Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed: Brotherhood

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν το θυμάμαι πάντως τόσο καταθλιπτικό το 2...
    Θυμάμαι το έβαζα πάντα πολύ βράδυ. Καθόμουν με τις ώρες και διάβαζα τα βιογραφικά των προσώπων. Ήταν όλα τόσα ρεαλιστικά... Και ανέτρεχε το μυαλό μου στα χρόνια της Αναγέννησης, σε όσους έζησαν τότε... Ήταν και εκείνη η μελωδία στη Φλωρεντία..
    Σε άλλους πέντε αιώνες από τώρα δεν θα υπάρχει ούτε η σκόνη μου (όχι μόνο η δική μου προσωπικά, εννοείται), κανείς δεν θα θυμάται ότι περάσα/με από τον κόσμο αυτό.

Comment

το τελειωσα και το τελος του με αφησε wtf!!

το παρατραβανε και ειναι κριμα

καλο θα ητανε να μπαινει και κανενα τελος σε καποια πραγματα και οχι συνεχεια να μας πηγαινουνε απο sequel σε sequel μονο και μονο για να γεμιζουνε λεφτα τα ταμεια τους

Comment

teliosa to assassins creed brotherhood sto 360 osoi pexate ta prota 2 prepi na to pexete ine to idio kalo me exeresi to katarameno multyplayer pou evalan xoris logo.kata ta alla to single player ine arketa megalo 15-25 ores toulahiston exi polla side quest istorika xekina apo eki pou telioni to assassins creed 2

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
          το τελειωσα και το τελος του με αφησε wtf!!

το παρατραβανε και ειναι κριμα

καλο θα ητανε να μπαινει και κανενα τελος σε καποια πραγματα και οχι συνεχεια να μας πηγαινουνε απο sequel σε sequel μονο και μονο για να γεμιζουνε λεφτα τα ταμεια τους

ωχ μην λες τετοια και με τρομαζεις.......

Comment

Originally posted by wesker
            se kapia simia to efxaristithika se kapia varethika tin zoi mou
            Αν δεν χαλας λεφτα για να το παιξεις, τοτε μια χαρα game ειναι ;).

Εγω τερματησα το assassins creed 2 μαζι με τα dlc και πηρα και το platinum

Comment

Μου ήρθε σήμερα κι έβαλα λίγο το Multiplayer.Δύο τινά συμβαίνουν.Ή εγώ είμαι πολύ καλός ή ο ανταγωνισμός είναι άθλιος.Δεν γίνεται να βγαίνω συνέχεια δεύτερος.
              Θα μπει κανείς να παίξουμε παρέα;Vaynard & Wesker εσάς κοιτάω.
              Το Single player δεν το άγγιξα ακόμα.Πάντως χάρηκα πολύ που είδα ότι τα dlc κατέβηκαν κανονικά παρόλο που ήταν από US κόπια.
              Carpe diem

Comment

παντου υπαρχει ενας Kojima

Please make sure to LIKE the video. It helps a lot.For all Assassin's Creed: Brotherhood videos, click the playlist here: http://www.youtube.com/playlist?li...

αυτος ειναι και ο λογος που στους τιτλους τελους του παιχνιδιου λεει Kojima Production

Comment

Ξεκίνησα σήμερα το Single Player κι έπαιξα κάνα 4ωρο.Tελείωσα τα 2 πρώτα sequences.
                  Σε όποιον άρεσε το 2 ,εδώ θα την καταβρεί.

Ο χειρισμός έχει βελτιωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να είναι πιο άμεσος και εύκολος.Βέβαια υπάρχουν κάνα δυο ατοπήματα από δω κι απο κει,που υπήρχαν και στους προηγούμενους τίτλους αλλά τίποτα που να δημιουργεί πρόβλημα.Έχει προστεθεί ένα σύστημα kill streaks κατά το οποίο μπορείς να σκοτώσεις πολλούς εχθρούς με τη μία βοηθώντας έτσι στη μείωση των,κατά πολλούς, κουραστικών μαχών.Επίσης έχει αλλάξει κάπως ο χειρισμός των αλόγων,δίνοντας μικρότερη ελευθερία κινήσεων όσον αφορά το άλογο αυτό καθεαυτό,αλλά μεγαλύτερη ευελιξία στο πως θα κινηθεί ο χαρακτήρας μας επάνω σε αυτό,πχ να σταθεί στη σέλα και από κει είτε να πηδήξει κάποιον εχθρό,άλλο άλογο κλπ.Να σημειώσω εδώ πως η κίνηση με τα άλογα γίνεται μέσα στην πόλη κι όχι στην εξοχή όπως γινόταν στα προηγούμενα.Αυτό οφείλεται στην απουσία άλλων περιοχών πέραν της Ρώμης.

Η Ρώμη είναι τεράστια,γεμάτη μνημεία,όπως το Κολοσσαίο και διάφοροι ναοί, που υπάρχουν και στην πραγματικότητα.Έχει ανοικτές περιοχές που ευνοούν τον ξέφρενο καλπασμό,αλλά και κλειστά δρομάκια και στενά, που η κυκλοφορία με ένα άλογο καταντάει απαγορευτική.
                  Μιας και μιλάω για τα μέρη που επισκέπτεται κανείς να πω εδώ πως οι τάφοι και τα glyphs έχουν επιστρέψει.Ειδικά ο πρώτος τάφος που συνάντησα είναι πανέμορφος και απαιτητικός στο platforming όπως τα παλιά Prince of Persia.Bέβαια δεν κατάφερα να τον τελειώσω σε 8 λεπτά που είναι το όριο για 100% full synchronization.
                  Ευτυχώς που υπάρχει η επιλογή Replay memory,κάτι που απουσίαζε από τον προκάτοχό του.Στο 1 δε θυμάμαι αν υπήρχε κάτι τέτοιο,νομίζω πως ναι,αλλά πλέον μοιάζει τόσο μακρινό και διαφορετικό που δεν έχει νόημα η οποιαδήποτε επιπλέον αναφορά σε αυτό.
                  Μιας και αναφέρθηκα πιο πάνω στο full synchronization αυτό είναι ένα condition που πρέπει να φέρεις σε πέρας σε κάθε αποστολή και αυξάνει κάπως το challenge.Πχ να μη χάσεις καθόλου ζωή,να μην σε πάρουν χαμπάρι κλπ.

