Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Με εξαίρεση το animation των cutscenes που ήταν τραγικό, τα facial expressions που κυριολεκτικά δεν υπήρχε και τους πολύ περίεργους φωτισμούς που θα διορθωθούν, το παιχνίδι μου φάνηκε έπος. Πολύ πλούσιο level design, άπειροι συνδυασμοί, μη γραμμικότητα, ωραίες υλοποιήσεις σε stealth και hacking...έμεινα εντυπωσιασμένος! Είναι true Deus Ex!
Aυτά ακριβώς μου είπε και ο bro, θα πάθεις πλάκα μου λέει, είναι το Deus Ex που μπήκε σε χρονοδίνη και έσκασε στο 2011. Γαμώ τη κωλοσύνδεσή μου γαμώ
Στο Θεό, εκεί που πρέπει Oρίστε και το νεότερο trailer "Classified Information" με αναφορές στην ιστορία και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού καθώς και gameplay.
Tέλειωσα κι εγώ τη leaked version πρόσφατα και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτός θα είναι ο αγαπημένος μου τίτλος για φέτος. Το παιχνίδι είναι αυτό ακριβώς που ήθελα, ένα Deus Ex στο σήμερα, με απόλυτο σεβασμό στη σχεδιαστική δομή του πρωτότυπου και γαμάτους νεωτερισμούς όπως τα takedowns και το τρίτο πρόσωπο σε κάλυψη.
Εκτός των άλλων μου έβγαλε και μια φοβερή επιθυμία για stealth gameplay, δεν περίμενα ότι θα μου είχε λείψει τόσο πολύ να κρύβομαι στις γωνιές, να αποφεύγω κάμερες, να παρακολουθώ τα patrols των npcs και να τους ακινητοποιώ χωρίς να τους σκοτώνω. Ευτυχώς που το παιχνίδι εδώ παραμένει παιχνίδι και δεν σου πρήζει τα συκώτια με υπέρμετρο ρεαλισμό αν και κάποια λαθάκια της A.I. είναι ψιλοαπαράδεκτα όχι όμως κάτι τρομερό.
Το hacking πάλι φαίνεται κόλλημα και σούπερ απαραίτητο αν και ομολογουμένως υπάρχουν καταστάσεις όπου με λίγο περισσότερο ζόρι βγαίνουν τα πάντα, δεν νομίζω όμως να επιλέξω κάτι διαφορετικό στο κανονικό παιχνίδι. Hacking-stealth αναβαθμίσεις και ύστερα βλέπω.
Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να μειώσουν κατα πολύ τους χρόνους φορτώματος. Σε ένα παιχνίδι όπου το save-load πάει σύννεφο είναι τρομερά σπαστικό και αντικλιματικό να παίζουν τόσα μεγάλα loading times. Με gamepad η απόκριση είναι τέλεια, το layout των πλήκτρων πολύ εύχρηστο οπότε δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθώ με πληκτρολόγιο-ποντίκι. Τα waypoints των quests τα έβγαλα τελείως γιατί με μπέρδευαν και μου αποσπούσαν τη προσοχή ενω τα highlight objects τελικά να μην είναι τόσο κακό όσο αρχικά νόμιζα αφού ώρες ώρες δεν ήξερα τι μπορώ να πάρω ή να χρησιμοποιήσω από τα αντικείμενα του περιβάλλοντος παρ'όλα αυτά το ξεκίνησα έχοντάς το απενεργοποιημένο και συνέχισα έτσι.
Από σχεδιασμό και ατμόσφαιρα το παιχνίδι είναι τρομερό με κάποια τοπία και σχεδιασμό σε χαρακτήρες να μου φέρνουν έντονα στο μυαλό το Ghost in the Shell. Το σύστημα διαλόγων είναι τέτοιο που πραγματικά απορείς γιατί δεν το κάνει και το Mass Effect ας πούμε, τόσο αυτονόητο να σου έχει ως επιλογή μονολεκτικά μια συναισθηματική κατάσταση και περιγραφή ταυτόχρονα του τι θα πει ο Adam. Για τα facial expressions μετά το LA Noire έχω ρίξει τις προσδοκίες μου για όλους τους υπόλοιπους τίτλους αρκεί αυτά απλά να λειτουργούν επομένως δεν θα έλεγα ότι με ενόχλησαν.
Σε ρυθμό θα έλεγα ότι το βρήκα βαρύ σαν παιχνίδι, πράγμα θετικό αφού δεν θα το τελειώσω μονοκοπανιά αλλά σε τακτικά και χαλαρά sessions. Λίγο με εξέπληξαν τα side-quests, δεν περίμενα τόσο βάθος με πρωτεύοντα, δευτερεύοντα objectives και μακράς διαρκείας gaming sessions για την ολοκλήρωσή τους πράγμα επίσης θετικό αφού δίνει ψωμί για εξερεύνηση και αρκετό lore. Άντε λίγες μερούλες έμειναν και βουρ.
Παίζει σε τρίτο πρόσωπο; Μπορείς να τελειώσεις όντως το παιχνίδι χωρίς να κάνεις μάχες;
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Πρώτου προσώπου είναι, σε τρίτο μπαίνεις όταν βρίσκεσαι σε cover πίσω από τοίχους, κιβώτια κλπ
Το achivement μάλλον αναφέρεται στους απλούς εχθρούς αφού υπάρχουν bosses όπου η αποφυγή μάχης είναι αδύνατη. Μπορείς όντως να μην σκοτώσεις κανέναν, απλά να τους ακινητοποιείς ή να τους αποφεύγεις.
Comment