Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars: The Old Republic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

:w0000t:

Greetings Amenalien,

Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.

As part of this test, we will be partnering with games industry sites to distribute additional beta codes as necessary. This will help ensure we meet our population goals, so we can effectively stress test our servers in preparation for launch. Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to participate in this test.

As a reminder, should you choose to participate, everything associated with this test (game information, process, forums communication, etc.) is confidential and may not be discussed outside of the Game Testing forum. Additionally, your participation in the Game Testing Program is subject to the Game Testing Agreement.

May the Force be with you,
    The Star Wars: The Old Republic Team

Νιώθω τόσο ξεχωριστός. Δύο προβλήματα όμως. Αν είναι αυτό το ΣΚ δεν βγαίνω από χρόνο . Δεύτερο, το laptop μου δεν τραβάει από επεξεργαστή, αλλά αυτό είναι μάλλον καλό γιατί θα δοκιμάσω μπας και το τρέχει σχετικά ικανοποιητικά και τα specs που έχουν βγάλει είναι περισσότερο recommended.
    deus, vaynard, πήρατε;

Comment

Δεν πήραμε

//Όπα ψέμα, τώρα τσέκαρα το email και μου ρθε και μένα !!! Πωωωωω βουρ για d/l στον client!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// A σκατά, ΘΑ λέει, γαμώ τα θα τα σιχαθήκαμε να τα ακούμε απ'τους πολιτικούς, δώσε εκεί μια Beta code και τον client να τελειώνουμε φδαφσαφρατρε
      sigpic

Comment

Ναι, στο περίμενε είμαστε. Το άλλο ΣΚ μάλλον. Ή το παράλλο. Άλλο δεν έχει, μας τελείωσε

Comment

δεν πηρα email , οπως και να εχει νιωθω ξεπατωμενος το τελευταιο χρονικο διαστημα προτιμω να δω την κανονικη εκδοση μια και καλη στις γιορτες, γραψτε καμια εντυπωση αν τελικα παιξετε, θελω να δω κυριως αν ισχυουν τα σχολια περι WoW clone on steroids που κυκλοφορουν

Comment

You've successfully claimed a key!

Your Key: EFFW-ZE8U-VKZ5-GF86

Όποιος το θέλει ας το χρησιμοποιήσει.

Άμα προλάβετε έχει κιάλλα εδώ: http://www.eurogamer.net/articles/20...blic-beta-keys

Comment

Σκάσανε και τα emails με τα confirmations, μπορούμε πλέον να κατεβάσουμε τον client οεο
              sigpic

Comment

Μου κρασάρει από ένα σημείο και μετά στο download, μου έβγαλε και blue screen που είχα 37 χρόνια να δω. Τον κατέβασες κανονικά εσύ;

Comment

Ναι, δεν μου παρουσίασε κάποιο θέμα
                  sigpic

Comment

sever Kissai Caste, όνομα deusdope. Τα ΣΠΑΕΙ, τέλος.
                    sigpic

Comment

Περιμένουμε εντυπώσεις οι υπόλοιποι, σταματήστε να παριστάνετε τους beta testers και ενημερώστε μας...
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

To παιχνίδι είναι τρομερά καλοφτιαγμένο Τίτε και κάργα ατμοσφαρικό. Η δουλειά που κάνανε σε μουσική, εφφέ και voice-overs είναι απερίγραπτη. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς, είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει προσωπικά, ουσιαστικά είναι ένα πάντρεμα κλασικού mmo gameplay με παρουσίαση single player rpg. Είναι φανταστικό! Η προσοχη που έχει δώσει η Bioware στους διαλόγους αγγίζουν Mass Effect επίπεδα, η δε ατμόσφαιρα που προκύπτει απ'το art direction και τη μουσική, μεθύσι σκέτο.

H μάχη πάει καλά. Smuggler έπαιξα λίγο, τώρα παίζω με έναν Jedi Consular, ήθελα να δω πως αρχίζει το story του και τους διαλόγους του και με έπεισε γύρω στο 7 level ότι θα είναι ο main μου. Ο Jedi τώρα είναι τελείως άλλη φάση, ωραίος όμως. Διλλήματα της Force σε έναν Padawn και πολύ lore για τους πρώτους Jedi. Tα animation είναι καλοδουλεμένα και ποικίλα ενώ ο ρυθμός της μάχης σε αρκετά γρήγορα επίπεδα αν και σε αυτό ίσως οφείλεται η αρχική ευκολία των mobs.

To κυριότερο είναι ότι δείχνει έτοιμο παιχνίδι, οι βάσεις του δηλαδή δείχνουν στιβαρές. Λόγω αυτού παίζεται άνετα και σε ανταποδίδει με πολύ διασκέδαση. Παίρνω το χρόνο μου με τα quests και την εξερεύνηση, διαβάζω lore στο Codex παρ΄όλο που ανυπομονώ να φύγω απ'τον Origin πλανήτη να δω το παιχνίδι όταν ανοίγει και σου παρουσιάζει βασικά στοιχεία του gameplay. Πρώτες εντυπώσεις μέχρι στιγμής πάντως θετικότατες.
                        sigpic

Comment

deus, το κατέβασα, θέλω να ελπίζω, κανονικά, αλλά δεν έχω play option,μόνο exit.
                          /discuss

edit: Άκυρο, το start time μου είναι αύριο στις 10.
                          ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗ ΘΕΣΗ
                          Θα μπω στον server σου αύριο (αν το τρέχω αξιοπρεπώς με 1,83ghz)

Comment

lol σορρυυυ !!

τώρα άρχισα σε έναν που αρχίζει από L, με μιa Jedi Consular. Στράφι θα πάει και το σχέδιο να δω όσες περισσότερες κλάσεις μπορώ, κολλάω με την ιστορία :p
                            sigpic

Comment

Μερικές εντυπώσεις, μέχρι Level 3
                              Κατ'αρχάς το τρέχω, αν και αρκετά μέτρια. Λογικό. Παρ'όλα αυτά η ποιότητα των γραφικών είναι διακριτή. Δεν είναι mindblowing, αλλά διαθέτει καλή ισορροπία ανάμεσα σε adult και cartoonish (προφανώς κι ευτυχώς ρέπει προς το πρώτο). Το animation δεν το πρόσεξα, που σημαίνει πως είναι καλό, το προσέχω όταν έχει σπασίματα.

Σε κάθε επιφανή διάλογο το στήσιμο αλλάζει και γίνεται κινηματογραφικό α λα Mass Effect. Οι άλλοι παίκτες όταν γίνεται αυτό σε βλέπουν με ένα συννεφάκι με αποσιωπητικά . Πολύ καλά κατ'αρχάς για τον ίδιο τον παίκτη ως προς το immersion και το ότι δίνει τη story driven αίσθηση που χρειάζεται στο παιχνίδι. Επίσης καλό για για τους υπόλοιπους, δε σπάει καθόλου τη συνοχή του κόσμου, απλά βλέπεις πως ο παίκτης είναι απασχολημένος με κάτι, αντί να περιμένεις τη σειρά σου για να κάνεις/πεις/σκοτώσεις ό,τι κι αυτός, αφού τελειώσει. Αυξάνει την αίσθηση της μοναδικότητας της εμπειρίας και γενικώς την κάνει πιο kotor αντί wow. Στα συν προφανώς το voice acting.

Το tracking των quests δεν είναι τελείως retarded. Πέραν του ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί, δε σου βγάζει μια βελάρα ή ενα path, απλά υπάρχει στο minimap χονδρικά και σε κατευθύνει, αλλά όχι σαν τυφλοσούρτης.

Το loot δεν είναι αγγαρεία. Κατ'αρχάς δεν είναι όλα lootable, που σπάει τον παραλογισμό πως κάθε τελευταίο τέρας του γαλαξία πρέπει να κουβαλάει κάτι. Επίσης διαχωρίζεται βάσει χρώματος το αν υπάρχει κάποιο αξιόλογο lootable item, οπότε μπορείς να αγνοείς τα ασήμαντα.

Δεν υπάρχει κατ'ουσίαν auto attack, προφανώς για να κάνουν την εμπειρία πιο skill-based. Βέβαια χρειάζονται πολύ περισσότερα απ'αυτό, το rotation πάλι κυριαρχεί, αλλά ελπίζω πως με την πρόοδο του χαρακτήρα θα ανοίγονται επιλογές. Ήδη πχ μπορείς με tab και Projection να πετάξεις σε άλλον εχθρό κάτι, ενώ ασχολείσαι με κάποιον άλλον.

