Δηλαδή εντάξει,ήμαρτον.Τι άλλο θα πουν ρε γμτ.Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Βλέπω ότι πολλοί έχετε κάποια προβλήματα με συγκεκριμένα άτομα ίσως σε προσωπικό επίπεδο και δεν έχω λόγο να το συνεχίσω διότι είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα. Δεν κάνω quote στις απαντήσεις, όμως θα προσπαθήσω να σας καλύψω όσοι μου απαντήσατε.
Αρχικά, να αποσαφηνίσω άλλη μία αφορά πως δεν προβληματίζομαι για το κατά πόσο είναι περισσότεροι οι ntards ή όπως λέγονται. Αυτό έγκειται στην προσωπική εκτίμηση του καθένα.
@subzero
Θεωρώ πως μία περίοδος από 1996-2009 σε αλληλογραφία περιοδικών μας δίνει μία πολύ πιο σφαιρική άποψη για τη γενικότερη κατάσταση, απ' ότι ορισμένα μηνύματα σε διάσκορπα site. Το παράδειγμά μου για τους PSfans δεν είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Αυτό που λες εσύ είναι το αντίστοιχο ενός άλλου που απολαμβάνει μόνο παιχνίδια Mario. Εγώ μιλάω για άτομα που χαραμίζουν το χρόνο τους σε καυγάδες για το πόσο καλύτερο είναι το σύστημα που υποστηρίζουν, σε βαθμό προσηλυτισμού, χωρίς να διαθέτουν καν απαραίτητες γνώσεις και έχοντας στην κατοχή τους όλα τα Pro, όλα τα FIFA, ένα Uncharted και δυο-τρία FPS's. Έχω δει κατά καιρούς πολλές γραφικές δηλώσεις όμως δυστυχώς δεν τα απομνημονεύω διότι απλά επιλέγω να τα αγνοώ. Μια και με παροτρύνατε όμως, μπήκα σήμερα στο gameover και είδα σε σχετικό νέο σχόλια τύπου "καλό το 360 αλλά το PS3 δεν το πιάνει με τίποτα" κάτι που βρίσκω εξίσου αστείο με τα ποστ που έχω δει εδώ και, αν μη τι άλλο, ντροπιαστικό να προέρχεται από κάποιον ενήλικο.
Για να μεταβώ και στην απάντηση του Spahar, δε σνομπάρω τα ελληνικά sites. Αν από αυτή τη δήλωση μου βαίνεις στο συμπέρασμα πως είμαι κι εγώ τρόπω τινά προδιατεθιμένος αρνητικά ή και fanboy, επιβεβαιώνεις περίπου τον προβληματισμό μου: πως έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα για ομάδα ανθρώπων στην οποία αποδίδεις ορισμένα χαρακτηριστικά. Ο λόγος λοιπόν που δεν ασχολούμαι με τον ελληνικό Τύπο είναι πως δεν βρίσκω την εγκυρότητα και την εγκαιρότητα στην ενημέρωση που βρίσκω στο διεθνή. Οπότε μια και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να στηρίξω το εγχώριο προϊόν, προτιμώ να αφιερώνω το χρόνο μου στα ξένα site που είμαι μέλος. Πράγματι, είναι ορισμένα site τα οποία κατακρίνω, παρόλα αυτά όσα θεωρώ πως προσφέρουν καλύτερο περιεχόμενο(όπως το authority, του οποίου τις απόψεις των συντακτών ετιμώ πολύ) τα στηρίζω. Από εκεί και πέρα στα ελληνικά site θα αναζητήσω την κοινότητα για να ανταλλάξω ιδέες, οπότε όποια ανταποκρίνεται περισσότερο στα δικά μου gaming γούστα την προτιμώ. H τελευταία σου πρόταση, Spahar, είναι αυτό που προσπαθώ να πω. Βλέπω ένα thread τετρακοσίων ποστ και τα quotes που υπάρχουν προέρχονται από άτομα που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Άρα, υπάρχει η πιθανότητα τα fanboys που προέρχονται από άλλα forum απλά να κάνουν πιο ηχηρή την παρουσία τους και να μην είναι τόση πολλοί. Και αυτό το δίνω ως τροφή για σκέψη με καμία διάθεση να σας αλλάξω άποψη.
Για το τέλος, δεν πιστέυω πως αλλοίωσα τα γραφόμενα κανένα. Άλλωστε, scripta menent, εκεί είναι για να τα διαβάσετε. Το γεγονός πως το συγκεκριμένο ποστ σου, Titus, βρίσκεται στο συγκεκριμένο thread κάθιστα το νόημα ίδιο με τα γραφόμενά μου. Δηλαδή, ζητάς να ψάξουν τι λένε όλα τα fanboys στο nintendo.gr. Δε νομίζω πως υπερβάλλω αλλά έστω για να υπάρχει παραθέτω και το quote του δεύτερου παραδείγματος.
"Έχω κάτι μπουκαλάκια με υδροκυάνιο...Προτείνω μαζική...αποχώρηση άμα γίνει κάτι τέτοιο!Τώρα,εμείς θα την κάνουμε?Στη Nintendo θα τα δώσουμε?Δεν ξέρω...
Έχουμε να φάμε δούλεμα,άμα γίνει αυτό....
Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα δουλεύουμε και εμείς μαζί με τους άλλους...
Μωρή,Nintendo!Το καλό που σου θέλω!Με γκαζάκια θα έρθω! :Ρ"
Επικό ποστ από το,ίσως μοναδικό, σοβαρό μέλος εκεί μέσα.
Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να διαβάσουν και με καλωσόρισαν.
Και κάτι άκυρο: Φίλε Altair, το "απεύθυνα" είναι σωστή λέξη. ;)
Comment
-
Το "απεύθυνα" είναι παρατατικός και η φράση του έχριζε αορίστου,οπότε...;)
To post που παρέθεσες δεν έχει αλλοιωθεί πέρα από μια έντονη γραφή,οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις.
Επίσης όσον αφορά το ποστ περί Χ360 και ΠΣ3 άμα έχεις κι άλλα άνοιξε θέμα και δώσε.Γουστάρουμε.
Κατά τ'άλλα όσο γράφεις όπως γράφεις,είσαι ευπρόσδεκτος να μείνεις.Που ξέρεις.Μπορεί και να σ'αρέσει.;)Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Gunpei View PostΓια να μεταβώ και στην απάντηση του Spahar, δε σνομπάρω τα ελληνικά sites. Αν από αυτή τη δήλωση μου βαίνεις στο συμπέρασμα πως είμαι κι εγώ τρόπω τινά προδιατεθιμένος αρνητικά ή και fanboy, επιβεβαιώνεις περίπου τον προβληματισμό μου: πως έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα για ομάδα ανθρώπων στην οποία αποδίδεις ορισμένα χαρακτηριστικά.Originally posted by Gunpei View PostΠράγματι, είναι ορισμένα site τα οποία κατακρίνω
Ειλικρινά δεν προδίκασα ότι ανήκεις σε αυτή την ομάδα, αν και δήλωσες ότι φέρεις το ένα χαρακτηριστό το οποίο της αποδίδω. Τώρα αναφέρεις και το 2ο χαρακτηριστικό που της αποδίδω. Απλά εγώ μίλησα για μία ομάδα που αποκηρύσει τα ελληνικά sites λόγω χαμηλής ποιότητας, ασχετοσύνης και στη συνέχεια τα θάβουν (είναι πουλημένοι κτλ), ενώ έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς. Εσύ αναφέρεις ότι δεν τα επισκέπτεσαι γιατί δεν σε καλύπτει η εγκυρότητα τους και ότι τα κατακρίνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ανήκεις στην ομάδα που εγώ οριοθετώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά που περιγράφεις δεν απέχει πολύ από αυτή που περιγράφω, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ίδιες, αλλά θα μπορούσε να είναι κιόλας αν για παράδειγμα το κράξιμο/θάψιμο κάποιος το εκλαμβάνεται ως άσκηση αρνητικής κριτικής.
