Τώρα εσύ γίνεσαι σπαστικός, είπαμε το θέμα τελείωσε, και μην γράφεις childish comments.
Μπορεί να βλέπεις το θέμα έτσι, αλλά μπορεί όχι τα άλλα μέλη, και ειδικά τα νέα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Collapse
X
-
OMG ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ZELDA TOPICS ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟ BROWSING PLEASE HELP
Leave a comment:
-
Ώπα.Εγώ τώρα μπήκα σε δίλλημα.Να κάτσω να το τελειώσω στο Gamecube ή να το παρατήσω (εντελώς,γιατί ακόμα έχω στο νου μου να το βάλω να το συνεχίσω
) και να περιμένω να το πιάσω στο 3DS;
Leave a comment:
-
Εντάξει, δεν θα το συνεχίσω, δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός. Απλώς δεν θα ήθελα να μπερδεύονται οι χρήστες στο browsing. Δεν έχω πρόβλημα, απλώς νομίζω πως δεν είναι και τόσο καλό να υπάρχουν τα ίδια πράγματα σε δύο threads. Αλλά εντάξει έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι θες, δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις.
Και συγγνώμη για το post που έκανα χωρίς να σκεφτώ, πραγματικά είμαι πολύ φιλήσυχος.
Leave a comment:
-
Γιατι συνεχιζεις το ιδιο θεμα; Στο δημοτικο εισαι; Εχεις ανοιξει ενα θεμα για Zelda, κανενα προβλημα, ανοιξα ενα θεμα συγκεκριμενα για το Ocarina of Time 3DS, get over it...
Leave a comment:
-
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί συναιχίζεται αυτό το τόπικ.Λοιπόν, επειδή η E3 είναι σε 5 ημέρες θα ήθελα να υπενθυμίσω πως αυτό είναι το τοπικ για όλα τα επερχόμενα zeldas, μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά πιστέψτε με, δεν είναι!
Leave a comment:
-
Τι? Πως θα γίνετε η αλλαγή? Η Νιντι θα δεχτεί να λάβει παλαιότερη τεχνολογία και να δώσει νέα τσάμπα? Χλωμό!?
Πάντως φάση έχουν τα Ninty boys! Παλιότερα κατηγορούσαν το PSP για τα πολλά remakes και τώρα συμβαίνει το ίδιο (όπως και με το GBA μετά DS κοκ)
Leave a comment:
-
Εποχές game gear. Δώστε την ασπρόμαυρη σας κονσόλα και σας δίνουμε το GG( πληρώνοντας τη διαφορά φυσικα
)
Leave a comment:
-
Η nintendo θα τα δωσει τσαμπα αυτα μαζι με τη κονσολα ρε και αν τους δωσεις το παλιο DS τοτε δε πληρωνεις ουτε για τη κονσολα.
Leave a comment:
-
Α ρε θύματα, σας πουλάνε παλιά παιχνίδια και εσείς θα τα αγοράσετε!
(κάποτε το είπε και ο rampο σε κάποιο άλλο θέμα
)
Leave a comment:
-
Οντως και πλεον το παιχνιδι εμφανιζεται στο site http://e3.nintendo.com/3ds/ αν πατε στους nintendo τιτλους.
Leave a comment:
-
ΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑΝ, ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Η ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ.
Α και...ramp, ξέρεις τι να κάνεις. LOCK topic
Leave a comment:
Leave a comment: