Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ground_zero View Post
    Enow oti den exw dei antistoixous fanboysmous sta alla stratopeda, oute poiotika oute posotika kai eimai periergos na mathw.
    Efoson exeis esy polla tetoia paradeigmata tha hthela na ta moirasteis mazi mas.
    Δυστυχώς δεν ασχολούμαι αρκετά με ελληνικά gaming sites για να φέρω πρόσφατα παραδείγματα. Μόνο στο authority διαβάζω καμιά φορά. Αν ανοιξεις όμως ένα multiplatform περιοδικό οποιασδήποτε περιόδου θα δεις ότι τα γράμματα μίσους ή απλά φανατισμού είναι ποικίλα. Πέρα από αυτό ο φανμποϊσμός δεν υπάρχει μόνο στο ίντερνετ. Υπάρχουν και άτομα τα οποία δεν εμπίπτουν καν στην κατηγορία του gamer και παρόλα αυτά είναι fanboys καθώς μπορεί να υποστηρίζουν τυφλά και μανιωδώς π.χ. Playstation και να παίζουν ουσιαστικά μόνο Pro. Και πίστεψέ με στον κοινωνικό μου περίγυρο έχω πολλά τέτοια παραδείγματα, φαινόμενο που πιστεύω απαντάται πάρα πολύ στην Ελλάδα.

Comment

• Telos pantws emeis edw vazoume kyriws quotable paradeigmata, syxnazw se arketes ellhnikes gaming koinothtes sto internet akomh kai an den asxoloumai na grapsw se para polles apo aftes giati kserw oti exw na kanw me perierga atoma.
      Sto Authority pou les den exw dei kanena paradeigma opws afta pou valame edw.

Ean theleis na moirasteis tipote kai na gelasoume exei kalws, alliws entaksei to oti den thes na kathgoroume to synollo to eipes kai to diavasame, den xreiazetai na poume tipote epipleon epanw se afto to thema.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Gunpei View Post
        Δυστυχώς δεν ασχολούμαι αρκετά με ελληνικά gaming sites για να φέρω πρόσφατα παραδείγματα. Μόνο στο authority διαβάζω καμιά φορά. Αν ανοιξεις όμως ένα multiplatform περιοδικό οποιασδήποτε περιόδου θα δεις ότι τα γράμματα μίσους ή απλά φανατισμού είναι ποικίλα. Πέρα από αυτό ο φανμποϊσμός δεν υπάρχει μόνο στο ίντερνετ. Υπάρχουν και άτομα τα οποία δεν εμπίπτουν καν στην κατηγορία του gamer και παρόλα αυτά είναι fanboys καθώς μπορεί να υποστηρίζουν τυφλά και μανιωδώς π.χ. Playstation και να παίζουν ουσιαστικά μόνο Pro. Και πίστεψέ με στον κοινωνικό μου περίγυρο έχω πολλά τέτοια παραδείγματα, φαινόμενο που πιστεύω απαντάται πάρα πολύ στην Ελλάδα.
        Δεν ασχολεισαι με sites και μας φερνεις για παραδειγμα περιοδικα. Helloooooo ειμαστε στο 2011, οχι στο 2003. Το τι γινοταν πριν 8 χρονια καμια σχεση δεν εχει με το σημερα. Επειδη θελετε να αποδειξετε οτι και οι αλλοι εχουν αναλογα σε ποσοτητα και "ποιοτητα" fanboys θα πρέπει να ανατρέχουμε σε γραμματα περιοδικων, μιας εποχης που το 1/3 των γραμματων ειχαν να κανουν με σουβλακια.:kill:

Αυτος που παιζει μονο pro δεν ειναι καν Gamer και μαγκια του. Τον ενδιαφερει να παιξει pro και αυτο κανει. Δεν αναλωνεται στο να βρει τροπους να υπερασπιστει μια κονσολα που του προσφερει λιγοτερα απο οτι θα ηθελε σαν καταναλωτης μονο και μονο επειδη ειναι απο το Κυοτο.

Comment

• Με αφορμή τη συζήτηση, έκανα μία γύρα σε sites του χώρου και έπεσα στην παρακάτω ανακοίνωση, η οποία είναι και του θέματός μας. Τα παρακάτω πάνε στην κουβέντα περί fanboyz.

