Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Οτι ειπες, ειναι καλυτερα με pad και ναι δουλευει το ενσυρματο του 360 μια χαρα, βασικα ειναι το native χειρηστηριο του interface του παιχνιδιου.
Leave a comment:
-
Να κάνω μια οff topic ερώτηση το Skyrim βολέυει πιο πολύ με gamepad; στο pc πάντα μιλάω.Του xbox360 το ενσήρματο gamepad δουλέυει στο pc για το Skyrimhttp://www.plaisio.gr/Gaming/Control...-S9F-00002.htm; η χρειάζομαι κάποιο άλλο
Leave a comment:
-
Ό,τι είπε ο από πάνω, απλά αν έχεις κάποιο όπλο soul trap μπορείς να το χρησιμοποιείς για τελευταίο χτύπημα. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως οι ψυχές ανθρώπων και ανθρωπόμορφων (kajiit, argonians, vampires) αποθηκεύονται σε μαύρα soul gems και είναι πάντα grand. Οι ψυχές γιγάντων, τεράτων, undead κλπ αποθηκεύονται στα κανονικά που όλοι ξέρουμε. Επίσης μπορείς να αποκτήσεις το Azura's Star κάνοντας τη Daedric Quest της Azura και να έχεις ένα επαναφορτιζόμενο soul gem για κάθε ψυχή.
Πάω για level 51, έχω 20 perks να τα κατανείμω σε crafting και enchanting συν όπου αλλού χρειαστεί. Μάλλον θα καταλήξω σε heavy armor + muffle για τα stealth ckecks, αλλά ο συνδυασμός light body armor + heavy όλα τα υπόλοιπα με έχει βγάλει λάδι. Το μόνο θέμα που έχω είναι το χαμηλό enchanting, οπότε δε μπορώ να αντικαταστώσω τα +20/30/50 % που έχω τώρα. Αλλά πού θα πάει...
Leave a comment:
-
Δε κανεις κατι με το soul gem, απλα cast soul trap τον εχθρο, τον σκοτωνεις και η ψυχη του περνα στο καταλληλοτερο σε μεγεθος soul gem.
Leave a comment:
-
Παιδιά μπορείς κάποιος να με διαφωτίσει με τα soul gems; Αν θέλω να παγιδεύσω το soul ενός ζώου το κάνω equip και το χρησιμοποιώ αφού πεθάνει ή πριν;
Αξίζει να ασχοληθώ από την αρχή μιας και έχω μπόλικα γεμάτα soul gems;
Leave a comment:
-
Νταξ, εχει πολλες μερες που εγινε αυτο. Απλα το θυμηθηκα και ηθελα να το αναφερω... αν δεν κανεις και λιγο roleplaying με τα bug ξερεις δεν βγαζεις ακρη, εκει ειναι το μεγαλο γελιο....
Leave a comment:
-
beware νομιζω οτι εχει και αλλο troll :troll: ποιο πανω οσο ανεβαινεις τα 7000 steps
το κανεις λιγο λαθος δεν ακουμπαμε main quest πρωτου καθαρισουμε τα υπολοιπα questlines , the elder scrolls way
Leave a comment:
-
Επικο σκηνικο:
Εχω παρει το quest για να ανεβω το βουνο διπλα στην Whiterun. Ειμαι καβαλα στο αλογο και περναω απο το Helgen, την περιοχη που αρχιζει το παιχνιδι. Την ειχα καθαρισει με συνοπτικες πριν απο μερικες μερες οποτε δεν ειχα προβλημα.
Ακριβως στο κεντρο του χωριου, κι ενω ειμαι καβαλα πανω στο αλογο μου, βλεπω μια ασπιδα αργα αργα να αφηνει τα εγκοσμια και να ανερχεται ως αλλος Ιησους εις τους ουρανους. Ω Talos, εξελαβα τον οιωνο σου! Ειμαι πλεον ανικητος και η θεση μου διπλα στον θρονο σου με περιμενει!!!! Θα ανεβω αυτο τον Γολγοθα (ή τελος παντων το βουνο) για να αποδειξω την αξια μου σε σενα!
10 λεπτα αργοτερα ενα Frost Troll απολαμβανε το μπουτι μου με λιγο κοκκινο κρασι παρεα με το τζακι του...
Leave a comment:
-
αυτα ειναι τα lagspikes , στο ps3 και γινεται ολο και ποιο συχνα οταν το save file ξεπερασει τα 11 mb , με την διαφορα οτι δεν το εχουνε φτιαξει ακομα , συνηθως αν κανεις ενα quit και ξαναμπεις επανερχεται καπως
Leave a comment:
-
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα με το PS3. Αυτό που μου έκανε ήταν να παγώνει σε κάποια σημεία για 1 ως 5 δευτερόλεπτα και μετά να συνεχίζει κανονικά, όχι να πηγαίνει σπαστά ή να χάνει frames. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν θέμα hardware αλλά επειδή δε με επηρρέαζε ιδιαίτερα το αγνόησα. Σημασία έχει πως λύθηκε με το τελευταίο patch.Originally posted by Vaynard View Postεχει framedrops και lagspikes η εκδοση στο pc? ουαο πρωτη φορα το ακουω, νομιζα οτι δεν ειχε τετοια θεματα
Leave a comment:
-
I will. Βέβαια πρέπει πρώτα να συνηθίσω να κάνω manually saving.Originally posted by Vaynard View Postεχει framedrops και lagspikes η εκδοση στο pc? ουαο πρωτη φορα το ακουω, νομιζα οτι δεν ειχε τετοια θεματα
enspty αν παιζεις την εκδοση του ps3, αδιασε τον σκληρο οσο μπορεις και κανε disable τα autosaves οπωσδηποτε
Leave a comment:
-
εχει framedrops και lagspikes η εκδοση στο pc? ουαο πρωτη φορα το ακουω, νομιζα οτι δεν ειχε τετοια θεματα
enspty αν παιζεις την εκδοση του ps3, αδιασε τον σκληρο οσο μπορεις και κανε disable τα autosaves οπωσδηποτε
Leave a comment:
Leave a comment: