Announcement

Collapse
No announcement yet.

Catherine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Catherine

Developer: Atlus
    Publisher: Atlus
    Genre: Action-Adventure Game
    Platform: PlayStation 3, Xbox 360
    Release Date: Winter 2010 (Japan)

Σε αυτό το
    horror-themed “action adventure” game από την εταιρία που μας έφερε τα Persona series, γνωρίζουμε έναν ανέμελο τύπο του οποίου η πραγματικότητα ταρακουνιέται όταν γνωρίζει την γυναίκα των ονείρων του. Ο Vincent είναι ένας χαλαρός 32χρόνος που δεν έχει φιλοδοξίες στην αγάπη και την εργασία του. Μια μέρα ο Vincent συναντά την προκλητική 22χρόνη Catherine και αμέσως γοητεύεται από την ομορφιά της! 'Ομως τα πράγματα δεν λειτουργουν πάντα όπως τα θες εσύ. Ύστερα από αυτή την τυχαία συνάντηση ο Vincent αρχίζει να ονειρεύεται παράξενους εφιάλτες και εδώ είναι το σημείο που ξεκινάει η περιπέτειά του!

Εμένα το συγκεκριμένο game μου έχει κινήση την περιέργεια και γενικότερα από τα trailer και τα images που έχουν προβάλει μέχρι τώρα με έχει πορώσει!! Επίσης θα περιλάμβάνει και adult υλικό...αν με καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..;) (*κλείνω πονηρά το ματάκι*)
    ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!

TRAILER 1
    http://www.youtube.com/watch?v=PL19q...eature=related

TRAILER 2
    http://www.youtube.com/watch?v=_R8RB...otation_877160

SCREENSHOT

sigpic

Περισσότερο για ψυχολογικό θρίλερ μου κάνει. Ρε, είπαν θα το φέρουν εδώ !??? Το θέλω κι εγώ, επειδή μ' αρέσει που συνδυάζουν το anime με το ψυχολογικό θρίλερ ! ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΔΩ !!!!
    sigpic

Comment

Αυτό το combination μου έκανε και εμένα ιδιαιτερη εντύπωση!!
      sigpic

Comment

Catherine intro:

Comment

See the first localized screenshots of Catherine. And just in case you aren't familiar with the love triangle, we have a refresher on Catherine, Katherine, and Vincent.

Nα λοιπον και τα πρωτα screenshots της localized version που θα βγει καποια στιγμη εντος του ετους απο την Atlus.
          Αντε να δουμε κι εμεις προς τι ο ντορος, τοσο περιεργα παιχνιδια παντα τραβουν το ενδιαφερον του κοσμου .

Comment

puzzle game ειναι στην ουσια με graphic novel anime παρουσιαση και εξελιξη ,

εχω γραψει καποιες εντυπωσεις στο now playing thread μιας και εχω την ιαπωνικη εκδοση αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα περα απο 2-3 ωρες γιατι χρειαζεται ψαξιμο για την κατανοηση καποιων μηχανισμων

μπορειτε να δειτε και κανα videaki στο youtube απο masterll ο οποιος το εχει λιωσει και κανει και high scores, ειναι πολυ κατατοπιστικα για να γινει αντιληπτο το gameplay

Comment

Ιδού η συλλεκτική έκδοση Deluxe.

Catherine "Love Is Over" Deluxe Edition Includes :

Catherine’s “empty heart” T-shirt lifted straight from the game (men’s large)

Vincent’s boxers, one of the most iconic visuals in the game (men’s large)
              Catherine pillowcase features a seductive pose. Vincent goes from one nightmare to another clutching a pillow in panic. Vincent’s is plain white, so the special one is much more collectible.
              Catherine Game
              And all of the items are packed inside a “Stray Sheep” pizza box, inspired by the Stray
              Sheep bar the main characters go to (which is a major setting within the game)..
              As well a Full-Color Art book and Soundtrack CD.
              All regular versions of Catherine will also include a Full-Color Art book and Soundtrack CD. All existing preorders for Catherine in our system will automatically be coming with the bonus Full-Color Art book and Soundtrack CD.

This product will be in stock on Tuesday 26 July, 2011 in America.
              Ας δει κάποιος αν θα έχουμε τέτοια έκδοση στην Ευρώπη.
              sigpic

Comment

Προυφυλακτικά δε θα έχει;

Comment

Originally posted by Evans View Post
                  Προυφυλακτικά δε θα έχει;
                  Τόσο πολύ "έγινε" ο φίλος σου? :xp:
                  sigpic

Comment

Στην συλλεκτική έκδοση του XBOX 360 θα συμπεριλαμβάνεται και ένα σπαθί για να σκοτώνεις τους κακούς.

(It glows in the dark)

Έχει φτιαχτεί με μεράκι.

Η συλλεκτική έκδοση που έβαλε ο Tanno είναι του PlayStation 3, η οποια δεν θα έχει το συγκεκριμένο σπαθί λόγο του Move χειριστηρίου που είναι σαν dildo με λάμπα της δεκαετίας του 80. Δεν έχει αναφερθεί ακόμα αν θα βάλουν σαν extra τον Kratos σε κούκλα πλαστική.

Comment

AXAXAXAXAXAXAXAXAXA... To πρώτο "προφυλακτικό" σπαθί στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. :xp:
                      sigpic

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                        AXAXAXAXAXAXAXAXAXA... To πρώτο "προφυλακτικό" σπαθί στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. :xp:

Eμμμ...δε το λες προφυλακτικό...
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
                          Eμμμ...δε το λες προφυλακτικό...
                          Και πως το λες, κύριε μου? :xp:
                          sigpic

Comment

Καπότα

Comment

kinky παπαριά το λες, αλλά τέλος πάντων.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                              X