Η τιμή του 3DS έπεσε σε πρωτόγνωρα χαμηλά επίπεδα (~30% μείωση), κάποια games ήρθαν (SF64, OoT3DS, SSFIV κλπ) πολλά έρχονται (Mario Kart 7, Super Mario 3D Land κλπ) οπότε οι πωλήσεις γιατι να μην εκτοξευθούν;

Στην Αμερική και μόνο απο τις 19/8/2011 έως και τις 31/8/2011 οι πωλήσεις αυξήθηκαν 260%! Με λίγα λόγα 2,5+ φορές υψηλότερα!

Στην δε Ιαπωνία τα νούμερα ... ζαλίζουν! Οι πωλήσεις στην χώρα του ανατέλοντος ηλίου αυξήθηκαν κατα (κρατηθείτε) 726%!!

Μακάρι να συνεχίσουν σε τέτοιο ή και καλύτερο επίπεδο οι πωλήσεις και η καινούργια αγαπημένη μας κονσόλα να διαδεχθεί στο μέτρο του δυνατου επάξια το DS!
          Αναφέρεται μεν η αύξηση των ποσοστών των πωλήσεων, όμως αυτό πιστεύω είναι λογικό αφού προηγήθηκε τεράστια μείωση τιμής και τους προηγούμενους μήνες οι πωλήσεις της κονσόλας συναγωνίζονταν το Wonderswan. Όμως οκ, το θέμα δεν είναι αυτό, μπορεί οι πωλήσεις να ξεπέρασαν και όλες τις υπόλοιπες κονσόλες μαζί.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ να ελπίζει κάποιος να πουλήσει το 3DS στην κατάσταση που είναι; Και οι πωλήσεις είναι αυτές που θα κρίνουν το πόσο πετυχημένη είναι η κονσόλα η οποία θα διαδεχθεί τον προκάτοχο; Το DS είναι μία πολύ καλή value for money επιλογή για οποιονδήποτε ακόμα και σήμερα, ενώ το 3DS μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία αρπαχτή.

Η Nintendo έβγαλε μία beta έκδοση της κονσόλας σε πανάκριβη τιμή, έριξε την τιμή κατακόρυφα αποζημιώνοντας με παμπάλαια παιχνίδια τους πρώτους κατόχους, και με το που αυξήθηκαν οι πωλήσεις, ανακοίνωσε add-on κουμούτσα, καθιστώντας έτσι το redesign απαραίτητο. Για να το κάνω λιανά, η Nintento ήξερε εξ' αρχής πως θα χρειαστεί να βάλουν 2ο περιφερειακό μοχλό στην κονσόλα, όμως δεν το ανακοίνωσε παρά μόνο λίγο καιρό μετά το price drop, ώστε να πουλήσουν όσο περισσότερα 3DS μπορούσαν. Για ποιον λόγο μπορεί κάποιος να θέλει να συνεχίσει να πουλάει το 3DS τη στιγμή που μας κοροϊδεύει κατάμουτρα; Για να καθυστερήσει το redesign; Όσο υπάρχει κόσμος που το αγοράζει, η Ninty δεν νομίζω να το βγάλει. Εταιρία είναι όπως όλες τις άλλες, και από τι στιγμή που prints money, θα το αφήσει μέχρι να ξεφουσκώσει.

Αν ελπίζουμε να πουλήσει ένα προϊόν που μας αντιμετώπισε με τέτοιον τρόπο, τότε καλά κάνει η Ν και παίρνει τα λεφτά από τα κορόιδα που την υποστηρίζουν. Σαν gamers μας συμφέρει να πατώσει το 3DS στην παρούσα μορφή του έτσι όπως έχει γίνει, ώστε να αναγκαστούν να βγάλουν το redesign full product μια ώρα αρχύτερα, στο οποίο θα αξίζει να ξοδέψει κανείς τα λεφτά του (δεδομένου και του ότι θα έχουν βγει περισσότεροι και καλύτεροι τίτλοι). Αυτό είναι που λέγαμε πως οι Nintyboyz ταυτίζονται με τον τομέα πωλήσεων και ακολουθούν ως πειθήνια πρόβατα την μοναδική αλήθεια της εταιρίας αντί να της ρίξουν μαύρο στον συγκεκριμένο τομέα.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by Gunpei View Post
            Δυστυχώς δεν ασχολούμαι αρκετά με ελληνικά gaming sites για να φέρω πρόσφατα παραδείγματα.
            Όπως έχω αναφέρει και στο πρώτο post μου σε αυτό το θέμα, βασικά μεγάλο ποσοστό n-fanboys έχει αποκηρύξει τα ελληνικά gaming sites, όχι απλά μόνο γιατί τα θεωρούν χαμηλής ποιότητας, αλλά και γιατί τα θεωρούν πουλημένα στις άλλες δύο εταιρείες και κυρίως στη Sony.