@Altair
Πριν λίγο είδα το θέμα από όπου προήλθε το quote σου. Εντάξει δε το σχολιάζω έτσι, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος ότι όντως εννοεί αυτό που γράφει.
Πάντως κάνεις και εσύ "πικάντικα" σχολϊάκια του στυλ "Tales of Vesperia > Xenoblade" κτλ, χωρίς να έχεις παίξει το παιχνίδι υποθέτω. :Ρ
Comment
-
Θεωρώ πως μία περίοδος από 1996-2009 σε αλληλογραφία περιοδικών μας δίνει μία πολύ πιο σφαιρική άποψη για τη γενικότερη κατάσταση, απ' ότι ορισμένα μηνύματα σε διάσκορπα site.
Το παράδειγμά μου για τους PSfans δεν είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Αυτό που λες εσύ είναι το αντίστοιχο ενός άλλου που απολαμβάνει μόνο παιχνίδια Mario. Εγώ μιλάω για άτομα που χαραμίζουν το χρόνο τους σε καυγάδες για το πόσο καλύτερο είναι το σύστημα που υποστηρίζουν, σε βαθμό προσηλυτισμού, χωρίς να διαθέτουν καν απαραίτητες γνώσεις και έχοντας στην κατοχή τους όλα τα Pro, όλα τα FIFA, ένα Uncharted και δυο-τρία FPS's.
Comment
-
Το ερώτημα ειπώθηκε μια φορά (αλήθεια για ποιο ερώτημα μιλάμε ακόμα δεν κατάλαβα) κι εφόσον δεν ξαναειπώθηκε ήταν αόριστος.Τέλος.
Spahar όταν διαβάζω σχόλια σαν και αυτό που παρέθεσα,ε δεν κρατιέμαι θα το πετάξω το πικάντικο.Αλλά γι'αυτό έβαλα το emoticon για να καταλάβουν ότι είναι χωρατό.Άλλωστε δεν έχω παίξει κανένα,πέρα από το ντέμο του Βεσπέρια.;)Carpe diem
Comment
-
Βλέπω ένα thread τετρακοσίων ποστ και τα quotes που υπάρχουν προέρχονται από άτομα που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Άρα, υπάρχει η πιθανότητα τα fanboys που προέρχονται από άλλα forum απλά να κάνουν πιο ηχηρή την παρουσία τους και να μην είναι τόση πολλοί. Και αυτό το δίνω ως τροφή για σκέψη με καμία διάθεση να σας αλλάξω άποψη.
To Nintendo.gr h to ninty.gr einai omws ena meros sto opoio afta ta sygekrimena atoma grafoun kai ara ta quotes tha proelthoun KAI apo ekei, afto den shmainei kati gia to idio to forum, alla gia ta sygekrimena atoma pou eginan quoted.
Giafto kai egw proswpika thelw ta quotes na einai epwnyma kai oxi anwnyma gia na kseroume oloi mas (akomh kai sto Nintendo.gr) poios einai poios.
Mexri stigmhs:
GEO, Cowboy, Vetus kai pleon AkiraGR (mias kai mou edwse to dikaiwma) einai orkismenoi opadoi ths Nintendo kai eimai sigouros oti se ligo kairo tha einai kai oi pateres ths dikhs tous N-thriskeias.
Aftoi einai oi poio profaneis pou kserw egw, an den tous kserate mathete tous."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View Post
Mexri stigmhs:
GEO, Cowboy, Vetus kai pleon AkiraGR (mias kai mou edwse to dikaiwma) einai orkismenoi opadoi ths Nintendo kai eimai sigouros oti se ligo kairo tha einai kai oi pateres ths dikhs tous N-thriskeias.
Ίσως είναι εντύπωση μου, αλλά δεν μπορώ να μην αντιληφθώ μια λογική 2 ταχυτήτων..εμείς οι Πεφωτισμένοι και από την άλλη, τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, τα πειθήνια πρόβατα...
Δηλαδή με αυτήν την πρόφαση, μπορούμε να λοιδορούμε άτομα, τις προσωπικότητες τους και την νοημοσύνη τους, επειδή απλώς αγαπούν κάτι παθιασμένα?
Συγνώμη, αλλά εσείς που κατηγορείτε τους fanboys, δηλώνετε οπαδοί μιας ομάδας??
Εγώ ίδιο το βλέπω...δηλαδή θέλω η ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει, να παίρνει μεταγραφάρες,να σηκώνει πρωταθλήματα και το αντίπαλο της δέος να σέρνεται, να χάνει αποκλειστικότητες τύπου Monster Hunter(oops sorry, τα μπέρδεψα!!)..Θα πρέπει να είμαι μέτοχος για να ταυτιστώ μαζί της???
Comment
-
Εχω διαβασει μονο το post του akira μεχρι στιγμης και απλα θα πω το εξης...
Βρε καλε μου, βρε χρυσε μου, την παλευεις? Κατ'αρχην εγω προσωπικα ειμαι γραμμενος εδω, στο gameover και ειχα γραφτει και στο authority για να αναρτησω ενα user review. Μονο στο GO ειμαι ενεργος. Στο δε gameover, γιατι προφανως εκει ειναι η μοναδικη φορα που μας εχεις δει, σε πειραξανε αυτα που ειχαν γραφτει απο εμας και οχι ο υπολοιπος παραλογισμος ετσι?
Anyway θα σου πω το απλο, οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε σε μια ηλικια που εχουμε και αλλες ασχολιες... Αλλη δουλεια δεν ειχαμε να γραφομαστε στα gaming forums για να κραξουμε την nintendo... Ελεος δηλαδη...
Δεν μπορειτε να καταλαβετε το εξης, το συγκεκριμενο topic εχει φτιαχτει για χαβαλε οχι για να κρινει προσωπικοτητες... Μην το αναγετε σε κατι σοβαροτερο...
Στην τελικη θα σου πω και το αλλο, υποστηριζετε μια εταιρια που φτιαχνει κονσολες-vg και βγαινετε να την υπερασπιστειτε ως αλλοι ''ιπποτες της δικαιοσυνης-μπατσοι του internet'' σε περιπτωση που καποιος θιξει την υποληψη της λεγοντας πχ την αποψη του... Αυτο ειναι απο μονο του αστειο.
Αν δεν κανω λαθος hobby μας ειναι τα vg...
Και μονο που οταν καποιος κρινει την Ν (και την καθε Ν) πεταγονται ενα σωρο ατομα να του την πουν, λες και ειναι φανατισμενοι γαυροι και τους ειπε για τον Ολυμπιακο ξερω γω, η όποια συζητηση αναγεται στο επιπεδο του γελοιου. Εσεις το προκαλειτε αυτο στον εαυτο σας, δεν σας φταινε οι αλλοι...
Edit: ειμαι και στο art of gaming γραμμενος.
Comment
-
Επιμένω για αλλαγή σε "Fanboys" γιατί δεν πρόκειται να βγει άκρη, άλλωστε ας μη γελιόμαστε, σε ό,τι αφορά τη Sony π.χ. το θέμα μπορεί να τροφοδοτηθεί κι από posts του BigBoss μόνο (no offence) κι ο χαβαλές να πάψει να λοιδωρείται ως στοχευμένος
Comment
-
Βρε καλε μου, βρε χρυσε μου, την παλευεις?
Comment
-
Μισό λεπτό ρε φίλε....και τι έγινε που είναι "ορκισμένοι οπαδοί" της Νιντέντο?Μήπως έχουμε χάσει το μέτρο??Το λες και είναι το μέγιστο αμάρτημα, προορισμένο να κατοικεί στα πιο βαθιά επίπεδα της Κόλασης.....
Ίσως είναι εντύπωση μου, αλλά δεν μπορώ να μην αντιληφθώ μια λογική 2 ταχυτήτων..εμείς οι Πεφωτισμένοι και από την άλλη, τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, τα πειθήνια πρόβατα...
Δηλαδή με αυτήν την πρόφαση, μπορούμε να λοιδορούμε άτομα, τις προσωπικότητες τους και την νοημοσύνη τους, επειδή απλώς αγαπούν κάτι παθιασμένα?
Συγνώμη, αλλά εσείς που κατηγορείτε τους fanboys, δηλώνετε οπαδοί μιας ομάδας??
Εγώ ίδιο το βλέπω...δηλαδή θέλω η ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει, να παίρνει μεταγραφάρες,να σηκώνει πρωταθλήματα και το αντίπαλο της δέος να σέρνεται, να χάνει αποκλειστικότητες τύπου Monster Hunter(oops sorry, τα μπέρδεψα!!)..Θα πρέπει να είμαι μέτοχος για να ταυτιστώ μαζί της???
To Topic afto exei ginei gia plaka kai gia na katalavainei o kosmos ti trela kouvalane tetoia atoma."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Αν προσέξεις μιλάω για "ένα μεγάλο ποσοστό n-fanboys", δηλαδή αρχικά ξεχωρίζω τους n-fans από τους n-fanboys, και από αυτούς επιλέγω ένα μέρος τους για να αποδώσω μία συγκεκριμένη συμπεριφορά. Οπότε ναι αποδίδω κάποια χαρακτηριστικά σε μία οριοθετημένη ομάδα και όχι στο σύνολο. Αυτό το έχω κάνει και σε παλαιότερο post και ορμώμενος από την τοποθέτηση σου το ανέφερα ξανά.
Ειλικρινά δεν προδίκασα ότι ανήκεις σε αυτή την ομάδα, αν και δήλωσες ότι φέρεις το ένα χαρακτηριστό το οποίο της αποδίδω. Τώρα αναφέρεις και το 2ο χαρακτηριστικό που της αποδίδω. Απλά εγώ μίλησα για μία ομάδα που αποκηρύσει τα ελληνικά sites λόγω χαμηλής ποιότητας, ασχετοσύνης και στη συνέχεια τα θάβουν (είναι πουλημένοι κτλ), ενώ έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς. Εσύ αναφέρεις ότι δεν τα επισκέπτεσαι γιατί δεν σε καλύπτει η εγκυρότητα τους και ότι τα κατακρίνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ανήκεις στην ομάδα που εγώ οριοθετώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά που περιγράφεις δεν απέχει πολύ από αυτή που περιγράφω, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ίδιες, αλλά θα μπορούσε να είναι κιόλας αν για παράδειγμα το κράξιμο/θάψιμο κάποιος το εκλαμβάνεται ως άσκηση αρνητικής κριτικής.
Είναι δυνατον να πηγαινεις μεχρι 15 χρονια πισω και να σε ενοχλει μετα το "Hellooo" ; Ειναι αλλες εποχες πως να το κανουμε δηλαδη... Για αυτο ετσι και αλλιως απο το 2005 περιπου τα περιοδικα μετρουσαν αντιστροφα μεχρι να κλεισουν. Αφηνοντας εκτος και το Gamepro που απο το 2003 περιπου ειχε κοψει λογικες console war μας μενει το Games. Δεν θα σχολιασω την ποιοτητα του γενικοτερα, αλλα με ποιο σκεπτικο ειναι περισσοτερο αντιπροσωπευτικο απο τα οσα γραφονται στα διαφορα sites σημερα; Γιατι στην τελικη για το σημερα μιλαμε... Αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ τι γινοταν πριν 8 κα 15 χρονια, για να μην κουραζεσαι κιολασ θα σου πω οτι ατομα που γραφουν σε αυτο το topic ηταν fanboys της nintendo. Mην σου πω πως κι εγω ακομα, αν οχι fanboy, ημουν τουλαχιστον Nintendo fan. To θεμα ειναι οτι κοιταμε να προχωραμε μπροστα οχι να μενουμε κολλημενοι σε κατι.
