Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• WaRiO
    replied
    pc exw alla den vrika kapou

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by WaRiO View Post
    mporei kapoios na mou pei pou einai oi ipotitloi den vriskw kati
    Αν παίζεις σε Xbox 360 ή PS 3 πάτα το αντίστοιχο start button και τράβα στα settings. Εκεί θα δεις επιλογές για subtitles, audio κτλ.Για PC η διαδικασία είναι ίδια αλλά τα πλήκτρα είναι διαφορετικά.

Leave a comment:

• WaRiO
    replied
    mporei kapoios na mou pei pou einai oi ipotitloi den vriskw kati

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Όλοι οι ψευτοπαλλαδίνοι τα ίδια λένε και μετά πάνε και βιάζουν μικρά παιδάκια.
    Team Jacob;
    Οι Παλλαδίνοι έχουνε τη χάρη έχουνε και το παπάρι.
    Όποιο καλό παιδί μου πάρει ένα νέο Xbox 360 του φτιάχνω σπανακόπιτα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Προτιμώ Dragon Armor διότι η Daedric δείχνει πολύ devilish και δεν μου αρέσει να φαίνομαι κακούλης.
    Όλοι οι ψευτοπαλλαδίνοι τα ίδια λένε και μετά πάνε και βιάζουν μικρά παιδάκια.
    με την έλευση του Dawnguard expansion ξέρω ποια παράταξη θα ακολουθήσω.
    Team Jacob;

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Έκανες την αρμορ legendary kai ta opla?
    Daedric δεν έφτιαξα full set παρα μόνο το σπαθί αν και η διαφορά του damage με το ebony sword είναι ελάχιστο. Προτιμώ Dragon Armor διότι η Daedric δείχνει πολύ devilish και δεν μου αρέσει να φαίνομαι κακούλης. Επιπλέον, σου επιτίθονται οι οπαδοί του stendarr επειδή μοιάζεις με daedra και σε βαράνε στην ψύχρα. Werewolves, vampires και προσωπικότητες από daedra quests που αντιπροσωπεύουν το κακό τα αντιμάχομαι και πλέον με την έλευση του Dawnguard expansion ξέρω ποια παράταξη θα ακολουθήσω.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Έκανες την αρμορ legendary kai ta opla?

Eγω την 3η φορα που ξεκινησα το game εφτιαξα daedric armor(καλυτερη απο την dragon) μεσα στις πρωτες 17 ωρες (συνεχομενου playthrough) νομιζω και μετα αρχισα τα quests.
    Αυτην την φορα παιζω σε adept περισσότερο.

Όλα είναι πανεύκολα πλεον δηλαδή στα liberate skyrim quests στα forts οι imperials παιθεναν με 1 hit γυρω στα 90 level one handed dual wielding daedric swords και καμποσα fortify one handed.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Λέγεται ότι στα Elder Scrolls γενικότερα όταν έχεις πολλά levels στο ενεργητικό σου γίνεται σφάχτης γδάρτης και δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Εγώ που ξεκίνησα το Skyrim στο expert difficulty παρόλο που είμαι 43 level Redguard με full set Heavy Dragon Armor κτλ κτλ. τρώω πολύ ξύλο από πολύ δυνατούς αντιπάλους οπότε υπάρχει συνέχεια challenge.
    Μετά από 139 ώρες gameplay μπορώ να πω ότι η Bethesda έκανε ΠΟΛΛΑ βήματα παραπάνω από ότι με το oblivion.Πραγματικά καμιά σχέση. Έχω παρατήσει όλα τα άλλα games για χάρη του.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
    Δύο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτής της χρονιάς μέχρι στιγμής βγάζουν DLC οπότε βρουμ μέσα στο πατσά. Το άλλο είναι το Dark Souls όπου θα δούμε τον Astoras να φοράει την προβιά του.
    μπράβο συνήθως σε όσους άρεσε το DS θάβουν το Skyrim, χαίρομαι που σου άρεσε γιατι αξίζει και το τελευταίο ευρώ.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Δύο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτής της χρονιάς μέχρι στιγμής βγάζουν DLC οπότε βρουμ μέσα στο πατσά. Το άλλο είναι το Dark Souls όπου θα δούμε τον Astoras να φοράει την προβιά του.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Ισως να γινει αξιολογο το vampire mode επιτελους;

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Skyrim: Dawnguard DLC trailer

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied

Coming this summer to Xbox 360. More details at E3.
    Τime exclusive λοιπόν για το 360, λογικά όπως και στο fallout 3 θα βγει μετά από κάνα μηνά και σε ps3,pc .

Δεν έχω παίξει το game ακόμα, οπότε δεν καίγομαι αλλά αυτήν την πολιτική με το τime exclusivity δεν μπορώ να την καταλάβω. Πληρώνει δηλαδή η MS την Bethesda για ένα μηνά exclusivity ; (κουλό μου ακούγεται) ή απλά η κάθε Bethesda αποφασίζει ότι είναι καλύτερα για τις άλλες κονσόλες να βγει το dlc/game μετά το marketing και το όλο hype ( ακόμα πιο κουλό ) ; ή θα κάνει καλύτερες πωλήσεις στο 360 τώρα ;

Όπως το βλέπω εγώ, όποιος γουστάρει και έχει το Skyrim στο 360 θα πάρει τα dlc στο 360, όποιος το έχει στο ps3 θα τα πάρει στο ps3.... οπότε ποια είναι η λογική ;

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Τελος το main quest.

Μετα απο περιπου 80 ωρες και στο level 31 σκοτωσα τον Alduin. Δε μπορω να πω, το απολαυσα το παιχνιδι, αν και περιμενα καλυτερο (πολυ καλυτερο βασικα) τελευταιο encounter με τον World και καλα Eater. Δεκα ροπαλιες το ολο ζητημα. Περισσοτερο challenge ειχα με τους undead Lords παρα με αυτον. Anyway.

Το αλλο κακο ειναι το εξης: κανενας τερματισμος. Απλα καποιος σου λεει "μεγαλε μου μπραβο, τον σκοτωσες!". Πού εχουν παει τα first person encounters, καποιος να ερθει να κανει κατι, κατι να μου πει, καποιος να μου μιλησει... Εαν το Mass Effect 3 ειχε (οπως λενε) απογοητευτικο τελος, τι να πω κι εγω που για 80+ ωρες πολεμουσα σαν τον Thor και στο τελος πηρα ενα high five...

Κατα τα αλλα εχω αφησει ενα καρο απειρα πραγματα στην μεση, αλλα δεν με βλεπω να ασχολουμαι. Πολυς χρονος ο οποιος δεν υπαρχει πλεον. Παμε για αλλα.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ουφ, το έκανα uninstall και βάζω Mass Effect 2 για να παίξω τα DLC. Μου έβγαλε bug στο Daedric quest του Boethia και, έχοντας μάθει εδώ και καιρό τι παίζει στο φινάλε και έχοντας σκυλοβαρεθεί το περπάτημα (συν το ότι δεν είχα κανένα κίνητρο πια) το σούταρα.

Καλά ήταν όσο κράτησε αλλά ας παίξουμε και τίποτε άλλο.

Leave a comment:

Working...
X