Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Άπειρο fail το synchronisation μεταξύ steam και PS3 όσον αφορά τα trophies και τα saves. Μεταφέρονται trophies από PSN σε Steam account, το αντίθετο όμως όχι. Επίσης τα saves δε μεταφέρονται στο steam account, αλλά αποθηκεύονται στο cloud ώστε να μπορείς να εχεις πρόσβαση σε αυτά, PC και PS3 όμως έχουν διαφορετικά save files. Τεράστια απογοήτευση για μένα, περίμενα πώς και πώς αυτά τα features και σίγουρα η υλοποίηση δεν έχει νόημα. Μάλλον θα παίζω στο PS3 για να πάρω το platinum και μετά μόνο μέσω steam account (ή θα τα πάω ταυτόχρονα).

Το cross platform coop πάντως δουλεύει εξαιρετικά, το δοκιμάσαμε με τον Laharl και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Εγώ μιλούσα μάλιστα μέσω μικροφώνου και με άκουγε μία χαρά.

Comment

• ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCRIPT!!!!!!!!

Το εβαλα και εγω σημερα, εφτιαξα και τα accounts στο steam κλπ. Δεν προχωρησα παρα πολυ αλλα επαθα πλακα με το κειμενο και την ολη αισθητικη. Αυτο που με τρελαινει ειναι το οτι η source μετα απο τοσα χρονια, ειναι σε θεση να δινει τοσο ομορφα αποτελεσματα στον οπτικο τομεα. Συνεχιζουμε δυνατα...

Comment

• Kαι δεν ειναι μονο το εξαιρετικο script,αλλα και οι ερμηνειες ειναι πραγματικα τοπ.

Comment

• Άπειρο fail το synchronisation μεταξύ steam και PS3 όσον αφορά τα trophies και τα saves. Μεταφέρονται trophies από PSN σε Steam account, το αντίθετο όμως όχι. Επίσης τα saves δε μεταφέρονται στο steam account, αλλά αποθηκεύονται στο cloud ώστε να μπορείς να εχεις πρόσβαση σε αυτά, PC και PS3 όμως έχουν διαφορετικά save files. Τεράστια απογοήτευση για μένα, περίμενα πώς και πώς αυτά τα features και σίγουρα η υλοποίηση δεν έχει νόημα. Μάλλον θα παίζω στο PS3 για να πάρω το platinum και μετά μόνο μέσω steam account (ή θα τα πάω ταυτόχρονα).
          Εντάξει με τα trophies να το καταλάβω (αν και δεν ξέρω αν λέγονται trophies στο Steam ή αν είναι ολόιδια με του PSN) αλλά με τα saves νομίζω περίμενες πάρα πολλά. Εδώ διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου παιχνιδιού (πχ ευρωπαϊκή με αμερικάνικη έκδοση) δεν έχουν συμβατά saves, λίγο δύσκολο να γίνεται σε διαφορετικές πλατφόρμες. Θα μπορούσαν βέβαια να τα μετατρέπουν στη μία ή την άλλη μορφή...
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• What could one possibly find offensive about the critically lauded Portal 2, an inventive, all ages-friendly game? Are those turrets too violent? Is the jazz too smooth? No, it's the jokes about adoption that have one Portal fan (and one local news team) riled up.

oh snap!

Comment

• Τελος και απο μενα. Το παιχνιδι ηταν πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ με καταπληκτικο σεναριο και με super intellectual script, αισθητικη (oh source) και αποδοση-ερμηνεια απο τους ηθοποιους. Χαλαρο 10/10.

Πληρης τιτλος αυτη τη φορα με ικανοποιητικοτατη διαρκεια και μεγαλη ποικιλια στις περιοχες που λαμβαμουν χωρο τα τεκτενομενα. Τα test με δυσκολεψαν ακριβως οσο και του πρωτου παιχνιδιου (υπηρχαν μερικα στα οποια σταθηκα αρκετη ωρα) και συνολικα το pacing και η εξελιξη ηταν top. Πρεπει να γινει αναφορα επισης τοσο στην μουσικη οσο και στο ολο sound design του παιχνιδου που πραγματικα δεν περιγραφεται.

Τι να πω, ενα μεγαλο μπραβο στην Valve που αρνειται πισματικα να δωσει κατι λιγοτερο απο εξαιρετικο. Τα μονα μειον που θα εβαζα (αν υπαρχει κατι αρνητικο στο παιχνιδι) ειναι οτι ανα chamber υπαρχουν loading screens που σε βγαζουν καπως εκτος ατμοσφαιρας και οτι μετα το portal 2 δεν μπορεις να σταματησεις να ονειρευεσαι και να προσμονεις το Half Life 3 (το οποιο οπως παει θα κυκλοφορησει το επομενο millenium).

Αυτα, τρεχατε αγοραστε το, νοικιαστε το ή βρειτε καποιο τροπο να το παιξετε τελος παντων (δεν θα χασει κανεις ειτε του αρεσουν αυτα τα παιχνιδια ειτε οχι). Θα ακολουθησει λογικα replay αλλα και δοκιμη του co-op.

