Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deadly Premonition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Νταξει οχι και fahrenheit τα γραφικα, ενιοτε το παιχνιδι σου δινει την εντυπωση πως οντως το παιζεις σε κονσολα τωρινης γενιας και οχι προηγουμενης, τα μοντελα ειναι αρκετα προσεγμενα + οτι παιζει και το physx middleware ( προφανως δεν ειχανε λεφτα για havok )

Τωρα για να ειμαι ειλικρινης δεν πολυπροσεχα τι εγινε με την ιστορια, λιγο το σοκ οταν εγινε η νεκροψια στην κοπελα λιγο το αγχος που ειχα οταν πηγα κρατωντας την αναπνοη μου σε μια μακρινη γωνια ετσι ωστε να μην προλαβει κανενα απτα 4 ζομπι στο δωματιο να με ακουμπησει ( αν μπορουσες να πηγαινεις μπρος πισω ενω βαρας απλα δεν θα ειχε στρατηγικη το πιστολιδι ) λιγο η περασμενη ωρα, ε οταν μου μιλαγε η σεριφισσα για το παρκο πιο πολυ την φατσουλα της προσεχα(μονο εγω νομιζω οτι φερνει αρκετα στη EVA απτο mgs3 ? ) παρα τα λεγομενα της Εχεις δικιο στο παρκο βρεθηκε το πτωμα το δειχνει και στο intro, γ@μαει το intro btw μην το κανει skip κανεις θα τον παρει ο διαολος :p

Comment

Originally posted by wesker View Post
      teliosa to deadly premonition ti na po mono i istoria axizi kata ta alla tipota
      Αφού εκτίμησες την ιστορία κάτι είναι και αυτό , τουλάχιστον δεν έκανες αγγαρεία τερματίζοντας το.
      Πάντως επαναλαμβάνω ότι γενικά σε αυτό το παιχνίδι είναι το τι κρύβετε πίσω από την σαπίλα και τα μέτρια για τα σημερινά δεδομένα γραφικά και το για κάποιους "akward" gameplay...
      Πρωσοπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο παιχνίδι για το 2010 και όταν το τερματίσω θα καταθέσω ολοκληρωμένη άποψη.

Comment

Finished

'Νταξει τι να πω... Δεν έχω ξαναπαίξει κάτι τέτοιο ποτέ μου και δεν νομίζω να νιώσω τέτοια ανατριχίλα και γοητεία ξανά έτσι όταν ασχολούμαι με κάποιον τίτλο (εξαίρεση αποτελεί το Heavy Rain). Ας τα ξαναπιάσουμε από την αρχή.

Εξαιρετική ιστορία , από την αρχή μέχρι το τέλος σε καθηλώνει , αυτό που την κάνει τόσο μοναδική είναι ο κάθε χαρακτήρας του χωριού GreenVale , που δεν μπορείς με τίποτα να περιμένεις τι κρυφά "απαγορευμένα" μυστικά έχει...Ο παίκτης καλείτε κατά την παραμονή του στο χωριό να ανακαλύψει τα μυστικά αυτά και τα στοιχεία τα οποία θα τον οδηγήσουν να βρει τον serial killer που σκοτώνει ασύστολα νεαρές και όμορφες γυναίκες.

Το παιχνίδι χωρίζετε σε δύο κομμάτια και κόσμους (όπως θα καταλάβετε παίζοντας το) , genres αν θέλετε. Στο καθαρά adventure και στο survival horror. Στο πρώτο το οποίο υπάρχει και κατά την μεγαλύτερη διάρκεια , οδηγείτε το αυτοκίνητό σας , λύνεται γρίφους για να ανοίξετε πόρτες που οδηγούν σε χαρακτήρες κλειδιά , αγοράζετε προμήθειες , αλληλεπιδράτε με τους κατοίκους γενικότερα...
        Στο δεύτερο κομμάτι , όπως καταλαβαίνετε προτεραιότητα έχει το "πιστολίδι" και η gore ατμόσφαιρα.Στο 2ο κομμάτι ο χαρακτήρας αναλαμβάνει να βρει οποιοσήποτε στοιχείο θα τον οδηγήσει στο επόμενο θύμα ή σε κάποιο άλλο σημαντικό στοιχείο.Σε αυτό βασικό ρόλο παίζει το profiling το οποίο γίνετε μόλις βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία.

Θα με ρωτήσετε και με το δίκιο σας , καλά δεν έχει κάνα αρνητικό ; Budget τίτλος(20$) είναι στο κάτω-κάτω. Η απάντησή μου είναι πως ναι έχει κάτι το οποίο με ενόχλησε προσωπικά , και αυτό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει αύξηση της δυσκολίας (το έπαιζα και στο hard) καθώς προχωράς στα επόμενα Episodes , είναι γενικά πολύ βατό καθώς υπάρχουν όπλα με άπειρα πυρομαχικά και καταστάσεις που μπορείς εύκολα να προσπεράσεις χωρίς να χρειαστεί να πυροβολήσεις.Εκτός από αυτό δεν μπορώ να πω πως τα γραφικά ή οτιδήποτε άλλο με ξένισε όλα ήταν εξαιρετικά και προσαρμόστηκα σε λίγα λεπτά...

Γενικά με πήρε 20 ώρες να το τελειώσω χωρίς να έχω τελειώσει το 70% των side quests καθώς και χωρίς να βρω όλες τι κρυμμένες κάρτες , επομένως έχω ακόμα να ασχοληθώ...