Μιλάς για προκατάληψη του forum εδώ, αλλά και γενικότερα των ελληνικών sites/forums, προς την Nintendo και τους n-fans. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα n-fanboys και να σκεφτούν ότι ποτέ δεν θα αντιληφθούν αλλιώς κάποια πράγματα, όταν οι ίδιοι κρίνουν τα πάντα γύρω τους με προκατάληψη. Όταν εγώ θεωρώ εξ' αρχής κάποιον πουλημένο, δεν πρόκειται να αποδεχτώ μία άποψη του, με την οποία διαφωνώ, ως αντικειμενική. Πάντα θα θεωρώ ότι έχει σκοπό να θάψει κτλ.

Για όλες τις εταιρείες υπάρχουν fanboys, αλλά εσύ ο ίδιος που ζεις την κοινότητα της nintendo καλύτερα από μένα και πολλούς άλλους από εδώ, δεν συμφωνείς ότι οι πιο ακραίες απόψεις και τραγελαφικές αντιδράσεις προέρχονται από τους "ορκισμένους" οπαδούς της Nintendo (το αναφέρω έτσι για να τους ξεχωρίσω από τα υπόλοιπα μέλη της n-κοινότητας). Προσωπικά έχω δει και έχω διαβάσει πράγματα που δε τα έχω δει πουθενά αλλού. Θα μπορούσα να αναφέρω παραδείγματα, που με τη μία θα καταλάβαινες που αναφέρομαι, αλλά δε νομίζω ότι έχει νόημα.

Έχεις σε ένα σημείο δίκιο, ότι δεν και τόσοι πολλοί. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για λίγα άτομα, που όμως κάνουν αισθητή την παρουσία τους, και όχι με τρόπο που τους κολακεύει κατά τη γνώμη μου, σε περισσότερα sites από fanboys άλλων εταιρειών.

Comment

• Λοιπόν μιας και δεν είχα ύπνο είπα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Πρώτον είμαι ο akiragr και έκανα αυτό το λογαριασμό για να ξεκαθαρίσω πως δεν συμμετέχω στο forum σαν SrinkShady ή σαν οποιοδήποτε άλλο account που εμφανίζεται κατά καιρούς εδώ μέσα για σας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν με απασχολεί το τι λέγετε για την Nintendo, για τον Miyamoto για τον Iwata ή το Wii και το 3DS.

Απλώς για το αστείο της υπόθεσης να μην μπερδεύονται τα παιδιά σαν τον Imrahill και Scatman ή Spahar και βιάζονται αμέσως να δείξουν με το δάχτυλο ότι είμαι εγώ ο "μασκοφόρος" που έρχεται να υπερασπιστεί την Nintendo όταν την τρολλάρουν οι θαμώνες του G-O.

Προσωπικά όταν έχω κάτι να πω δεν χρησιμοποιώ δόλιες ή πλάγιες μεθόδους σαν τα διπλά account για να αποφύγω την προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί γύρω από το nickname μου σε αυτό το forum. Όποιος έχει τέτοιο θέμα να βγει ανοιχτά και να το πει.

Όσο για το συγκεκριμένο θέμα είναι υποκριτικό να μιλάμε ότι οι trollendo fans είναι οι μοναδικοί με φοβερές αδυναμίες ώστε να μπορούν να συμπεριφερθούν φυσιολογικά όταν είναι παθιασμένοι με κάτι.

