Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αναφορικά με το post του Gunpei πάντως, επειδή είδα ότι έγινε θέμα και στο chat, για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα, ουδέποτε βγήκε συμπέρασμα για όλα τα μέλη κάποιας κοινότητας μέσω αυτού του thread. Μπαίνει ένα quote και γίνεται χαβαλές πάνω στη συγκεκριμένη τοποθέτηση και μόνο. Το ότι σε ένα forum δε συμμερίζονται όλοι τις ίδιες αντιλήψεις, ότι μπορεί να μην είναι όλοι fanboys ή ότι δεν έχουν όλοι την ίδια ηλικία και ωριμότητα είναι προφανές.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Εν μέσω συντακτικών διορθώσεων και τις προσφιλείς σε σας ειρωνείες, νομίζω πως δεν χρειαζόταν η δικιά μου τοποθέτηση για να απαντήσετε σε ένα πολύ ευγενικό ποστ, με πολύ ενδιαφέροντες τοποθετήσεις...
      Παρόλα αυτά, θα κρατήσω τα όσα θετικά διημείφθησαν μεταξύ μας στο chat...

Comment

• Προτείνω είτε να μετονομαστεί το thread σε Fanboys για αποκατάσταση των ευθίκτων ή να ανοιχτούν άλλα δύο, ή και περισσότερα, με τους ανάλογους τίτλους, για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης.

Comment

• Opoios pistevei oti mporei na parathesei fanboismous ths idia poiothtas pou na aforoun alles konsoles as anoiksei thema den einai apagoreftiko.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Εννοείται πως τα άλλα threads θα πάνε άκλαυτα, αλλά εμείς θα είμαστε νομικά καλυμμένοι, ώρα είναι τώρα να μας τρέχει στα δικαστήρια ο Akira;

Comment

• Η ιδέα είναι καλή. Θα μπορούσαμε, με αυτόν τον τρόπο, να έχουμε μία γενικότερη ιδέα περί φανμποϋσμού, πιθανώς να βγει και μία σοβαρή/ κοινωνικού περιεχομένου συζήτηση από την όλη διαδικασία.

Comment

• Aπλά έλεος, τόσες φορές τα ίδια και τα ίδια λέμε, στις ιδιες ερωτησεις απανταμε ξανα και ξανα.

Γιατι δεν απαντήσαμε; LoL είναι υποχρεωτικό δηλαδή κάθε reply=για το προηγουμενο ποστ;
                Και γιατι να αλλαξουμε τον τιτλο; Δεν μπορω να διανοηθω καποιον λόγο. Αν θέλετε κάντε άλλο thread αλλά μην περιμένετε να γεμίσει πάνω από μισή σελίδα.

Περι fanboysmου είναι άλλο topic.

Comment

• Originally posted by Loggo
                  Αναφορικά με το post του Gunpei πάντως, επειδή είδα ότι έγινε θέμα και στο chat, για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα, ουδέποτε βγήκε συμπέρασμα για όλα τα μέλη κάποιας κοινότητας μέσω αυτού του thread. Μπαίνει ένα quote και γίνεται χαβαλές πάνω στη συγκεκριμένη τοποθέτηση και μόνο. Το ότι σε ένα forum δε συμμερίζονται όλοι τις ίδιες αντιλήψεις, ότι μπορεί να μην είναι όλοι fanboys ή ότι δεν έχουν όλοι την ίδια ηλικία και ωριμότητα είναι προφανές.
                  Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να διευκρινίσω πως στο προηγούμενο ποστ μου δεν καταδικάζω το thread ή τους λόγους για τους οποίους αναρτήθηκε. Η μόνη μου ένσταση είναι για την κυρίαρχη αντίληψη που υπάρχει, όπως κατάλαβα από τα γραφόμενα. Φερ' ειπείν, σε προηγούμενη σελίδα όπου ένας χρήστης αναθέτει χαριτολογώντας στους άλλους quest με θέμα την αναζήτηση του καλύτερου fanboy στο nintendo.gr ή όπου κάποιος άλλος χαρακτηρίζει άτομο του οποίου ουκ ολίγα αποφθέγματα έχουν εμφανιστεί εδώ ως το πιο σοβαρό εκεί μέσα. Φυσικά ο λόγος που το αναφέρω δεν είναι επειδή θίχτηκε η υπόληψή μου[για παράδειγμα, περισσότερο με προσβάλλει ο αυθαίρετος χαρακτηρισμός "εύθικτος" του Imrahil εφόσον αναφέρεται σε εμένα(αυτό με κάνει εύθικτο στο τετράγωνο; )] αλλά επειδή θεωρώ ότι δίνεται τροφή για εσφαλμένες εντυπώσεις που με τη σειρά τους οδηγούν συνήθως σε συμπεριφορές που βλάπτουν αμφότερους.

