Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mortal Kombat 9

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied

Στο Disco friendship του Liu Kang είσαι ΕΣΥ το χειριστήριο

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Θα ρωτουσα ποιο Kinect boxart και ποιο Kinect exclusive, αλλα κατι μου λεει πως οι ερωτησεις μου θα πανε στραφι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Πάντως το Kinect boxart του συγκεκριμένου παιχνιδιού ΔΕΝ μ' αρέσει... Αν το κάνουν Kinect exclusive, τότε χαλάνε την μαγεία του παιχνιδιού αυτού που ζήσαμε, όταν ήμασταν μικρά παιδιά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kai ti xamogelo!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τι infinite loops μου τσαμπουνάτε;
    Κοιτάχτε τι βυζί έχει η Milena!

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ahahahh so true g_z,
    ομως στη περιπτωση που θα δερνεις το cpu (altair) δεν σε απασχολουνε τετοιες μηδαμηνες λεπτομεριες

ο ed Boon εχει δηλωσει οτι θa εστιασουνε στο balance του παιχνιδιου...καλα παει το πραγμα αν κρινω απο τα τελευταια vid

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άμα κερδίζω όμως;Τότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα.Άλλωστε με τα άτομα που έχω σκοπό να παίξω ΜΡ δε νομίζω ότι θα ξέρει κανείς μας από λούπες,οπότε κομπλέ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Otan tha trws 1 xtyphma kai meta tha xaneis tha deis poios xesthke xoar xoar xoar

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ποιος χέστηκε για infinte loops;Δώστε αίμα και gore στον λαό και είμαστε κομπλέ.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν υπαρχει λογος να εμποδιζει τιποτα τα infinite loops, welcome to the mvc2 reallity που μαλλον σε αυτη τη λογικη θα στηριχτει το νεο mk

η ουσια σε τετοια games ειναι ποιος θα εκμεταλλευτει abusies καλυτερα

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Afto pou me kanei na anarwtiemai se afto to game einai to ti tha einai afto pou tha empodizei ta infinite loops.

Leave a comment:

• Xeno
    replied

19/4 κυκλοφορει το παιχνιδι και ηδη μυριζει σιγα σιγα η κουλτουρα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οκ γράψε λάθος.Στο σχολείο μου ήταν η κόντρα Street Fighter - Mortal Kombat.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Subzero & Scorpion rule.
    Εντάξει το ξέρουν όλοι, δεν χρειάζεται να τους το υπενθυμίζεις

Πω τι θυμήθηκα.Τότε στο gamepro που τσακωνόνταν στα γράμματα για Street Fighter Vs Mortal Kombat.
    ΜΚ Τεκκεν ήταν η κόντρα. Έχω ποστάρει και διάλογο από το irc με τέτοιο καυγά σε άλλο τόπικ

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    πως γινεται να ξεφευγει τοσο η κουβεντα καθε φορα μενω αναυδος

ποιος ειναι ο αδυναμος κρικος?
    Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος.Το μπούλο (και όχι τον πούλο).:xp:

Εγώ πάντως θα το τσιμπήσω.Μόνο τα Deception & MK vs DC Universe μου έχουν ξεφύγει από τη σειρά,αλλά όχι για πολύ.

Ναι ρε είμαι φανατικός με ΜΚ και γουστάρω.Κράτος και @@ μάντολες.
    Subzero & Scorpion rule.Άντε μη βάλω και Stryker,Sektor,Kabal,Kung Lao.
    Πω τι θυμήθηκα.Τότε στο gamepro που τσακωνόνταν στα γράμματα για Street Fighter Vs Mortal Kombat.
    Και οκ,σίγουρα τα SF έχουν Bison,Akuma & gameplay,αλλά τα ΜΚ έχουν όσους έγραψα παραπάνω,ένα τετράχερο φρικιό που δεν μπορείς να νικήσεις με τίποτα,και ΑΜΑ τον νικήσεις,έχει έναν σαπιόγερα που αλλάζει μορφές και πετάει 3 fireballs μαζί.Kι αν δεν φτάνουν όλα αυτά έχει και αίμα.Ενώ το SF έχει αίμα μόνο στο πιάσιμο του τέρατος που δαγκώνει τον εχθρό του και όταν χάνεις.Και το βασικότερο.Το ΜΚ έχει τα fatality.Αίμα,σκελετοί,αποκεφαλισμοί και τα ρέστα.
    ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΤΟ ΜΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Leave a comment:

Working...
X