Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Με καμια δυναμη δε θα αντεχα να παιξω ξανα το OoT εν ετει 2011, ακομα και full hd remake να καναν για τον διαδοχο του Wii .
    Μακαρι να βγαζαν κατι νεο, ενα φορητο Zelda χωρις cel-shaded αισθητικη θα ηταν καλο αλλα που...
    Τουλαχιστον ελπιζω το ΟοΤ να ναι η αρχη και να ακολουθησει κανα Majora's το οποιο ηταν πνιγμενο στα glitches και στο GC και στο Wii (VC).

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    LOOOOL!!!

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν τον είδα!
    Τα details πάνω του, το χρώμα του κλπ μοιάζει σαν το μοντέλο του ssbm. Μου αρέσει πως έκαναν το menu, και απο ότι βλέπω, είναι WW, και TP style, με λίγα λόγια GC style.(ΧΥ items-A action- B sword)

Μαμάει!

Ναι έχω τερματίσει το πρωτότυπο, 2 φορές, τώρα είμαι στο master quest.

EDIT:Πιο μελαχρινός ήταν στο SSBM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πιο κοντος ο Link; Μαλλον δεν εχεις παιξει το πρωτοτυπο. Το νεο μοντελο παντως μοιαζει σα να το εχουν παρει απο το Smash Bros Melee.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    http://nintendo3dsblog.com/wp-conten...-of-time-4.png

Πρώτες εικόνες gameplay! Πραγματικά πανέμορφο!

Είναι πιο "φωτεινό" απο το original, και πιο εμπλουτισμένο, και πιο κοντός ο Link, αλλά np, είναι γαμάτο.

Ως Zelda fan θα το πάρω μαζί με το 3DS.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οι NES τιτλοι στο GBA ηταν ports, τωρα μιλαμε για remake, περα απο τα γραφικα ο Aonuma θελει να βελτιωσει και το gameplay (πχ θελει να κανει πιο αμεση την αλλαγη των boots ωστε να μην σε κουραζει στο water temple), μπορει να δουμε και τιποτα extra.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Εδω είχε βγει έκδοση του RE 0 για wii χωρις καμία αλλαγή, στο oot θα κολλούσανε;
    Πέρα από την πλάκα, δεν είναι και κακή ιδέα όπως δεν ήταν κακη ιδέα και οι Nes τίτλοι στο gba. Η ποιότητα τίτλων σαν το ocarina δικαιολογεί μία επανέκδοση ωστε να μπορούν να το απολαύσουν και άτομα που σήμερα είναι 15-20 χρονων και δεν είχαν τη δυνατότητα να το δουν όταν είχε κυκλοφορήσει.
    Το θέμα είναι να το δούμε και με την ανάλογη τιμή παιχνιδιού του 98 και όχι full price.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θα το βγάλουνε μετά.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    μα θα είναι 3d

η αλήθεια είναι πως κάποιες pre-rendered εικόνες στο oot64 ήταν σκέτη θολούρα αλλά επί της ουσίας εάν είναι μία καλογυαλισμένη έκδοση χωρίς gameplay extras τότε πολύ απλά συνεχίζεται το milking της σειράς. Τα τελευταία χρόνια πανε να την κάνουν αλά Megaman.

τώρα που τα λέμε, γιατί Οcarina remake κι όχι Majoras Mask ~που είναι και καλύτερο~ ?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ditto, symfwnw kai egw.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Το 3D δεν σου είναι αρκετό;
    Δεν είναι απλό DS πλέον...
    Όχι.

Το οκαρινα το έχω τελειώσει ένα κάρο φορές και το να ξαναπαίξω τα ίδια dungeons με τους ίδιους εχθρούς και τα ίδια bosses απλώς σε 3d δεν μου φαίνεται και τόσο ελκυστικό.

Αν το δίνουν δώρο με την κονσόλα δεν θα με χαλάσει καθόλου βέβαια,αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μας δώσουν έναν παραπάνω λόγο πέρα σπό το 3d να ξαναπαίξουμε ένα παιχνίδι που πολλοί από εμάς έχουν τελειώσει πολλές φορές.

Για την ιστορία,αν βγει ποτέ final fantasy 7 remake,το ίδιο θα θελήσω να δω και εκεί.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Το 3D δεν σου είναι αρκετό;
    Δεν είναι απλό DS πλέον...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ξέρουμε αν έχει και άλλες προσθήκες πέραν του βελτιωμένου οπτικού τομέα;Αν όχι,δεν μου δίνει ισχυρό κίνητρο να παίξω αυτό αντί του master quest που έχω για τον κύβο ή ακόμη καλύτερα,σε emulator υπολογιστή που κάνει upscale τα γραφικά.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Τώρα που το λες, ναι είναι όντως ψυχολογικό. Υπάρχουν κάποιοι που συχαίνονται τελείως τα σημερινά games.(Ε σίγουρα θα υπάρχουν!)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den exw provlhma me to oti to ekanan, aplws pistevw pws den yparxei kanena logos.
    To idio pistevw kai gia to FF7.
    Classic games should stay classic and give a chance to new games to be classics too, einai perissotero psyxologiko to thema.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Πιο το πρόβλημα, εφόσον υπάρχουν δεκάδες καινούργια υπέροχα παιχνίδια;
    + σε 3D, που είναι το θέμα της ύπαρξης του 3DS.

Leave a comment:

Working...
X