Announcement
Collapse
No announcement yet.
Catherine
Collapse
X
-
Έλα τώρα μπορεί να εννοούσε προφυλακτικό για αυτοκίνητα.
Εμένα μου μοιάζει με το Master Sword από τα Zelda με blunt damage attribute.
Leave a comment:
-
Κάθε ποστ έχει μια λεπτομέρεια στο τέλος που κάνει την διαφορά διάολε! Σηκώνει μελέτη το θέμα χωρίς πλάκα, μπορούμε να μάθουμε πολλά.
Leave a comment:
-
AXAXAXAXAXAXAXAXAXA... To πρώτο "προφυλακτικό" σπαθί στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. :xp:
Leave a comment:
-
Στην συλλεκτική έκδοση του XBOX 360 θα συμπεριλαμβάνεται και ένα σπαθί για να σκοτώνεις τους κακούς.

(It glows in the dark)
Έχει φτιαχτεί με μεράκι.
Η συλλεκτική έκδοση που έβαλε ο Tanno είναι του PlayStation 3, η οποια δεν θα έχει το συγκεκριμένο σπαθί λόγο του Move χειριστηρίου που είναι σαν dildo με λάμπα της δεκαετίας του 80. Δεν έχει αναφερθεί ακόμα αν θα βάλουν σαν extra τον Kratos σε κούκλα πλαστική.
Leave a comment:
-
Ιδού η συλλεκτική έκδοση Deluxe.

Ας δει κάποιος αν θα έχουμε τέτοια έκδοση στην Ευρώπη.Catherine "Love Is Over" Deluxe Edition Includes :
Catherine’s “empty heart” T-shirt lifted straight from the game (men’s large)
Vincent’s boxers, one of the most iconic visuals in the game (men’s large)
Catherine pillowcase features a seductive pose. Vincent goes from one nightmare to another clutching a pillow in panic. Vincent’s is plain white, so the special one is much more collectible.
Catherine Game
And all of the items are packed inside a “Stray Sheep” pizza box, inspired by the Stray
Sheep bar the main characters go to (which is a major setting within the game)..
As well a Full-Color Art book and Soundtrack CD.
All regular versions of Catherine will also include a Full-Color Art book and Soundtrack CD. All existing preorders for Catherine in our system will automatically be coming with the bonus Full-Color Art book and Soundtrack CD.
This product will be in stock on Tuesday 26 July, 2011 in America.
Leave a comment:
-
puzzle game ειναι στην ουσια με graphic novel anime παρουσιαση και εξελιξη ,
εχω γραψει καποιες εντυπωσεις στο now playing thread μιας και εχω την ιαπωνικη εκδοση αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα περα απο 2-3 ωρες γιατι χρειαζεται ψαξιμο για την κατανοηση καποιων μηχανισμων
μπορειτε να δειτε και κανα videaki στο youtube απο masterll ο οποιος το εχει λιωσει και κανει και high scores, ειναι πολυ κατατοπιστικα για να γινει αντιληπτο το gameplay
Leave a comment:
Leave a comment: