Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ChrisTop
    replied
    Οι γονείς. Πιο βλάκες πεθαίνεις.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τώρα ποιοι είναι πιο βλάκες; Οι γονείς ή η Bethesda;

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Couple name child after Skyrim, get free Bethesda games for life

:xp:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ξορκια μονο απο βιβλια, δηλαδη πληρωνεις γιατι να βρεις βιβλιου spell σε loot πολυ χλωμο...

Ενα μικρο χωριο λιγο βορεια απο εκει που ξεκινας εχει trader με βιβλια.

@Dragonicus, για τα dlc δεν υπαρχει κατι πιο γνωστο απο αυτα που εγραψες ο ιδιος. Συμφωνα με τον Todd θελουν πρωτα να δουν το feedback του κοινου και επειτα θα επιλεξουν τι κατευθυνση θα παρουν με τα dlc.

edit
    επισης: http://gruntsrus.com/game/skyrim/tod...skyrim-dlc.133
    As opposed to the rapid-release form of the Fallout 3 content, Bethesda would rather release less frequent downloads on a larger scale: "Right now I can say that we’d like to do less DLC but bigger ones -- you know, more substantial. The Fallout 3 pace that we did was very chaotic. We did a lot of them -- we had two overlapping groups -- and we don’t know what we’re going to make yet, but we’d like them to be closer to an expansion pack feel.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    1.1 ειμαστε τωρα, στο 1.5 με 1.6 βλεπω να στρωνουν τα πραματα...
    Ναι, όντως, έκανα ένα λάθος στην αρίθμηση. Έχω περάσει πάντως το day 1 patch.

Περιπλανήθηκα λίγο στα γύρω βουνά, τώρα είμαι στα μπουντρούμια στην κορυφή του βουνού για το quest του έμπορου που του έκλεψαν το golden claw. Η ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος όντως ξεπερνά όποιο open world RPG έχω δει, ακόμα και το λατρεμένο μου Gothic 3. Για την ακρίβεια μου δίνει την εντύπωση ενός Gothic 3 με καλύτερα γραφικά, περισσότερο crafting και πολύ χειρότερο battle system. Μου φαίνεται πως θα το γυρίσω σε μάγο.

Και τώρα σκάει η ερώτηση ρόμπα - πώς μαθαίνω και κάνω ξόρκια?

Leave a comment:

• Dragonickus
    replied
    Nα κάνω μια ερώτηση είχα ακούσει ότι θα βγουν Dlc στο άμεσο μέλλον τα οποία θα είναι για 30 ημέρες μόνο για τους χρήστες του Xbox και μετά για τους υπόλυπους ,ξέρεται τι παίζει με αυτά πότε θα κυκλοφορίσουν και περι τίνος πρόκειτε;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    1.1 ειμαστε τωρα, στο 1.5 με 1.6 βλεπω να στρωνουν τα πραματα...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Κι εγώ έχω πατσάρει κανονικά το παιχνίδι και η ανταπόκριση του αριστερού κλικ στα μενού είναι σαν το Προπό - κι αν σου κάτσει?

Απλά περιμένω το 1.1 να δω αν θα γίνει ξκάτι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μαλιστα, αν κρινω απο τη λιστα, κατεβασα τη πατσαρισμενη εκδοση - way to go pirates!

Παρ'ολα αυτα εξακολουθω να χω θεματα αλλα συνεχιζω να παιζω με ποντικι/πληκτρ γιατι το 360 pad ειναι στο σαλονι και βαριεμαι να παω να το παρω...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Kαι Immortal o Barbas!! Xχαχαχα ρε γαμώτο, το έχω αφήσει στο σημείο της φωτό, δεν συνέχισα το quest του και δεν έχω όρεξη σήμερα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Respect και από μένα o Barbas! Με έκανε αμέσως να πάω youtube!!

Enjoy Barbas da Immortal Dog! Περίμενα πιο τραχιά φωνή αλλά δεν πειράζει

Leave a comment:

• future8181
    replied
    Πολύ απλά δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα στην αρχή με το ποντίκι!!Τόσο απλά!! Εγώ είπα να το μοιραστώ επειδή όταν πήγα να το ξεκινήσω ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!Λέω δεν μπορεί μια εταιρεία σαν την Bethesda να έκανε τέτοιο πράγμα!!Δεν είναι κάτι που απλά το ξεχνάς ρε γαμώτο!Εκεί είσαι το παίζεις το ζεις το νοιώθεις το βλέπεις!ΕΛΕΟΣ!!!Epic fail της εταιρείας προς τους pc gamers!!!Τουλάχιστον το διόρθωσαν άμεσα!!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    wow, δηλαδή δεν μπορούσες να κάνεις scroll down το inventory με το mouse; Μωρέ μπράβο....

Mμμμ δε βλέπω πουθενά κάτι για αυτό που έγραψα, όπως ούτε αν όντως μπορείς πλέον να κάνεις zoom για inspect σε κάποιο item. Το πιο περίεργο απ'όλα είναι ότι σου απαντά άτομο που παίζει με gamepad αλλά οκ xD

Leave a comment:

• future8181
    replied
    Καλώς σας βρήκα!!Δυστυχώς αυτό παραμένει το μεγάλο μου παράπονο!!!Τα favorites συνεχίζουν να είναι σε μία ατσούμπαλη και πρόχειρη κατά την γνώμη μου κάθετη λίστα!!Ελπίζω να διορθωθεί στο μεγάλο patch που ετοιμάζει η εταιρεία σύντομα και για τις 3 συσκευές!!

Leave a comment:

• future8181
    replied
    Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις αλλαγές που προσθέτει το εν λόγω patch 1.1

2. Manual Addendum

Page. 20
    Containers - To open a container, press E.

General:
    -Tab exits most menus or moves focus back one level
    -In most cases E also works as ENTER
    -0 works as ENTER on the Keypad

Character Menus:
    -The mouse can be used to exit Item/Magic/Skills menus by clicking on the edge of the screen nearest to the Character Menu.

Inventory:
    -Mousewheel can be used to scroll through inventory lists in items/magic menu.
    -Mousewheel can be used while highlighting an item to zoom in and inspect it.

Containers:
    -Items can be used/equipped directly from containers.
    -Shift+Click will use/read/equip depending on the item.
    -If the item is a weapon and Shift+RMB is used the item will be equipped in the left hand.

Books:
    -Right mouse button can be used to advance to next page. Left mouse button to turn back a page.

Dialogue:
    -Moving the mouse to the edge of the screen will allow you to look around while in a conversation.

Απλά μου κάνει εντύπωση 5 μέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού να υπάρχουν άτομα που παραπονιούνται για το κονσολάδικο interface (που ήταν αρχικά δεν διαφωνώ) ενώ έχει ήδη διορθωθεί από την πρώτη μέρα!!Ελπίζω να βοήθησα μερικούς να το περάσουν!!

Leave a comment:

Working...
X