Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα βιντεοπαιχνίδια θέλουν πολύ ΜΠΕΣΑ και να βάλεις την ψυχή σου σε αυτα.

Αντιγραφει μονο και μονο που βγαζει games και τελειωνουμε.Γιατι να μιλαμε ξεχωριστα για kart games,racing games,platform games κτλ?:troll:
    Αρα η Νintendo αντιγράφει την Ατάρι.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post

Ναι και παει λεγοντας.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
        Ας αφησουμε τα λογικα επιχειρηματα εκτος θεματος καλυτερα...
        Do a barrel roll!

Comment

• εγω παλι θα ηθελα να σας συμβουλεψω να αφησετε το συγκεκριμενο thread να καει στο πυρ το εξωτερον, γιατι μαλλον υποτιματε την νοημοσυνη σας αλλα και το trolling ability σας με το να ασχολειστε, ΑΛΛΑ ποιος ειμαι εγω που θα σας δωσω συμβουλες

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
            ποιος ειμαι εγω που θα σας δωσω συμβουλες
            Originally posted by Raf

Comment

• Comment

• To avatar sou Vaynard mou dinei idees, expect something similar very soon!
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

• ^Δεν είχες κάνει εσύ και ένα βιντεάκι με έναν cowboy που μιλούσε για την Nintendo?

Καλά, ότι και να λέμε γι' αυτό το topic είναι λίγο. Μακράν το καλύτερο topic που έχω διαβάσει ποτέ.

Υ.Γ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ Χυδαίο Κοτζίμα ρε παίδια. Μπουαχαχαχαχαχα!

Comment

• Όντως, πολύ χυδαίος αυτός ο Κοτζίμας. Πιπέρι...
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• ^Δεν είχες κάνει εσύ και ένα βιντεάκι με έναν cowboy που μιλούσε για την Nintendo?
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• "Ξέρω οτι σε σοκάρω, αλλά ο κόσμος των video games ΓΥΡΊΖΕΙ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΗΝ NINTENDO και αυτό δεν το λέω εγώ ή εσύ, αλλά οι δεκάδες εκατομμύρια gamers ακόμα και οι Nintendo haters. ΌΛΑ ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΈΝΑ ΣΤΗΝ E3, ΓΙΑ ΤΗΝ NINTENDO.
                        Όχι για την βλακεία-αντιγραφή της κάθε εταιρίας που δεν έχει τίποτα καινούργιο να επιδείξει.

Το τι γράφουμε εδώ σε αυτό το site είναι ελάχιστο σε σχέση με τα εκατομμύρια ανά τον κόσμο.
                        Sorry, αλλά ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από απαισιόδοξες ιδέες.

Και επειδή υιοθέτησες αυτό το έγραψα για τον Ανατέλλων ήλιο της Nintendo, όπως δηλαδή έκανε η Sony από την Nintendo, γραφε δικές σου σκέψεις. Μην παίρνεις, των άλλων.

Η Nintendo είναι ο Ηλιος των video games. Και η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο.
                        Όχι το αντίστροφο.
                        Μην ξεχάσουμε τα βασικά."

God bless you lad.Το τι γέλιο ρίχνω με όσα γράφεις,δε λέγεται.
                        Carpe diem

Comment

• Ο ΗΛΙΟΣ τον έχει τυφλώσει, ώστε να μην ξέρει τη διαφορά ονομαστικής με αιτιατική.
                          Αλλά μιλάμε για παιχτούρα, με F κεφαλαίο.
                          Originally posted by Raf

Comment

• Σα δε ντρέπεστε όλοι σας να κοροϊδεύετε...

Comment

• Καλα το "Ο Ανατέλλων ήλιος της Nintendo, θα τυφλώσει κάποιους ώστε να μην μπορέσουν να την ξαναντιγράψουν." γραφτηκε στην ιστορια κιολας.Μιλαμε για κορυφαια ατακα,ακομα γελαω...

Comment

• ? ????????? ????? ??? Nintendo, ?? ???????? ???????? ???? ?? ??? ??? ??????????????.... Subtitle movie ! BombayTV

Comment

Working...
                                X