Αυτά είναι.Κι εγώ ακόμα εκεί που σας είχα πει.Βέβαια σήμερα το έβαλα και πήρα 5 levels οπότε αύριο πιστεύω να το πιάσω σαν άνθρωπος όπως του αξίζει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts 2
Collapse
X
-
Τελος και το Beast's Castle, Γιωργο περασα και τη μαχη που ελεγες, εκανα και τα game overs μου εκει, αλλα οκ παει ενας ακομα black hooded man.
Ανεβασα στροφες αυτες τις μερες οσο μπορουσα και απο βδομαδα θα το ξαναπιασω γιατι μεσα στο ΠΣΚ δε με βλεπω να ασχολουμαι.
Ολα καλα ως τωρα, αντε να δω και τι επεται.
Comment
-
YOU ARE THE MAN!!!!! Αυτο ακριβως, η ταινια προσφερει τοσο δυνατες στιγμες και δυστυχως η υλοποιηση που υπαρχει στο kh δεν καταφερνει καθολου να δωσει κατι αντιστοιχο. Οπως πολυ σωστα ειπες το προσεγγισαν πολυ μηχανικα (η σκηνη με τον θανατο του Μουφασα καθως και ο διαλογος πατερα και γιου με το απιστευτο ''remember'' ηταν απλα σκιες αυτου που ειχε πετυχει η ταινια...δεν υπηρχε καν μουσικη...).
Φαντάσου ότι όταν το έπαιζα εγώ ήταν δίπλα η μάνα μου (φαν της ταινίας - όπως όλοι βασικά), βλέπει τη σκηνή και σχολιάζει λέγοντας ότι σκηνοθετικά αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι πολύ χάλια. Παίρνω θάρρος και αρχίζω να της λέω γενικά πόσο χάλια σκηνοθεσία έχει κτλ. Πόσο άκυρος αισθάνθηκα μετά :xp: .
Με όλα αυτά που διαβάζω μου μπαίνουν σκέψεις να το ξαναπαίξω κι εγώ, αν και θα ήθελα να κάνω ένα rush και το πρώτο για να θυμηθώ πλήρως το σενάριο. Και τα δύο παίζουν άψογα στον emulator (και με 360 wireless controller τα πράγματα γίνονται απόλαυση), αλλά υπάρχει και ένα Dragon Age Origins Ultimate (για PC) που θα έχω από βδομάδα.
Comment
-
Φαντάσου ότι όταν το έπαιζα εγώ ήταν δίπλα η μάνα μου (φαν της ταινίας - όπως όλοι βασικά), βλέπει τη σκηνή και σχολιάζει λέγοντας ότι σκηνοθετικά αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι πολύ χάλια. Παίρνω θάρρος και αρχίζω να της λέω γενικά πόσο χάλια σκηνοθεσία έχει κτλ. Πόσο άκυρος αισθάνθηκα μετά :xp: .
Ultimate keyblade checked, save the king checked, save the queen checked, level 99 checked.
Τα οπλα τελικα δεν ειναι δυσκολο να τα αποκτησεις και το level 99 εγινε στο τσακ μπαμ (thanks to master zero). Με το colosseum και τα 3 τελευταια κυπελα του paradox δεν θα ασχοληθω αμεσα.
Αυριο λογικα ακολουθει o Sephiroth και ο τερματισμος...περιμενετε εντυπωσεις αυριο ή μεθαυριο!!!
Comment
-
Kala Final Boss FTW, tosa xronia meta akomh eimai trelamenos me afto.
To BBS BTW katafere kai mou edwse eksisou poly fovera Final Bosses, omws tou KH2 tha mou meinei gia to poso wowness eixa faei otan to prwtoepaiksa."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
ΕΠΟΣ!!!
Το τελος ηταν φανταστικο, ενω το secret ending με επιασε αδιαβαστο...δεν περιμενα να προλογιζει αυτο που προλογισε. Το τελικο Boss παιδια ηταν πραγματι τελειο και θα ελεγα οτι ειναι απο τις καλυτερες μαχες που εχω δει ποτε σε παιχνιδι. Οι προσδοκιες ηταν μεγαλες εξαιτιας των οσων γραφατε και οι μορφες μεχρι να φτασω στην final ηταν καπως meh κατι που μου ειχε δημιουργησει μια μικρη απογοητευση...ωστοσο στο τελος εμεινα απλα με το στωμα ανοικτο. Στα συν οτι παροτι ημουν level 99 υπηρχε προκληση, ηταν πολυ καλοδουλεμενο. Τι να πω, το εκαναν απιστευτα σωστα...
Στα υπολοιπα τωρα, η μαχη με τον Sephiroth ηταν πολυ imba αν και μου φανηκε σαφως πιο ευκολη απο την αντιστοιχη του πρωτου KH. Εχασα βεβαια καμια 10ρια φορες μεχρι να τον βγαλω αλλα απο τη στιγμη που τον μαθαινες η ολη διαδικασια ηταν πολυ γρηγορη (βασικα επεφταν γρηγορα και τα HP του).
Συνολικα προκειται για ενα υπεροχο παιχνδι μιας υπεροχης σειρας. Παροτι στην αρχη μου φαινοντουσαν τελειως fail καποιες απο τις επιλογες, επιστρεφοντας στο τωρα ειλικρινα δεν μπορω να απαντησω στο αν μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο ή το δευτερο. Θα ηθελα να υπαρχουν πολλα απο τα στοιχεια του πρωτου αλλα εν τελει οτι ελεγαν τα παιδια απο την αρχη ισχυει...το σεναριο, τα boss fights, ορισμενες επιλογες στο battle system και η γενικοτερη αισθηση που σου αφηνει σε αποζημειωνουν στο μεγιστο.
