Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deus Ex: Human Revolution

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by deus_d0pe View Post
    Ε γι'αυτο ρε αγάπη σε τέτοιες περιπτώσεις σε κερδίζει το art direction. To παιχνίδι έχει ατμόσφαιρα. Δηλαδή που να παίξεις και το La Noire μετά πρέπει να κάνεις delete σε οτιδήποτε κατώτερο σε facial animation και voice acting, πραγματικά αυτό το παιχνίδι περισσότερο κακό κάνει παρά καλό.
    Εν τέλει ναι, ο μετριότατος οπτικός τομέας δε θα "νικήσει" το art direction και το gameplay, απλά, κρίνοντας λίγο γενικότερα την κατάσταση, με εκνευρίζει το πόσο πολύ ρίχνουν οι developers τα standards τους, εξαιτίας των κονσολών. Ένα κλασικότατο PC game μετατράπηκε, ουσιαστικά, σε αποκλειστικό console game και απλώς έγινε port στο PC. Και για να είμαι ειλικρινής, δε με ενόχλησαν τόσο τα γραφικά, όσο η υποκριτική των χαρακτήρων. Μου μιλούσε η μάνα της Megan και διέκρινα στη φωνή της μία θλίψη. Αποδόθηκε τόσο ΧΑΛΙΑ όμως αυτή η θλίψη που καλύτερα θα ήταν να μην προσπαθούσαν καν να δημιουργήσουν δράμα.

    Altair δεν είναι θέμα "graphic whores" ή όχι. Η βιομηχανία, καλώς ή κακώς, μένει πίσω με αυτήν την άδικη πλέον αντιμετώπιση των PCs. Παιχνίδια όπως το Deus EX HR έχουν ΠΑΡΑ πολλά να κερδίσουν από τεχνολογίες όπως αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στο Crysis 2.

    Comment


    • Αν έβγαινε μόνο για πισί,επειδή οι κονσόλες θα αδυνατούσαν να το τρέξουν,θα πήγαινε άπατο.Οπότε τόσος κόπος τόσων ανθρώπων θα πήγαινε στο βρόντο.Εν ολίγοις ποιο καλό της βιομηχανίας;Σιγά.Στις κονσόλες τλχ πουλάει σαν τρελός ο τίτλος,διευρύνει το κοινό του και αποφέρει χρήματα στους δημιουργούς του.
      Carpe diem

      Comment


      • Καλά δε θα ανοίξουμε πάλι την άτοπη συζήτηση "PC=καταδίκη της βιομηχανίας, κονσόλες=εξέλιξη." Δεν είναι δύσκολο πάντως να φτιάξεις ένα παιχνίδι με βάση τα υψηλά πρότυπα των PC και να κάνεις downgrade/ downscale για τις κονσόλες. Απλά δεν ασχολήθηκαν με το να κάνουν κάτι αξιοπρεπές. Η Crytek τουλάχιστον έδωσε το Crysis 2 που είναι χειρότερο του 1, αλλά δεν πετσόκοψε τον οπτικό τομέα στα PCs (έβγαλε, αν μη τι άλλο, και ένα patch που έβαλε υποστήριξη πολλών νέων τεχνολογιών). Εδώ και 3-4 χρόνια βλέπεις κάτι τραγικά ports παιχνιδιών από κονσόλες σε υπολογιστές, στα οποία οι devs δεν μπήκαν ΚΑΝ στον κόπο να βάλουν full HD cut scenes. Αντιθέτως βλέπεις θολά cut scenes 720p ανάλυσης, παρμένα κατευθείαν από τις console εκδόσεις.

        Comment


        • Καλύτερα,να μπορούν να το τρέχουν όλοι.Σκέψου ότι το πρώτο Crysis,για να το τρέξεις τότε με όλα φουλ,έπρεπε να τα σκάσεις χοντρά.Κι επειδή δεν είχαν σύστημα να το τρέξουν,έβγαινε μετά η CRYtek και κλαιγότανε ότι δεν πούλησε καλά.
          Carpe diem

          Comment


          • Evans αυτο παντα θα γινεται.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να περασουν 100 χρονια για να το θεωρησουμε ως fact και φυσιολογικο.
            Eπρεπε ηδη να εχουν σταματησει αυτες οι συζητησεις.Το ''οι κονσολες κρατανε πισω το gaming'' το ακουγαμε παντα,αλλα περιμενα εν ετη 2011 να ακουγεται λιγοτερο.
            το gaming εξαρταται απο τα χρηματα,δλδ απο την ζητηση.
            Μπορουσαμε να ειχαμε γραφικα crysis1 σε ολα τα παιχνιδια απο το 2007.E και?Ποιος θα τα αγοραζε αυτα?Ειναι ανουσια αυτη η συζητηση πιστευω.

            Δεν μπορουμε να σκεφτομαστε παντα το τι θα μπορουσε να γινει,αλλα το τι μπορει να γινει.
            Γραφικα avatar θα μπορουσαμε να εχουμε σημερα,oχι crysis 1...

            Προφανως για να ακολουθησoυν αυτον τον δρομο οι του Deus Ex θα ειχαν τους λογους τους...
            Ουτε εμενα μου αρεσουν τα γραφικα του btw.

            Comment


            • Tα PC games έχουν ένα πολύ μεγάλο εύρος επιλογών ώστε ένας με λιγότερο δυνατό μηχάνημα από έναν άλλο να μπορεί να το τρέξει αξιοπρεπέστατα. Πέραν τούτου, είναι θέμα δουλειάς που θα πέσει. Πολλά PC games θα μπορούσαν να είναι πολλές φορές πιο ελαφριά, αν έπεφτε σωστός προγραμματισμός.

              Τέλος πάντων, δε θα καταλήξουμε πουθενά, ένα σχόλιο για το DX έκανα και θα μείνω εκεί πέρα. Τέτοιες παραγωγές είναι απαράδεκτες για τέλη 2011. Μέχρι και για κονσόλες, στην τελική, τέτοια γραφικά είναι ξεπερασμένα κατά ΠΑΡΑ πολύ. Αν είναι να πλέκουμε το εγκώμιο και να κλείνουμε τα μάτια στα αρνητικά ενός παιχνιδιού πάω πάσο.

              edit:

              Hideo μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω. Δεν είπα ότι θα έπρεπε να υπάρχουν γραφικά Avatar, αλλά η παραγωγή του τίτλου να είναι αξιοπρεπής. Αυτή τη στιγμή έχουμε το Α όνομα του gaming με μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια να το συνοδεύει και το παρουσιαστικό του έχει προβλήματα σε animation, textures, γεωμετρία, voice acting, acting, facial expressions και πάει λέγοντας. Το παιχνίδι είναι μέτριο συγκριτικά όχι μόνο με έναν δεύτερο τίτλο σε PC, αλλά με δεύτερους τίτλους σε κονσόλες. Μπορεί να κάνω σύγκριση με το τι θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα αν η βασική κονσόλα ανάπτυξης ήταν ο υπολογιστής, αλλά το πρόβλημα των ΜΕΤΡΙΩΝ γραφικών παραμένει και είναι ανεξάρτητο από οτιδήποτε άλλο. Δεν έγινε καλή δουλειά, πώς να το κάνουμε . Αν παίξεις 2 ώρες θα καταλάβεις τι εννοώ. Το θεωρώ απαράδεκτο για έναν τίτλο συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές, όπως αυτή που ανέφερα παραπάνω, να αποδίδονται τόσο μέτρια, για να μην πω αδιάφορα.

              Comment


              • Τι πλέξιμο και πουλόβερ λες μωρέ;Παίξε τον τίτλο,ευχαριστήσου τον και μη μιλάς.Εγώ ακόμα το περιμένω.
                Carpe diem

                Comment


                • Altair, εμένα μου αρέσει να μιλάω, αν εσένα ΔΕ σου αρέσει τότε άσε με στην ησυχία μου, ούτε σε επηρεάζω με αυτά που λέω ούτε, στην τελική, αναφέρομαι σε σένα. Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον να μην ασκεί κριτική. Θα τον παίξω, θα τον χαρώ, θα αναφέρω τα θετικά και τα αρνητικά, γιατί πρέπει να λέμε ΠΑΝΤΑ τα απολύτως προφανή;

                  Comment


                  • Βασικά αλλιώς το εννοούσα το μη μιλάς,αλλά βλέπω αρπάζεσαι με τη μία,οπότε άστο.Δεν το συνεχίζω.Σόρρυ για την παρερμήνευση.Back on topic.
                    Carpe diem

                    Comment


                    • Originally posted by Evans View Post
                      Αυτή τη στιγμή έχουμε το Α όνομα του gaming με μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια να το συνοδεύει και το παρουσιαστικό του έχει προβλήματα σε animation, textures, γεωμετρία, voice acting, acting, facial expressions και πάει λέγοντας.
                      Ενταξει,δεν χρειαζεται να το παιξω(ελπιζω να το κανω καποια στιγμη) για να συμφωνησω με μερικα απο τα παραπανω αρνητικα του παιχνιδιου.Κανουν μπαμ και απο τα video.Γενικα θα μπορουσαν να δωσουν κατι πολυ καλυτερο.Στα βιντεο δειχνει φτωχο το αποτελεσμα.

