Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy III DS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Στη θεωρία καλός ο Βάρδος αλλά στην πράξη είναι σκέτη απογοήτευση.Τον ξανάκανα Black Mage αφού πέρασα μια βόλτα κι από Evoker.Καλός,πολύ damage,αλλά δεν χτυπάει όλους τους εχθρούς,κι επίσης είναι λίγο random στο τι επίθεση θα χρησιμοποιήσει dark/light.Επίσης δοκίμασα να κάνω τον Dragoon κλέφτη.Τελικά είχατε δίκιο.Ένας Thief lvl 1 κάνει λίγη ζημιά παρακάτω από έναν Dragoon lvl 17.Επομένως μέχρι να πάρω τις τελευταίες Jobs έχω την εξής ομάδα.

Ingus - Knight
    Arc - Black mage
    Refia - White Mage
    Luneth - Thief

Άντε να δούμε από δω κι έπειτα τι θα βγει.
    Carpe diem

Comment

εγω γιατι θυμαμαι στο τελος του 3 να ειμαι με 3 onion knights?

αληθεια μιας και πιασαμε το ff3 στο ds

οι προηγουμενες εκδοσεις ειχανε super boss τον iron knight?

Comment

Den eixan super boss, afto egine moda apo to 5 kai meta.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
          εγω γιατι θυμαμαι στο τελος του 3 να ειμαι με 3 onion knights?

αληθεια μιας και πιασαμε το ff3 στο ds

οι προηγουμενες εκδοσεις ειχανε super boss τον iron knight?
          Ίσως ακριβώς για

να νικήσειςIron Night; Αλλά αν δεν έχουν job lvl 90 και πάνω δεν λένε τίποτα οι κρεμυδοιππότες... Εγώ τελικά βαρέθηκα και αναγκάστηκα και το έβγαλα με άλλα jobs :xp:
          Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
          ---------------------
          animEΛ_ΛΑΣ

Comment

ναι πολυ σωστα...τα stats τους στην αρχη ειναι gtp και θελουνε lvling για να αξιοποιησουνε τα τρελα boost που περνουνε στα stats

thx που μου το θυμησες mr.kirby, υπαρχει lvl spot για να τους ανεβασεις γρηγορα μου ηρθε και φλασια τωρα

με τι jobs τον εβγαλες τελικα?

Comment

Luneth (89) - Bard (65) για επίθεση και status support
              Arc (90) - Magus (99) επίσης επίθεση
              Refia (89) - Sage (99) healer της ομάδας
              Ingus (89) Viking (99) για να τραβάει τις επιθέσεις του Iron Giant
              Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
              ---------------------
              animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Μια και έχει καιρό που το έπαιξα τελευταία φορά δεν θυμάμαι τι ακριβώς γίνεται; Πρέπει να στείλουμε κάποιο αριθμό μηνυμάτων;
                Από ό,τι διάβασα πρέπει να στείλεις 7 μηνύματα για να ξεκλειδωθούν τα έξτρα. Μάλλον πρέπει να μπούμε και οι δύο συγχρόνως όμως; Σε δείχνει γκρι όταν πάω να στείλω.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Όχι δεν είναι απαραίτητο. Εγώ τώρα που ξανά κοίταξα ήσουν κανονικά στην λίστα μου. Σου έστειλα και ένα μήνυμα ;)
                  ---------------------
                  animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Πλέον ξεκλείδωσα ότι ήταν να ξεκλειδωθεί. Δοκίμασα να πολεμήσω τον Iron Giant αλλά είναι απάλευτος. Με σκοτώνει στον πρώτο γύρο... Δεν ψήνομαι όμως να πάω 90 επίπεδο για να τον πολεμήσω...

Luneth (89) - Bard (65) για επίθεση και status support
                    Arc (90) - Magus (99) επίσης επίθεση
                    Refia (89) - Sage (99) healer της ομάδας
                    Ingus (89) Viking (99) για να τραβάει τις επιθέσεις του Iron Giant
                    Μου κάνει εντύπωση που πήρες Magus και όχι Summoner για ζημιά. Είναι το Flare πιο δυνατό από Bahamut;
                    Επίσης πήρες BARD!!! για επίθεση; Πόση ζημιά μπορεί να κάνει;
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

lol καλά όλα μαζί τα εστειλες; lol Ξανά είδα τώρα και είχα αρκετά μηνύματα από εσένα

