Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
See the first localized screenshots of Catherine. And just in case you aren't familiar with the love triangle, we have a refresher on Catherine, Katherine, and Vincent.
Nα λοιπον και τα πρωτα screenshots της localized version που θα βγει καποια στιγμη εντος του ετους απο την Atlus.
Αντε να δουμε κι εμεις προς τι ο ντορος, τοσο περιεργα παιχνιδια παντα τραβουν το ενδιαφερον του κοσμου .
Περισσότερο για ψυχολογικό θρίλερ μου κάνει. Ρε, είπαν θα το φέρουν εδώ !??? Το θέλω κι εγώ, επειδή μ' αρέσει που συνδυάζουν το anime με το ψυχολογικό θρίλερ ! ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΔΩ !!!!
Developer: Atlus Publisher: Atlus Genre: Action-Adventure Game Platform: PlayStation 3, Xbox 360 Release Date: Winter 2010 (Japan)
Σε αυτό το horror-themed “action adventure” game από την εταιρία που μας έφερε τα Persona series, γνωρίζουμε έναν ανέμελο τύπο του οποίου η πραγματικότητα ταρακουνιέται όταν γνωρίζει την γυναίκα των ονείρων του. Ο Vincent είναι ένας χαλαρός 32χρόνος που δεν έχει φιλοδοξίες στην αγάπη και την εργασία του. Μια μέρα ο Vincent συναντά την προκλητική 22χρόνη Catherine και αμέσως γοητεύεται από την ομορφιά της! 'Ομως τα πράγματα δεν λειτουργουν πάντα όπως τα θες εσύ. Ύστερα από αυτή την τυχαία συνάντηση ο Vincent αρχίζει να ονειρεύεται παράξενους εφιάλτες και εδώ είναι το σημείο που ξεκινάει η περιπέτειά του!
Εμένα το συγκεκριμένο game μου έχει κινήση την περιέργεια και γενικότερα από τα trailer και τα images που έχουν προβάλει μέχρι τώρα με έχει πορώσει!! Επίσης θα περιλάμβάνει και adult υλικό...αν με καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..;) (*κλείνω πονηρά το ματάκι*)
ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!
Leave a comment: