Λοιπόν κάτι το οποίο αν ισχύει τότε η bethesda σαν εταιρεία θα ανεβεί πολύ στην εκτίμησή μου και παίζει να αγοράσω και το παιχνίδι.
Στο παιχνίδι σε διάφορα σημεία βρίσκονται διάφορα βάζα με έντομα.Στην βάση τους υπάρχει κάποιος ρούνος.Κάποιοι πορωμένοι σε βαθμό αρρώστιας με τα elder scrolls μελέτησαν το lore,μετέφρασαν και καλά τους ρούνους και ισχυρίζονται ότι οι ρούνοι αυτοί είναι μέρος μιας διαδικασίας που,αν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί,θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει τον αρμαγεδων και να εξαφανίσει την ανθρωπότητα από τον κόσμο των es!Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό,εσείς που χαίρεστε τον τίτλο νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.Ορίστε και τα λινκ.
Πολύ respect στην εταιρεία αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Αν ανεβάσεις το smithing το 100 φτιάχνεις heavy armor με τα bones και light armor με τα scales. Καλό είναι να μαζέψεις μέχρι κάποιο αριθμό αλλά υπάρχουν πάντα (πολύ μικρες) πιθανότητες να τα βρεις σε σεντούκια ή σε τοποθεσίες leveled αντικειμένων. Προσωπικά τόσα που έχω μαζέψει μπορώ να ντύσω εμένα, τους Blades και όλες τις Guilds.
Για κάποιο περίεργο λόγο μου κάνει spawn dragons πολύ σπάνια, και όχι μόνο αυτό αλλά είναι χαμηλού επιπέδου. Έχω φτάσει lvl 56 και μου βγάζει απλούς, Frost και Blood Dragon ενώ γύρω στο 35 - 40 μου έβγαζε Elder και Ancient. Εκεί που ήταν σχεδόν χρονομετρημένο τώρα όποτε βλέπω το σουλούπι τους νιώθω τυχερός. Δεν έχω καθαρίσει τα dragon lairs (ευτυχώς που τους κάνουν spawn αλλιώς θα ένιωθα σα να είχα εξαλείψει το είδος).
EDIT - Α, και δεν έχω ολοκληρώσει το main quest. Έχω βρει το Elder Scroll και πρέπει πάλι να τρέχω στα κορφοβούνια να το διαβάσω, έλεος...
Leave a comment:
-
Mετά απο περίπου 140 ώρες παιχνιδιού έχοντας ολοκληρώσει πάνω απο 70 quests, έχοντας καθαρίσει πάνω απο 100 dungeons και έχοντας ανακαλύψει περί των 230+ τοποθεσιών φθάνοντας το level 46 έχω αποφασίσει να σταματήσω, προς το παρόν τουλάχιστον την ενασχόληση μου με τον τίτλο ο οποίος γενικά δεν έχει τελειωμό, τα quests είναι άπειρα και αν όχι άπειρα σιγουρα εκατοντάδες αλλά θέλω να παιξω και αλλα rpgs
.
Η μοναδική πατάτα στην όλη ιστορία είναι πως δεν ολοκλήρωσα το κεντρικό quest το οποίο στην απατσάριστη τορεντική έκδοση που παιζω είναι παντελώς broken-μπαγκαρισμένο απο το σημείο που πας να μιλήσεις στον Esbern κάπου εκει στα μπουντρούμια που κατοικεί το Thieves Guild. Βέβαια ουτως ή αλλως εξαρχής ελάχιστα ασχολήθικa με το κυρίως quest. Πάντως έγινα archmage στο college of winterhold και αρχηγός/listener της Dark brotherhood δολοφονόντας τον αυτοκράτορα της Tάμριελ την στιγμή μάλιστα που ενεργούσα προς υποστήριξη των αυτοκρατορικών δυνάμεων στην κατάπνιξη της επανάστασης των stormcloacks κάτι που επιτεύχθει
Μιλάμε για double agent καταστάσεις....
Αργότερα θα αγοράσω καμιά GOTY edition ή κάτι τέτοιο με ότι πρόσθετο καλούδιο έχει μέσα, καιρός να ολοκληρώσω το Deus Ex: HR που άφησα στη μέση χάριν του Skyrim και μετά να ασχοληθώ με τα Witcher εκτός και αν με προλάβει το Mass Effect 3.
Leave a comment:
-
Titus διαβάζοντας τα ποστ σου για το game, έχω καταλήξει στα ότι θα αργήσω αρκετά ακόμα να ασχοληθώ με το game :xp:
Leave a comment:
-
Αυτό το παιχνίδι ποτέ δε σταματά να σε εκπλήσσει...
Πέρασα μια βόλτα από τους Companions να δω τι κάνουν και...είδα μέσα το Skjor. Το περίεργο είναι πως έχω ολοκληρώσει το quest line τους, είμαι κανονικά Harbinger και ο Skjor θα έπρεπε να είναι ΤΕΖΑ.
Μάλλον τον ανέστησε ο ίδιος που ανέστησε τον παρακάτω κύριο, το Louis Letrouch, που τον σκότωσα σε ένα quest στο Riften. Από τότε που τον σκότωσα και μετά, την άραξε στους στάβλους του Whiterum μόνος του. Μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένας ακόμα. Μετά κι άλλος. Μετά και τρίτος. Τώρα τα πράγματα έχουν κάπως έτσι...

Leave a comment:
-
The Giants Of Skyrim
What really struck me about the Giant wolf encounter though is that most of the times in NPC behavior, if you had a Giant protecting a Mammoth like this it would ignore the Mammoth after it died. But this Giant in Skyrim, once it finished pummeling the wolves put its club on its shoulder and walked over to the Mammoth I had found and simply looked down at it. This Giant had a memory, it knew it had purpose in the game world and it knew it had failed. This gave me a weird feeling about the gameworld, an NPC character had just displayed a sense of loss to me without saying a single word and on top of that its one of the most fearsome characters.
.......................
Leave a comment:
-
ως γενναίος @@δάτος πολεμιστής έπρεπε να τον σφάξεις με ένα απο τα δέκα σπαθιά σου:troll: δεν έπρεπε να αφήσεις έτσι την προσβολήOriginally posted by Enpsty View PostΕννοείται έφαγε χυλόπιτα ο κωλόγερος, αλλά πολύ θα ήθελα να πατήσω ναι να δω gay marriage στο Skyrim.
ο Λιάκο επιβαιβεώνεταιOriginally posted by Titus View Post. Αν ζευγαρώσεις Argonian με Khajiit τι βγαίνει?
Leave a comment:
-
Γίνεται κανονικά, το Amulet of Mara σε μετατρέπει σε Γκρικ Καμάκι και ρίχνεις τους πάντες και τα πάντα. Αν ζευγαρώσεις Argonian με Khajiit τι βγαίνει?
Μου έχει σπάσει τα νεύρα ένα bug με τα quest items. Πολλές φορές τα κρατάει στο inventory μαρκαρισμένα σαν quest αλλά δε μπορώ να τα ρίξω παρά μόνο με εντολές κονσόλας. Τουλάχιστον δεν έχουν βάρος αλλά είναι πολύ σπαστικό. Το πρόβλημα είναι πως ένα Grand Staff of Charm που χρειάζεται σε quest είναι τώρα κολημμένο στο inventory, δε μπορώ να το κάνω κάτι και όταν πήρα το quest για να το επιστρέψω μου έδειξε ένα άλλο μπουντρούμι και δε μου έβγαλε επιλογή στο διάλογο. Δουλευόμαστε...
Leave a comment:
-
Δεν ξέρω αν είναι bug ή ακόμα μία προσπάθεια για την σεξουαλική απελευθέρωση των videogame characters αλλά χθες και αφού φόραγα το amulet of mara μου έκανε πρόταση γάμου ο ταβερνιάρης του Ivarstead!
Ναι, ναι male χαρακτήρα έχω. :xp:
Εννοείται έφαγε χυλόπιτα ο κωλόγερος, αλλά πολύ θα ήθελα να πατήσω ναι να δω gay marriage στο Skyrim.
edit:
Ε, όχι ρε φίλε!
:kill:
Leave a comment:
-
Να πω κι εγώ δυό λόγια για το παιχνίδι. Είμαι κάπου στις 25 ώρες, lvl 14 νομίζω.
Για μένα το καλύτερο σημείο του game και μάλλον και ο βασικός λόγος που ψηφίστηκε GOTY από τόσα sites δεν είναι το gameplay. Όχι ότι έχει άσχημο gameplay βέβαια. Απλά το κορυφαίο του σημείο ΙΜΟ είναι σίγουρα ο κόσμος του.
Δεν είναι η έκταση, αλλά πόσο ρεαλιστικά είναι φτιαγμένος. Πχ χθες αποφάσισα να ασχολήθώ λίγο με το main quest και ανέβηκα τα 7.000 steps. Λοιπόν όπως ανέβαινα το βουνό πραγματικά ένoιωθα ότι ήμουν εκεί. Είναι φανερό ότι η bethesda έδωσε τεράστιο βάρος στο να δημιουργήσει ρεαλιστικά enviroments και αν και σίγουρα υπήρχε και πρόγραμμα για random creation (σιγά μην βάζανε ένα ένα τα θαμνάκια) σε κάποια μονοπάτια και δρομάκια είναι όλα εκεί που έπρεπε να είναι. Αν σε αυτό συνυπολογίσεις τα ρεαλιστικά καιρικά εφέ από ομίχλη μέχρι το αεράκι που φυσάει τα φύλλα τότε καταλαβαίνεις την φοβερή δουλειά που έχει πέσει.
Επίσης. Το αν ένας κόσμος σε απορροφά πλήρως εγώ το κρίνω από ένα πράγμα. Κατά πόσο αυτό που βλέπω με επηρεάζει και εμένα σαν player. Τι εννοώ;
Όταν ανέβαινα το βουνό και πάτησα τα πρωτα χιόνια, ο άνεμος φύσαγε σαν τρελός και οι νιφάδες έπεφταν στα μάτια μου τότε ένιωθα κι εγώ ένα κρύο. Άσχετα αν ήμουν στο ζεστό δωματιάκι μου. Το καλύτερο είναι όταν μετά την βροχή και την γκριζάδα βγαίνει ο ήλιος μπορώ απλά να κάθομαι να απολαύσω την εικονική λιακάδα. Όταν αυτό συμβαίνει σε ένα ψηφιακό κόσμο τότε ναι! το πετύχανε. Θυμάμαι η πρώτη φορά που ένιωσα έτσι ήταν στο Wind Waker όταν μετά από τις τρικυμίες πήγαινα στο Windfall island και απλώς έκοβα βόλτες κάτω απ'την ντάλα.
Leave a comment:
Leave a comment: