Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NINTENDO SIXTY FOOOOOOOOOOOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sigpic

Comment

• Kαντο σωστα ρε... ξερεις για ποιο βιντεο μιλαω...
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• εδω εχουμε και 2ο δειγμα.
        αν εβαζα τον original θα εγραφα και ΟΗ ΜΥ GOOOOOOD!!!!!!!!!!!!!!
        sigpic

Comment

• Kαι οποιος καταλαβε, καταλαβε

Υπερήφανος γιος των γονιων μου, υπερηφανος loser στη ζωη, υπερηφανος nintendo fan, υπερηφανος nintendo ambassador
          Jesus the one and true god JESUS I LOVE YOU
          Ξίλτον φορέβερ.
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
            Kαι οποιος καταλαβε, καταλαβε

Υπερήφανος γιος των γονιων μου, υπερηφανος loser στη ζωη, υπερηφανος nintendo fan, υπερηφανος nintendo ambassador
            Jesus the one and true god JESUS I LOVE YOU
            Ξίλτον φορέβερ.

Comment

• Αρκετά με τα ζόμπι

Καλύτερα να ασχολούμαστε με τους ζωντανούς.
              Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν διεστρεβλωμένες καταστάσεις και όχι την καθαρότητα και αρχή των πραγμάτων.
              Και η Nintendo δείχνει νεκρούς στρατιώτες (Twilight Princess) αλλά όχι και ολόκληρο παιχνίδι!

Θέλουμε θετική διασκέδαση.

Τα ζόμπι στα video games χρησιμοποιούνται πλέον δυστυχώς, για να δικαιολογήσουν την χρησιμοποίηση όπλων.
              Και ύστερα απορούμε για αυτά που γίνονται με τους σκοτωμούς στα σχολεία της Αμερικής.

Άντε, γιατί μας ζαλίσαν με τα ζόμπι στα FPS.
              Το Metroid ευτυχώς δεν έχει ζόμπι.
              Άντε ρε Nintendo, βαλε τους τα γυαλιά!!
              Carpe diem

Comment

• Πόσο να κρατηθώ πια με αυτά που βλέπω;
                "Με όλα αυτά τα διαμάντια που είχε το N64 μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί η καλλίτερη κονσόλα όλων των εποχών... "
                "Αν κοιτάω πίσω στα κορυφαία παιχνίδια του ps1 που είναι 3D πρέπει να πο πως όλα είναι χάλια. Τη να τα κανείς όταν όλα μειάζουν χαλασμένα, άσχετα αν πίσω στο χρόνο ήταν εξερετικά. Αυτό είναι και το μεγαλητερο πρόβλημα με τα PS1 παιχνίδια, η κονσόλα δεν φτιάχτηκε για 3D παιχνίδια με αποτέλεσμα τα περισότερα παιχνίδια ακόμα και κάποια 2D να μην έχουν γεραση σωστά (Aged Well). Ένα παράδειγμα είναι το Final Fantasy 7 . "
                "Το FF ήταν μόνο ένα παράδειγμα αλλά όλα είναι εντελώς χάλια. Δηλαδή απλά δεν μπορείς να τα βλέπεις. Όλα τα 3D στο PS1 θέλουν remake ."

"Πραγματικά αδύνατο ήταν. Πως γίνετε το Nintendo 64 να βγάλει τόσο χάλια 3D γραφικά ? Εεεε μα δεν ήταν!

Άσε τα Castlevania και παιχνίδια που δεν βγήκαν, μιλά καλύτερα για τα εξερετικά παιχνίδια από τα εξερετικά τον εξερετικών που τα έψαχνες στο PS1 και δεν τα έβρισκες.

Το N64 έφερε την επανάσταση. Το Playstation έβγαλε καλό medium και ήταν στο κατάληλο μέρος την κατάληλη στιγμή. Σήμερα τα 3D παιχνίδια του δεν παίζονται. Βάλε κανένα βίδεο από το εξερετικό Final Fantasy 7 να δούμε τα χαλασμένα γραφικά. "

