Τελικά αποφάσισα να ξεκινήσω με γατούλα assasin με βοήθεια τόξου και μαγικών
Προς το παρών εξερεύνησα 2 μπουντρούμια και λέω να πάω Riverwood τώρα...
Όντως το battle system είναι φτωχό αλλά είναι τόσο μεγάλος ο κόσμος του παιχνιδιού και τόσο καλή η ατμόσφαιρα που προς το παρών δεν χαλιέμαι
Ερωτησούλα...Βρήκα τα Guardian stones και λέω να μην τα ενεργοποιήσω γιατί μάλλον θα γίνω εύκολα overleveled,σωστά?
Επίσης έχει νόημα να ανεβάζω το Stamina?Προς το παρών δεν μου χρειάζεται ιδιαίτερα και στο build που κάνω δεν νομίζω να έχει και ιδιαίτερο νόημα...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Collapse
X
-
Με είχε πιάσει άγριο σύνδρομο OCD, ήθελα να βρω όλα τα μουντρούμια και να τα εξερευνήσω. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι είχε τελειώσει για μένα πολύ νωρίτερα. Ο λόγος που κράτησε είναι η ατμόσφαιρα και το τεράστιο μέγεθος, στην πραγματικότητα έχεις διαρκώς την αίσθηση του "λίγου" από ένα σημείο και μετά.Έχει τις αρετές του αλλά ξεθωριάζουν, συν τα όσα είπε και πάλι ο RamparterOriginally posted by Altair View Post"Στις 150 ώρες μου είχε σπάσει τα νεύρα,"
Αφού σε κράτησε μέχρι αυτή τη διάρκεια τότε μάλλον είναι καλό.Τα παιχνίδια που μου σπάνε τα νεύρα,πάνω στο δίωρο,8ωρο μαξ,έχει φάει σουτ.
Leave a comment:
-
Το χειροτερο ειναι οτι σε συνδιασμο με το κακο battle system εχει ενα ακομη πιο κακο balance εχθρων. Σκοτωνεις για πλακα τους πιο πολλους bandits και καποιους λιιιιγο πιο δυσκολα και στο τελος ερχεται ο Αρχι-Bandit και με το πρωτο hit σου τρωει το 30% health, σου σκαει και ενα charge μετα το οποιο αποφευγεται καπως αλλα ετσι και σε βρει σε σκοτωνει επι τοπου. Οποτε η μαχη με αυτον καταληγει να ναι ενα τροχαδιν αποφυγης και γυρω γυρω ολοι, μεχρι να βρεις καποιο πλεονεκτημα.
Leave a comment:
-
"Στις 150 ώρες μου είχε σπάσει τα νεύρα,"
Αφού σε κράτησε μέχρι αυτή τη διάρκεια τότε μάλλον είναι καλό.Τα παιχνίδια που μου σπάνε τα νεύρα,πάνω στο δίωρο,8ωρο μαξ,έχει φάει σουτ.
Leave a comment:
-
Όπως ακριβώς τα λέει ο Ramparter. Όποιος θέλει να δει το review που είχα γράψει, εδώ.
Για mods, δες τα δημοφιλέστερα στο Skyrim Nexus. Για γραφικά δεν ξέρω τι PC έχεις, αλλά το interface mod είναι must.
Να προσθέσω πως από ένα σημείο και μετά γίνεται αρκετά επαναλαμβανόμενο, ελέω απουσίας challenge, και το μόνο που σε κρατάει είναι η εξερεύνηση (πόσα μπουντρούμια να δεις πια???) και τα τοπία. Στις 150 ώρες μου είχε σπάσει τα νεύρα, έπαιζα εντελώς ψυχανανγκαστικά. Ο κόσμος του είναι επίσης υπερβολικά στατικός σε σχέση με το σενάριο. Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ η ατμόσφαιρά και η αισθητική του, το character building ήταν αρκετά καλό, αλλά από ένα σημείο και μετά απλά δε με κράτησε, μόνο για eye candy έκανε με mods.
Leave a comment:
-
Πραγματικα ειναι ενα κακο battle system που καταστρεφει τη τοση μεγαλη δουλεια που εχει γινει στο τιτλο.
Leave a comment:
-
Εγώ one handed παίζω πάντως. Warhammer και πέφτουν όλα.
Ή one handed (mace) με heal στο άλλο χέρι. Shield δεν χρησιμοποιώ.
Leave a comment:
-
Resurrect!
Το έχω αρχίσει 2 φορές αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω τι build θέλω να κάνω
Εσείς τι μου προτείνεται?
Από την μία σκέφτομαι πάρα πολύ τις τούμπανο μάχες με shiled+sword ή 2handed αλλά πραγματικά αυτό το battle system με ξενερώνει και λέω να το γυρίσω σε thief με buffs και τοξάκι ή dagger... Και ο Fightermage βέβαια φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων
Για πείτε καμία γνώμη
Επίσης με τι mods παίζεται οι PC users?
Leave a comment:
-
Βάλε το στο Master Difficulty. Έχει κάποιο challenge με μερικούς δυνατούς εχθρούς.Originally posted by Enpsty View PostΑν και συνεχίζω ακάθεκτος η αλήθεια είναι ότι το challenge έχει χαθεί.
Όλοι οι εχθροί βγαίνουν με 3 χτυπήματα. Χθες σκότωσα dragon priest με 5 ροπαλιές. Και ακόμα παίζω με ebony weapons/apparel.
Leave a comment:
-
Αν και συνεχίζω ακάθεκτος η αλήθεια είναι ότι το challenge έχει χαθεί.
Όλοι οι εχθροί βγαίνουν με 3 χτυπήματα. Χθες σκότωσα dragon priest με 5 ροπαλιές. Και ακόμα παίζω με ebony weapons/apparel.
Leave a comment:
Leave a comment: