωσεων ξεκινησε...
Αυτο γιατι δεν το εδειξαν στην pc,δεν μπορω να καταλαβω.Ειναι ακομα πολυ μακρια απο την κυκλοφορια του,αλλα ακομα και ετσι οπως ειναι θα μπορουσαν να το δειξουν.
Λοιπόν δεν ξερώ αν το έπαιξες κανένας, να πω την γνώμη μου μετά από 2 μέρες απασχόλησης.
Καταρχάς αντίθετα από τα προηγούμενα έχει story που παρουσίάζεται μέσα από κινούμενα comic strips. Παίζεις 3 campaigns (rookie, pro, veteran) με 3 διαφορετικούς χαρακτήρες. Δεν μπορείς να διαλέξεις πίστα αρχικά, μόνο αν την ολοκληρώσεις στο campaign.
Στον χειρισμό έχω την εντύπωση ότι μάλλον τα οχήματα στρίβουν ακόμα πιο εύκολα σε σχέση με τα 1,2. Μπορεί και να είνα ιδέα μου, πάντως το φρενό δεν χρειάζεται κ-α-θ-ό-λ-ο-υ.
Στα γραφικά τώρα γίνεται ένας χαμός από particle effects αν και να πω την αλήθεια το Pacific Rift μου άρεσε πιο πολύ λόγω setting.
Pacific island>ruined city.
Τα σκηνικά που η πίστα καταστρέφεται γύρω σου είναι εντυπωσιακά, άλλα κάποιες πίστες είναι βαρετές.
Έχουν μπει και collectibles (κάρτες που βρίσκονται διάσπαρτες σε κάθε πίστα).
Παίζω λίγο και online. Τρώω τρελή ήττα αλλά έχει πολύ χαβαλέ.
Comment