Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σοβαρά δε σου άρεσε το Under the Sea;
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Nope. Μπορεί να είμαι μανιακός με την Disney, όμως όσον αφορά τα μουσικά μου γούστα είμαι στο άλλο άκρο . Και δεν ήταν μόνο η μουσική, με εκνεύριζε γενικά η underwater δομή της πίστας με την μουσική ως τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι (ή μήπως θα έπρεπε να πω τον ωκεανό )

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

To under the sea pantws egw to thewrw koryfaio tragoudi ths Disney.

Genika pote den goustara musical cartoons alla apo to Hraklhs, to Aladdin kai to Little mermaid akouw ola ta tragoudia oses fores theleis.

To underwater level pantws me enoxlhse afantasta, o xeirismos eftege epeidh htan xalia sto sygekrimeno kosmo, oxi ta tragoudia.
        Sto 2 den mou arese epeidh den mou aresoun genika ta mini games se paixnidia.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Post του paixti:
          Originally posted by Ground_zero View Post
          Paixtis anoikse ena topic gia to recoded re, giati ta grafeis sto KH2?
          Βασικά το σκεφτόμουν αλλά θα'ταν καλύτερα να βγει πρώτα Ευρώπη το παιχνίδι.Έγραψα ότι έγραψα για να απαντήσω στον deus.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by Xeno View Post

Τωρα για τα Kingdom Hearts σαν σειρα εχω πολλα παραπονα και μαλλον εχω αλλη γνωμη απο την πλειοψηφια εδω, κρινοντας απο τον ενθουσιασμο των περισσοτερων για τη σειρα.

Εγω θεωρω τραγικη τη μεταχειριση της σειρας απο τη Square, το Nomura και οποιον αλλον κοβει και ραβει εκει μεσα.

Το timing κυκλοφοριας KH τιτλων ηταν πολυ αραιο και τωρα πυκνωσε αποτομα. Αντι να δωσουν βαση σε εναν πιο high budget home console τιτλο, εχουν ριξει ολο το βαρος στα φορητα τελευταια και βγαζουν παιχνιδια που μπαλωνουν σεναριακα κενα με τη σεσουλα.

Περιττο να πω πως για να παιξεις ολα τα KH θες καμποσες κονσολες, ασχολιαστο και αυτο.
            Ας μην ξεχναμε πως το 1ο KH βγηκε το 2002 και οπως ελεγα και με τον Nooto ειναι κριμα που καποιος που ηταν τοτε πχ 18 χρονων να πρεπει να 30αρισει σχεδον για να δει εναν επιλογο σε αυτη τη σειρα.

Δε θυμαμαι αλλο franchise με παιχνιδια που συνδεονται αμεσα στο θεμα του σεναριου μεταξυ τους να κυκλοφορει τιτλους με τοσο κακο/αραιο timing.

Εγω δεν εχω προθεση να ασχοληθω με ολες τις παραγωγες "δευτερης" διαλογης για να εχω μια πληρη αποψη για τη σειρα, ευτυχως που υπαρχει και η Wikipedia.

Κατα τ' αλλα don't get me wrong που λενε, τα 2 main KH τα εχω ευχαριστηθει παρα πολυ και ακομα και το 358/2 δεν ηταν κακο (οκ αν δεν ημουν στρατο απλα δεν παιζει να το επαιζα εδω που τα λεμε), αλλα οπως και να χει εγω τουλαχιστον δεν ειμαι διατεθειμενος να ακολουθησω τη λογικη της Square σε αυτη τη σειρα.

Το BBS δεν παιζει να το παιξω αμεσα, αλλα καποια στιγμη θα του δωσω μια ευκαιρια να δω αν εχει ενδιαφερουσα θεματολογια. Για το recoded οκ τι να πω, ειπαμε πως ξαφνικα βρεχει KH.
            (απαντώ καθυστερημένα)

Όσο περίεργο και αν σου φανεί,θα πω ότι σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο και για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα και εγώ να μην τραβούσαν τόσο την ιστορία και να έδιναν ένα τέλος με την κυκλοφορία του kh3.

Όσον αφορά τα φορητά spin offs όντως το παρακάνανε λίγο.

Το days ήταν οκ,το recoded λες άντε οκ,θα κυκλοφορήσει στην δύση ένα kh που δεν είχαμε δει,το δέχεσαι και αυτό.Με το 3d όμως το χέσανε,είναι καιρός να ξεκινήσουν να αναπτύσσουν το kh3.

Επίσης,το bbs δεν είναι σε καμία περίπτωση kh δεύτερης διαλογής,έχει βάθος και gameplay που συγκρίνεται άνετα με ένα kh του πλει2 και το σενάριό του δεν είναι side story/spin off.

Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιοη σειρά έχει διατηρήσει ένα Α επίπεδο,ακόμα και τα spin offs είναι πολύ καλά παιχνίδια με πολύ βάθος και πολύ διασκεδαστικό gameplay,δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με άλλα εντελώς πρόχειρα spin off τύπου ff7 compilation.

Για το recoded πάντως έχω διαβάσει τα καλύτερα σχόλια.Ενώ αρχικά ήμουν εντελώς αρνητικός έπειτα από όσα διάβασα λέω να του ρίξω μια ματιά.

Α φίλε Θανο ευχαριστώ για το ποστ σου.;)

Για την ιστορία,ο κόσμος με την αριελ δεν μου άρεσε ούτε εμένα στο πρώτο kh.Στο 2 από την άλλη δεν με ενόχλησε αλλά πέρασα καλά ακούγωντας τα τραγούδια.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

Μετά από 2 μέρες αποχή το ξανάπιασα σήμερα.Πέρασα Olympus Coliseum,Disney Castle,Timeless River,μια μικρή επίσκεψη σε Atlantica & 100 Acre Wood,πέρασα και το Port Royale και σταμάτησα στην αρχή της Agrabah.
              Χαίρομαι απίστευτα που το παίζω στο proud γιατί πραγματικά αναρωτιέμαι πλέον πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν το είχα βάλει σε άλλο επίπεδο δυσκολίας.Είμαι 23 lvl,δηλαδή το προτεινόμενο για την Agrabah,κι έχω παίξει 14 ώρες περίπου.
              Εντυπώσεις.
              Τα τραγούδια στην Atlantica σπείρανε για να μην το πω αλλιώς.
              Το Timeless River είναι άνετα από τους καλύτερους κόσμους ως τώρα,το Disney Castle μου φάνηκε το τέλειο μέρος για Grinding (παρόλο που δεν έκανα καθόλου),ενώ στο Port Royale μου την σπάσανε απίστευτα οι Pirates.Για το Olympus Coliseum να πω ότι γούσταρα άπειρα που ήταν στον Underworld και όχι με τουρνουά όπως στο 1.Επίσης μου άρεσε πολύ η μάχη με την Hydra και τον τυπά από Organization XIII που κουβάλαγε ένα μουσικό όργανο.
              Γαμάτες επίσης και οι μάχες με τον Pete.
              Ήθελα να συνεχίσω αλλά νυστάζω γμτ.
              Carpe diem

Comment

Oi maxes me ton Demyx htan oi mones pou den mou aresan apo tous Organization xiii pantws.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Τελείωσα με Agrabah (γούσταρα απίστευτα),Halloween Town (μου φάνηκε πως τράβηξε σε μάκρος και με κούρασε),Pride Lands.Η σκηνή που κράζετε,οκ δεν ήταν τόσο καλή όσο στην ταινία αλλά σε 1-2 στιγμές συγκινήθηκα.Επίσης το πιο δύσκολο boss που συνάντησα από την αρχή ως τώρα ο Scar.Οκ δεν ήταν ακριβώς δύσκολος αλλά μέχρι να βρω τι πρέπει να κάνω είχα ένα gameover.Καιρό είχα να δω πάντως και χαιρόμουν.
                  Είμαι Twillight Town στην αρχή που πρέπει να νικήσω τους Nobodies.Οκ οι απλοί είναι εύκολο,αλλά οι άλλοι με τις σφύρες-λεπίδες,δεν είδα καλά μέσα στον πανικό με pawnάρησαν άσχημα και βαρέθηκα και το έκλεισα.Αύριο πάλι.
                  Carpe diem

Comment

Μόλις τελείωσα και με Twillight Town.Πείτε μου ότι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού Berserkers.Πραγματικά τους σιχάθηκα.
                    Carpe diem

Comment

Τέλος τα Hollow Bastion & Space Paranoids.
                      Νευρίασα απίστευτα στο lightcycle challenge καθώς και στην μάχη με τον Demyx.
                      Κατά τ'άλλα γούσταρα άπειρα τη μάχη με τους 1000 heartless.
                      Η υπόθεση αρχίζει και ξεκαθαρίζει κάπως.Πάμε για Land of Dragons πάλι.
                      Carpe diem

Comment

Kala ekei me ta 1000 heartless oi FF xarakthres dinoun resta...
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Βασικά εγώ λέω για τη μάχη που είμαι μόνος μου,όμως ναι,σε εκείνα τα σημεία πραγματικά δώσανε ρέστα.Καμία σχέση με το ΚΗ1 που ήταν εντελώς κομπάρσοι.
                          Carpe diem

Comment

Η μάχη με τον demyx θέλει να χρησιμοποιειίς το reaction command όταν εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση.Έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα να χάσεις από τους κλώνους.

Οι επόμενες μάχες με τα μέλη της οργάνωσης είναι πολύ καλύτερες,θα δεις.

Πως σου φάνηκαν οι εξελίξεις στην ιστορία;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

Για να λέμε την αλήθεια,έπαθα ένα μικρό σοκ,όταν κατάλαβα πως όλα όσα ήξερα στο ΚΗ1 ανατράπηκαν.Μου αρέσει πάρα πολύ.Αν η δεύτερη φορά στον κάθε κόσμο δεν κρατάει τόσο,όσο η πρώτη,μέσα στο Σ/Κ θα το έχω τελειώσει πιστεύω.
                              Carpe diem

Comment

Τέλος η Land of Dragons,τέλος και το Beast's Castle.Αυτός ο Xaldin,μια ώρα τον πάλευα.Ειδικά την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα δεν κατάλαβα τι παίχτηκε.Τελικά μετά από κάμποσες προσπάθειες και 4 hi-potions βγήκε στο πολύ άνετο μάλιστα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X