Announcement

Collapse
No announcement yet.

Darksiders

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Double post γιατί μπορώ.

Ακούγονται φημες πως λόγω των απολύσεων και της πολύ άσχημης κατάστασης της THQ ίσως δεν κυκλοφορήσει το Darksiders 2. Το νέο που διάβασα αναφέρεται σε δηλώσεις των developers όπου δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι την ημερομηνία κυκλοφορίας, και τα Ίντερνετς ανησύχησαν.

Find in-depth gaming news and hands-on reviews of the latest video games, video consoles, and accessories.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    το αγαπημενο μου dungeon ητανε αυτο με τις αραχνες , πιστευω η μιση χαρα στον darksiders ειναι η συλλογη των collectibles
    Τώρα, έχοντας φτάσει στη λίμνη και έχοντας απελευθερώσει το δεύτερο golem (σκότωσα την Tiamat και πάω για τον Uκάτι) έχω πιο πλήρη εικόνα για τους μηχανισμούς και τον τίτλο.

(+)
    Τρομερό σύστημα μάχης. Πολύ καλή ανταπόκριση, πολύ καλά δομημένο, σε κάποιο βαθμό τεχνικό και επιτρέπει πολύ διασκεδαστικούς συνδυασμούς. Λόγω πληκτρολογίου δε μπορώ να το εκμεταλλευτώ πλήρως οπότε χάνω τη μισή και παραπάνω διασκέδαση (πχ παίζω χωρίς να χρησιμοποιώ Wrath και με λίγες κινήσεις γενικά επειδή δε βολεύομαι) αλλά ακόμα κι έτσι οι μάχες είναι μακράν το αγαπημένο μου κομμάτι. Τρομερή δουλειά.

(+)
    Μάλλον generic αισθητική, σα μείξη WoW με Diablo 1, αλλά αυτό το Heaven and Hell (με φωνή Ronnie James Dio) μου αρέσει και γενικά του πάει. Ο War είναι απίστευτος μπετόβλακας.

(+)
    Πάρα πολύ ωραία χρήση του εξοπλισμού. Μου αρέσει και η ιδέα του Crossblades και το δρεπάνι. Με προτρέπει να γίνω δημιουργικός.

(+) Όσες έχω δει, οι boss και mini boss fights ήταν ωραίες αν και προβλέψιμες σχετικά, καθώς βασίζονται στο γενικό concept της πίστας. Πχ ο Γομάρης και η Tiamat βγήκαν με παρόμοιο τρόπο μέσω Crossblades.

(+)
    Τα collectibles είναι κατά 90% εύκολο να τα βρεις. Με νευριάζουν αφάνταστα σα λογική αλλά τουλάχιστον τα βρίσκω.

(-) Συγγνώμη κιόλας αλλά το design μου φαίνεται 10 χρόνια πίσω. Πας σε generic εισαγωγική περιοχή, βρίσκεις collectibles και golem, ξεκλειδώνεις το golem μέσω challenges, μπαίνεις σε κυρίως περιοχή, παίζεις ξύλο - λύνεις γρίφους, πας στο boss, σκοτώνεις το boss. Παρά τις οπτικες εναλλαγές η λογική αυτή είναι παρμένη από 2D action platform. Στο ενδιάμεσο υπάρχει το χαλαρωτικό set piece όπως η πτήση με το griffon (πλακατζίδικη) και φτου κι απ'την αρχή. Δε λέω, οι πίστες των boss (πχ το Twilight Cathedral) ήταν καλοσχεδιασμένες, αλλά έχω δει το ίδιο παιχνίδι σε τόσες παραλλαγές και το ξαναβλέπω τώρα μπροστά μου. Μου μειώνει αρκετά το ενδιαφέρον. Θα προτιμούσα χίλιες φορές 10 - 20 μεγάλες πίστες ανεξάρτητες μεταξύ τους με 3 - 4 σχεδιαστικά patterns για κάθε μια τους - μια πιο platforming, μια πιο ξύλο, μια εναλλακτική και πάει λέγοντας. Όπως είναι τώρα μου θυμίζει τα φορμάκια που φτιάχνουμε κουλούρια, αν και - ξαναλέω - τα σημαντικά dungeons είναι ΚΑΛΑ σχεδιασμένα.

(-) Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στους αντιπάλους, όχι τόσο οπτική όσο στη στρατηγική αντιμετώπισης.

(-) Σιχάινομαι το backtracking χωρίς free roaming ή σεναριακό λόγο ή έστω εναλλακτική διαδρομή. Εδώ, επειδή είμαι ψυχαναγκαστικός, πρέπει να πηγαινοέρχομαι κάθε τρεις και λίγο για να μαζέψω τα collectibles με αποτέλεσμα να βαριέμαι και να σπάει ο ειρμός μου. Ας με έβαζε να επιστρέφω στις ίδιες περιοχές από διαφορετικό δρόμο ή σε διαφορετική φάση του σεναρίου, με αυτό το πράμα έχω πρόβλημα.