Πλεον παμε για το BBS (ειδικα μετα απο αυτο το τελος)...
Περιμενω να το τελειωσουν Altair και Xeno για να ακουσω εντυπωσεις ;););).
Comment
-
Prin pas sto BBS opwsdhpote checkare to kryfo Boss kai ton kryfo termatismo tou KH2 Final Mix sto youtube."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Οι τελικές σου εντυπώσεις με βρίσκουν 100% σύμφωνο,το παιχνίδι έχει κάποια χτυπητά λάθη τα οποία όμως προσπερνάς εύκολα επειδή έχει ψυχή,πολύ όμορφη ιστορία και αξιομνημόνευτα boss fights.
Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπω,μακάρι να κυκλοφορούσε στην δύση το final mix,έχε τόσο πολύ επιπλέον περιεχόμενο που βελτιώνει ΠΑΡΑ πολύ το παιχνίδι.Το σύστημα μάχης μάλιστα αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο μέσω του fm επειδή υπάρχουν πολλές επιπλέον boss fights πολύ υψηλού επιπέδου.Θα πω μόνο ότι υπάρχει ένα τεράστιο unlockable dungeon μέσα στο οποίο μπορείς να πολεμήσεις όλα τα μέλη της οργάνωσης.
Μια που μιλάμε για τον τελικό,η μουσική που παίζει όταν τον πολεμάς είναι μια από τις αγαπημένες μου ανεξαρτήτως videogame.Έπος απλά.
Νουτο το bbs πιστεύω ότι θα σου αρέσει πάρα πολύ,είναι άνετα συγκρίσιμο με τα 1,2.Εγώ δεν το έχω τελειώσει ακόμη,το προχωράω με ρυθμούς χελώνας λόγω μειωμένου χρόνου αλλά το απολαμβάνω όσο λίγα.
Άντε περιμένω ποστ σου στο bbs thread...;)
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Ωραίος.
Δεν χρειαζόταν πάντως τόσο grinding,με λίγη προσπάθεια και προσοχή θα το έβγαζες το boss,εδώ τελείωσες και μπατονετα,αυτό δεν ήταν τίποτα τρομερό.(Εννοείται πώς δεν το λέω υποτιμητικά)
Τα μη ουσιώδη μέρη της εισαγωγής (όπως εκεί με τα minigames για λεφτά)τα έχεις περάσει πάντως,όσα συμβαίνουν από εδώ και μετά έχουν πολύ ζουμί θα το δεις.
Άντε περιμένουμε ποστ σου όταν το προχωρήσεις περισσότερο.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
O Altair exei teleiwsei to prwto KH?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Prin pas sto BBS opwsdhpote checkare to kryfo Boss kai ton kryfo termatismo tou KH2 Final Mix sto youtube
1) Πραγματικα κριμα που το Final Mix δεν εχει ερθει στη δυση (ειδα και gameplay videos και υπαρχουν τρελες προσθηκες).
2) Δεν περιμενα το 2 και το BBS να εχουν τοσο στενη σχεση, αν ειχα παιξει το 2 στην ωρα του και εβλεπα οτι το παιχνιδι του psp λεγεται Birth By Sleep θα ημουν σιγουρα Hypeαρισμενος καργα μονο και μονο απο την ανακοινωση.
Νουτο το bbs πιστεύω ότι θα σου αρέσει πάρα πολύ,είναι άνετα συγκρίσιμο με τα 1,2.Εγώ δεν το έχω τελειώσει ακόμη,το προχωράω με ρυθμούς χελώνας λόγω μειωμένου χρόνου αλλά το απολαμβάνω όσο λίγα.
Ολα αυτα οπως ειπα σε πρωτο επιπεδο μιας και δεν εχω ασχοληθει ουσιαστικα και προφανως οι αποψεις μου αφορουν μονο τα gameplay mechanics και το πως αυτα δομουνται στο interface του psp + τα γραφικα. Θα τα πουμε τις επομενες ημερες στο αντιστοιχο topic ;);).
Τελος να πω οτι δεν αντεξα και διαβασα το plot summary του Days (του chain το ειχα διαβασει πριν αρχισω το 2) αφου δεν νομιζω να ασχοληθω (τουλαχιστον αμεσα). Παροτι τα γεγονοτα που περιγραφονται εχουν πανω κατω αναφερθει σε cut-scenes του 2 αλλα και στα ansem reports, θεωρω οτι εχει πολυ ενδιαφερον σεναριο και σιγουρα προσθετει υλικο απο τη στιγμη που βλεπεις τα πραγματα απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια (roxas και organization ΧΙΙΙ). Θα μπω στο Days topic του forum να δω και τις δικες σας αποψεις.
Altair GO GO!!
Comment
-
Ground έχω τελειώσει τα Kingdom Hearts & Chain of Memories(Sora+Riku).Έκλεισα σήμερα 4ωρο και είμαι πλέον στις 5μιση ώρες.Βασικά βλέπω ότι μου έχουν πάρει πολύ ώρα οι διάφορες σκηνές και βίντεο.Μόλις έφτασα Hollow Bastion (τι ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ είναι αυτή) και πήρα το πρώτο μου spell (Blizzard).Θα συνεχίσω το λιώσιμο αύριο.Πάντως βλέπω ότι πλέον είναι υπερβολικά εύκολο.Ευτυχώς που το έβαλα στο Proud.Carpe diem
Comment
-
Re Nooto...
Exeis paiksei enantia stous Cloud-Tifa-Squall-Yuffie?
Pou tous polmas olous mazi taftoxrona lew.
Epikh maxh, h poio dyskolh sto game kata thn gnwmh mou."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment