Announcement

Collapse
No announcement yet.

StarCraft 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Μόλις τερμάτισα το Starcraft 2.

    Πολύ καλό strategy αλλά κατά τη γνώμη μου δεν ξεπερνάει τον προκάτοχό του. Το campaign με κούρασε αρκετά προς το τέλος με όλο αυτό το τρέξιμο αλλά έμεινα ικανοποιημένος από τη δυσκολία του στο hard. Το σενάριο δε μου είπε και πολλά αλλά ο Raynor είναι ωραία μούρη. Ήθελα επίσης περισσότερο Zeratul.

    Εν ολίγοις, το Multi του φαίνεται να έχει δυνατότητες αλλά λίγο η απώλεια μοναδικότητας των φυλών και λίγο οι κατά τη γνώμη μου υπερβολικά δυνατοί Terrans με κάνουν επιφυλακτικό. Το σίγουρο είναι πως το έκανα Uninstall.

    Μάλλον πάω για Dragon Age και τα 2 τελευταία DLC, και θα ακολουθηθεί retro gaming διάλειμμα με ολίγη από Amnesia: The Dark Descent για να λερώσουμε και λίγο το βρακάκι μας.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

    Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

    Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

    Comment


    • #17
      Πάρτε και μερικά από τα τραγούδια του παιχνιδιού...



      Starcraft 2 Jukebox.Whiteboy James and the Blues Express.A Zerg, A Shotgun & You,Shotgun, Zerg and you I gotta Zerg and the shotgun And I'm bringin 'em home ...




      Follow me on Twitter:http://www.twitter.com/SuspenseMusicPlease Subscribe as Well...Verse 1:Eh Yo, There I was I just hatched...Started digging my claws into...


      This song requires additional vespene gas. Download the mp3:https://drive.google.com/file/d/0B2C0FlTNAdgYQWFBczJ5VTc1Vk0/view?usp=sharingLyrics:I shouldn't e...
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

      Comment


      • #18
        Τελος το campaign στο normal.

        Ιδιαιτερα ευκολο θα ελεγα σε αυτο το επιπεδο, αλλα οκ, δεν ημουν ποτε ο ultra strategy gamer. Ομως το ευχαριστηθηκα παρα πολυ το παιχνιδι στο single player.

        Καταρχην οι αποστολες του δεν ειναι βαρετες, παντα υπαρχει κατι να κανεις, καπου να πας, κατι να διατηρησεις κλπ. Υπαρχει καλυτερη σεναριακη ροη και δομη απο οτι περιμενα, και τα adventure στοιχεια μεταξυ των αποστολων μπορει να μην ειναι κατι το συγκλονιστικο, αλλα δινουν λιγο μεγαλυτερο βαθος στο παιχνιδι απο πλευρας χαρακτηρων. Επισης υπαρχει και αρκετο χιουμορ, οποτε δεν πλητει κανεις ουτε κι εκει.

        Τα cinematics του παιχνιδιου - εκτος in game engine - ειναι για μια ακομη φορα εκπληκτικα σε ποιοτητα, αλλα προσωπικα περιμενα λιγο μεγαλυτερο τερματισμο, βασικα πολυ μεγαλυτερο. Ειναι λιγο let down το τελος, οπως επισης θα ελεγα και λιγο κλισε. Αλλα οκ, την δουλεια του την κανει.

        Παραπονα; χμμμμ...

        Οι 25 αποστολες ειναι καλος αριθμος, αλλα καταλαβαινω και τις παρατηρησεις του κοινου για "μη ολοκληρωμενο πακετο". Αυτο δεν εχει να κανει τοσο με το campaign οσο με το γεγονος οτι, απο την στιγμη που το campaign ειναι αφιερωμενο 90% στους Terran και ειναι ουσιαστικα ενα τεραστιο tutorial, δεν υπαρχει καθολου χωρος αναπτυξης των αλλων φυλων.

        Εκει συμφωνω με την κριτικη που ασκηθηκε στην Blizzard. Εαν καποιος δεν ειναι εξοικιωμενος απο το πρωτο starcraft, δεν υπαρχει περιπτωση να μαθει τι παιζει ειδικα με τους Zerg απο μονος του, εαν δεν σπαταλησει παρα πολλες ωρες και πολλα vs AI εστω ματς. Σαφως και το παιχνιδι θελει να αφιερωσεις χρονο πανω του για το multi, αλλα ως σκαλοπακι το campaign λειτουργει μονο για τους Terran.

        Περαν τουτου, θα ελεγα οτι για εναν καλο strategy gamer το παιχνιδι ειναι προκλητικο μαλλον στο hard και στο brutal. Αλλα το καλο ειναι οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να το απολαυσει, σε οποιαδηποτε δυσκολια θελει.

        Θα δουμε τωρα εαν θα ασχοληθω καθολου με multi, γιατι η συνδεση μου δειχνει παλι να εχει προβληματα... Καποια scirmish με την ΑΙ παντως θα τα παιξω σιγουρα.
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

        Comment


        • #19
          ο μι τζι

          [YOUTUBEHD]B8IfBHDg1MA[/YOUTUBEHD]

          Comment


          • #20
            Α δε γίνεται, κάτι από Old Republic, Vita, Skyrim, SC2, Skyward Sword πρέπει να φάει άκυρο, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;
            (προβλέπω να τρώνε όλα άκυρο για χάρη του Republic τελικά, γιατί-παίζουν-και-άλλοι-you-MUST-be-the-best-zgfdfffdrdfdgfczzzzzgrbllll)

            Comment

            Working...
            X