Υπαρχουν ατομα που παιζουν μονο Pro γιατι ειναι τετοια η φυση του τιτλου που προσελκυει πολλους που δεν ειναι καν Gamers. Aν θες να ψαξεις το αντιστοιχο δεν θα κοιταξεις αυτον που απολαμβανει μονο mario γιατι δεν υπαρχει τετοιος. Αν καποιος παιζει εναν core τιτλο οπως το mario τοτε καλλιστα μπορει να βρει αλλους 10 τιτλους nintendo η μη που να το ενδιαφερουν εξισου. Το αντιστοιχο ειναι η γκομενα που παιζει μονο wii sports. Οπως λοιπον σαν gamers δεν μας ενδιαφερει η γκομενα, ετσι δεν μας ενδιαφερει και ο ποδοσφαιροφιλος που παιζει μονο pro. Ενταξει, θα σου πει οτι το ps3 μονο αξιζει γιατι εκει παιζει pro και εχει δει και αλλα 2 παιχνιδια με ωραια γραφικα, οπως θα σου πει και ο παππους στο καφενειο οτι τα vg ειναι του διαβολου... και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Το "απεύθυνα" είναι παρατατικός και η φράση του έχριζε αορίστου,οπότε...;)
To post που παρέθεσες δεν έχει αλλοιωθεί πέρα από μια έντονη γραφή,οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις.
Επίσης όσον αφορά το ποστ περί Χ360 και ΠΣ3 άμα έχεις κι άλλα άνοιξε θέμα και δώσε.Γουστάρουμε.
Κατά τ'άλλα όσο γράφεις όπως γράφεις,είσαι ευπρόσδεκτος να μείνεις.Που ξέρεις.Μπορεί και να σ'αρέσει.;)
Επίσης, δεν είμαι φιλόλογος αλλά το "απεύθυνα" είναι εξίσου σωστό στον Αόριστο με το "απηύθυνα". Στον Παρατατικό είναι το μόνο σωστό.
On-topic, δε νομίζω να ζήτησε κανείς να αλλάξει ο τίτλος του θέματος ή το περιεχόμενό του. Ξαναλέω πως δεν ήρθα με διάθεση για διαμάχη αλλιώς θα έγραφα ένα "haters gonna hate", "kthnxbai" και θα έφευγα.
Comment
-
Μα σου μίλησα για συγκεκριμένη χρονιά; Γιατί 15 χρόνια πίσω και όχι 2; Και γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτικό το υλικό χρόνων ενός περιοδικού; Δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτει το "15 χρόνια πριν"(επίσης δεν είμαι σίγουρος και τι σχέση έχει το ότι με ενοχλεί το "hello", lol), όμως γνώμη μου είναι πως τα νούμερα πάνε κατ' αντιστοιχία εγκατεστημένης βάσης άρα και ανάλογα με την εποχή. Δεν το προέβαλα προς υπεράσπιση μου αλλά επειδή μου ζήτησε ο Ground Zero ένα τεκμήριο και σε αντιπαραβολή με τα 4-5 fanboys από τα οποία προέρχονται τα μαργαριτάρια πιστεύω πως δείχνει μια σαφή εικόνα.
Το Mario σε αυτή τη γενιά απέκτησε το casual appeal που έχουν άλλοι τίτλοι(Pro, Call of Duty, Guitar Hero) οπότε δεν είναι δόκιμο αυτό που λες. Πρώτα-πρώτα η φίλη μου παίζει μόνο Mario, Age of Empires και... (αχεμ) Angry Birds. Το ότι κάποιος δεν είναι gamer τι σημασία έχει; Αν έρχεται και μου προσβάλλει τις προτιμήσεις μου απέναντι στις δικές του υπό το προσωπείο του gamer, θα τον χαρακτηρίσω fanboy(και θα με ρωτήσει αν τρώγεται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Fanboy είναι ο τυφλά προσκολλημένος φαν, απλά έχουμε μάθει να τον αντιμετωπίζουμε μόνο στο ίντερνετ και μόνο για τα videogames να έχει σημασία ο όρος. Για παράδειγμα, εγώ δηλώνω Pixar fanboy αλλά σε κανένα δεν του καίγεται καρφί. Πάντως, αν θες τη γνώμη μου τα 4-5 άτομα που έχουν σχολιαστεί εδώ δεν είναι αρκετά για να με πείσουν πως τα nindendrones είναι τόσο περισσότερα αλλά αυτό είναι απλά η άποψή μου και όχι ο λόγος που έγραψα εδώ.
Comment
Comment