Οι αναβαθμίσεις στα κτίρια επέστρεψαν και φαίνονται να είναι πιο ουσιαστικές από πριν.Για να τις κάνεις όμως πρέπει πρώτα να καθαρίσεις την επιρροή των εχθρών στην πόλη και αυτό το κάνεις καταστρέφοντας τους Borgia Towers.
                  Επίσης,επιτέλους,τα χρήματα που παίρνεις δεν φτάνουν τα υπέρογκα ποσά του προκατόχου του,με αποτέλεσμα,τουλάχιστον στην αρχή,να ζορίζεσαι κάπως να πάρεις τα καλύτερα items.Να αναφέρω εδώ,πως πλέον όταν κάνεις loot είτε πτώματα εχθρών είτε σεντούκια,πέρα από χρήματα,βρίσκεις και διάφορα αντικείμενα όπως γιατρικά μπουκαλάκια,στιλέτα,σφαίρες ή ακόμα και ντομάτες,δαχτυλίδια κλπ τα οποία πάνε για πούλημα.
                  Να πω εδώ πως έχουν επιστρέψει τα σημαιάκια 101 στον αριθμό καθώς και τα φτερά,τα οποία είναι μόνο 10 ευτυχώς.

Ο τεχνικός τομέας παραμένει αξιοπρεπέστατος.Η μηχανή γραφικών του τίτλου είναι κάπως ξεπερασμένη πλέον,όμως ακόμα κι έτσι η εναλλαγή μέρας νύχτας σε πραγματικό χρόνο,οι απέραντες πεδιάδες και τα διάφορα εφέ φαίνονται πιο όμορφα από ποτέ.Το ίδιο ισχύει και για την κίνηση των χαρακτήρων,αν και για να πω την αλήθεια μετά το Red Dead Redemption το animaton των αλόγων μου φαίνεται κάπως ελλιπές.
                  H μουσική του Jesper Kyd παραμένει απίστευτα ταιριαστή ενώ σε κάποια μουσικά θέματα η τρίχα μου,σηκώθηκε κάγκελο.

Η ιστορία συνεχίζει ακριβώς από κει που τελείωσε το 2 οπότε καλό θα ήταν όποιος θέλει να ασχοληθεί,να παίξει πρώτα το 2.Εισάγει κάποιους νέους χαρακτήρες και χτίζει πολύ καλά το ιστορικό τους υπόβαθρο.

Υπάρχουν πολλά να γράψω ακόμα αλλά είναι νωρίς,μιας και δεν έχω δει ακόμα το σύστημα recruit στην πράξη,ούτε έχω ασχοληθεί με vr missions & challenges.Σε επόμενο ποστ σίγουρα.
                  Carpe diem

Comment

Απορία για όσους το έχουν τελειώσει.Είμαι Sequence 8.Όταν το τελειώσω θα μπορέσω να ξαναμπώ στο Animus ώστε να πάρω τα achievements που μου λείπουνε ή πρέπει να τα κάνω όλα πριν τελειώσω το παιχνίδι;
                    Carpe diem

Comment

μην αγχωνεσε μπορεις φυσικα και μετα

Comment

Thanks.
                        Πάω για φινάλε σήμερα.
                        Carpe diem

Comment

Τερμάτισα το Assassin's Creed Brotherhood.Πήρα και σχεδόν όλα τα single player achievements αλλά λέω να το βάλω στην άκρη προσωρινά να παίξω άλλα πράγματα.Όχι τίποτε άλλο,αλλά πρέπει vα τελειώσω κάποιους φετινούς τίτλους για το θέμα του deus Dope.
                          Περισσότερα για το Βrotherhood στο σχετικό θέμα από αύριο.
                          Παιχνιδάρα πάντως,μου άρεσε πιο πολύ από το 2.
                          Carpe diem

Comment

Όχι τίποτε άλλο,αλλά πρέπει vα τελειώσω κάποιους φετινούς τίτλους για το θέμα του deus Dope.

Kι εγώ σε αυτήν την παγίδα έπεσα και δεν προλαβαίνω, άσε . Ευτυχώς αυτά που έβαλα στόχο να τελειώσω μέχρι το τέλος της χρονιάς τα προλαβαίνω (λογικά) άνετα.

Comment

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου προλαβαίνω κι εγώ,για ένα μήνα δε χάθηκε κι ο κόσμος.
                              Carpe diem

Comment

Originally posted by Ezio View Post
                                Μέχρι τέλος Ιανουαρίου προλαβαίνω κι εγώ,για ένα μήνα δε χάθηκε κι ο κόσμος.
                                Μόνο αν λύσεις το πρόβλημα της αναποφασιστικότητας σου, τότε θα λυθεί κι αυτό, πράγμα δεν το κόβω να γίνει, επειδή όλοι σε ξέρουμε. :xp:
                                sigpic

Comment

Working...
                                X