Ένιγουέι, αντικειμενικά θα του έβαζα ένα 8,5 αν και τα γραφικά του είναι λιγάκι παλαιωμένα πια, και νομίζω ότι και στην εποχή του δεν ήταν κορυφαίο. Υποκειμενικά θα του έβαζα ένα 7/10 καθαρά λόγω της μάχης του, τα υπόλοιπα στοιχεία μου είναι από χλιαροκαλά μέχρι σπαστικά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μπορεί να το ξεκινήσω κι εγώ αύριο.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Εγώ το έχω αγοράσει καιρό αλλά δεν έχω χρόνο.
    Είναι στα άμεσα σχέδια.

Το demo πάντως μου άρεσε αρκετά.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το αγαπημενο μου dungeon ητανε αυτο με τις αραχνες , πιστευω η μιση χαρα στον darksiders ειναι η συλλογη των collectibles

παντως δεδομενων των στοιχειων που δανειζεται απο τα zelda μου κανει εντυπωση που δεν το εχουνε παιξει και αλλοι απο το forum, δεν ξερω αν εχετε δει καθολου vids απο το darksiders αλλα 2 εχουνε προσθεσει στοιχεια οπως οπως loot με stats επιπλεον μιλανε για ακομα καλυτερο lvl design

καλη συνεχεια τιτε! και props που το παιζεις με keyboard

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Και εγώ το είχα κατα διασκεδάσει όταν το έπαιξα. Στο hard αξίζει περισσότερο πιστεύω, αν και από ένα σημείο και μετά είναι περίπατος. Επίσης το dungeon- φόρος τιμής στο Portal είναι υπέροχο. Καλή συνέχει Τίτε και περιμένω εντυπώσεις τερματισμού!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ξεθάβω το θέμα για να γράψω και τις δικές μου εντυπώσεις.

Επειδή δεν έχω τις αναφορές των περισσότερων, θα πω ότι το παιχνίδι μου θυμίζει ένα Soul Reaver 2 με καλύτερο σύστημα μάχης και πολλή συλλογή αντικειμένων. Και στα δύο παιχνίδια ψάχνεις ψυχές απλά στο Darksiders (που το παίζω χωρίς enemy lock όπως πάντα) έχεις περισσότερες κινήσεις στη διάθεσή σου. Τα γραφικά είναι και όμορφα και προσεγμένα απλά δε με εντυπωσίασαν, η μάχη είναι όλα τα λεφτά (ΠΟΛΥ βρωμόξυλο, εντυπωσιασμός, ωραία όπλα) και το μόνο θέμα είναι στο χειρισμό. Είναι πολύ καλύτερος από άλλες μεταφορές τύπου Αssassins Creed αλλά υπάρχει θέμα με τις ενέργειες που εκτελούνται είτε με triggers είτε με shoulder buttons. Στο πληκτρολόγιο λειτουργούν με caps lock όπου ανοίγει το μενού και ψάχνεις μετά τα 1 - 2 - 3, ενώ την ίδια στγμή μάχεσαι. Σπαστικό. Το άλλο θέμα είναι πως τα μενού τα έχουν περάσει τελείως στο ντούκου, ακόμα και scrolling είδα με τα πλήκτα...shift - Control αντί για τη ροδέλα.

Στα στοιχεία καλτ, οι διάλογοι είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Ο War είναι ένας μπιφτεκόμυαλος που με το ζόρι μπορεί να μιλήσει και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βαράει. Φαίνεται τόσο χαζός που ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ στο παιχνίδι, που χρησιμοποιούν τα τυπικά σαρκαστικά/ πνευματώδη αγγλικά που συνηθίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, φαίνονται να τον κοροϊδεύουν. "Μεγάλε, 2α Γυμνασίου πόσο έβγαλες?". Από εκεί και πέρα b-movie κατάσταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Συνοψίζοντας, τρομερή μάχη χωρίς υποχρεωτικό lock - combo - whatever που μου τη σπάει τρομερά, καλή κάμερα, ελεύθερη κίνηση στο χώρο, εντυπωσιασμός, φρου φρου και αρώματα, τρομερή αίσθηση του ξύλου, στο apocalyptic πολύ ικανοποιητικός βαθμός δυσκολίας, και το μόνο που με εκνευρίζει είναι πως τη μισή ώρα αντί να βαράω δαίμονες βαράω έπιπλα για να σπάσουν και να βγάλουν ψυχές. Δε νομίζω πως το ότι οι ψυχές μέσα σε ταξίμετρα, γραφεία, καρέκλες, αυτοκίνητα, πυροσβεστικούς κρουνούς κλπ είναι σχόλιο για τον καταναλωτισμό και εργασιομανία της σύγχρονης κοινωνίας, οπότε κάποιος το παράκανε - λιγότερα collectibles λοιπόν και περισσότερες μάπες.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Εγώ θα κάνω την έκπληξη και θα δηλώσω πως μόλις έκανα εγκατάσταση το Darksiders.