"Δεν μου λες ποσά κιλά παιχνιδιών PS1 ισούνται με ένα Legend Of Zelda 64 ? ποσά Αλλά με ένα Mario 64 ? Majoras Mask ? Star Fox 64, Mario Kart, SSB 64, Goldeneye ? Paper Mario ? Killer Instinct ? Diddy Kong Racing, Donkey Kong 64, Banjo and Kazoei 1, Banjo-Tooie. ,Conker's Bad Fur Day ? Mario Party, Perfect Dark, Ogre Battle 64, F-Zero X ? Resident Evil 2 ? 1080: TenEighty Snowboarding, Pokemon Stadium, Pilotwings 64, Sin & Punishment, Wave Race 64

"Καλά αν δεν έχεις καταλαβάει, όλα τα παιχνίδια του Playstation 1 μάζει, δεν μπορούν να το βαλών με το Legend of Zelda 64! "

"Καλύτερα να μη το κάνουν αυτό, γιατί μετά από μια ώρα PS1 όταν αλαξουν σε N64 θα νομίζουν ότι παίζουν σε PS4"

"Πως δεν συγκρίνετε? Το Ίντερνετ έχει αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Από το 1998 . Το Οκαρίνα of Τιμή είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων τον εποχών. "

"Πες τα φίλτατε Γούτσουγούτσου!!! Να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα.....δεν υπάρχει ένας σοβαρός gamer που να έπαιξε N64 και PSX στην εποχή τους και να θεωρεί το psx καλλίτερο. Το τόπικ μου θυμίζει πραγματικά τους κάγκουρες της εποχής που μου έλεγαν σιγά τα γραφικά που έχει το Ocarina, δες εδώ γραφικά......και μου έδειχναν τα βίντεο από τις σκηνές του FF VIII, rofl!!!!
                Και προσωπικά, ουδεμία όρεξη έχω να αντιπαρατίθεμαι με παρόμοιους κάγκουρες που δεν έπαιξαν N64. Εγώ τουλάχιστον, έπαιξα και χάρηκα και τις δύο κονσόλες! "

"Φανατικό Funclub, έτσι αποκαλούνται σήμερα η gamer που γνωρίζουν τη είναι ποιότητα ?
                Αυτό το funclub ενυσχήθηκε τρομερά μετά το Nintendo 64 ,όταν ο κόσμος δοκίμασε τα παιχνίδια που έφεραν την επανάσταση. "

"Αν ήταν το Playstation ακόμα θα παίζαμε με D-Pad. Η άλλη επανάσταση που έφερε είναι ότι κατέστρεψε όλα τα 3D παιχνίδια.Σήμερα όταν τα βλέπεις θα ευχόσουν όλα να έβγαιναν στο Nintendo 64. PlayStation φτιάχτηκε για να προσφέρει καλά 2D παιχνίδια, δεν σκόπευαν να τρέξουν απετητικά 3D παιχνίδια σε αυτό το hardware. Τας αποτελέσματα τα βλέπεις σήμερα."
                "Ενταξη εκείνη την εποχή να παίζεις 2D παιχνίδια ήταν πράγμα του παρελθόντος, δεν θέλαμε ένα Snes 2 ,θέλαμε αυτό που ιδαμε στο Νιντενδο 64 . Την επανάσταση !

PlayStation αναγκαστικά να ακολουθήσει αυτή την επανάσταση, αλλά το Hardware όπως είπα και πριν δεν φτιάχτηκε για 3D παιχνίδια εξαρχής. "

"Αυτό όμως που δεν αντέχω με τίποτε είναι η καταστροφολογία εκείνων που δοκίμασαν να παίξουν μόνο μία κονσόλα και φαίνεται καθαρά από τα ποστ ποιοι είναι αυτοί. Κι εμένα αν μου έδιναν να φάω κατεψυγμένο ψάρι χωρίς να έχω δοκιμάσω ποτέ το φρέσκο στη ζωή μου, θα έλεγα καλό είναι"

λογικά θα ακολουθήσει και δεύτερο ποστ έτσι όπως πάει η κουβέντα.
                Carpe diem

Comment

• Ο Γούτσου-γούτσου ποιος είναι;

Comment

• Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει(λογικα ναι.. ) αλλα ειναι golden...

