Originally posted by Scatman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Collapse
X
-
Σίγουρα, απλά η αναφορά που έκανα πήγαινε γενικά στη περίπτωσή ενός remake σε έναν τίτλο της βαρύτητας του Ocarina of Time. Αυτό εδώ είναι απλά ένα cash in σε έναν δυνατό τίτλο, με σκοπό να κλείσει τρύπες στο τραγικό, μέχρι στιγμής, line up του 3DS.
-
Πότε έκανε κάτι τέτοιο η Nintendo; Γρήγορο και εύκολο χρήμα θέλει. Μαζί σου είμαι, κι εγώ έτσι τα φαντάζομαι τα remakes μεγάλων τίτλων (δες και το REmake φυσικά, ίσως το καλύτερο δείγμα remake τίτλου), αλλά με ένα γρήγορο remaster (port θα το έλεγα) ενός τόσο πετυχημένου ονόματος θα βγάλει τα διπλάσια από όσα θα έβγαζε αν έκανε αυτό που περιέγραψες.Δε θα έπρεπε καν να είναι remake αλλά περισσότερο reimagining. Σε home console, σε next gen hardware, σε HD, με σύγχρονη αφήγηση και σκηνοθεσία, γαμάτη φωτογραφία, ενορχηστρωμένο soundtrack, εμπλουτισμένο overworld και εξελιγμένους npc’s, για να μη πω και σύγχρονα facial animations. Να αποτελεί μια, όσο το δυνατόν, καλύτερη προσπάθεια να μεταδοθεί ξανά εκείνη η απίστευτη, για το 1998, εμπειρία.
Το γεγονός βέβαια ότι έχουμε τέτοια παιχνίδια σε μία φορητή κονσόλα παραμένει εντυπωσιακό, από την άλλη όμως το PSP αυτό ακριβώς μας προσέφερε, μεγάλες παραγωγές on the go. Εγώ θα ήθελα το remake του ΟοΤ να είναι σε handheld, θα το ήθελα όμως όπως το περιέγραψες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος σίγουρα επιτρέπουν ένα πιο ωραίο, οπτικά και ηχητικά, αποτέλεσμα.
Leave a comment:
-
Εάν φτιαχνόταν για κονσόλα τότε θα απαιτούσε μεγαλύτερο χρόνο παραγωγής, κόστος κτλ κτλ που προφανώς δεν θα εξυπηρετούσαν στην αμεσότητα του κέρδους που αποσκοπεί η Nintendo με το νέο σύστημα της.
Ούτε εγώ έχω εντυπωσιαστεί...
Το OoT 3Ds θα είχε λογική ύπαρξης εάν ήταν συμπληρωματική κυκλοφορία ενός καινούργιου Zelda.
Και ναι..midi μου φάνηκε κι εμένα...αντιπροσωπεύει την in-game μουσική? Εάν ναι..λυπάμαι απλά.
Leave a comment:
-
Trailer fail, η μουσική δε ταιριάζει καθόλου με τα footage.
Δε ξέρω ρε γαμώτο, όσο πιο πολύ το βλέπω, τόσο περισσότερο απογοητεύομαι. Ένα remake σε έναν τόσο τεράστιο τίτλο όπως το Ocarina of Time θεωρώ ότι θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί πολύ διαφορετικά και σίγουρα να μη βγει σε handheld.
Δε θα έπρεπε καν να είναι remake αλλά περισσότερο reimagining. Σε home console, σε next gen hardware, σε HD, με σύγχρονη αφήγηση και σκηνοθεσία, γαμάτη φωτογραφία, ενορχηστρωμένο soundtrack, εμπλουτισμένο overworld και εξελιγμένους npc’s, για να μη πω και σύγχρονα facial animations. Να αποτελεί μια, όσο το δυνατόν, καλύτερη προσπάθεια να μεταδοθεί ξανά εκείνη η απίστευτη, για το 1998, εμπειρία.
Αυτό εδώ μου φαίνεται προχειροδουλειά από κάθε άποψη, ακόμα και για τη τεχνική πραγματικότητα του 3DS. Και τι διάολο, λόγω στρατού δε το είχα παρακολουθήσει το θέμα, είναι η ιδέα μου ή χρησιμοποιεί τα midis από το Nintendo 64; Τι είδους κακόγουστο αστείο είναι αυτό; Ο ορισμός της απογοήτευσης.
