Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Crisis Core

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λολ και εγώ στο ίδιο σημείο είμαι, αλλά με 6% στις αποστολές xD . Η μουσική όντως δεν είναι ιδιαίτερα ωραία. Κανένα remix ως τώρα δε μου άρεσε.

Comment

• Proswpika goustara thn mousikh stis maxes, oxi thn eisagwgh ths, (mpainei poly apaisia) alla oso proxwraei ginetai apistefth IMO!!!.

Τέλος και η μουσική ως τώρα είναι ψιλοχάλια με εξαίρεση ότι έρχεται από το 8.[/b]
      To 7 enweis?

η μόνη διαφορά είναι πως έχει διπλάσια ΗΡ=διπλάσιος χρόνος μάχης[/b]
      My point exactly.... anousio teleiws anousio (idiaitera ean den thes thn proklhsh).
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ναι σόρρυ το 7 ήθελα να πω.
        Ποια μουσική εννοείς; Τη μουσική των απλών μαχών ή το remix του Boss Theme από το 7; Αν εννοείς την απλή την βρίσκω από αδιάφορη έως εκνευριστική.
        Πάντως και την πρόκληση να θες καλύτερα να είναι πιο δημιουργική από χαμένος χρόνος*2 :Ρ
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Oxi twn aplwn maxwn lew, den kserw mou arese poly (meion to xazo mpasimo pou kanei).
          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Final impressions - minor... spoilers? (yeah, spoilers για ενα παιχνιδι που ολοι ξερουν τι γινεται στο τελος, απλα λεω για να μην κραζει κανεις).

Μετα απο 17 ωρες ξεμπερδεψα κι εγω. Αρχικα εκανα missions στα οποια εφαγα ενα 5ωρο, αλλα μετα λεω "μα τι καθομαι και κανω", rush>grinding .

Αναμικτα συναισθηματα μετα απο αυτη την εμπειρια.. Απ τη μια λεω πως ηταν μικρο (και οντως ηταν), απ την αλλη το κοντερ ανεβαινε γρηγορα και δεν καταλαβα ποτε περασαν τοσες ωρες.

Δε μου αρεσε ο Genesis, τα missions, το randomness.. Γενικα καπου με χαλασε το νεο κομματι που προστεθηκε στην ιστορια του VII μιας και μου φανηκε πως στερουνταν εμπνευσης και ποιοτητας.

Μου αρεσε η σκηνοθεσια των περισσοτερων αναμενομενων σκηνων, μερικα κομματια απ το OST και γενικα το πακετο eye candy + fanservice εκανε σωστα τη δουλεια του - οσο σωστα μπορει να γινει κατι τετοιο.

Τα γραφικα στο ending video με αφησαν αναυδο.. Γενικα δε μου παει να χαρακτηρισω υπερτελειες τις σκηνες στις οποιες ξερω 100% τι θα συμβει (ειτε το ending, ειτε ολο το nibelheim incident), αλλα σιγουρα καναν live up to the expectations.

Επι της ουσιας ειναι μια ευχαριστη εμπειρια για καθε FF7 fan, παρολαυτα σαν παιχνιδι ειναι μετριο imo. Δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω, αλλωστε ο καθενας βλεπει απ το δικο του πρισμα προσπαθειες fanservice.

Υ.Γ.
            Γεια σου ρε Genesis με τις απαγγελιες σου...

Υ.Γ.
            Το παιχνιδι περναει βρωμικα μηνυματα σε μικρα παιδακια.. Ακους εκει conflict resolved το να πετσοκοβεις ενα ματσο εχθρους.. Τι κανεις εκει παιδι μου; I just resolved a conflict mum!

Comment

• Η αλήθεια είναι ότι και εμένα δε μου αρέσει ο Genesis και η ιστορία του. Γενικά όλα όσα έχουν βάλει στην ιστορία δε μου αρέσουν ιδιαίτερα και δεν έχουν και πολύ νόημα αφού ξέρεις που το πηγαίνουν με τους κλώνους. Πιστεύω μάλιστα ότι το κουράζουν λίγο με τον δεύτερο επιστήμονα (Hollander) και με την προσθήκη νέων προσώπων στα πειράματα με την JENOVA (Giliam). Το σημαντικό όμως είναι ότι τίποτα από όλα αυτά δεν αγγίζει το πρωτότυπο σενάριο, επομένως εγώ είμαι ΟΚ. Δώσαν και ένα καλό background στον Ζack με όλες αυτές τις προσθήκες ακριβώς επειδή υπάρχουν ερεθίσματα που τον αλλάζουν και του δίνουν κάποια τραγικότητα.

Τώρα τα περί DMW και missions τα βρίσκω και εγώ λίγο περιττά και υπερβολικά. Το πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη των missions αλλά η επανάληψή τους. Όλα είναι ακριβώς τα ίδια και το παιχνίδι δεν έχει τόση στρατιγική ώστε να δικαιολογεί κάποια πράγματα. Ίσως με κάποια missions να αλλάζουν τα δεδομένα, αλλά και πάλι το battle system είναι σκέτος μονόδρομος. Το DMW απλοποιεί τα πράγματα. Λειτουργεί πολυ καλά και σου προσφέρει τα απαραίτητα levels, αλλά στερεί από τον τίτλο μία πιο solid RPG εμπειρία.

Πέραν όλων αυτών, το διασκεδάζω πάρα πολύ και το χαίρομαι. Δεν μπορώ να πω ότι τα παραπάνω με ενοχλούν, απλώς θα ήθελα να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Βέβαια πρόκειται και για ένα action RPG σε μία φορητή κονσόλα, με όλους τους περιορισμούς που συνεπάγεται αυτό, επομένως δεν έχω (ή δε θα μπορούσα να έχω) περισσότερες απαιτήσεις.

Comment

• Όταν το ξεκίνησα το όλο setting με το τρένο κτλ με έκανε να συγκινηθώ.Βέβαια,δεν ξέρω γιατί,αυτό το ποζεράδικο,το "μαμάω και δέρνω" a la Dante στυλ δε μου ταιριάζει για τον Zack αλλά και για το συμπαν του FF 7 γενικότερα.Αντιλαμβάνομαι πως ίσως είμαι προσκολλημένος στον πρωτότυπο τίτλο αλλά όσο όμορφες κι αν είναι αυτές οι χορογραφίες-καλά τα CGI είναι εκτός συναγωνισμού απλά-μου φαίνονται τόσο cheesy και εκτός κλίματος ορισμένες στιγμές.Θα ήθελα πιο πολύ να φαίνεται το χτίσιμο του Zack από αρχάριο σε great soldier αλλά οκ δεν έχω προχωρήσει τόσο πολύ οπότε δεν προδικάζω.Η μάχη Genesis,Sephiroth με τον Angeal peacemaker αν και τα έσπαγε ήταν ο ορισμός της επίδειξης χωρίς ιδιαίτερο νόημα

Προτιμούσα την εσωτερικότητα του VII με τις ποζεράδικες στιγμές όταν έπρεπε-και όσο μπορούσαν να αποδοθούν(πχ η εμφάνιση του Cloud με τη Hardy Daytona,το Omni Slash στον Sephiroth etc)Βέβαια οι εποχές αλλάζουν και πλέον αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων.

Στα του game τώρα...Είμαι γύρω στις 6 ώρες,16 lvl με το 8% των αποστολών στο Mako Reactor #5.To Βattle system αν και πάει προς hack n slash έχει κάποια καλά στοιχεία και δε θα έλεγα πως το leveling είναι τόσο τύχη.Απλά αν κάνεις αρκετές μάχες ανεβαίουν τα SP και οι πιθανότητες για lvl up.Ναι έχει αδυναμίες το slot σύστημα...Αν και το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι τα τυχαία limit breaks-είναι cool μερικά από δαύτα αλλά θα ήθελα να έχω περισσότερο έλεγχο(αν ξαναδώ το limit break του Tseng aka "I'm trying,i'm trying" θα αυτολοβοτομηθώ)Ωστόσο αν παίξεις κάποιες very hard αποστολες σχετικά νωρίς-πχ την τελευταία από τις missions με τον ανταγωνισμό soldier vs shinra troops,χρειάζεται υπομονή και μια κάποια στρατηγική aka evade,block etc.Με λίγη υπομονή τον έβγαλα αν και έφαγα ένα ownage την πρώτη φορά και τσίμπησα και 2 levels από τη μάχη.

So far,so good θα το πάω για 100% mission και μετά τον τερματισμό.Δεν είναι πως δεν θέλω να τελειώσει-η μουσικη σε σημεία είναι τόσο άνιση,αλλά στο μουσικό θέμα των μαχών τάσσομαι με τον ground-απλά το περίμενα χρόνια και θα το παίξω με την ηρεμία μου.Αυτό που με παραξένεψε ήταν πως το Wutai για παράδειγμα μου θύμιζε ελάχιστα το Wutai του FF 7 εν αντιθέσει με τo Midgar.Επίσης μου αρέσουν οι μικρές πινελιές κλεισίματα του ματιού στους fans...

Το σύστημα των summons είναι τόσο ανόητο με τα slots...Δεν έχω βγάλει μία φορά μια τριάδα από Ifrit,Bahamut και αυτό με τον κεραυνό...Τα CGI των summons τα σπάνε αλλά θα προτιμούσα κινήσεις με τη μηχανή γραφικών του game.

Πάντως για φορητό το παιχνίδι είναι εκτός συναγωνισμού σε τεχνικούς τομείς.Άνετα θα μπορούσε να αποτελεί σύγχρονο τίτλο του PS2(κάνε να μη βγει και εκεί έλεος με τις εκδόσεις σε ps2 από psp)
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Χαρα στο κουραγιο σου αν κανεις ολα τα missions.. Ειναι τοσο επαναλαμβανομενα που imo δεν αξιζει να φας χρονο, ενω μπορεις εναλλακτικα να παιξεις καποιο αλλο καλυτερο rpg που εχεις στην ακρη (και σιγουρα εχεις).

Γμτ μου θυμισες το ενα πραγμα που ηθελα να γραψω μαζι με τις απαγγελιες του Genesis και το ξεχασα:
                  Ιs this the end?
                  I'm trying, i'm trying! .

Comment

• Ε καλά ίσως το τελειώσω κι εγώ χωρίς όλα τα missions.
                    Ούτως ή άλλως στο 6% είμαι ακόμη.Αν και εντάξει φωναζει από μακριά πως τα missions μπήκαν πέρα από το lvl up και για να αυξηθεί η φορητότητα του τίτλου.

Btw μόνο σε μένα ορισμένες φορές το game θυμίζει αρκετά Kingdom Hearts??
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Δε θα έλεγα ότι έχει ποζεριές το παιχνίδι, μόνο δύο video ξέφευγαν ως τώρα και αυτά ήταν σε VR.

Πάντως θα το ήθελα και εγώ όπως το περιγράφει ο burai αλλά δεν είναι έτσι και δεν περίμενα να είναι έτσι. Ίσως κρίμα, ίσως και όχι, παραμένει καλό και διασκεδαστικό, επομένως συνεχίζω.

ΥΓ: Ο Hollander είναι ο μεγαλύτερος βλάκας που έχει υπάρξει. Εκνευρίζομαι με τα παιχνίδια που σε βάζουν να κυνηγάς ένας ηλίθιο για 10 κεφάλαια.

Comment

• Proswpika teleiwsa ta panta sto paixnidi akrivws thn stigmh pou emfanizontan kanontas 80 wres (afto deixnei kai poso mikro einai...)

Genikotera symfwnw se ola me tous prolalhsantes, den hthela na dwsw tetoies leptomeries gia to game (toulaxiston mexri na to teleiwsoun kapoia sygekrimena atoma).
                        O Genesis einai o poio eknevristikos xarakthras pou exw synanthsei pote sthn zwh mou, enw h emfanish tou einai kalh, olh tou h proswpikothta einai quotes apo to vivlio pou diavazei kai tipote allo.
                        o Holander apo thn allh den yparxei kan.

Gia mena olo to paixnidi einai h istoria tou Zack, ta mynhmata ths Yuffie kai to telos einai to kalytero apola!!!!
                        Tha elege kaneis oti efoson exei nikhsei tosa terata kai terata, einai Soldier First Class, ta vazei me theous kai daimones, PWS GINETAI KAI XANEI!!!!
                        Parola afta dwthike me poly wraio tropo h telikh maxh, respect apla!!!!

Gia olous emas pou megalwsame me to FF7 pistevw pws htan poly kalo RPG kai oti den xasame pou to paiksame.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Το ξεκίνησα κατευθείαν στο hard mode. Μου πήρε 42 ώρες για να το τελειώσω με το 40% των missions (μάλλον είμαι λίγο αργός...). Όπως πάντα έκανα μόνο όσα μου χρειαζόταν για να ανταπεξέλθω μέχρι το τέλος. Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να πάω για το 100% κατ' εξαίρεση αλλά όπως είπατε όλοι ήταν τόσο επαναλαμβανόμενα που μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν είχα άλλη ενέργεια....

O Tetsuya Nomura είναι θεός στο σχεδιασμό χαρακτήρων.
                          Η μουσική γενικά μου άρεσε, με προσωπικό αγαπημένο το Price of freedom που δεν σταματάω να το ακούω!

Btw μόνο σε μένα ορισμένες φορές το game θυμίζει αρκετά Kingdom Hearts?? [/b]
                          Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αμέσως.Μόνο που στο Kingdom Hearts μου φαινόταν δύσχρηστη η μαγεία.

Χαχα γέλασα με το Sephiroth που έλεγε σε ένα από τα mails που λαμβάνει ο Ζack ότι για να λούσει τα μαλλιά του χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι σαμπουάν και conditioner παρασκευής Shinra και τα αρωματίζει με τριαντάφυλλο και βανίλια (αν θυμάμαι σωστά) έτσι ώστε όταν τα τινάζει ο αέρας δεν είναι ο ίδιος! Και μετά κυνηγάει εμένα η μάνα μου επειδή αρωματίζω τα δικά μου με gelee de monoi για να μυρίζουν λουλούδια της Πολυνησίας.......

Comment

• Narcissus πρέπει να είσαι όντως νάρκισσος .

Το email αυτό ήταν κυριολεκτικά γαμάτο, γέλασα πολύ όταν το διάβασα .

Comment

• Zack: By the way, where are we going?
                              Sephiroth: Nibelheim.

xDDDDDDDDDD

Hyped

Comment

• Απίθανη η Nibelheim και η σκηνή στον αντιδραστήρα. Σε ζηλεύω.

Comment

Working...
                                X