Γενικώς το παιχνίδι μου βγάζει kotor, που αυτό ήθελα, και μπορώ να πω πως μ'αρέσει αρκετά/πολύ

deus, είμαι Lenico Gargantuan, name: Amenalien

Comment

Μου φαίνεται κι εγώ εκεί έχω τον Consular, τον έχω αφήσει lvl.12 και παίζω στον Kittae Caste έναν Inquisitor σε Sorceror σε lvl.15. Θα τον ανεβάσω κι αύριο για να πάρω spaceship και να κάνω το δεύτερο flashpoint.

Περισσότερες εντυπώσεις, το παιχνίδι θέλει polish και σίγουρα δεν μπορεί αυτό που παίζουμε να είναι το launch built εκτός κι αν αρχίσει εντατικό patching ακόμα και day 1. Aρχίζοντας από το ανύπαρκτο - ίσως και λόγο debugger - optimization, συνεχίζοντας σε bugs εδώ κι εκεί, μέχρι και σε χαρακτηριστικά που δείχνουν φανερά ανολοκλήρωτα, οπως το Guild Panel για παράδειγμα.

Παρ'όλα αυτά είναι κόλλημα. Το level up, ελέω ιστορίας και gameplay είναι απόλαυση. Ο σχεδιασμός του κόσμου μοιάζει λίγο "artificial" - σε σημεία θυμίζει πολύ αυτόν του Warhammer - κι αν χάνει κάτι σε έκπληξη το κερδίζει σε λειτουργικότητα. Παράπονα έχω διαβάσει μπόλικα στο chat για την UI, θα συμφωνήσω εν μέρη και μόνο ως προς τις λειτουργίες της, σίγουρα θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευέλικτη. Η ομορφιά της είναι θέμα γούστου, προσωπικά είμαι ΟΚ σε γενικές γραμμές και δεν μου δημιουργεί προβλήματα ενώ για κάποιο λόγο μου αποπνέει μια Kotor αίσθηση.

Ο ήχος οκ, παραμένει ίσως το κορυφαίο και περισσότερο polished επιμέρους στοιχείο. Εκπληκτικός. Το στήσιμο τώρα στο lvl-up είναι στο στυλ που μου αρέσει, χωρισμένες περιοχές για τα class quests, τα side-quests και τα heroics. Γενικά η μάχη είναι λίγο "buffed-up", με packs από mobs (σπάνια να μην βρεις ομαδες), τον companion και τη μεγάλη χρήση CC να αλλάζουν λίγο τον κλασσικό ρυθμό, στο πιο γρήγορο. Πολύ καλή δουλειά, που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο σε group play, ειλικρινά το grouping έχει πολύ ευχάριστο και θετικό αέρα, κάνοντας ακόμα καλύτερες τις μάχες.

Απ'τις καλύτερες στιγμές μέχρι τώρα στο παιχνίδι τις έχω σε heroic quests που θέλουν group και στο πρώτο Flashpoint. Οι multiplayer διάλογοι έχουν το γούστο τους, έχει πολύ πλάκα να βλέπεις τον χαρακτήρα ενός guild member να λέει ατάκες και να τις σχολιάζουμε μετά στο vent Νομίζω στο θέμα ιστορίας και στο τρόπο που αυτή αλληλεπιδρά και επιρρεάζει το mentality των παιχτών και το δέσιμο με τους χαρακτήρες, έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.

Τα Crew Skills επίσης δείχνουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, με low-level gear να είναι τις περισσότερες φορές καλύτερα από αυτά που παίρνεις από απλά quests ή random loot. Ωραίο και το σύστημα με τα commedations που σε αφήνει να αγοράσεις μπλεδάκια στο level range σου με εναλλακτικό τρόπο, αν δεν θες να κάνεις Flashpoints.

Mε PVP δεν ξανασχολήθηκα, τώρα έχω κολλήσει άσχημα με το story του Sith Inquisitor και το καλό της υπόθεσης είναι ότι και οι τρεις κλάσεις που έχω παίξει ως τώρα έχουν πολύ ενδιαφέρον story arcs. Θα πέσει τρελό alting σε αυτό το παιχνίδι, σίγουρα πράγματα.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X