Αν έπρεπε να το βαθμολογήσω θα έβαζα 9,5/10.

ΥΓ : Φανταστείτε αυτό που σας περιέγραψα με facial expressions και γραφικά , του Heavy Rain ή ακόμα καλύτερα του L.A Noir ... Το απόλυτο έπος λέμε...

It was a hell of a game , don't you agree , Zack ?

Comment

'Νταξει τι να πω... Δεν έχω ξαναπαίξει κάτι τέτοιο ποτέ μου και δεν νομίζω να νιώσω τέτοια ανατριχίλα και γοητεία ξανά έτσι όταν ασχολούμαι με κάποιον τίτλο (εξαίρεση αποτελεί το Heavy Rain). Ας τα ξαναπιάσουμε από την αρχή.
          Έχεις δοκιμάσει να ασχοληθεί με point and click adventures; Φαντάζομαι πως είσαι σχετικά μικρός για να τα είχες δει την εποχή που μεσουρανούσαν αλλά αν δε σε νοιάζουν τα γραφικά πιστεύω θα βρεις πραγματάκια που σου αρέσουν.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
            Έχεις δοκιμάσει να ασχοληθεί με point and click adventures; Φαντάζομαι πως είσαι σχετικά μικρός για να τα είχες δει την εποχή που μεσουρανούσαν αλλά αν δε σε νοιάζουν τα γραφικά πιστεύω θα βρεις πραγματάκια που σου αρέσουν.
            Τα μόνα point & click adventures που έχω παίξει είναι Hotel Dusk στο DS, Monkey Island στο xbox και πολύ παλιά Runaway στο PC. Αυτά τα πολλά
            btw είμαι 19 , και ασχολούμαι σοβαρά με gaming τα τελευταία 2-3 χρόνια...

Comment

Θα σου πρότεινα να δεις κάνα Gabriel Knight. Δεν πιστεύω να το μετανιώσεις. Ψάξε να βρεις το 2 που είναι με κανονικούς ηθοποιούς. Πιστεύω θα σου αρέσει. Δεν είναι καθόλου action αλλά η ατμοσφαίρα θα σε αποζημιώσει.
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Θα βγει το Deadly Premonition για το 3DS;
                Carpe diem

Comment

Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι θα ήθελα να βλέπω κάποιον άλλον να παίζει αυτό το παιχνίδι αντί για να το κάνω εγώ... Η ιστορία έχει πολύ ενδιαφέρον, θέλω πάρα πολύ να δω πως συνεχίζει, αλλά πραγματικά το κάνω πολύ αγγαρεία...

Comment

Φώναξε τον Bart να στο παίζει (που το γουστάρει το game) κι εσύ να βλέπεις.
                    Carpe diem

Comment

Ή μην το παίζεις, αφού είναι αγγαρεία .

Comment

Evans πω ρε φίλε, δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορώ να το κάνω κι αυτό, thanks για τη συμβουλή

Comment

Να 'σαι καλά .

Comment

Evans πω ρε φίλε, δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορώ να το κάνω κι αυτό, thanks για τη συμβουλή
                            Πέρα από την πλάκα νομίζω πως υπάρχουν φορές που όντως δεν το σκεφτόμαστε αυτό.
                            Originally posted by 丹野

Comment

Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω τελειώσει πολλά games που δεν τα βρίσκω ιδιάιτερα διασκεδαστικά αλλά πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που συνεχίζω και δε τα παρατάω. Από προσδοκίες για την εξέλιξη του σεναρίου μέχρι απλά από πείσμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ανέφερα ήδη στο προηγούμενο post πως σεναριακά το παιχνίδι με ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλω να το δω μέχρι τέλους. Αλλά με κουράζουν πολύ τα action σημεία του, τα βρίσκω πολύ dated σε σχέση με το υπόλοιπο παιχνίδι που, παρόλο που γενικά δείχνει σαν να φτιάχτηκε σε περασμένη γενιά, έχει αρκετές καινούργιες ιδέες. Τώρα είμαι στις 13 ώρες ούτως η άλλος... The end is near...

Comment

Αυτό πιστεύω ισχύει για όλους μας. Προσωπικά μόνο όταν πρόκειται για games που έχω κάποιο κίνητρο να τελειώσω, υπομένω αρκετά πράγματα gameplay wise. Απλά πλέον η υπομονή μου εξαντλείται πιο εύκολα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το PoP reboot το οποίο, ενώ αντιλαμβάνομαι πως σε πολλούς άρεσε, όπως και το πρώτο Assassin's Creed, τα οποία με έκαναν να νυστάζω και να βαριέμαι αφόρητα. Βέβαια στον αντίποδα, τελείωσα το Brutal Legend το οποίο αν δεν είχε την αισθητική, το OST και το άγγιγμα της Double Fine δεν υπήρχε περίπτωση να το ανεχόμουν.

Ούτως ή άλλως το Deadly Premonition είναι δεδομένο πως είναι ένας low budget τίτλος με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Μη θυμηθώ κάτι Zombie Hunters στο ps2 ή το Earth Defence Force και Matt Hazard.

Πάνω κάτω ρε παιδιά πόσο διαρκεί για ένα απλό playthrough και ποιο επίπεδο δυσκολίας προτείνετε?
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X