Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Vaynard συμφωνώ με όσα λες, απλά το σχόλιό μου αφορούσε την απογοήτευση γενικά και όχι την απογοήτευση του Skyrim

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Οι NPCs είναι σχεδόν το ίδιο ηλίθιοι με του Oblivion, το σύστημα μάχης είναι επίσης σχεδόν το ίδιο με αυτό του Oblivion, η οικονομία είναι σχεδόν ανύπαρκτη (το αναφέρουμε επειδή μας έλεγαν ότι θα παίζει ρόλο), η έκδοση του PC είναι κάκιστη, οι εκδόσεις των κονσολών υπέφεραν από τεχνικά προβλήματα (που τα τελευταία patches έχουν γενικά διορθώσει), η κεντρική ιστορία είναι μικρή σε διάρκεια και τα quests επαναλαμβανόμενα, ενώ τα bugs είναι τόσα πολλά που δεν είναι καν αστείο.
    οι npcs δεν διεκδικουνε oscar σιγουρα και προσωπικοτητες στο στυλ του witcher δεν υπαρχουνε, memorable χαραχτηρες ομως υπαρχουνε, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ηλιθιοι, τουλαχιστον ο μεσος ορος αν λαβουνε υποψην και την ποσοτητα npcs που υπαρχει σε ολο το skyrim σιγουρο δεν ειναι ηλιθιος

bugs και τεχνικα προβληματα διορθωνονται ολο και περισσοτερο σε καθε patch το λενε και οι ιδιοι εντομεταξυ, gamebreaking bugs στις 200 ωρες που επαιξα δεν συναντησα ειμαι τοσο τυχερος?

η κεντρικη ιστορια ειναι οντως μικρη αλλα epic να προσθεσω,.....η οποια καταλαμβανει το...5% του game? δεν παιζεις τετοια games για την κεντρικη ιστορια ετσι?

quests επαναλαμβανομενα...οσο επαναλαμβανομενα ειναι και στo 99.99% στα υπολοιπα rpgs , ακομα και στο witcher 2 δεν ειναι ποια τοοοοσο διαφορετικα μεταξυ τους , ας μας πουνε ενα προσφατο rpg με την ποσοτητα των quests του skyrim που εχει μεγαλυτερη ποικιλια...oh wait ΔΕΝ υπαρχει

το συστημα μαχης οντως δεν απεχει και παρα πολυ απο του oblivion εδω θα συμφωνησω τους δινω εναν ποντο , παραμενει ομως σχετικα ευχαριστο κυριως λογω του βελτιομενου animation, του dual wield, των finishing moves αλλα και των spells, δεν ασχοληθηκα πολυ με το stealth αλλα κακο δεν μου φαινεται

η οικονομια σχεδον ανυπαρκτη θα συμφωνησω επισης αλλα λογος για να σε απογοητευσει ενα game? περισσοτερο απο καθε αλλο σε μια χρονια.... rly??

τελειο game το skyrim δεν ειναι, απεχει πολυ βασικα απο το τελειο ,εχει τα γνωστα θεματα προς συζητηση και τις γνωστες εμμονες της bethesda, απεχει εξισου ομως στο μυαλο μου απο το να χαραχτηριστει και απογοητευτικο ποσο μαλλον τοπ 3 απογοητευση της χρονιας,γιατι εχει κανει βηματα μπροστα στη σειρα και ειδικα σε σχεση με το oblivion

Αν σου είχαν τάξει τούρτα σοκολάτα επειδή σου αρέσει πολύ η σοκολάτα και σου έδιναν τελικά μια Lacta απογοητευμένος θα ήσουν. Δεν είμαι στο μυαλό τους για να ξέρω αλλά πολύς κόσμος, όπως κι εγώ, έχει βρει μειονεκτήματα στο Skyrim αλλά συνεχίζει να παίζει.

EDIT - Με πρόλαβαν
    οποιος περιμενε να αλλαξει τραγικα η σειρα απο τα habits και την δομη της μαλλον ητανε ΠΟΛΥ αισιοδοξος προς ονειροπολος, καμια σειρα δεν κανει κολωτουμπες και στροφες 360 μοιρων

το 80% απο αυτα που γραφανε στην αρχη ισχυουνε το υπολοιπο 10% ητανε για το hype, και το υπολοιπo 10% μας τρολαραν απο την bethesda, μαλλον ο ποιο σωστος παραλληλισμος ειναι οτι μας ταξανε μαυρη σοκολατα τουρτα που ειναι και η αγαπημενη μας και τελικα μας δωσανε ασπρη που...δεν μας χτυπαει καλα στο ματι το χρωμα της...:troll:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    ... ή ακομη χειρότερα αυτός που δεν τα βλέπει αν και έχει αυτό το ρόλο;

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αν αυτός που βλέπει τα προβλήματα ενός τίτλου και τα αναφέρει είναι ελιτιστής, αυτός που τα βλέπει και δε τα αναφέρει τι είναι;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αν σου είχαν τάξει τούρτα σοκολάτα επειδή σου αρέσει πολύ η σοκολάτα και σου έδιναν τελικά μια Lacta απογοητευμένος θα ήσουν. Δεν είμαι στο μυαλό τους για να ξέρω αλλά πολύς κόσμος, όπως κι εγώ, έχει βρει μειονεκτήματα στο Skyrim αλλά συνεχίζει να παίζει.