Δηλώνω Νιντεντιακός!
                    Με αυτό το μήνυμα μου θα ήθελα να εκφράσω τις ιδέες μου,τις απόψεις μου και την υπεράσπιση μου και των επιλογών μου και να απαντήσω σε όλα τα θέματα που κατά καιρούς τίθονται από διάφορους κακόβουλους αντινιντεντιακούς.
                    Θα υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να ελπίζω,να μ' άρεσει ότι είναι του γούστου μου,να είμαι ελεύθερος,και να είμαι έξυπνος,συνετός αλλά και παθιασμένος gamer!
                    Νιντεντο λοιπόν και όπως λέει και μια από τις ερμηνείες της λέξεις "Άσε την τύχη στον ουρανό".
                    Αφήνω λοιπόν και εγώ τη τύχη στον ουρανό,και σαν κάτοχος του Νιν σαν σκιά καραδοκώ και προσμονώ για τον σκοπό μου.
                    Η Nintendo ανακοινώνει τη καινούρια της κονσόλα,το Wii U.
                    Το Wii U δείχνει πως η Nintendo άκουσε τόσο τα παράπονα των fans της,των developers και των publishers,και αποφάσισε να επανορθώσει.
                    Τα 2 μεγαλύτερα παράπονα για το Wii ήταν ότι
                    α') τα γραφικά του δεν ήταν τόσο καλά.
                    β') δεν είχε αρκετή υποστήριξη από 3rd party.

Η Nintendo φροντίζει και για τα δυο,και μας παρουσιάζει μια τεχνική επείδηξη της νέας κονσόλας σε ένα demo με real time rendering το οποίο δείχνει τις δυνατότητες της κονσόλας.
                    Μένω άφωνος από το shader που χρησιμοποιήται που κάνει τόσο ομαλή και ρεαλιστική την αλλαγή φωτισμού στο demo με του πουλί που πετά.
                    Στη συνέχεια παρατηρώ πως η υφή του νερού στη λιμνούλα και η κίνησή του (animation) και η εξομείωση της φυσικής του (physics) ξεπερνούν ακόμα και το νερό του Crysis...

Comment

• Καλα αν χωσουμε τα fanboys καθε σχολης δεν μας χωραει το μερος.

Comment

• Καλά εντάξει κάποιοι δίνουν ρεσιτάλ πράγματι!Αυτός που ξετρύπωσε αυτό το παλαιό θέμα μας έδωσε αυτά τα διαμάντια.Ε ρε όταν ξεθάβεις θέματα τι γίνεται.Τώρα για τη σύγκριση ps1 vs n64 δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις.Πρέπει να θέσεις κάποια βάση.Σε τι?Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά την ποιότητα.Είναι καθαρά υποκειμενικό!
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Είναι απλά σε διαφορετικό επίπεδο τα παιδιά. Σιγά τα "παιχνιδάκια" που είχε το ασύμαντο Πλέιστεσιονάκι 1. Μαμά-Νιντέντο FTW!
                          Και όπως πάντα, πρέπει να θάψεις την μια κονσόλα για να θεωποιήσεις την άλλη.

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                            Καλά εντάξει κάποιοι δίνουν ρεσιτάλ πράγματι!Αυτός που ξετρύπωσε αυτό το παλαιό θέμα μας έδωσε αυτά τα διαμάντια.Ε ρε όταν ξεθάβεις θέματα τι γίνεται.Τώρα για τη σύγκριση ps1 vs n64 δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις.Πρέπει να θέσεις κάποια βάση.Σε τι?Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά την ποιότητα.Είναι καθαρά υποκειμενικό!
                            Κάνεις λάθος.δεν ξέθαψα εγώ το θέμα.Είναι άλλος πριν από μένα και μάλιστα έχεις προλάβει και έχεις απαντήσει κι εσύ πριν απαντήσω εγώ.Οπότε μη βλέπεις συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν.
                            Και όχι η ποιότητα δεν είναι υποκειμενική,είναι αντικειμενικότατη.Το γούστο είναι άλλο θέμα.
                            Από κει και πέρα Raf o ΓούτσουΓούτσου είναι δική μου επινόηση για να καλύψω τον γράφοντα.
                            Carpe diem

Comment

• Αυτο το post θα μεινει στην ιστορια γραμμενο με κοκκινα γραμματα και κοκκινο περιγραμα σαν το σημα της nintendo.
                              To μανιφεστο του καλου fanboy

Παντως παντα διασκεδαζω διαβαζοντας τετοια ακομα και εαν ειναι repost XD
                              Τα nintendo fanboys δινουν και δινουν και δινουν

Comment

Working...
                              X