Κατά καιρούς έχω διαβάσει τα απίστευτα στο συγκεκριμένο forum αλλά δεν μπήκα καν στο κόπο να κάνω διάλογο διότι θα ήταν πραγματικά πολύ αστείο να ασχοληθώ με κάτι που δεν έχει νόημα, όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας και τα γούστα μας σαν καταναλωτές όπως επίσης δεν δίνω δεκάρα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με το προσωπικό μου γούστο, το αν μου αρέσει η Nintendo ή όχι, αν παίζω στο DreamCast το Shenmue ή στο Xbox360 το Lost Odyssey. Είναι προσωπικές μου επιλογές και αν θέλω να τις συζητήσω κάνω τα ανάλογα θέματα στο εκάστοτε forum και όσοι ασχολούνται με τα συγκεκριμένα παιχνίδια μπορούν να ανταλλάξουν μαζί μου απόψεις. Αυτός είναι και ο λόγος των gaming forum να βρεις ανθρώπους να συζητήσεις για το αγαπημένο σου χόμπι.

Η ύπαρξη και μόνο του συγκεκριμένου θέματος δείχνει ότι η πλειοψηφία έχει σχηματίσει μια άποψη για τους nintendo fans, μια χαρά και δικαίωμά τους. Το αστείο είναι πως δεν σχολιάζουν τι λένε τα trollendo fanboys στο δικό τους forum μιας και δεν υπάρχουν ΑΛΛΑ κάνουν βόλτες σε άλλα fora "παραποιούν" post από μέλη άλλων κοινοτήτων και τα παρουσιάζουν ως "ευρήματα" "μαργαριταριών" για να σχολιαστούν από "πεφωτισμένους" gamers καλλιεργώντας κλίμα για να αισθανθεί το e-penis μιας μειοψηφικής σέκτας "όρθιο" και να δικαιολογήσουν ότι το σπέρμα που τους έφερε στο κόσμο δεν πήγε χαμένο.

Τέτοιο πράγμα ούτε σε μεσημεριανή εκπομπή δεν το έχω συναντήσει τύφλα να έχει η Βάσια Λόη και η Χριστίνα Λαμπήρη που στο κουτσομπολιό και στο kous kous είστε "μανούλες" εδώ μέσα.

Επίσης χαρακτηριστικό της κοινότητας σας είναι πως άτομα σαν το Ground Zero, Spahar, Vaynard, Nooto, Altair, Big Boss είναι γραμμένα στα περισσότερα gaming fora και το έχουν συνήθειο να τρολλάρουν MONO στα θέματα της Nintendo. Μαγκιά τους τα παλικάρια μπορεί να έχουν προηγούμενα με τον Iwata δεν τους παρεξηγώ αλλά είναι υποκριτικό να σχολιάζουν άλλα μέλη από διαφορετικά gaming sites χλευάζοντας τα προσωπικά τους γούστα.

Οι ίδιοι επίσης ήταν κάποτε μέλη στο Greekdojo και το παίζουν ειδήμονες στα fighting games, φωτογραφίζουν το dual shock 3 και ευαγγελίζονται πως είναι το καλύτερο χειριστήριο ever made. ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΙΑ τους! Εγώ ρίχνω τρελό γέλιο όταν διαβάζω τέτοια ποστ αλλά δεν πάω να τα μεταφέρω στο Nintendo.gr στο θέμα για τα Sony Fanboys και να γελάμε με τα "φιλαράκια" μου, το θεωρώ μεγάλη κατινιά, δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και νιώθω σαν ρουφιανάκος που στην ζωή μου δεν έχω καταφέρει τίποτα και προσπαθώ με τέτοιες κινήσεις να βγω από την αφάνεια του τίποτα κάνοντας την avataropersona μου διάσημη με άλλους που έχουν την ίδια κατάντια με μένα.

Για να λύσουμε την απορία σε μερικούς για την προκατάληψη από μέρους μου αλλά και από μέρους σας, το θέμα δεν το έχω με το gamers odyssey σαν κοινώτητα αλλά με μερικά μέλη που είχαμε στο παρελθόν κάποιες προσωπικές διαφορές και γνωριζόμασταν σαν παρέα, δεν έδεσε το γλυκό με μερικούς no problem η ζωη πάει μπροστά και συμβουλεύω και τους ίδιους να κάνουν το ίδιο.

Μην αναφέρεται το nickname μου σας παρακαλώ στις προσωπικές σας συζητήσεις, δεν σας ενόχλησα και προτιμώ να μην με ενοχλούν. Ειδικά όταν οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου έρχονται απρόκλητα.

To account σβήστε, απενεργοποιήστε το ούτε σι άλλος δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω.

καλημέρα σας.

Comment

• Δε χρειαζομαστε e-penis, εχουμε γκομενες.

