Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Xeno View Post
    Δε γκρινιαζω, σχολιαζω μεταξυ σοβαρου και αστειου.
    Οσο για το proud απλα δε με αφορα. Προτιμω "speed run" οπως λες σ ενα παιχνιδι του οποιου το gameplay δε με ευχαριστει ιδιαιτερα.
    Κάτσε ρε, παίζεις ένα game του οποίου το gameplay δε σε ευχαριστεί; Πολύ τραγικό μου ακούγεται, 20+ ώρες χαμένες.

Comment

Fail, pote den dinoume to pad se kapoion otan poulame mourh ektos kai an eimaste sigouroi pws den tha mporesei na kanei oti kanoume
      fail*2 υπαρχουνε ασταθμητοι παραγωντες του τυπου* ''σου περνει ο διπλανος το pad με το ζωρι''

Comment

fail*2 υπαρχουνε ασταθμητοι παραγωντες του τυπου* ''σου περνει ο διπλανος το pad με το ζωρι''
        An thelei ta moutra tou na parameinoun sthn thesh tous...

Kai symfwnw me Evans, ean einai na mhn goustareis ti kaneis tote?
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

An thelei ta moutra tou na parameinoun sthn thesh tous...
          αν ειναι γυναικα?:lovedance:

παντως ειπε ο αθρωπος οτι δεν το ευχαριστιεται και ιδιαιτερα γι αυτο φανταζομαι το παιζει σε μικρες δωσεις αραια και που

Comment

Originally posted by Evans View Post
            Κάτσε ρε, παίζεις ένα game του οποίου το gameplay δε σε ευχαριστεί; Πολύ τραγικό μου ακούγεται, 20+ ώρες χαμένες.
            Ε θελω να πως για τα γουστα μου γινεται λιγο κουραστικο, αλλα οκ σε καμια περιπτωση δεν ειναι δα και κατι τραγικο για να με κανει να σκεφτω να παψω να ασχολουμαι με το παιχνιδι.
            Ποτε δεν ημουν fan των 3d action games, ειτε ειναι rpg, ειτε οχι, that's all.

Comment

αν ειναι γυναικα?:lovedance:
              An thelei ta moutra ths na parameinoun sthn thesh tous...

Nothing should ever get between a man and his controller...
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Xeno, μετα το space paranoids εχουμε καποιες σεναριακες αποκαληψεις που αφορουν στην main ιστορια. Συμβαινουν ωραια πραγματα και γενικοτερα το κομματι αυτο του παιχνιδιου μου αρεσε παρα πολυ.

Comment

Οντως, τελειωσα και το κομματι που ακολουθουσε (Hollow Bastion) και σιγουρα ηταν το πιο ενδιαφερον μερος του παιχνιδιου ως τωρα.
                  Σιγα σιγα η πλοκη αρχιζει να ξεδιπλωνεται και με αυτα που ειδα σιγουρα ανυπομονω για τη συνεχεια.

Τωρα απ ο,τι φαινεται αρχιζει ενα νεο τουρ σε ολους τους κοσμους, οποτε οκ υπομονη. Αυτη τη φορα φανταζομαι θα δω εμβολιμα και αρκετα πραγματα σχετικα με την κυρια πλοκη του παιχνιδιου, γιατι στο 1ο τουρ η πλοκη πηγε περιπατο ως εναν βαθμο.

Comment

Δεν περνας εκ νεου απ'ολους τους κοσμους, μονο απο μερικους, επιπλεον ορισμενες απο τις περιοχες ανοιγουν νεα μονοπατια οποτε η πορεια δεν ειναι κουραστικη. Απο πλευρας σεναριου υπαρχει περισσοτερη εξελιξη απο το πρωτο τουρ αλλα μη φανταστεις τρελα πραγματα.

Εχω φτασει για τριτη φορα στο Hollow Bastion και απο side υλικο τελειωσα το 100 acres of wood και atlantica (κορυφαιο btw ) ενω εκανα και τα 2 πρωτα cups στο colosseum. Λογικα ειμαι κοντα στο τελος, πρεπει να μενουν το space paranoids, twilight town και το τελικο καστρο. Eχω αγγιξει level 47 με το team.

