Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
εκανα γυρω στις 150 ωρες στο ps3 και πηρα το platinum χωρις προβληματα, ενταξει μην πιστευετε και οτι υπερβολη διαβαζετε για unplayable , με την 1.2 εχουνε διωρθωθει σε μεγαλο βαθμο τα πραγματα με το lag αν και μερικοι ακομα παραπονιουνται, εγω ειδα μεγαλη διαφορα ,παντως εχει ακομα καποια bugs ελπιζω με την 1.3 να εξαλειφθουν πληρως , οπως το περιφημο backwards fly στους dragon που ευτυχως δεν το συναντησα
dead thrall best spell in the game btw, με conjuring και destruction εκανα περιπατο στο adept
Leave a comment:
-
ΔΙΑΟΛΕ!!!Originally posted by Titus View PostΓια PS3 είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μέχρι που θα σου έλεγα να περιμένεις κανένα εξάμηνο ΑΝ θα φτιάξουν. Το πρόβλημα με το lag απ'ό,τι έχω καταλάβει είναι δομικό της αρχιτεκτονικής του PS3 (split RAM) και για να λυθεί θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον κώδικα. Αν έχεις άλλη εναλλακτική προτίμησέ τη όποια και αν είναι.
Σήμερα είδα Ορκ με μούσι. Τον σκότωσα, χνιαρχνιαρχνιαρ!
Πάμε για Arkham City.
Leave a comment:
-
Για PS3 είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μέχρι που θα σου έλεγα να περιμένεις κανένα εξάμηνο ΑΝ θα φτιάξουν. Το πρόβλημα με το lag απ'ό,τι έχω καταλάβει είναι δομικό της αρχιτεκτονικής του PS3 (split RAM) και για να λυθεί θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον κώδικα. Αν έχεις άλλη εναλλακτική προτίμησέ τη όποια και αν είναι.
Σήμερα είδα Ορκ με μούσι. Τον σκότωσα, χνιαρχνιαρχνιαρ!
Leave a comment:
-
Επειδή μετά το U3 παίρνει αυτό σειρά το παίζει κανένας σε ps3 να μου πει πως τα πάει από bugs;
Διάβασα αρκετά user reviews που αναφέρουν broken game, lag issues, major bugs κτλ.
Επειδή με την καμία δεν θέλω να ξαναζήσω καταστάσεις τύπου new vegas ας με πληροφορήσει κάποιος πλιζ.
Leave a comment:
-
-
I used to laugh with the "arrow in the knee" jokes, then I took an arrow in the knee...
Leave a comment:
-
Χαχαχαχα, όντως, το Ίντερνετ έχει λυσσάξει με το "I used to be an adventurer like you, but then I took an arrow in the knee". Με τη συχνότητα που το ακούς στο παιχνίδι καταλήγεις γρήγορα στο ότι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι στρατιώτες, φρουροί κλπ του παιχνιδιού είναι κούτσαβλοι απόστρατοι.
Leave a comment:
-
Τεσπα οταν το πηρα δεν υπηρχε πιο φθηνο, 43€ μαζι με μεταφορικη αλλα ηταν μολις μια βδομαδα που ειχε βγει. Και τωρα στα πιο πολλα shops κατω σχεδον 40 λιρες εχει, στις 22 ειναι επικ μπαργκεν.
Leave a comment:
-
Bomba?
Eκτος αν με καθε bug που ανακαλυπτουν πεφτει η τιμη του κατα 0,0001 ευρω.
Leave a comment:
-
Κριμα, πανω που πεσε στις 22 λιρες βρηκες να το παρεις.
Δε βαριεσαι, για τη Bethesda ρε γαμωτο.
Leave a comment:
-
Μου ρθε η 360 version επιτελους, (εχει και χαρτη μεσα) και ετσι το ξεκινησα παλι πριν λιγες μερες. Αυτη τη φορα male nord και combat oriented (archery, one-hand, light armor).
Leave a comment:
-
Βγηκε το 1.3 που διορθωνει τα παντα ολα, πλεον κανεις δε μπορει να πει τιποτα για το τιτλο, Goty χαλαρα.
Leave a comment:

Leave a comment: