Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Σιγά ρε παιδιά με τα animations του Skyrim, δηλαδή άλλα rpg όπως το Dark Souls σιγά τα υπερ animations που έχουν; δεν γίνεται όλοι να είναι Uncharted 3
    Λυπάμαι Big Boss αλλά το Dark Souls έχει πιο πιστευτά animations από το Uncharted. Ο Drake συμπεριφέρεται και επηρεάζεται απο τα χτυπήματα λες και είναι σφουγγάρι.

Straier +1. Όσοι δεν έχουν παίξει δεν γνωρίζουν.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Το έχω "αγοράσει" και εγώ, όμως αν και φαίνεται να δουλεύει ok, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός, σε σημείο να πρέπει να ανοίξω πολύ την φωνή για να είναι ok. Συμβαίνει σε κάποιον το ίδιο?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    σιγά ρε να ουμε GOTY είναι το Skyrim

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πες τα ρε Straier.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Σιγά ρε παιδιά με τα animations του Skyrim, δηλαδή άλλα rpg όπως το Dark Souls σιγά τα υπερ animations που έχουν;
    Πλάκα κάνεις; Ούτε σύγκριση. Στο Dark Souls τα animation λειτουργούν τέλεια και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του gameplay.
    Sorry offtopic αλλά αναφέρθηκε το Dark Souls και το fanboy μέσα μου δε μπορούσε να κρατηθεί.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Btw, Ραμπίδη να κανονίσουμε για εκείνο το motion+ που έλεγες γιατί το Zelda πάει για ωραιότατη παραγγελία από Pirate Bay.
    Sorry που συνεχιζω το off-topic αλλα εχω κι εγω ενα ξεχασμενο m+, θυμησε το μου οταν ειναι για να στο πασαρω.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    molis tora pira ola ta achievements.epitelous meta apo 80 ores,axize to kathe lepto omos

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Σιγά ρε παιδιά με τα animations του Skyrim, δηλαδή άλλα rpg όπως το Dark Souls σιγά τα υπερ animations που έχουν; δεν γίνεται όλοι να είναι Uncharted 3

Leave a comment:

• Loggo
    replied

Zelda και Sonic φάγανε άκυρο για το Skyrim.

Btw, Ραμπίδη να κανονίσουμε για εκείνο το motion+ που έλεγες γιατί το Zelda πάει για ωραιότατη παραγγελία από Pirate Bay.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    G-A-M-E - O-F - T-H-E - Y-E-A-R
    Απλα πραματα...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Την Dark Brotherhood που την βρίσκεις;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    παιζεις λοττο ωρες ωρες με την στοχευση βασικα ακομα και οταν ο αντιπαλος βρισκεται στο μισο μετρο και καλυπτει το 85% της οθονης:jumpy::jumpy::jumpy:

σαπιλα μεγαλη τα dark brotherhood quests που κανω atm , γουσταρω καργα

ειμαι σιγουρος οτι το πρωτο 100αρι σε skill θα το παρω σε destruction hoho

το animation ειναι λιγο κλαμα και το combat γενικα χωρις να ειναι μετριο ειναι σαν να του λειπει κατι ειδικα αν γινει η συγκριση στο μυαλο μας οσων παιξαμε προσφατα dark souls heh, τουλαχιστον αποζημιωνει σε immersion, ατμοσφαιρα,quests, exploring, πληθος επιλογων, OMG DRAGONSZZ κτλ κτλ, ε κλασσικα πραγματα elder scrolls,

παντως ειναι ποιο κοντα στο oblivion παρα στο morrowind

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το melee combat με απογοητευσε για λιγο που το δοκιμασα. Τετοια υπερπαραγωγη θα πρεπει να υλοποιει καποια βασικα πραγματακια και οχι να νιωθεις οτι χτυπας αερα.

Leave a comment:

• Dragonickus
    replied
    Εγώ έχω να πω ότι το game είναι καταπληκτικό παρόλο που δεν έχω παίξει πολλές ώρες(μόνο 12 από εχτές )τα γραφικά πολύ ωραία οι συνομιλίες και το Story απλά σου δίνει μια γερή δόση επικότητας και το gameplay γρήγορο εντυπωσιακό και καθόλου βαρετό.Μια ερώτηση τα dlc που θα βγουν ξέρεται περί τίνος πρόκειτε;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Άστα να πάνε, μερικά quests είναι απλά τρομερά σε σύλληψη, παρουσίαση και εκτέλεση, με τους διαλόγους να σε βάζουν στο πνεύμα. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά στον κόσμο του παιχνιδιού, τόσο στις εξωτερικές τοποθεσίες όσο και στα dungeons.

Leave a comment:

Working...
X