Όσο αφορά στα fanboys, θεωρώ λογικό μια εταιρία επιδραστική, ιστορική και αποκλειστική στο χώρο όπως η Nintendo να έχει το cult following που έχει και συνεπώς τους φανατισμένους οπαδούς. Όμως από τις δικές μου εμπειρίες έχω διαπιστώσει πως ο φανατισμός υπάρχει σε όμοιες ποσότητες και ποιότητες και στα τρία στρατόπεδα. Γνώμη μου είναι πως εδώ στο forum η μεγάλη πλειοψηφία είναι αρνητικά προκατειλημένη ίσως και δικαιολογημένα. Και ο λόγος που θέλησα να το εκφράσω είναι πως αυτή η γνώμη μου ίσως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. H αρχική άγνοια που εισέπραξα, όπως είπε κι ο Shrinkshady, παρόλα αυτά με προδιαθέτει για το αντίθετο.

Comment

• Eisai eleftheros na kaneis thn arxh gia ta alla stratopeda.
                    Egw den exw vrei oute antistoixh posothta, oute antistoixh poiothta se oses koinothtes exw graftei, opote apo mena toulaxiston prokeitai gia eleipsh paradeigmatwn.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Gunpei αν νομίζεις οτι οι Nintendo Fanboys στην Ελλάδα δεν είναι με διαφορά οι περισσότεροι εθελοτυφλείς. Αν νομίζεις οτι οι συζητήσεις του Nintendo.gr είναι έστω κοντά ποιοτικά σ' αυτές που γίνονται εδώ εθελοτυφλείς και μας προσβάλλεις κιόλας.

Αν νομίζεις μ'αυτά που γράφω οτι είμαι Nintendo Hater μάλλον θα πρέπει να συνεχίσεις να γράφεις μόνο σε Nintendo Forums.

υγ: Όταν είμαι άρρωστος είμαι πολύ άγριος διάολε.

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                        Gunpei αν νομίζεις οτι οι Nintendo Fanboys στην Ελλάδα δεν είναι με διαφορά οι περισσότεροι εθελοτυφλείς. Αν νομίζεις οτι οι συζητήσεις του Nintendo.gr είναι έστω κοντά ποιοτικά σ' αυτές που γίνονται εδώ εθελοτυφλείς και μας προσβάλλεις κιόλας.

Αν νομίζεις μ'αυτά που γράφω οτι είμαι Nintendo Hater μάλλον θα πρέπει να συνεχίσεις να γράφεις μόνο σε Nintendo Forums.

υγ: Όταν είμαι άρρωστος είμαι πολύ άγριος διάολε.
                        Περαστικά.Να μην κράξω δηλαδή Counterstrike,θα φάω καντήλια ε;

Πόσο τέλειο ποστ btw και πόσο σωστό.
                        Carpe diem

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                          Eisai eleftheros na kaneis thn arxh gia ta alla stratopeda.
                          Egw den exw vrei oute antistoixh posothta, oute antistoixh poiothta se oses koinothtes exw graftei, opote apo mena toulaxiston prokeitai gia eleipsh paradeigmatwn.
                          Τι παραδειγμάτων; Μα μια άποψη εξέφρασα. Δεν επικαλέστηκα επιχειρήματα για αυτήν. Επαναλαμβάνω πως η ένσταση μου είναι ο χαρακτηρισμός ολόκληρης κοινότητας.

Φίλε ChrisTop, σεβαστή η άποψή σου, όμως είμαι τακτικό μέλος στο Nintendo.gr και μπορώ να σου αραδιάσω αρκετά πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στην περιγραφή αυτή. Αν δεν κάνω λάθος, ήσουν κι εσύ ενεργό μέλος παλιότερα, οπότε σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου που δεν θες να ασχοληθείς ξανά. Παρόλα αυτά, το ότι κάνουν αισθητή την παρουσία τους παραπάνω οι n-fanboys, δε σημαίνει πως είναι περισσότεροι. Έχω στοίβες από διάφορα περιοδικά, κυρίως GamePro και την άλλη την παρακμιακή φυλλάδα που μεσουρανούσε τότε και μπορώ να πω με σιγουριά πως οι κλινικές περιπτώσεις δε γνωρίζουν σύνορα, χρώματα και gamepads. Είναι εξαπλωμένοι παντού.

Comment

• Comment

• Τι παραδειγμάτων; Μα μια άποψη εξέφρασα. Δεν επικαλέστηκα επιχειρήματα για αυτήν. Επαναλαμβάνω πως η ένσταση μου είναι ο χαρακτηρισμός ολόκληρης κοινότητας.
                              Enow oti den exw dei antistoixous fanboysmous sta alla stratopeda, oute poiotika oute posotika kai eimai periergos na mathw.
                              Efoson exeis esy polla tetoia paradeigmata tha hthela na ta moirasteis mazi mas.
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Σε ένα forum με όνομα nintendo.gr, είναι λογικό να υπάρχει μέσα τεράστιος αριθμός fanboys από αυτά που ξέρουμε και αγαπάμε, και με τα οποία ασχολούμαστε σε αυτό εδώ το thread. Αντίστοιχα fanboys της Sony υπάρχουν στο psp.gr κλπ. Δεν κράζουμε τη Ninty. Kαι με την APOCALYPS3 είχαμε ρίξει γέλιο, και τη Sony κράξαμε όταν τους χάκαραν τους servers, και το Kinect στολίσαμε με διάφορα κοσμητικά επίθετα όταν πρωτοκυκλοφόρησε, κλπ.

Και σαφώς δεν τσουβαλιάζουμε gamers, από την αρχή του thread έχει ξεκαθαριστεί πως δεν μιλάμε για τους fans αλλά τους καμμένους φανμπόυδες της κάθε εταιρίας. Για κάθε εταιρία θα βρίσκονται ένθερμοι υποστηρικτές, και τυφλωμένοι με παρωπίδες fanboys. Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο εδώ μέσα που να μην του αρέσει το Super Mario, ή να μην αναγνωρίζει ως καλά ορισμένα παιχνίδια της Nintendo (Zelda και τα συναφή). Απ' ό,τι φαίνεται όμως, συγκεκριμένα για τη Nintendo έχουμε πετύχει κατά κοινή ομολογία οι περισσότεροι από εμάς, τους πιο φανατισμένους φανατικούς φανμπόυς που ξεπερνάνε σε ποιότητα (δεν ξέρω για ποσότητα) τους fanboys των άλλων δύο εταιριών.

Μιλάμε για Νιντεντάκηδες που κρέμονται από τις πόσες χιλιάδες πωλήσεις έκανε κάθε εβδομάδα η αγαπημένη τους κονσόλα, καταφεύγουν συνεχώς σε συγκρίσεις παιχνιδιών και κονσολών τη στιγμή που μπορούν να απολαύσουν εξ' ίσου τα προϊόντα όλων των εταιριών, κράζουν τις αποκλειστικότητες των άλλων συστημάτων και τις εκθειάζουν όταν εμφανίζονται στην "κονσόλα τους" (Metal Gear Solid anyone :xp, κατακρίνουν τις αδυναμίες των "άλλων" συστημάτων και κάνουν τα τυφλά μάτια για τα συστήματα της "δικής τους" εταιρίας, βλέπουν κάθε εβδομάδα την πορεία των μετοχών της Ninty στο χρηματιστήριο, ταυτίζονται με το sales department της εταιρίας ως μοναδική αλήθεια, χρησιμοποιούν τις πωλήσεις ως e-penis, μηδενίζουν developers επειδή το παιχνίδι που έφτιαξε δεν κυκλοφόρησε στη Ninty, είναι τόσο βαμμένοι που αρνούνται να παραδεχτούν ακόμα και στον εαυτό τους το αν ένα παιχνίδι αντίπαλης εταιρίας ήταν καλό, και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Αυτό το thread είναι ένας φόρος τιμής για αυτούς τους (άγνωστους τις περισσότερες φορές -για εμένα τουλάχιστον-) fanboyz. Αν κάποιος δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, δεν νομίζω πως έχει λόγο να προσβληθεί, από τη στιγμή που έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν βάζουμε τους πάντες σε ένα τσουβάλι και δεν γενικεύουμε. Οι υπόλοιποι που μυγιάζονται επειδή έχουν μύγες, τους αφιερώνουμε τούτο το thread.

Υ.Γ.
                                Κι εγώ πάντως δεν έχει τύχει να δω τόσα κορυφαία περιστατικά από fanboys άλλων εταιριών. Αλλά αν κάποιος έχει υλικό και κάνει την αρχή, να είναι σίγουρος πως θα προσφέρει πηγή γέλιου σε όλους μας.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X