Announcement

Collapse
No announcement yet.

MotorStorm: Apocalypse

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MotorStorm: Apocalypse

E3 2010: MotorStorm: Apocalypse First Look

Aυτα ειναι.

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

ΝΙCE!
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

concept art

τρεεεέλα

Comment

LOL ειδα τις τελευταιες εικονες και ημουν ετοιμος να πω "μα ποσο bullshots" αλλα μετα ειδα οτι ειπες concept art. Και παλι γαματο φαινεται, οχι σα το πρωτο που ειχε χειροτερα γραφικα απο το Excite Truck (ανυπαρκτη ατακα ενος nintendo fanboy)

Ειναι η ιδεα μου ή αρχισανε λιγο νωρις τις ανακοινωσεις φετος; Το παιχνιδι των εντυπωσεων ξεκινησε...
          Do a barrel roll!

Comment

Wow... Super το όλο concept
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Lοl motorstorm σε post apocalyptic περιβάλλον. Προσωπικά δεν έχω πάρει έως τώρα κάποιο Motorstorm (1ο ή 2ο).

Kαταπληκτικά:worthy: τα γραφικά του νέου Motorstorm!
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                LOL ειδα τις τελευταιες εικονες και ημουν ετοιμος να πω "μα ποσο bullshots" αλλα μετα ειδα οτι ειπες concept art.
                Ισως επειδη ειχα γραψει consept art σε μπερδεψα(το διορθωσα)

Μερικα previews btw.
                http://www.vg247.com/2010/06/10/impr...rm-apocalypse/
                http://www.vg247.com/2010/06/10/inte...9619(interview)
                http://www.videogamer.com/ps3/motors...view-2404.html
                http://www.computerandvideogames.com....php?id=250071
                http://www.eurogamer.net/articles/mo...ands-on?page=4

Comment

ΣΦΑΓΗ θα γίνει!

Comment

Πολυ ωραια!Προτιμω τετοιου ειδους σκηνικα παρα του στυλ Pacific Rift.hideo,ολα τα λινκ σου μου εβγαλαν error.

Comment

Originally posted by Pritt@r@s View Post
                      Πολυ ωραια!Προτιμω τετοιου ειδους σκηνικα παρα του στυλ Pacific Rift.hideo,ολα τα λινκ σου μου εβγαλαν error.
                      χμμ δεν ξερω γιατι.Θα το ψαξω και θα τα ξαναποσταρω αν τα βρω.

Edit:Eνταξει λυθηκε το προβλημα.:p

Comment

Αυτο γιατι δεν το εδειξαν στην pc,δεν μπορω να καταλαβω.Ειναι ακομα πολυ μακρια απο την κυκλοφορια του,αλλα ακομα και ετσι οπως ειναι θα μπορουσαν να το δειξουν.

[YOUTUBEHD]9fZvNY63QgM&feature=player_embedded[/YOUTUBEHD]

Οπως και να χει...

ps.λολ στο τελος.:resp::xp:

Comment

''What the hell is going on in motorstorm ''
                          (ειναι η πρωτη ερωτηση στο παρακανω interview)
                          Δειχνει gameplay.

[YOUTUBEHD]7Cb_hHoaQ8M&feature=player_embedded[/YOUTUBEHD]

Comment

[YOUTUBEHD]xC7h_ve65qY&feature=related[/YOUTUBEHD]

Comment

Λοιπόν δεν ξερώ αν το έπαιξες κανένας, να πω την γνώμη μου μετά από 2 μέρες απασχόλησης.

Καταρχάς αντίθετα από τα προηγούμενα έχει story που παρουσίάζεται μέσα από κινούμενα comic strips. Παίζεις 3 campaigns (rookie, pro, veteran) με 3 διαφορετικούς χαρακτήρες. Δεν μπορείς να διαλέξεις πίστα αρχικά, μόνο αν την ολοκληρώσεις στο campaign.

Στον χειρισμό έχω την εντύπωση ότι μάλλον τα οχήματα στρίβουν ακόμα πιο εύκολα σε σχέση με τα 1,2. Μπορεί και να είνα ιδέα μου, πάντως το φρενό δεν χρειάζεται κ-α-θ-ό-λ-ο-υ.

Στα γραφικά τώρα γίνεται ένας χαμός από particle effects αν και να πω την αλήθεια το Pacific Rift μου άρεσε πιο πολύ λόγω setting.
                              Pacific island>ruined city.
                              Τα σκηνικά που η πίστα καταστρέφεται γύρω σου είναι εντυπωσιακά, άλλα κάποιες πίστες είναι βαρετές.
                              Έχουν μπει και collectibles (κάρτες που βρίσκονται διάσπαρτες σε κάθε πίστα).

Παίζω λίγο και online. Τρώω τρελή ήττα αλλά έχει πολύ χαβαλέ.

Comment

Working...
                              X