Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σας καλημερίζω και σας λέω από τώρα ότι γουστάρω τρελά Nintendo με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης να πω πως σας έμαθα από ενα link σε ένα άλλο site.

Όπως είπα είμαι κατά κάποιο τρόπο fanboy και σε μερικές περιπτώσεις ο ορισμός του post 422 αφού για μένα η εταιρεία gaming είναι το ίδιο με την ομάδα/αθλητές που υποστηρίζω και τους τραγουδιστές που γουστάρω. Αφού θέλω να συνεχίζω να παίζω Zelda και Mario εννοείται πως θέλω και καλές πωλήσεις και το κακό των άλλων. Πλέον έχω καταφέρει (τις περισσότερες φορές) απλά να τα κρατάω για την πάρτη μου όσα 'παράλογα' σκέφτομαι και όταν βλέπω τέτοια θέματα να απομακρύνομαι. Ομως εδώ μπήκα για άλλο λόγο.

Πάντως γέλασα με αρκετά από τα 'μαργαριτάρια' που είδα ότι έχετε postarei εδώ και επίσης ξέρω πως τα nintendo fanboys είναι μια άλλη κατηγορία (δεν θα έλεγα πως είναι τα περισσότερα πάντως) αλλά πιστεύω ίδια θα ήταν και τα SEGA fanboys αν υπήρχε τόσο δυναμικά στον χώρο μέχρι σήμερα η εταιρεία τους. Αυτή η στάση οφείλεται πιστεύω στα μακροχρόνια franchise και τους εικονικούς ήρωες.

Τώρα η ενστασή μου είναι ότι προσβάλετε δημόσια κάποια άτομα χωρίς αυτά να το γνωρίζουν. Δεν μπήκα για να πω ότι "ο τάδε είναι καλό παιδί μην το προσβάλεις" ή "δεν είναι έτσι όπως τα λες για τον άλλον". Απλά ότι θα ήταν ωραίο αυτά τα άτομα να έχουν την δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Για αυτό θα έλεγα πως θα ήταν πιο σωστό είτε να είναι πιο κλειστό το θέμα είτε να μην λέτε ονόματα είτε ότι λέτε εδώ να το λέτε και εκεί που το βλέπετε. Η άποψη μου.

Αυτά είχα να πω. Δεν ξέρω αν θα σας επισκέπτομαι συχνά όχι επειδή δεν μου αρέσει εδώ (μάλιστα έιδα κάποια post από τα οποία καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για άτομα που έχουν να πουν κάτι) απλά επειδή πάντα όταν βλέπω post εναντίον της Nintendo μου γυρίζουν τα μυαλά (ο ίδιος λόγος περιορίζει το σερφάρισμα μου σχετικά με τα games στο Internet, στα Nintendo Life, Nintendoeverything Go nintendo και άλλα δυο τρία). Άλλωστε και για εδώ άλλο Post ετοίμαζα μέχρι που... ηρέμησα XD. Επίσης πρόσεξα μια τάση να 'διορθώνετε' όσους κάνουν ορθογραφικά... καλή τύχη λοιπόν

Comment

• ...ναι καλό είναι να μην λέγονται usernames (όχι λόγω ανωνυμίας, ήμαρτον, ένα ψευδώνυμο είναι) αλλά επειδή καταντάει κατινίστικο. (ο α είπε αυτό ο β του απάντησε κλπ)
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Den mporeis na yperaspiseis ton eafto sou apo tetoies dhlwseis.
        Apo thn stigmh pou tis kaneis na dexteis tis synepeies tou logou sou.

Me liga logia an den theleis na sxoliazoun ta legomena sou krata ta gia ton eafto sou.

Edit: Sou gyrizoun ta myala gia ta post enantia sthn Nintendo alla afto den se empodizei apo to na kakologeis tis alles etairies xwris na endiaferesai gia to an gyrizoun kapoiou allou ta myala me afta pou grafeis.
        H logikh sou spaei kokkala megale.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Έγώ είπα απλά ότι είναι κατά την γνώμη μου λάθος όπως γίνεται. Για αυτό και είπα είτε του τα λες μπροστά του όσα υποτιμιτικά έχεις να πεις για εκείνον, είτε τα αναφέρεις ανώνυμα, είτε σε ένα ποιο κλειστό forum που δεν το βλέπει ο καθένας.

Για αυτό και σου είπα πως κρατάω τις σκέψεις μου για τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές. Άλλωστε αν ένα Fanboy δεν μπορεί να πει αυτά που θέλει μέσα σε μια Nintendo κοινότητα τότε που; Αν πας και trolaρεις τώρα σε άλλων εταιρειών forum ή σε site γενικά για το gaming τότε μαλακία.

Comment

• Matia yparxoun pantou, an peis xazomara oloi tha se krinoun.
            Kalo einai na yparxei ena tetoio topic.
            Apodeiknyetai oti ntrepeste kai ligo gia osa lete, alliws den tha sas enoiaze na apantisete.
            (oxi mono esy alla kai oloi osoi grafthkan kata kairous gia na dikaiologisoun ta adikaiologhta).
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μπα δεν ντρέπομαι για τίποτα (είμαι εντελώς συνειδητοποιημένος για αυτα που υποστηρίζω και γιατί). Απλά μπήκα για να πω ότι αυτό που γίνεται κατά την άποψη μου είναι λάθος. anyway.

Comment

• To swsto pote den einai lathos
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Dani14 View Post

Αυτά είχα να πω. Δεν ξέρω αν θα σας επισκέπτομαι συχνά όχι επειδή δεν μου αρέσει εδώ (μάλιστα έιδα κάποια post από τα οποία καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για άτομα που έχουν να πουν κάτι) απλά επειδή πάντα όταν βλέπω post εναντίον της Nintendo μου γυρίζουν τα μυαλά
                  Αν θες να δεις posts που είναι υπέρ της Nintendo και των τίτλων για Wii μπορείς να δεις τα ακόλουθα threads

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• ^^Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιτάξει ακόμα τίποτα άλλο στο forum. Thanks για τα link.

Comment

• Ποτε δεν βαλαμε Usernames....μονο στην αρχη ισως και εκεινα το ποστς εγιναν edit.

Εξαιρούντε φυσικα 2-3 προσωπα που λιγο πολυ τους ξερουν ολοι και εχει παιχτει θεμα μαυτους και οσο τους ρεζιλευουμε τοσο το καλυτερο.....

Comment

• Dani 15-1 καλώς ήλθες και μαγκιά σου που είσαι Nintendo fan+boy αλλά με το συμπάθιο και χωρίς παρεξήγηση έχει μια σκασίλα ο καθένας μας για το αν κάποιος είναι fanboy τι λογιά...

Comment

• Συμφωνώ απλά επειδή σε αυτό το topic ποσταρα για πρώτη φορά έπρεπε να το πω. Ασε που θα ήταν μ@λ@κί@ να μπω μέσα και να αρχίσω τα παράπονα χωρίς να το πω. Θα ήταν σαν να κρύβομαι XD

Comment

• Καλά έκανες και καλώς ήρθες φίλε Dani14. Απλά δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλη την ίδια άποψη και γούστα .

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                              Καλά έκανες και καλώς ήρθες φίλε Dani14. Απλά δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλη την ίδια άποψη και γούστα .
                              Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...

Comment

• Ο κόσμος είναι όμορφος επειδή δεν είναι ομοιόμορφος my friend . Εκτός και αν για σένα η ομορφιά βρίσκεται μόνο σε αυτά που συμφωνούν μαζί σου .

Comment

Working...
                                X