Comment

• Akira prwta prwta den exw trollarei kamiafora se themata ths Nintendo.
                  Epeita den exw "parapoihsei" pote posts pou exw kanei quote edw.
                  Triton to Dual Shock EINAI to kalytero pad gia Fighting games giati exei to kalytero D-Pad, to de Dual shock 3 synexizei kai exei to kalytero D-Pad.
                  Telos den to paizw eidhmonas sta Fighting games, eimai kai eidika esy eprepe na to ksereis.

Apodeikse oti kapoio apo ta parapanw den isxyei.

Μην με ξανα αναφέρεται σας παρακαλώ στις προσωπικές σας συζητήσεις, δεν σας ενόχλησα και προτιμώ να μην με ενοχλούν. Ειδικά όταν οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου έρχονται απρόκλητα.
                  A epishs mias pou aneferes kai afto, tha hthela na dw kai quote apo mena to opoio na anaferei estw kai mia fora to onoma sou me proklhtiko tropo.
                  Ean den vreis shmainei pws esy prwtos ekanes epithesh sto proswpo mou (mias kai aneferes to onoma mou sto prwhgoumeno post sou enoxlontas me) kai ara ektos tou oti les psemata, mou dineis pleon kai to dikaiwma na xrhsimopoiw kai egw to diko sou onoma sta posts mou apo edw kai pera.

An exeis kapoio provlhma peri aftou kane mou mhnysh.

To "anaferetai" grafetai me epsilon sto telos.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• 1)Πότε παραποιήσαμε ποστς για πες,δώσε κάνα παράδειγμα,αλλιώς μην πετάς έτσι άκυρα τα δικά σου.
                    2)Πότε και που τρολλάραμε την Ν στα φόρα που λες;Δώσε παράδειγμα και πάλι.
                    3)Dual shock 3 sucks στα fighting με ημικύκλια.Απλά δεν βγαίνουν με τίποτα.
                    Carpe diem

Comment

• Sout re esy paizeis fighting games me pad xrhsimopoiontas to stick, den metras
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Gunpei
                        Φερ' ειπείν, σε προηγούμενη σελίδα όπου ένας χρήστης αναθέτει χαριτολογώντας στους άλλους quest με θέμα την αναζήτηση του καλύτερου fanboy στο nintendo.gr
                        Originally posted by Titus View Post
                        ΑΝΤΡΕΣ!

Χρειάζομαι εθελοντές!

Αποστολή είναι να διεισδύσετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί στο Nintendo.gr και να καταγράψετε τις αντιδράσεις των μελών του στο νέο περιφερειακό για το 3DS!

Είναι μια αποστολή αυτοκτονίας που μόνο απελπισμένοι θα την αναλάβουν, αλλά έχω πίστη σε σας και ξέρω ότι θα τα καταφέρετε.

Κερνάω σουβλάκια.
                        Το ποστ είναι στη σελίδα 13 αν θυμάμαι καλά και δεν έχω παραποιήσει κάτι, αν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας. Λίγη προσοχή γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις εκεί που δεν πρέπει. Νομίζω πως σαν κοινωνική συμπεριφορά δεν είναι ιδιαίτερα θεμιτό να διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα κάποιου, οπότε καλό είναι αναφορές σε λεγόμενα να συνοδεύονται από quotes σαν αυτά που γίνονται σε όλα τα θέματα. Δε θέλω να το πάώ σε μύγες και λοιπά έντομα γιατί το θεωρώ εντελώς ηλίθια νοοτροπία και κυρίως μη αντιπροωπευτική του τρόπου με τον οποίο έγραψαν οι καλεσμένοι μας, αλλά θα ζητήσω ακρίβεια.

Από εκεί και πέρα κάθε μέλος του Gamers Odyssey δηλώνει fanboy σε κάτι (εγώ προσωπικά των Legacy of Kain). Αν διασκεδάζουμε περισσότερο με μια συγκεκριμένη μερίδα είναι επειδή τα γραφόμενά τους είναι πολλές φορές αμετροεπή και λίγη σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Δεν καταφερθήκαμε όμως εναντίον κάποιας κοινότητας, δεν ήμασταν καταδικαστικοί ή ισοπεδωτικοί, δεν εισβάλαμε σε κάποια κοινότητα για να την παρενοχλήσουμε με troll posts ή spam και τα όσα παραθέτουμε είναι ανώνυμα. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του.

Σε όλα τα υπόλοιπα θέματα καλύφθηκα από τα υπόλοιπα μέλη, για τα οποία είμαι υπερήφανος που γράφουν εδώ.
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Akira, ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό στο forum που συχνάζεις υπάρχει θέμα, το οποίο δεν τιτλοφορείται με κάποιον πιο ειλικρινή τίτλο όπως το συγκεκριμένο εδώ, και μέσα στο οποίο γίνεται της κατίνας. Μπορεί να μην σχολιάζετε απλά μέλη forum/sites, όπως εδώ σχολιάζονται για χαβαλέ τα λεγόμενα κάποιων, αλλά αντίστοιχα σχολιάζετε άρθρα, νέα, καταστάσεις άλλων sites, συνοδευόμενα με πολλά κοσμητικά επίθετα και πολλές φορές εκ της φαντασίας δημιουργημένα επιχειρήματα που παρουσιάζονται ως αλήθειες, απλά και μόνο για να κράξετε. Έχω άδικο μήπως; Είναι λίγες οι φορές που στο συγκεκριμένο θέμα έχεις εσύ σχολιάσει "να τι έγραψε ο άσχετος" κτλ αντί να πας να το σχολιάσεις εκεί που δημοσιεύτηκε; Ή εκεί αλλάζει το πράγμα επειδή ο άλλος είναι "συντάκτης", ενώ εσύ για το συγκεκριμένο θέμα είσαι απλά ένα "μέλος";

Προσωπικά μέχρι και το username μου έχω δει να αναφέρεται σε εκείνο το θέμα, πολύ καιρό πριν. Οπότε όταν ασκείς μία κριτική σε άλλους, στάσου ρε φίλε λίγο πρώτα στον καθρέφτη, συνειδητοποίησε ότι στην ουσία κάνεις το ίδιο πράγμα σε άλλους και μετά έλα εδώ να μας την πεις για το e-penis μας όσο θες.

Comment

• Originally posted by Jack Cayman View Post
                            Λοιπόν μιας και δεν είχα ύπνο είπα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Πρώτον είμαι ο akiragr και έκανα αυτό το λογαριασμό για να ξεκαθαρίσω πως δεν συμμετέχω στο forum σαν SrinkShady ή σαν οποιοδήποτε άλλο account που εμφανίζεται κατά καιρούς εδώ μέσα για σας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν με απασχολεί το τι λέγετε για την Nintendo, για τον Miyamoto για τον Iwata ή το Wii και το 3DS.

Απλώς για το αστείο της υπόθεσης να μην μπερδεύονται τα παιδιά σαν τον Imrahill και Scatman ή Spahar και βιάζονται αμέσως να δείξουν με το δάχτυλο ότι είμαι εγώ ο "μασκοφόρος" που έρχεται να υπερασπιστεί την Nintendo όταν την τρολλάρουν οι θαμώνες του G-O.

Προσωπικά όταν έχω κάτι να πω δεν χρησιμοποιώ δόλιες ή πλάγιες μεθόδους σαν τα διπλά account για να αποφύγω την προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί γύρω από το nickname μου σε αυτό το forum. Όποιος έχει τέτοιο θέμα να βγει ανοιχτά και να το πει.

Όσο για το συγκεκριμένο θέμα είναι υποκριτικό να μιλάμε ότι οι trollendo fans είναι οι μοναδικοί με φοβερές αδυναμίες ώστε να μπορούν να συμπεριφερθούν φυσιολογικά όταν είναι παθιασμένοι με κάτι.

Κατά καιρούς έχω διαβάσει τα απίστευτα στο συγκεκριμένο forum αλλά δεν μπήκα καν στο κόπο να κάνω διάλογο διότι θα ήταν πραγματικά πολύ αστείο να ασχοληθώ με κάτι που δεν έχει νόημα, όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας και τα γούστα μας σαν καταναλωτές όπως επίσης δεν δίνω δεκάρα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με το προσωπικό μου γούστο, το αν μου αρέσει η Nintendo ή όχι, αν παίζω στο DreamCast το Shenmue ή στο Xbox360 το Lost Odyssey. Είναι προσωπικές μου επιλογές και αν θέλω να τις συζητήσω κάνω τα ανάλογα θέματα στο εκάστοτε forum και όσοι ασχολούνται με τα συγκεκριμένα παιχνίδια μπορούν να ανταλλάξουν μαζί μου απόψεις. Αυτός είναι και ο λόγος των gaming forum να βρεις ανθρώπους να συζητήσεις για το αγαπημένο σου χόμπι.

Η ύπαρξη και μόνο του συγκεκριμένου θέματος δείχνει ότι η πλειοψηφία έχει σχηματίσει μια άποψη για τους nintendo fans, μια χαρά και δικαίωμά τους. Το αστείο είναι πως δεν σχολιάζουν τι λένε τα trollendo fanboys στο δικό τους forum μιας και δεν υπάρχουν ΑΛΛΑ κάνουν βόλτες σε άλλα fora "παραποιούν" post από μέλη άλλων κοινοτήτων και τα παρουσιάζουν ως "ευρήματα" "μαργαριταριών" για να σχολιαστούν από "πεφωτισμένους" gamers καλλιεργώντας κλίμα για να αισθανθεί το e-penis μιας μειοψηφικής σέκτας "όρθιο" και να δικαιολογήσουν ότι το σπέρμα που τους έφερε στο κόσμο δεν πήγε χαμένο.

Τέτοιο πράγμα ούτε σε μεσημεριανή εκπομπή δεν το έχω συναντήσει τύφλα να έχει η Βάσια Λόη και η Χριστίνα Λαμπήρη που στο κουτσομπολιό και στο kous kous είστε "μανούλες" εδώ μέσα.

Επίσης χαρακτηριστικό της κοινότητας σας είναι πως άτομα σαν το Ground Zero, Spahar, Vaynard, Nooto, Altair, Big Boss είναι γραμμένα στα περισσότερα gaming fora και το έχουν συνήθειο να τρολλάρουν MONO στα θέματα της Nintendo. Μαγκιά τους τα παλικάρια μπορεί να έχουν προηγούμενα με τον Iwata δεν τους παρεξηγώ αλλά είναι υποκριτικό να σχολιάζουν άλλα μέλη από διαφορετικά gaming sites χλευάζοντας τα προσωπικά τους γούστα.

Οι ίδιοι επίσης ήταν κάποτε μέλη στο Greekdojo και το παίζουν ειδήμονες στα fighting games, φωτογραφίζουν το dual shock 3 και ευαγγελίζονται πως είναι το καλύτερο χειριστήριο ever made. ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΙΑ τους! Εγώ ρίχνω τρελό γέλιο όταν διαβάζω τέτοια ποστ αλλά δεν πάω να τα μεταφέρω στο Nintendo.gr στο θέμα για τα Sony Fanboys και να γελάμε με τα "φιλαράκια" μου, το θεωρώ μεγάλη κατινιά, δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και νιώθω σαν ρουφιανάκος που στην ζωή μου δεν έχω καταφέρει τίποτα και προσπαθώ με τέτοιες κινήσεις να βγω από την αφάνεια του τίποτα κάνοντας την avataropersona μου διάσημη με άλλους που έχουν την ίδια κατάντια με μένα.

Για να λύσουμε την απορία σε μερικούς για την προκατάληψη από μέρους μου αλλά και από μέρους σας, το θέμα δεν το έχω με το gamers odyssey σαν κοινώτητα αλλά με μερικά μέλη που είχαμε στο παρελθόν κάποιες προσωπικές διαφορές και γνωριζόμασταν σαν παρέα, δεν έδεσε το γλυκό με μερικούς no problem η ζωη πάει μπροστά και συμβουλεύω και τους ίδιους να κάνουν το ίδιο.

Μην με ξανα αναφέρεται σας παρακαλώ στις προσωπικές σας συζητήσεις, δεν σας ενόχλησα και προτιμώ να μην με ενοχλούν. Ειδικά όταν οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου έρχονται απρόκλητα.

To account σβήστε, απενεργοποιήστε το ούτε σι άλλος δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω.

καλημέρα σας.

Comment

• "λογικό είναι να σου αρέσει το ff 13 φίλε. όταν έχεις μία κονσόλα που έχει μόνον κακά παιχνίδια, το χειρότερο κακό μπορεί να σου φανεί πολυτέλεια. δε σε κατηγορώ.... "
                              Carpe diem

Comment

• nai auto itan top

Comment

Working...
                                X