Μετα το space paranoids μαλλον θα ασχοληθω λιγο με optional ζητηματα και θα προσπαθησω να δυναμωσω κι'αλλο. Οι αποστολες με το ship εχουν βελτιωθει σε σχεση με το πρωτο παιχνιδι αλλα δεν με βλεπω να τις πιανω σοβαρα . Θα δουμε πως θα παει, στο 1 νομιζω ειχα κανει τα παντα (level 99, ultimate weapons, secret bosses), εδω θα δουμε αναλογα και με τη διαθεση (αν και απεχω πολυ απο το level 99 ειναι η αληθεια και δεν ξερω αν θα το τολμησω).

Altair το συνεχιζεις? Περιμενω εντυπωσεις!!

Comment

Milame gia to poio efkolo paixnidi tou kosmou gia na pas 99.
                      Level 50-99 mesa se 15 lepta peripou sou akougetai kala?

To meros gia Leveling einai pisw apo thn sphlia tou Simba sta Proud Lands (kai panw sto lofo) kai o tropos leveling einai me Magnega.
                      Ta ypoloipa tha ta katalaveis monos sou
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

Nαι βρε αλταιρ,έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα σχετικά με την πρόοδό σου στο παιχνίδι,γράψε καμιά εντύπωση.

Ωραίος νουτο,χαίρομαι που σου αρέσει τόσο το παιχνίδι.Το σκηνικό στο hollow bastion όντως είναι όλα τα λεφτά,τόσο οι μάχες όσο και οι σεναριακές εξελίξεις σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα.Αλήθεια πέρασες για δεύτερη φορά από το beasts castle;Το boss που έχει εκεί δεν είναι όλα τα λεφτά;Από τις αγαπημένες μου boss μάχες ανεξαρτήτως παιχνιδιού.

Κώστα από δω και μπρος θα δεις περισσότερη εξέλιξη,νομίζω ότι δεν θα σε κουράσει.

Σχετικά με την δυσκολία του παιχνιδιού,νομίζω ότι το proud είναι μια χαρά πρόκληση και κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι σε αυτό το setting.Κάποιες μάχες πάντως στο proud θέλουν αρκετή προσπάθεια για να βγουν.

Αγαπημένοι μου κόσμοι οι timeless river και beasts castle.Ειδικά με τον πρώτο έπαθα την πλάκα μου,έδεσε πολύ πετυχημένα η πλοκή του παιχνιδιού με την ταινία steamboat willie.Μέχρι και επανασχεδιασμό του σορα έριξαν για να ταιριάξει με το περιβάλλον του κόσμου,τρελό respect.

Ο κόσμος που με χάλασε λίγο είναι η pridelands,λόγω της μέτριας σκηνοθεσίας και των χωρίς ένταση cutscenes.Μερικές από τις πιο συγκινιτικές σκηνες που έχουμε δει σε ταινία της ντισνευ εδώ αποδόθηκαν εντελώς μηχανικά.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

Κάτι η κούραση από τη δουλειά,κάτι η δυσκολία proud που με αποθαρρύνει να το ξαναβάλω,όταν έχω χρόνο να παίξω βάζω FF4.
                          Αλλά μέσα στο Σ/Κ θα το ξαναβάλω στάνταρ,μπορεί και σήμερα.
                          Carpe diem

Comment

Ξαναλεω οτι το proud δεν ειναι δυσκολο...εγω μεχρι τη μεση του παιχνδιου τις περισσοτερες μαχες τις εβγαλα νερο και χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο. Απο τη μεση και μετα το παιχνδι γινεται πιο ενδιαφερον και μερικα κλικ πιο πανω σε οτι αφορα τη δυσκολια, αλλα και παλι νιωθεις οτι παιζεις στο normal.

Milame gia to poio efkolo paixnidi tou kosmou gia na pas 99.
                            Level 50-99 mesa se 15 lepta peripou sou akougetai kala?

