Limbo. Gameplay wise πραγματικά πολύ καλό. Όμορφα puzzles που βασίζονται σε σκέψη, αντανακλαστικά( όχι και πολλά βέβαια) και platforming. Το περιτύλιγμα είναι αρκούντως αρτίστικο ενώ υπάρχει και η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Το τέλος έρχεται πάντως εντελώς απότομα, imo και αρκετά σύντομα. Το κατέβασα/ ξεκίνησα στις 9 και στις 12και είδα τους τίτλους τέλους... Γιατί ρε παιδιά 1200 πόντοι? Ο τίτλος πραγματικά όσο όμορφος είναι άλλο τόσο με χάλασε με τη διάρκειά του. Εκεί που τα puzzles άρχισαν να γίνονται ενδιαφέροντα the end...
Επίσης είμαι υπέρ των open for interpretation επιλόγων αλλά ειλικρινά στο Limbo δεν νομίζω πως έχει κάτι το ιδιαίτερο και επίτηδες είναι κάτι το τόσο αόριστο. Στο δια ταύτα, πολύ καλός τίτλος αλλά λίγος για την τιμή του. Μόλις πέσει στους 800 μην το σκεφτείτε. Στα 1200 είναι, κατά την άποψή μου, ακριβός. Το Braid μπορεί να συνεχίζει να ατενίζει από την κορυφή
Επίσης είμαι υπέρ των open for interpretation επιλόγων αλλά ειλικρινά στο Limbo δεν νομίζω πως έχει κάτι το ιδιαίτερο και επίτηδες είναι κάτι το τόσο αόριστο. Στο δια ταύτα, πολύ καλός τίτλος αλλά λίγος για την τιμή του. Μόλις πέσει στους 800 μην το σκεφτείτε. Στα 1200 είναι, κατά την άποψή μου, ακριβός. Το Braid μπορεί να συνεχίζει να ατενίζει από την κορυφή

Comment