Δεν θυμάμαι για ποιον λόγο είχα συγκεκριμένα τον Magus. Πάντως είχα δοκιμάσει αρκετές τακτικές. Ο Bard είναι ίσως η καλύτερη επιλογή μια και μπορεί να κάνει ζημιά 9999 με μια συγκεκριμένη άρπα. Ήταν και το job με το οποίο κατάφερα να κερδίζω τον Iron Giant για πρώτη φορά.
                      ---------------------
                      animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Έφτασα τον Thief lvl 21. 51 ακόμα για να πάρω το Gangnir.Κι επειδή η όλη διαδικασία είναι πολύ κουραστική ξανάπιασα το Crisis Core του οποίου τα Mini games και οι άπειρες αποστολές αρχίζουν και κουράζουν,οπότε το προχωράω με γοργούς ρυθμούς ώστε να δω το φινάλε.Λογικά αύριο,αν όλα πάνε καλά θα δω τα credits.
                        Carpe diem

Comment

Καλά δεν είναι και υποχρεωτικό να πάρεις το Gungnir. Άλλωστε μπορείς να αφήσεις τον Odin για το τέλος αν θες.
                          Originally posted by 丹野

Comment

Γμτ σωστά το είχα γράψει στην αρχή.Ο Odin νόμιζα πως είναι λίγο μετά την Goldor Mansion.Άμα όμως είναι έτσι όπως τα λες,καλή φάση.
                            Carpe diem

Comment

Γμτ σωστά το είχα γράψει στην αρχή.Ο Odin νόμιζα πως είναι λίγο μετά την Goldor Mansion.Άμα όμως είναι έτσι όπως τα λες,καλή φάση.
                              Είναι κάπως πιο μετά (αφού πάρεις υποβρύχιο) αλλά είναι σε μυστικό dungeon (που μπορείς να τελειώσεις και απλά να μην πας κοντά στον Όντιν και να επιστρέψεις όποτε θες, δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο Summon).

EDIT:
                              Δεν θυμάμαι για ποιον λόγο είχα συγκεκριμένα τον Magus. Πάντως είχα δοκιμάσει αρκετές τακτικές. Ο Bard είναι ίσως η καλύτερη επιλογή μια και μπορεί να κάνει ζημιά 9999 με μια συγκεκριμένη άρπα. Ήταν και το job με το οποίο κατάφερα να κερδίζω τον Iron Giant για πρώτη φορά.
                              Το κοίταξα και έχεις απόλυτο δίκιο. Για την ακρίβεια την πρώτη φορά που βαράς τον Iron Giant κάνει 38000 ζημιά (δείχνει μέχρι 9999 αλλά κάνει παραπάνω) επειδή στο level που ήσουν κάνεις 19% Current HP ζημιά. Πολύ καλό. Και πάλι βέβαια θέλω lvl up αν είναι να τον νικήσω.
                              Originally posted by 丹野

Comment

Originally posted by straier View Post
                                Το κοίταξα και έχεις απόλυτο δίκιο. Για την ακρίβεια την πρώτη φορά που βαράς τον Iron Giant κάνει 38000 ζημιά (δείχνει μέχρι 9999 αλλά κάνει παραπάνω) επειδή στο level που ήσουν κάνεις 19% Current HP ζημιά. Πολύ καλό. Και πάλι βέβαια θέλω lvl up αν είναι να τον νικήσω.
                                Βασικά δεν κερδίζεις τίποτα ιδιαίτερο νικώντας τον, εκτός από ένα αντικείμενο που λέει μόνο πως τον κέρδισες και έναν «τίτλο» που μπορείς να τον προσθέσεις στα μηνύματα που στέλνεις. Εγώ γενικά είμαι λίγο περίεργος και θέλω τα παιχνίδια που έχω να τα τελειώνω 100% για αυτό και το έκανα. Θέλει όμως πολύ υπομονή για το level up... :xp:

Στο Crisis Core για να φτιάξω το τρίτο wagon μπορεί κανείς να μου πει πως περνάω τα σκουάτς;Δεν έχω πρόβλημα με τα κανονικά σκουάτς αλλά στο σημείο που επιταχύνει δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να μην ξεκινάει πάλι από την αρχή.Το έφτασα Nibelheim.Έχω κρατήσει όμως άλλο ένα save για να μπορέσω να κάνω το wagon.Οπότε αν μπορείτε βοηθήστε.Thanks.
                                Πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν θυμάμαι καλά είναι μόλις τα χέρια του έρθουν παράλληλα από το πάτωμα. Δεν είμαι σίγουρος όμως, έχει καιρό που το έκανα. Δεν πρέπει να το πατάς συνέχεια το κουμπί, μόνο μια φορά ανά squat σε συγκεκριμένη στιγμή. Αν καταφέρεις να κάνει συνέχεια τα squats χωρίς να σταματάει καθόλου τότε το έχεις βρει. Πειραματήσου λίγου πατώντας το σε διάφορες στιγμές μέχρι να βρεις πότε πρέπει.
                                ---------------------
                                animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Working...
                                X