Είχα πολύ καιρό να σφάξω κατιτίς και το παιχνίδι φαίνεται ΠΟΛΥ καλό. Έπαιξα περίπου 30 δευτερόλεπτα, αντιστάθηκα στον πειρασμό να το λιώσω και θα ασχοληθώ εκτενώς την υπόλοιπη εβδομάδα. Άντε γιατί είχα πήξει...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μόλις τελείωσα το Darksiders στο Apocalyptic στο PS3- είπα να το παίξω στο hard εξαρχής και από ότι φάνηκε ορθώς έπραξα. Μου άρεσε πολύ, να είναι καλά ο Vaynard και η αναφορά που έκανε στο Zelda thread. Πολύ έξυπνο level design σε dungeons, ειδικά σε εκείνο που δανείζεται ιδέες από το Portal. All in all πολύ καλό game. Το voice acting ήταν υπέροχο και μου θύμισε σαν ατμόσφαιρα, story etc τη σειρά Legacy of Kain. Πλέον περιμένω με ανυπομονησία το 2.

Το τελικό boss fight μου φάνηκε κάπως anticlimactic και πολύ εύκολο. Προβλεπόμενες από μακριά επιθέσεις, άνετο evade. Και όχι δεν έφταιγε που είχα όλα τα health expansions και wrath expansions. Μου αρέσει που αναβάθμισα και το Stoneskin για να έχω μεγάλη άνεση και ήμουν full στα essences. Πάντως τα υπόλοιπα boss fights μου άρεσαν πάρα πολύ.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τώρα με τέτοιο hype που είπατε και συνδυάσατε 2 από τα παιχνίδια που αγαπάω σαν 1, με ψήσατε ! Πάει και τελείωσε !

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Πήρα χιλιάρι.

Ανάμικτες εντυπώσεις. Εκεί που λες ότι το παιχνίδι πηδά και δέρνει, συμβαίνουν μαμακίες του τύπου bugs, και που καταντάει puzzle προς το τέλος. Είχαν πολύ καλές ιδέες, κλασικούς όμορφους τρόπους, όμως κάπου τα χάλασαν.

Σαν παιχνίδι είναι κάτι το power, EPIC, tough. Ανυπομονώ για το 2, ελπίζω να είναι και πιο προσεγμένο.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Εμένα μου την έχει δώσει στην έρημο το frame drop ούτε το shadow of the colossus δεν ήταν έτσι. Λογικά στο 2ο θα τα πάνε καλύτερα τεχνικά μιας και θα γνωρίζουν καλύτερα την κονσόλα.

Μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός zelda-hack'n'slash, νομίζω τα έδεσαν αρμονικά στο παιχνίδι. Έφτιαξαν και δυό γαμάτα dungeons, το Iron Canopy και το τελευταίο. Το μόνο που θα ήθελα ήταν ακόμα ένα dungeon πριν τον τελικό, έκανε μπαμ η απουσία του. Για το 2ο θα μου άρεσε να δώσουν κάτι παραπάνω στο adventure στοιχείο, με λίγο μεγαλύτερες περιοχές και upgrades/collectables καθώς και λίγο μεγαλύτερη ρευστότητα στις κινήσεις του War.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    οταν το zelda συναντησε το god of war ενα βραδυ στο στεκυ του που συχναζει το portal

to darksiders μου εχει μεινει στο μυαλο μου καθως το επαιξα 4-5 μερες συνολικα τις πρωτοχρονιας (συνολικα 18 ωριτσες) και το εχω συνδυασει με τις γιορτες

το μονο παραπονο ειναι το framerate που ειχε πεσει απιστευτα στο τελικο boss σχεδον καρε καρε πηγαινε

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Δεν υπάρχει topic για αυτό το παιχνίδι? Μα... Γιατί?

Είπα να το δοκιμάσω και εγώ μετά από λίγο καιρό που το αγόρασα. Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι περίμενα λίγο καλύτερα τα in-game γραφικά όμως την δεύτερη φορα που το έβαλα έμεινα σχεδόν με το στόμα ανοιχτό. Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από το God Of War 1. Απορώ πως το Ninja Gaiden 2 παίρνει παρόμοιες βαθμολογίες μαζί του.

Είμαι στην αρχή και το παιχνίδι φαίνεται επικό, με χαραχτήρες που σπάνε κόκαλα, brutal μάχες, και just fun. Πες τα και εσύ ρε Wesker.

Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα απλό hack'n'slash. Είναι πολύ καλό παιχνίδι.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    τι να πω ότι και να πω είναι λίγο για αυτό το κορυφαίο παιχνίδι είναι σαν το god of war και το zelda μαζί απλά έπος

Leave a comment:

Working...
X