Comment

• Μπράβο ρε nooto συμφωνώ 100% σε όλα όσα λες

Ένα ακόμα πολύ μικρό μείον που μπορώ να βρω ήταν το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι στο παλιό lab.Εκεί λίγο με κούρασε το παιχνίδι μέχρι να βρεις τα liquid tests.

Το co-op είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.Παίζαμε με Evans και πραγματικά ρίξαμε απίστευτο γέλιο.Εκτός του γέλιου όμως έχει και πολλά mindfuck puzzles που είναι από τα καλύτερα του παιχνιδιού.Για εμένα πάντως ίσως από τα πιο άριστα co op που έχω δει ποτέ.

Comment

• Ωραιος Nooto , αν ψάχνεις για άτομο για co-op και συλλογή trophies ειμαι διαθέσιμος αν και ήδη το έχω τελειωσει το co-op κομμάτι πριν καμια εβδομαδα...

Comment

• Tι σημαίνει το έχεις τελειώσει?Μόνο για τα trophies και τα achievements παίζουμε?Τι καλύτερο να παίξεις με φίλους!
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Comment

• Comment

• Γενικά να πούμε ότι έχει άπειρο γέλιο το πώς τα χώνει η GLaDOS είτε στον έναν είτε στον άλλον. Μπορεί ο blue να κάνει μία βλακεία πχ πάνω στον πειραματισμό και να τον κράξει, όπως φυσικά γίνεται και με τον orange. Το καλύτερο είναι όταν ο ένας σκοτώνει τον άλλον και λέει ξέρω 'γω "Blue did you really had to do that?" ή όταν λέει κάτι του στυλ "Orange, now that blue doesn't hear us, I have to agree with you. He is <κάτι άσχημο>."

Valve btw owns our asses και πάλι, τσάμπα το OST του Portal 2 για download:

Comment

• Λίγο δύσκολο να το αγόραζε κανείς εδώ που τα λέμε.
                            Στην εικόνα με το Λαχαρλ τι ακριβώς έχει γίνει;
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Λοιπόν τέλος το Portal 2 και μπορώ να πω ότι αν και παιχνιδάρα ψιλοαπογοητεύτηκα. Όχι φυσικά γιατί είναι άσχημο, αλλά γιατί με αυτά που είχα ακούσει περίμενα την δευτέρα παρουσία.

Λοιπόν από πλευράς gameplay και level design το παιχνίδι είναι 10 στα 10. Το όλο σκηνικό με τα portals είναι φοβερό και τα gels δίνουν πραγματικά άλλη διάσταση στα puzzles. Επίσης θετικό που η δράση και οι γρίφοι δεν περιορίζονταν μόνο στα test chambers.

Και τώρα τα αρνητικά. Ήταν πολύ μικρό. Πότε το έβαλα και πότε το τελείωσα ούτε που κατάλαβα. Εντάξει έχει και co-op campaign, αλλά για κάποιον που το θέλει μόνο για single δεν δικαιολογεί την τιμή του, ειδικά αναλογιστούμε ότι έχει μηδέν replay value.
                              Έπίσης ήταν πολύ εύκολο. Εγώ περίμενα πως τα puzzles θα θέλουν τρελή σκέψη, αλλά δεν βρήκα ούτε ένα που να με παιδέψει για πάνω από 5 λεπτά. Ενώ σαν σύλληψη ήταν όλα υπέροχα με μία προσεκτική παρατήρηση του χώρου καταλάβαινες τι έπρεπε να κάνεις. Ακόμα και με τα gels και τα tunnels το challenge δεν ανέβηκε ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι η Valve φοβήθηκε να ανεβάσει λίγο την δυσκολία, πράγμα λογικό απ'την μία, αλλά άνετα θα μπορούσαν να μπουν έξτρα δωμάτια σαν unlockables.

Τέλος αν και το ιδιαίτερο ύφος του είναι μία όαση στην βιομηχανία, μάλλον το παρακάνανε ΙΜΟ. Παράγινε artsy και αυτό το λέω με την αρνητική έννοια. Στην αρχή γουστάρεις με τα εξυπνακίστικα σχόλια της glados και τον wheatley με την αγγλική προφορά, αλλά μετά ψιλοκουράστηκα να πω την αλήθεια. Το τέλος βέβαια ήταν φοβερό, όπως και το τραγούδι των τίτλων.

Επίσης κάτι που θα ακουστεί βέβηλο, αλλά δεν θα ήταν πιο ωραίο αν αντί για το χιουμοριστικό του ύφους το παιχνίδι είχε ένα καθαρά dark χαρακτήρα αλά Cube;

Comment

• Παίξε και το πρώτο. Δεν μπορώ να μείνω σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο από τα όσα είπες, είναι όντως πολύ χιουμοριστικό, ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε και σίγουρα δεν έχει αυτή τη δόση σοβαρότητας που έκανε τη διάφορα στο 1. Από την άλλη, ένα δεύτερο πορταλ 1 δε θα βοηθούσε και το 2 είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να δικαιολογείται η συνέχεια.

Όλα όμως είναι και θέμα γούστου. Επιμένω όμως, παίξε και το 1.

Comment

Working...
                                X