Originally posted by Evans
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Portal 2
Collapse
X
-
Πριν 5 λεπτά το τέλειωσα. Μικρό ήταν και μάλλον εύκολο. Κόλλησα 2-3 φορές γιατί δεν καταλάβαινα τη λογική των puzzles αλλά οκ, θέλει λίγο περισσότερο φαιά ουσία απ'το μέσο παιχνίδι. Από σενάριο δεν κατάλαβα τίποτα. Τα γραφικά και ο ήχος ήταν φανταστικά. Και η χορωδία στο τέλος και το τραγουδάκι μου άρεσαν. Ικανοποιημένος γενικά.sigpic
Comment
-
Hthela na to valw kapou kai eipa pws edw tha teriaze:
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ότι να ναι λέτε.
deus_dope, ντροπή σου ρε.Την μία με κράζεις για το Xenosaga που δεν περίμενα τέτοιο σενάριο διαφορετικό απ' αυτό που μου λέγατε όλοι, και τώρα δεν καταλαβαίνεις και το πιο απλό σενάριο του Portal. Ντροπή σου.
Χωρίς σενάριο, είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι που κάνει για τους casuals.
sigpic
Comment
-
Τέλος το Portal 2 από χτες.
Σε κάποιες φάσεις έχω πετύχει προβλήματα στο Steam, αλλά κλάιν μειν. Το παιχνίδι σεναριακά είναι πολύ πρωτότυπο σαν συνέχεια του πρώτου και ακόμη πολύ καλύτερο. Οι περισσότεροι σίγουρα θα με νοιώθετε, όσοι το έχετε παίξει. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω.
Έχω πεθάνει από τα γέλια με τα ειρωνικά σχόλια των GlaDOS και Wheatley.sigpic
Comment
-
Παιζω τελικα co-op.Δεν κρατηθηκα solid sorry:p
Πολυ διασκεδαστικο και το co-op,στην αρχη ημουν λιγο χαμενος γιατι ειχα καιρο να πιασω το παιχνιδι,αλλα μετα μπηκα στο νοημα και η συνεργασια ηταν τρομερη και ειχε πολυ γελιο.
Goty για μενα.Εξαιρετικο παιχνιδι.
Comment
-
Βρηκα επιτελους κι εγω μια ευκαιρια να του ριξω ενα βλεφαρο και οχι απλα το τσεκαρα, αλλα μολις το τελειωσα.
Πολυ δυνατη εμπειρια, παροτι δεν προκαλει το σοκ που προκαλεσε το 1ο παιχνιδι. Ποιοτικα ειναι πολυ καλυτερο οπως και να χει.
Με εξεπληξε ευχαριστα το οτι δεν ειδαμε τη δομη που μαθαμε απο το 1ο Portal (πολλα test chambers και ενα ending chapter δηλαδη), αλλα υπηρχε μια εναλλαγη για να μη βαρεθει ο παικτης.
Οι χαρακτηρες και το εξαιρετικο voice acting (μαζι με τις φοβερες ατακες εννοειται), δε σε αφηνουν να βαρεθεις λεπτο παντως. Η δυσκολια πιστευω πως ηταν οκ για να μη μεινει κανεις παραπονεμενος και οι νεοι μηχανισμοι στο gameplay πολυ εξυπνοι (τα 3 gels, το vortex κτλ).
Bonus points στη Valve για τη χρηση του Exile Vilify στο OST (National ftw) και αξιζει να σημειωθει ποσο καλα λειτουργει ακομα αυτη η μηχανη γραφικων.
Δε μπορω να πω πως θα θελα κι αλλο Portal συντομα, αλλα σιγουρα μιλαμε για μια σειρα που θα θυμομαστε για χρονια και για μια απο τις πιο πρωτοτυπες ιδεες που χουμε δει εδω και αρκετο καιρο. Κριμα που δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι του 2011 και δε μπορω να κανω λογο για GOTY.
Φοβερο οπως και να χει και btw ηταν το 1ο παιχνιδι που τελειωσα στο PC μου εδω και....... χμμμμ.... 8-10 χρονια;
Comment
Comment