DO NOT WANT
Ελπίζω αν ποτέ αποφασίσουν να ξαναφτιάξουν το Majora’s Mask, να μη τύχει κι αυτό της ίδιας αντιμετώπισης.
Leave a comment:
-
Με απλό port όχι.Εξάλλου δεν υπάρχει ο λόγος να βγει τέτοιο port από τη στιγμή που υπάρχει η virtual console για τέτοια πράγματα.
Leave a comment:
-
Δεν μιλάω για γραφικά μόνο.Και είναι δεδομένο ότι μιλάω για μένα προσωπικά.Θα εντυπωσιαζόμουν(ενθουσιαζόμουν όπως θες πες το) πολύ από ένα majora's mask remake ακόμη και αν είχε μικρές αλλαγές.Originally posted by Ground_zero View PostSiga thn diafora pou tha eixe ena remake tou majoras Mask, sthn ousia htan to idio paixnidi oson afora ta grafika...
Den teithetai thema entypwsiasmou.
Leave a comment:
-
Siga thn diafora pou tha eixe ena remake tou majoras Mask, sthn ousia htan to idio paixnidi oson afora ta grafika...
Den teithetai thema entypwsiasmou.
Leave a comment:
-
Και γω θα το κατεβάσω κάποια στιγμή όταν πάρω 3ds.Απλώς δεν με εντυπωσιάζει όπως θα το έκανε ένα remake του majora's mask ας πούμε.To reimagining που λέει ο Loggo θα ήταν σίγουρα λόγος αγοράς.Κάτι αντίστοιχο έγινε ως ένα βαθμό και με το goldeneye 007.
Leave a comment:
-
Έπαιξα λίγο 3DS σήμερα και μπορώ να πω ότι το 3D effect ήταν καλύτερο απ΄ότι περίμενα.
Το OOT remake δεν θα το αγόραζα αν είχα την κονσόλα μιας και το το έχω τελειώσει 20 φορές, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι μία βόλτα με την Epona στο Hyrule field σε 3D είναι κάτι που θα ήθελα να δω.
Leave a comment:
-
Το Ocarina of Time για το 1998 ήταν υπερβολικά μπροστά από την εποχή του. Για να πω την αλήθεια, όσο κι αν ψάξω, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος τίτλος που να ήταν ποτέ τόσο μπροστά, σε τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, για την εποχή του.
Το θέμα είναι πως ό,τι έκανε το Ocarina τότε, σήμερα, όχι μόνο είναι δεδομένο, αλλά και, στη πλειονότητα των τίτλων τουλάχιστον, εξελιγμένο κιόλας (τα Zelda παρεμπιπτόντως, με εξαίρεση το Majora’s, δεν ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία). Αν και προφανώς παραμένει καλό παιχνίδι, λογικό είναι με τα σημερινά δεδομένα να μην εντυπωσιάζει.
Όσον αφορά το Ocarina 3DS, είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες ένα απλό remake έχει νόημα έτσι κι αλλιώς. Σε μια προσπάθεια να εκμοντερνιστεί ένας κλασικός τίτλος, ένα re-imagining προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο και ελευθερία για παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα (μηχανισμών, τεχνικό και εικαστικό). Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ ένα re-imagining στο Ocarina, όπως και σε πολλούς ακόμα κλασικούς τίτλους είναι η αλήθεια.
Leave a comment:
-
Twilight den exw paiksei, alla sigoura einai kalytero apo to wind waker IMO
Apo ekei kai ystera kapoia games prepei na paizontai ton kairo tous ta exoume ksanapei afta.
Sigoura ena remake den syginei kanenan apo mas, alla oxi kai oti den einai wraio game to OoT, tha pesei fwtia na mas kapsei...
Leave a comment:
-
Το βίντεο αναπαριστά τους 3 αλήτες που έχουν ξενερώσει τον θεό τους λέγοντας "huh" με την σειρά τους. Είναι από το American Footbal anime "Eyeshield 21".
Έχασες που δεν το έπαιξες! Στην εποχή του ήταν και θα παραμένει ως το καλύτερο action/adventure παιχνίδι. Εγώ το αγάπησα και το τερμάτισα 3 φορές. Όλα τα άλλα δεν είχα την τύχη, αλλά σύντομα θα τα παίξω(εκτός το Wind Waker).
Leave a comment:
Leave a comment: