Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kingdom Hearts 2

Το ξεκίνησα σήμερα.

Πολύ ωραία εισαγωγή.
    Το σύστημα μάχης το έχω δει ελάχιστα.Έχω φτάσει στην The 3rd Day.Κόλλησα στο boss.Δεν ξέρω μου φαίνεται αρκετά ζόρικο.Ίσως επειδή το ξεκίνησα στο proud.Και δεν μπορώ να κάνω και level up εδώ που είμαι.Θα το ξαναδοκιμάσω αύριο με καθαρό μυαλό κι αν δεν το περάσω θα το ξαναξεκινήσω στο standard (sorry Deus).
    Ως τώρα μου αρέσει,αλλά μου την έσπασε λίγο η The 2nd Day που έπρεπε να ολοκληρώσω διάφορα errands (mini games) για να μαζέψω χρήματα.

Καμιά συμβουλή για το bossάκι;
    Carpe diem

Mash x.

Comment

στο lvl 5 το εχεις ανετα, mashare και τα reaction commands στο τριγωνο

Comment

Που θα κάνω μάχες ρε σεις για να φτάσω lvl 5;Να μπαινοβγαίνω στα αρχικά δωμάτια;Level 2 είμαι εγώ.
        Carpe diem

Comment

Μην μασαρεις χ,πρόσεχε να χρησιμοποιείς reaction commands όταν σου εμφανίζονται και χτύπα μόνο όταν είναι ασφαλές για εσένα.Δεν είναι δύσκολο θα το δεις,ακόμα και στο proud βγαίνει με λίγη προσπάθεια.

Εκεί που είσαι εμφανίζονται εχθροί;Δεν θυμάμαι...Αν ναι,ανέβα λίγα λεβελ.Τα πρώτα ανεβαίνουν πολύ γρήγορα.

Επιμένω μην το παίξεις στο standard γιατί οι μάχες δεν θα έχουν πρόκληση και έτσι ορισμένα πολύ εντυπωσιακά bosses δεν θα σου κάνουν εντύπωση.Ότι θέλεις εσύ θα κάνεις,δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη,εγώ δίνω μια πολύ καλή συμβουλή γιατί ξέρω τι παίζει και αν θέλεις την ακολουθείς.

Απλά μην παραπονιέσαι μετά ότι το παιχνίδι είναι εύκολο γιατί θα στην πω.

Όταν βγάλεις τον πρόλογο τα ξαναλέμε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

Αγαπημένο παιχνίδι το Kingdom Hearts, και ένας από τους λόγους που αγόρασα PS2 (ο άλλος ήταν το Final Fantasy X). Το FF X με ξενέρωσε, αλλά το KH είναι στην κορυφή των αγαπημένων μου παιχνιδιών. Το KH II το παρήγγειλα από το εξωτερικό μέσω του Evans Day 1 και το έλιωσα κατευθείαν, όμως δυστυχώς έχει περάσει καιρός από τότε και δεν θυμάμαι και πολλά από την υπόθεση. Κάποια στιγμή πρέπει να το ξαναρχίσω.

Απ' ό,τι θυμάμαι πάντως το κανονικό επίπεδο δυσκολίας ήταν αρκετά ικανοποιητικό (για εμένα) ενώ το proud μου φάνηκε αρκετά δύσκολο.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Ωωω θυμάμαι και εγώ είχε πέσει ξενύχτι με αυτό. Την εισαγωγή επίσης την λάτρεψα, την έβγαλα μονοκόματη την πρώτη φορά γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω, ακόμη και γνωρίζοντας πως δεν είχα κάρτα μνήμης (για κάποιο λόγο κάπου την είχα ξεχάσει... lol)
              Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
              ---------------------
              animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Κι εγώ μονοκόματη έλεγα να την παίξω αλλά βαρέθηκα να χάνω.
                Θα το ξαναδοκιμάσω proud και βλέπουμε.Phantom έλα ξαναπιάστο.Το παίζουμε εγώ,ο nooto,o xeno.
                Carpe diem

Comment

Λοιπον, το ξεκινησα και εγω και τελειωσα το tutorial (μονοκοπανια). Altair και εγω στο proud παιζω και παροτι εχω δει ενα 3ωρο περιπου συμφωνω με τα παιδια σε οτι αφορα τη δυσκολια. Στη συγκεκριμενη μαχη απλα ακολουθα τα reaction comands που εμφανιζονται και δεν θα εχεις προβλημα (δεν χρειαζεται leveling και οπως εχεις διαπιστωσει οι υπολοιπες μαχες ειναι πολυ απλες ακομη και στο proud).

Κατα τα αλλα σεναριακα απ'οτι ειδα γινεται ενας ψιλοχαμος. Αν και ηταν μεγαλο το εισαγωγικο κομματι, μου αρεσε παρα πολυ και δεν με κουρασε. Τα flashbacks ηταν καταπληκτικα οπως και το μερος που αφορουσε το secret ending του πρωτου παιχνιδιου.

Περισσοτερα εν καιρω, γενικα παντως χαιρομαι πολυ που επιτελους το ξεκινησα!

Μου ηρθε και το bbs απο το zavvi btw!

Comment

Πλακα εχει που για καποιο λογο 3 ατομα τουλαχιστον εχουμε πιασει το ΚΗ2, ενα παιχνιδι καμποσων ετων. Εσεις ισως να θελετε να παιξετε στο καπακι και το BBS, εγω παλι αποκλειεται να ασχοληθω στους επομενους μηνες με αυτο.

Εγω βεβαια παιζω πραγματικα αραια και που και για καμια ωρα το πολυ συνηθως, αλλα εστω και μεσα σε εναν μηνα κουτσα στραβα εχω κλεισει ενα 10ωρο και το χω αφησει στο Timeless River.
                    Υποθετω πως αν μου αρεσε περισσοτερο θα το ειχα παρει πιο ζεστα, αλλα οκ τι να κανουμε .

Comment

Παντως πολυ imba ο king mickey, ενταξει ο τροπος που κινειται και οι ικανοτητες που εχει θυμιζουν παρα πολυ τον Yoda απο το starwars.

Εχω κλεισει ενα 7ωρο περιπου (Beast Castle) και το παιχνιδι ειναι κλασσικα πολυ εθιστικο. Μμμμ το μονο παραπονο μου μεχρι στιγμης ειναι οτι δομικα μιλαμε για κατι πολυ απλοικο. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καθολου στο μυαλο μου το πως ηταν το πρωτο kingdom hearts (εχουν περασει και τοσα χρονια) και ετσι δεν μπορω να κανω συγκρισεις και να δω το αν εξελιχθηκε ο τιτλος. Anyway ειναι νωρις ακομα για να βγουν συμπερασματα, απλα σε πρωτο επιπεδο η ολη δομη μου εκανε εντυπωση. Απλοικο ή οχι παντως, το σιγουρο ειναι οτι η S-E ξερει να κανει παιχνιδια που σε τραβανε ολο και περισσοτερο οσο τα προχωρας.

Συνεχιζουμε...εχει αρχισει να ανοιγει και το battle system και το πραγμα γινεται αρκετα ενδιαφερον!

Comment

Ωραίος νουτο,το έχεις προχωρήσει κάμποσο.

Η αλήθεια είναι πως οι κόσμοι στο kh2 είναι πολύ γραμμικοί.Στην ουσία είναι μια ευθεία γραμμή με σεντούκια εδώ και εκεί και εχθροί.Το έντονο platforming του kh1 εδώ δεν υπάρχει.(ορθώς θυμάσαι,στο kh1 οι κόσμοι δεν ήταν τόσο απλοικοί) και αυτό είναι κατά την γνώμη μου και το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παιχνιδιού.Από την άλλη δεν χαλάει την εμπειρία γιατί αφενός η μάχη που έχει εμπλουτιστεί πάρα πολύ και από την άλλη η πολύ δυνατή ιστορία σε κρατάνει και δεν θέλεις να το αφήσεις μέχρι να το τελειώσεις.

Γενικά τα kh1+2 είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πλει 2 παιχνίδια.

Επίσης εδώ να πω πως το ωραίο platforming του kh1 με τις πολλές κρυφές περιοχές στους κόσμους και τα δυσπρόσιτα σεντούκια επιστρέφει στο bbs-κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Deus View Post
                          το ωραίο platforming του kh1
                          Για μένα ήταν η κατάρα αυτό που λες εσύ ωραίο.Καθώς ο χειρισμός του sora ήταν για τα κλάματα στα άλματα και η κάμερα δεν βοηθούσε καθόλου καθώς δεν ήταν free και σου έδινε τη δυνατότητα να την γυρίσεις δεξιά αριστερά με τα L,R κάτι που δυσκόλευε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.Αφότου έπαιρνες glide και μετά βέβαια δεν υπήρχαν έντονα αυτά τα φαινόμενα αλλά ιδιαίτερα στην αρχή ο χειρισμός ήταν άθλιος στο platforming κομάτι.

Στο kingdom hearts 2 βέβαια όλα αυτά έχουν λυθεί αλλά δεν υπάρχει και platforming όπως το 1.
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Osoi den mporeite na vgalete to Boss sto Proud mpenete kai vgainete sta prwhgoumena dwmatia mexri na anevete merika levels.

Pragmatika twra to Proud den einai toso dyskolo, to mono ypoxrewtiko Boss pou me dyskolepse einai o Dragoon apo Organisation 13 sto opoio exasa arketes fores mexri na katalavw ti paizei, apo ekei aki ystera POLY apolafstika Bosses.

Tha symfwnisw me ton Deus ligo platforming, alla to apixnidi apzhmiwnei me story kai epika Boss Battles.
                            Proswpika pistevw pws exei to kalytero final boss battle pou eixa dei mexri ton kairo pou eixe vgei afto to game.
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Deus τωρα που το λες οντως το πρωτο παιχνιδι ειχε αρκετο platforming (εφαγα φλασια απο το παρελθον ), επιπλεον απ'οτι θυμαμαι υπηρχε και εξερευνηση τυπου metroidvania οπου αποκτουσες νεες ικανοτητες και επεστρεφες στα παλια επιπεδα για να παρεις σεντουκια στα οποια δεν ειχες προσβαση πριν. Στο 2 απ'οτι βλεπω το πραγμα ακολουθει μια πιο απλοικη πορεια (δεν ξερω αν θα αλλαξει στην πορεια) και αρκετες δομες εχουν περιοριστει σε ενα βαθμο.

Απο κει και περα εχετε δικιο σε οτι αφορα το σεναριο και τα boss battles (μολις εβγαλα το colosseum και γουσταρα απιστευτα). Για το θεμα της δυσκολιας πιστευω οτι το proud ειναι οντως οτι καταλληλοτερο (για παραδειγμα επαιξα πρωτα το beast castle και μετα το επιπεδο της mulan και ειδα αρκετα gameovers) προσφεροντας ικανοποητικες προκλησεις χωρις ταυτοχρονα να κανει το παιχνιδι ιδιαιτερα δυσκολο.

Χαιρομαι παντως που ακουω οτι στο BBS εχουν επιστρεψει καποια στοιχεια απο το πρωτο παιχνιδι ;).

Συνεχιζουμε...

Comment

Working...
                              X