Σοβαρα? Θα το δοκιμασω μολις παρω το magnega. Εχω βρεθει στο μερος που λες και εχω δοκιμασει κατι αντιστοιχο με το magnera, υποθετω οτι για να συμβαινει αυτο που αναφερεις πρεπει το magnega να ειναι πολυ δυνατοτερο spell (να τους ρουφαει ολους ας πουμε).

Ο κόσμος που με χάλασε λίγο είναι η pridelands,λόγω της μέτριας σκηνοθεσίας και των χωρίς ένταση cutscenes.Μερικές από τις πιο συγκινιτικές σκηνες που έχουμε δει σε ταινία της ντισνευ εδώ αποδόθηκαν εντελώς μηχανικά.
                            YOU ARE THE MAN!!!!! Αυτο ακριβως, η ταινια προσφερει τοσο δυνατες στιγμες και δυστυχως η υλοποιηση που υπαρχει στο kh δεν καταφερνει καθολου να δωσει κατι αντιστοιχο. Οπως πολυ σωστα ειπες το προσεγγισαν πολυ μηχανικα (η σκηνη με τον θανατο του Μουφασα καθως και ο διαλογος πατερα και γιου με το απιστευτο ''remember'' ηταν απλα σκιες αυτου που ειχε πετυχει η ταινια...δεν υπηρχε καν μουσικη...).

Ωραίος νουτο,χαίρομαι που σου αρέσει τόσο το παιχνίδι.Το σκηνικό στο hollow bastion όντως είναι όλα τα λεφτά,τόσο οι μάχες όσο και οι σεναριακές εξελίξεις σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα.Αλήθεια πέρασες για δεύτερη φορά από το beasts castle;Το boss που έχει εκεί δεν είναι όλα τα λεφτά;Από τις αγαπημένες μου boss μάχες ανεξαρτήτως παιχνιδιού.
                            Αυτο το boss που αναφερεις+ο Demyx στο Hollow Bastion ειναι τα δυο αγαπημενα μου μεχρι στιγμης.Το Timelless River ηταν καταπληκτικο σαν ιδεα, προσωπικα μου αρεσε πολυ και ο κοσμος του Tron...θεωρω οτι το ειχαν προσεξει παρα πολυ.

Το παιχνδι ξαναλεω ειναι φανταστικο αρκει να συνηθισεις λιγο την ολη δομη.

Comment

Gia thn akriveia thes prwta to "Gullwing Keyblade" pou sou dinei diplasia EXP otan exeis critical HP.
                              Meta prepei na kleiseis to cure tou Donald kai na pas se critical HP kai na energopoihseis 2 EXP boost abilities.

To Magnega tha ta skotwnei me 1 hit kai parallhla tha gemizeis ta MP sou me MP orbs pou peftoun.

Apoti fenetai yperevala ligo me to poso grhgora pas apo ta 50 sta 99, alla entaksei den to kaneis se 1 tetarto, to kaneis se kamia wra, siga to pragma
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

Ground εισαι θεος!!!!

Δυσκολευομουν να πιστεψω αυτο που ελεγες αλλα εφαγα ownage. Οπως ειπες εριξα τα hp σε critical, εβαλα στον εξοπλισμο το gull wing και μετα απο καποιους μικρους πειραματισμους εβαλα στα abilities τα Draw, Jackpot και στους 3 plus ενα ακομη exp boost στον Sora. Μεσα σε 45 λεπτα πηγα απο level 50 σε level 80! Ακολουθει το level 99+ultimate weapons και τελος ο Sephiroth.

Επισης εκανα ακομα 2 cups στο colosseum και εφτασα μεχρι την πρωτη μορφη του τελικου Boss...τι να πω, επος. Πραγματικα γουσταρα ΠΑΡΑ πολυ και να φανταστει κανεις οτι το παιχνιδι δεν με τρελενε στην αρχη.

Θα αραξω λιγο γιατι το ελιωσα σημερα και λογικα το επομενο post θα περιεχει τις τελικες εντυπωσεις. 35 ωρες μεχρι στιγμης...

Comment

Working...
                                X