Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    μου θυμίζει την high textures προσπάθεια που εφαρμόστηκε παλιότερα σε διάφορα παιχνίδια του Ν64 από κάποιους fans.

Oι εικόνες είναι υπερβολικά μικρές για να βγει κάποιο συμπέρασμα

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ωραιος, οι δικες μου δε δουλευουν πια. Α ρε nintendo ασε το κρυφτουλι τωρα και τελειωνε.

ΥΓ: Εχω την αισθηση οτι εχει πιο πολυ χρωμα απο το original, do like!

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Εικονες μπορειτε να δειτε στο IGN.

Συγκινηση απλα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μα αυτο ειναι το θεμα, οτι η nintendo μαλλον δεν ειχε προθεση να το δειξει ακομη αλλα καπως βρεθηκαν οι εικονες.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Ρε το παραξενο είναι, ότι από το SITE ΤΗΣ ΝΙΝΤΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΛΙΝΚ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    I are admin, you lose sir.

Περα απο τη πλακα οποιοδηποτε game υπαρχει μπορει να εχει δικο του topic απλα καποια games βολευει να ομαδοποιουνται παντα κατα τη κριση μας. Περιμενα οτι ενα remake του Ocarina of Time θα τραβαγε περισσοτερο ενδιαφερον - προσεξτε δεν ειναι port. Anyway ας δουμε και ποτε θα ανακοινωθει επισημα, ακομη δε το χει "αναγνωρισει" η nintendo.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Σορρυ, αλλα εγώ έκανα ανακοίνωση πριν μερικές ημέρες στο τόπικ το οποίο εγώ ξεκίνησα, ότι εκεί θα πηγαίνουν τα επερχόμενα zeldas, γιατί στον παλιο διακομιστή μπορούσα να βάλω subtitle, ο οποίος ήταν Upcoming Titles.
    FAIL

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πρεπει να τις κατεβασαν τις εικονες, the plot thickens...

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Δεν νομίζω ότι το να ξαναπαίξει κάποιος ξανά το Οκαρίνα είναι και καμιά πολύ σπουδαία εμπειρία. Τα 3rd party games για το 3ds έχουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Leave a comment:

• Ramparter
    started a topic The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Ετσι απλα! Τι αλλο να ζητησει κανεις μετα; They only do everything.

Working...
X