                      Comment


                      • O Adam δε σας θυμίζει τον Τάννο;
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                        Comment


                        • ναι τα γραφικα σε τεχνικο επιπεδο ειναι πισω , οχι ομως στον υπερβολικο βαθμο που αναφερεις evans, αμα θες να δεις φετινο παιχνιδι με γραφικα που δεν βλεπονται βαλε το νεο duke nuken, θα με θυμηθεις επισης διαφωνω καθετα και οριζοντια με τα voice overs και με την ηθοποιια, τα βρηκα εξαιρετικα, κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τις αναφορες σου στο pc gaming και μοιραζομαι τις ιδιες ανησυχιες με σενα στα ζητηματα που εθιξες (ports, μη αξιοποιηση τεχνολογιας απο καποιους devs, κτλ)

                          το human revolution με κερδισε απο την πρωτη στιγμη χαθηκα στο κοσμο του το σεναριο δεν διεκδηκει δαφνες πρωτοτυπιας, αλλα πραγματευεται πολυ εξυπνα ηθικα ζητηματα που, αν και science fiction ειναι πολυ πιθανο στο αμεσο μελλον να αποσχολησουν την ανθρωποτητα που μπορει να τα βρει μπροστα της, ειναι πολυ σημαντικο οτι δεν ξεφυγε σε κανενα σημειο σε επιπεδα ''υπερφυσικης στρατοσφαιρας'', τα quests ειναι πολυ προσεγμενα ακομα και τα sidequests οπως και το script υψηλου επιπεδου

                          το lvl design ειναι απιθανο, μπορει να φαινονται μικροι οι χωροι και οι χαρτες ομως κρυβουνε ενα σωρο μυστικα, μπορεις να προσσεγγισεις τις αποστολες με οποιο τροπο θες, η αληθεια ειναι οτι το παιχνιδι σε ωθει να παιξεις stealth , καθως πεθαινεις πολυ ευκολα και το gunplay δεν ειναι οσο smooth χρειαζεται, ειναι νευρικο , βεβαια το παιχνιδι δεν θα λεγοτανε deus ex αν δεν ευνοουσε το stealth gameplay, τουλαχιστον ΟΛΑ τα augments ειναι χρησιμα και δινουνε τελειως διαφορετικες προσσεγγισεις στο πως θα κινηθεις στο gameplay, ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι προς το τελος σχεδον τα ανοιγεις ολα

                          μουσικα δεν υπαρχε μεγαλη ποικιλια αλλα οσα κομματια παιζανε φλερταρανε απιστευτα με τον εγγεφαλο μου ως λατρης της ηλετρονικης μουσικης ηταν λογικο, και ειναι μακραν το OST της χρονιας για μενα

                          βρηκα εξαιρετικα και τα bosses , εκτος του πρωτου που ειναι λιγο anti climatic,

                          τα endings ειναι οτι καλυτερο εχω δει στη ζωη σε endings παιχνιδιου χωρις καμια δωση υπερβολης, hmm μαλλον υπερβαλλω αλλα με κερδισανε παρα πολυ
                           
                          εξαιρετικoi μονολογοι του jensen δινοντας τροφη για σκεψη θελοντας να προβληματισουνε τον παιχτη και να τον κανουνε να αναρωτηθει αν πηρε την σωστη αποφαση η καλυτερα να αναρωτηθει τις συνεπειες της και που θα οδηγησουν την ανθρωποτητα, ενω ταυτοχρονα περνανε σημαντικοτατες εικονες απο γεγονοτα τις ανθρωποτητας απο μπροστα σου σαν να ειναι βγαλμενες μεσα απο το καλυτερο ντοκυμαντερ , λες και εβλεπες κατι σε τυπου zeitgeist

                          Comment


                          • Originally posted by Titus View Post
                            Τι έγινε, το τερμάτισε κανείς ή ακόμα? Μήπως είστε από τους γενναίους και πηγαίνετε για τα ultra stealth achievements?
                            molis tora to termatisa ke pira ola ta achievements ektos 2 alla pira ta diskola.mou arese para polli ke ta endings itan polli kala polla side quest polla secrets exploration ola mia xara.an tou evgaza ena vathmo tha itan gia ta grafika tou oxi pos den vleponte alla tha mporousan na itan kalitera.

                            Comment


                            • Deus Ex Unreal Revolution is a mod for the original Deus Ex that acts
                              as a parody of Deus Ex: Human Revolution while providing
                              commentary on the video game industry and modern gameplay mechanics.




                              το κατεβαζω atm

                              Comment


                              • O Evans ειναι hater δεν το καταλάβατε;
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                                Comment

                                Working...
                                X