EDIT - Με πρόλαβαν

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι.Μπορεί κάτι να σου αρέσει,αλλά παρ'όλα αυτά να σε απογοήτευσε από την άποψη ότι είχες υψηλότερες προσδοκίες οι οποίες δεν εκπληρώθηκαν.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ενταξεί το να λες πως κατι σου αρέσει αλλά το θεωρείς απογοήτευση δεν είναι κάτι λογικό, το πρώτο είναι παντελώς αντίθετο με το δεύτερο

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Δεν λενε πουθενα οτι δεν τους αρεσει, 8/10 του εχουν βαλει. Ελιτιστες μπορει να ειναι αλλα το πως οριζουν την απογοητευση το εχουν εξηγησει καλα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
    Παιδιά γούστα είναι αυτά. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε το άρθρο και ρίξτε ένα βλέφαρο και στο review του Skyrim για να δείτε πως αιτιολογούν την άποψή τους. Δεν ξύπνησαν ένα πρωινό κακόκεφοι και ψήφισαν όπως τους ήρθε.
    τα διάβασα αλλά έστω και αν δου σου άρεσε τοσο το Skyrim θεωρώ ακραίο να το βάζεις στις απογοητεύσεις της χρονιάς, δεν πρέπει να το είδα πουθενά αλλού ως μια απο τις απογοητεύσεις της χρονιάς

αν θυμάμαι ακόμη και το EDGE 9 του έδωσε.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Παιδιά γούστα είναι αυτά. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε το άρθρο και ρίξτε ένα βλέφαρο και στο review του Skyrim για να δείτε πως αιτιολογούν την άποψή τους. Δεν ξύπνησαν ένα πρωινό κακόκεφοι και ψήφισαν όπως τους ήρθε.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    στο authority πρέπει να τρολάρουν ή να είναι haters ή ελιτιστές

Skyrim απο τις τρεις απογοητεύσεις της χρονιάς:troll:

Εδώ βγάλανε ότι το BF3 έχει καλύτερα γραφικά από το U3.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    στο authority πρέπει να τρολάρουν ή να είναι haters ή ελιτιστές

Skyrim απο τις τρεις απογοητεύσεις της χρονιάς:troll:

Ακόμα και οι Ιάπωνες developers λατρεύουν το Skyrim

Το Skyrim συνεχίζει να λαμβάνει καθολική αναγνώριση, ακόμα και στην Ιαπωνία. Μετά το πρωτοφανές για δυτικό παιχνίδι 40/40 που έλαβε από το περιοδικό Famitsu, το αριστούργημα της Bethesda τιμήθηκε και από τους developers. Πολλοί Ιάπωνες δημιουργοί σε πρόσφατη δημοσκόπηση επέλεξαν το Skyrim ως το κορυφαίο παιχνίδι του 2011. Ανάμεσα σε αυτούς οι Naoki Yoshida (Final Fantasy XIV), Satoshi Sakai (Phantasy Star Portable) και Akihiro Hino (Professor Layton). Δεύτερο πίσω από τo Skyrim βγήκε το Dark Souls, ενώ το Portal 2 είναι ένα ακόμα δυτικό παιχνίδι που προτίμησαν οι Ιάπωνες developers. Eσείς συμφωνείτε με την καθολική αναγνώριση του Skyrim;
    Το Skyrim συνεχίζει να λαμβάνει καθολική αναγνώριση, ακόμα και στην Ιαπωνία. Μετά το πρωτοφανές για δυτικό παιχνίδι 40/40 που έλαβε από το περιοδικό Famitsu, το αριστούργημα της Bethesda τιμήθηκε και από τους developers. Πολλοί Ιάπωνες δημιουργοί σε πρόσφατη δημοσκόπηση επέλεξαν το Skyrim ως το κορυφαίο παιχνίδι του 2011. Ανάμεσα σε…

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Nα ένα όπλο για να παγιδεύεται souls στα souls gems, το παιρνεται αν κάνετε το quest στο abandoned house στο Markarth

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εσυ εισαι πιο πανω απο Dragon Souls dear fighter Titus... Εγω εφτασα lvl 25 τωρα και καθαριζω μερικα Dungeons για να προχωρησω σε λιγο main story. Αυτο το Mace of Molag Bal δεν εχει το Draedra του, μιλαμε οτι κοπαναω αβερτα-κουβερτα το κεφαλι οποιουδηποτε μου αντισταθει... Επισης εφυγε και ο δευτερος Dragon Priest, αλλοι εξι μειναν και θα τους #$@$#$% το $#@#$...

Υ.Γ.: και ολα αυτα με πρωτη απατσαριστη εκδοση για 360, ποσο πιο πανω πλεον ειμαι...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΑΡΦΑΡΦΑΡΦΑΡΦ ΣΚΟΤΩΣΑ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ DRAGON SOUL ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ

Θα αναγκαστώ να την περάσω με console command αλλά ελπίζω να μην αρχίσει τα περίεργα, έχω διαπιστώσει bugs γενικά με το 1.3.10...

Leave a comment:

Working...
X