Σωστος το χα ξεχασει αυτο. Πολυ καλο deal.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Portal 2
Collapse
X
-
-
THEY' VE DONE IT AGAIN!
http://www.eurogamer.net/articles/20...ortal-2-review
"Portal was a sequence of great jokes, but Portal 2 is that rare beast, an actual video game comedy – and one of the funniest ever."
"Portal is perfect. Portal 2 is not. It's something better than that. It's human: hot-blooded, silly, poignant, irreverent, base, ingenious and loving. It's never less than a pure video game, but it's often more, and it will no doubt stand as one of the best entertainments in any medium at the end of this year. It's a masterpiece"
10/10
9,5/10
Το Hype είναι στον Θεό.
Comment
-
Χαχαχαχαχ
Εγω φαντασου οτι δεν πηγαινα για day one αλλα με το που βγηκαν τα reviews εσπασα
.
Ακομα και για Ελλαδα παντως (που θα ειναι πιο ψηλα η τιμη λογικα) το όποιο deal ειναι καλο, απο τη στιγμη που με τη ps3 εκδοση εχεις ταυτοχρονα και την pc και το steam (για X360 ειναι αλλη ιστορια
). Συν του οτι λογω steam και εμεις οι κονσολαδες θα εχουμε κατα πασα πιθανοτητα ολα τα updates... Γενικοτερα παντως η ολη συμπεριφορα της Valve ειναι ιδιατερα φιλικη απεναντι στους καταναλωτες (απο εποχες orange box ακομα).
Το κυριο θεμα ειναι οτι με το cross play δεν φοβασαι οτι δεν θα υπαρχει κοσμος να παιξεις (ακομα και εδω μεσα οι περισσοτεροι pc-ps3 θα πανε λογικα). Αντε να δουμε, θελω να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα
;);).
Παντως ανεξαρτητα, οπως ειπα και στο chat αρχισε να σκεπτεσαι το εξωτερικο ;);)
.
Εννοει οτι εμεις θα το εχουμε σε καμια εβδομαδα απο τωρα ενω απο Ελλαδα το εχεις οντως day one.Εξωτερικό η μόνη επιλογή για αγορά.:xp:
Comment
-
Οποιος πήρε ps3 έκδοση ας μου δώσει κωδικό για Pc σε pm. Αν δεν έχει σκοπό να το παιξει σε pc βέβαια.
Comment
-
Tότε πάω για τορεντιά μάλλονOriginally posted by hideo View Postlol δεν γινεται αυτο ρε.
Λες να ειναι τοσο ηλιθιοι στην valve?
Comment
-
Καλά και όταν είσαι έξω στο δρόμο με το ιντερνετ ασχολείσαιOriginally posted by Evans View PostΕίμαι στο λεωφορείο, μπαίνω στο φόρουμ από το κινητό, .
:xp:;
βρωμούσε ο παππούς;
Comment
-
Ντάξει τι να λέμε ρε γαμώτο μου , ότι περιέχει την λέξει P0rtal με κάνει hype αυτομάτως χωρίς ιδαιέτερη προσπάθεια ...
Εδώ και ένα μήνα έχω φροντίσει να κάνω preorder την έκδοση για το play3 και σήμερα μου στείλανε e-mail ότι το στείλανε οπότε αρχές της επόμενης εβδομάδας θα το λιώνω ανελέητα
Πάντως όποιος είναι κάτοχος PC και PS3 καλά θα κάνει να το πάρει για το δεύτερο για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω .
Comment

Comment