Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Collapse
X
-
Kανείς δεν κατάλαβε..Νομίζω έχω πει γιατί δεν μου άρεσε το ocarina όταν το έπαιξα.Δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο.Απλά κάνει ότι κάνει ένα 3d zelda χωρίς να προσφέρει τίποτα παραπάνω.Είναι ένα τετριμένο zelda.Ίσως να φταίει και η εποχή που το έπαιξα αλλά κυρίως ότι το έπαιξα μετά απ'τα majora's,windwaker και twilight.Προσωπικά το βάζω πίσω απ' όλα αυτά.Δεν νομίζω να με συγκινήσει ένα απλό remake του παιχνιδιού με λίγο καλύτερα γραφικά και ότι άλλο μπορεί να έχουν βάλει μέσα.Αν είχε και το majora's μέσα σίγουρα θα το σκεφτόμουν αλλιώς βέβαια.Αλλά τώρα no way.
-
Lol ότι να'ναι πραγματικά!
Εγώ πάντως σίγουρα δεν θα τσιμπήσω.Ποτέ δεν μου άρεσε το ocarina και σίγουρα δεν είναι λόγος αγοράς της κονσόλας.Μπουχτήσαμε στα remake φτάνει!Βγάλτε φρέσκο πράγμα λέμε!
Leave a comment:
-
Το επικό είναι που λέει πως το 3Δ επιτρέπεται μόνο για ηλικίες 7+ ενώ το ESRB rating είναι 10+.Αντε να δουμε ποιοι θα τσιμπησουν με το OoT 3d.
Leave a comment:
-
Nintendo Q2 2011 Wii line-up (USA):
Αρχιστε απο τωρα να βαζετε λεφτα στην ακρη.Activision Transformers™: Dark of the Moon™ Stealth Force Edition June 14
Deep Silver, Inc. Get Fit with Mel B Spring
Disney Interactive Studios LEGO® Pirates of the Caribbean: The Video Game May
Disney•Pixar Cars 2: The Video Game Summer
Graffiti Entertainment, Inc. Reader Rabbit® Preschool April
Reader Rabbit® Kindergarten April
Reader Rabbit® 1st Grade April
Reader Rabbit® 2nd Grade April
Konami Digital Entertainment Karaoke Revolution Glee: Volume 2 Spring
NAMCO BANDAI Games America Inc. ExerBeat™ April 26
Nintendo Wii Play™: Motion June 13
Mystery Case Files™: Dust to Dust™ June 27
SEGA Thor™: God of Thunder May 3
The Conduit™ 2 April 12
THQ Inc. Rio April 12
SpongeBob SquigglePants April 12
Kung Fu Panda® 2 May 24
Warner Bros. Interactive Entertainment Green Lantern: Rise of the Manhunters June 7
Οn a more serious note, να τι ερχεται και στο 3ds, οχι πως εκει τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα, αλλα λεμε τωρα:
Αντε να δουμε ποιοι θα τσιμπησουν με το OoT 3d.Activision Transformers™: Dark of the Moon™ Stealth Force Edition 3D June 14
Aksys Games Localization, Inc. BlazBlue: Continuum Shift II May 24
Crave Games Cartoon Network Punch Time Explosion May 24
D3 Publisher Dream Trigger™ 3D April
Disney Interactive Studios LEGO® Pirates of the Caribbean: The Video Game May
NAMCO BANDAI Games America Inc. DualPenSports™ May
PAC-MAN® & Galaga® DIMENSIONS June
Nintendo The Legend of Zelda™: Ocarina of Time™ 3D June 19
NIS America, Inc. Cave Story 3D June 28
TECMO KOEI AMERICA CORP. DEAD OR ALIVE® Dimensions May
THQ Inc. SpongeBob SquigglePants May 17
Ubisoft Entertainment Driver® Renegade Spring
Rabbids® Travel in Time April 10
Tom Clancy’s Splinter Cell® 3D April 10
James Noir’s Hollywood Crimes™ June 7
Warner Bros. Interactive Entertainment Green Lantern: Rise of the Manhunters June 7
Leave a comment:
-
Περισσοτερο θα το ελεγα port παρα remake, δε πηγαν να φτιαξουν το παιχνιδι εξαρχης για 3DS απλα το μεταφερουν αλλαζοντας κυριως μοντελα και textures.
Leave a comment:
-
Ένα remake του Majora’s Mask στο 3DS πραγματικά θα ήταν λουκούμι τόσο για σημαντική μερίδα κόσμου, όσο και για τον ίδιο τον τίτλο, καθώς θα του έδινε τη καλύτερη «δεύτερη ευκαιρία» που θα μπορούσε να υπάρξει. Μιλάμε πάντως για launch title κι, όπως είναι λογικό, άλλη δυναμική έχει το ένα κι άλλη το άλλο στη προσπάθεια να σπρώξει κονσόλες.
Όπως και να χει, για να είμαι ειλικρινείς, όσες φορές και να χω τελειώσει το Ocarina of Time, ένα remake του δε με αφήνει ποτέ ασυγκίνητο. Βέβαια, από την άλλη, θεωρώ ότι ένα remake του συγκεκριμένου τίτλου θα έπρεπε να γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες και με διαφορετική λογική, αλλά τέλος πάντων.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως, απ’ όσα έχω δει μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι η σημαντική τεχνική διαφορά που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στο OoT και άλλους 3rd Party τίτλους, όπως το Resident Evil, το Dead or Alive ή το Metal Gear Solid πχ. Η διαφορά που παρατήρησα ήταν, σχεδόν, αυτή μιας ολόκληρης γενιάς hardware, με το Ocarina να μου θυμίζει τα playthroughs στον Project 64 (ανώτερο βέβαια) και το Resident Evil, για παράδειγμα, να δείχνει πράγματα που 9 στα 10 games του Wii δεν έχουν κάνει ακόμα.
Δε ξέρω τι μπορεί να παίζει εδώ, αλλά κάθε άλλο παρά λογικό μου φαίνεται για 1st Party game.
Leave a comment:
-
egw to exw termatisei mono mia etsi perimenw na to termatisw kai sto 3DS
Leave a comment:
-
Εγώ δεν τρελάθηκα να παίζω remakes τους. Πολλές φορές οι εταιρείες την σημερόν ημέραν μπορεί να τα σκατώσουν και να το χαλάσουν το παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε από εποχή 90'.
Εφόσον το τερμάτισα 3 φορές στο GC, μου αρκεί. Θέλω όμως να το αγοράσω για συλλογή, for retro's sake !
Leave a comment:
-
Mono kai mono gia ayto dn arxizw apo tin arxi to ocarina of time sto GC
Leave a comment:
-
Ennoei pos ta ports den eginan sosta...
Xeno mazi sou, perimeno to MM na to termatiso se 3ds, to OoT pleon to exo kseskisei...
Pantos ta grafika ontos fainontai pio ananeomena kai me prosthikes (kai elgpizo kapoies kagkouries tis epoxis na leipoun -lege me 2d sprite pou strifogurizei)
Leave a comment:
-
Πνιγμένο στα glitches?
Τι ενοείς; Α επίσης ψάχνω το zelda collectors για το gamecube.
To ocarina το παίζω και 1000 φορές και δεν βαριέμαι.
Leave a comment:
Leave a comment: