Εν τω μεταξύ μ'αρέσει που οι περισσότεροι που αποθεώνουν τη Valve και το HL2 δεν έχουν ασχοληθεί με το πρώτο.Ο ορισμός του ότι να'ναι Fanboy.Αποθεώνουν μια εταιρεία για 1-2 το πολύ παιχνίδια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Asxeto alla diavasa ta posts tou Vetus sto Ninty.gr
Vetus:
Όχι ότι έχει νόημα που πόσταρα εκεί αλλά με έτρωγε ο πισινός μου για λιγο flaming (Ok, και για ν' ακουστεί η φωνή της λογικής κι ας μην έχει την κατάλληλη ανταπόκριση):
http://www.gamers-odyssey.com/forums...?t=1475&page=7
Tελικά είμαι ολίγον τι troll κι αυτό δεν είναι καλό διότι ισοδυναμεί με άσκοπο χάσιμο χρόνου που θα μπορούσα ν' αξιοποιήσω παίζοντας κανά παιχνίδι (κοινώς, βαριέμαι πολύ). Υπάρχει θεραπεία γιατρέ;
"Malwarebytes" δείχνει πως πρόκειται για επικίνδυνη σελίδα.
Loooooooooooool! ΧD Πράγματι πρόκειται για επικίνδυνη σελίδα...κατά κάποιο τρόπο.Βασικά δεν γνώριζα καν για το thread αυτό αλλά ούτε που μ' ενδιέφερε. Απλά χθες επειδή συζύταγα μ' ένα φίλο μου για το πόσο βλαμένο είναι το Sonic fanbase κι επειδή γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο forum είναι τίγκα από δάτους αντί ν' ανοίξω ξεχωριστό thread αποφάσισα να μιλήσω για το Sonic fanbase στο συγκεκριμένο thread με αφορμή το σχόλιο του Phantom Duck. OK, αφού απάντησα και στο post του Scatman δεν έκατσα να διαβάσω τις μετέπειτα απαντήσεις διότι ξέρω τι κοτσάνες θα πούνε.OK, διάβασα λάθος ημερομηνία, βλακεία μου. Αλλά παραδέξου το ότι ισχύει στην περίπτωση σου ότι είχες την μύγα και μυγιάστηκες. Κι αυτό διότι αυτό που έθειξα δεν ήταν η κοινότητα gamers-odyssey αλλά τα ντροπιαστικά Sonic fanboys όπου τυγχάνει να είναι αρκετά μαζεμένα στο gamers-odyssey. Εξάλλου, όπως πολύ σωστά το τοποθέτησε ο geo2004z το thread επρόκειτο για fanboy wars κι όχι για forum wars. Τέλος, είναι τελείως ειρωνικό να μας συμβουλεύεις να μην ασχολούμαστε με το τι γράφουν στο gamers-odyssey κι από την άλλη να το παίρνεις πατριωτικά που θίξαμε - κατά την γνώμη σου - την εν λόγω κοινότητα. Οπότε εσύ είσαι αυτός που πρέπει να χαλαρώσεις.
Εν πάσει περιπτώσει ας μην δώσουμε άλλη διάσταση στο θέμα.
Anyway an den antexeis na sou thn leme edw kai sto animeplanet tote kalytera tha htan na kleineis ligo to stomataki sou h aplws na voutas thn glwssa sou sto myalo sou (to poio?) prwta prin milhseis.
En pasei periptwsei afou eisai asxetos GENIKA me to gaming kai to ti symvenei gyrw sou, kalytera na parathseis teleiws to athlima kai aplws na pas na kryfteis sthn sphlia sou opou den tha se dei kanenas poia.
Epeidh kai emena me trwei ligo o pisinos mou gia flaming, psifizw nai gia ban.
Tetoiou eidous fanboys den ta thelw sto Forum, opoios allos symfwnei as to pei."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ton afisa gia poly kairo kai pleon den vriskw asteia ta post tou."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
LOL
ρε με τι ασχολητε αυγουστιατικα ο κοσμος!!
απο ποτε εξισωνονται τα sonic fanboys (wat?? τα ποια? που βρισκομαστε στο 1990?) με χρηστες sonic fans του gamers odyssey που δειχνουνε να εχουνε υγειης αντιληψη για την gaming πραγματικοτητα? το ποσο ευκολα διαστρεβλονονται καποιες καταστασεις απο μερικα ατομα εσκεμμενα και η αναγκη τους να βαλουνε ταμπελες σε αλλα ατομα και κατεπεκταση σε καποια fora (λανθασμενες και ολας) ειναι κωμικοτραγικο,
αντε λευτερια στους jaguar, στους 3do, και στους neo geo fans !! αυτη η υποκατηγορια υποκατηγοριας της υποκατηγοριας των fanboyz θα μας αποσχολησουν τον σεπτεβριο, φημες λενε οτι κατοικουνε στον αρη δεν πλενονται ποτε, επισης οσοι καταφεραν να τους δουνε απο κοντα λενε οτι κατεληξαν μετα απο χρονια μυστηριωδως νεκροι:phil:ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
γεμιστε τιγκα τρεις σελιδες facepalms και μετα κλιδωστε αυτο το σαποιο thread προσβαλλει την νοημοσυνη ολων μας
Comment
-
Νταξει ρε παιδια με Wii και DS να τρωνε σκονη πως να τη παλεψει, ολη μερα στο nintendo.gr να γλειφεις το κωλο της μαμας ε καποια στιγμη βαριεσαι και βγαινεις και αλλου να ξεσκασεις...
Comment
-
+1 Ground, τώρα είδα και εγώ τα posts,
επίσης, +1 στον Altair, έκανε κάτι που θα ήθελα πολύ να το είχα κάνει και εγώ.
Loooooooooooool! ΧD Πράγματι πρόκειται για επικίνδυνη σελίδα...κατά κάποιο τρόπο.Βασικά δεν γνώριζα καν για το thread αυτό αλλά ούτε που μ' ενδιέφερε. Απλά χθες επειδή συζύταγα μ' ένα φίλο μου για το πόσο βλαμένο είναι το Sonic fanbase κι επειδή γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο forum είναι τίγκα από δάτους αντί ν' ανοίξω ξεχωριστό thread αποφάσισα να μιλήσω για το Sonic fanbase στο συγκεκριμένο thread με αφορμή το σχόλιο του Phantom Duck.
Θα ήθελα να είχε ανοίξει thread, θα είχε να πέσει πολύ θάψιμο.
Δεν υπήρχε αφορμή για την "διαμάχη" που έγινε, η αφορμή ήταν ο Vetus, πραγματικά γελοία συμπεριφορά, από αυτόν άρχισε ο κάθε AkiraGR και άλλοι που δεν ήταν καν στο forum να κριτικάρουν το forum και μάλιστα συγκεκριμένα μέλη. Εγώ ψηφίσω ban, δεν υπάρχει λόγος να μένει μέλος στην κοινότητα αν καίγετε ο κώλος του για flaming, ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, να πας αλλού να ξεδώσεις!
EDIT
Α και αφού κράξατε τόσο την κοινότητα, κοιτάχτε μια στον καθρέφτη ρεεεε!
Comment
-
Κοίταζα όλα τα προηγούμενα ποστς και θυμήθηκα ένα παλιό photoshop μου που όμως θα είναι πάντα επίκαιρο
Το σύνδρομο τωv Ninty fans:
Το θυμάται κανείς?
Το δημιούργησα βασιζόμενος σε αντίδραση μέλους για ανάλογο θέμα.
Σχετικά με τον Vetus, παρά τις παιδικές αντιδράσεις του σε θέματα Nintendo ~που αδικούν τον ίδιο~ , γνωρίζει πολύ περισσότερα απ'όσα δείχνει εδώ και είναι καλό παιδί. Αλλά αυτό το μη μου την Ninty τάραττε πρέπει κάποια στιγμή να το αποβάλει..." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Sorry alla oute kalo paidi einai, oute gnwrizei perissotera aposo deixnei kai afto to apodiknyei kathe post tou se ola ta forum pou ton exw petyxei."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Το ότι γνωρίζει κάποιους τίτλους που καλώς ή κακώς δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους,δεν δείχνει ότι έχει γνώσεις.Καμένος είναι και το παίζει ψαγμένος.Τώρα το αν είναι καλό παιδί,εντάξει,δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένα κωλόπαιδο μεταξύ μας,όλοι καλοί είμαστε.
Ωραίο photoshop Scatman. ;)Carpe diem
Comment
-
Μέτα από unboxing και χάζεμα του παιχνιδιού στο Wii είχα την φαϊνή ιδέα να βάλω το Xenoblade στον Dolphin με 1080p αναλύση και Χ2 Anti aliasing. Το παιχνίδι απλά πατάει ότι έχει βγει σε HD μηχάνημα μέχρι σήμερα..... Μιλάμε είδα λεπτόμέριες που έχει το παιχνίδι που στο Wii δεν φαίνονται λόγο χαμήλης ανάλυσης. Παράδειγμα η μάχη με τους δύο τιτάνες στο εισαγωγικό video με άφησε με τα σαγόνια στο πάτωμα, είδα επιγραφές και texture στο σπαθί του Mechonis που πραγματικά μένεις μ@λ@κ@ς, να μην μιλήσω για τα περιβάλλοντα και τους χαρακτήρες που τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο ζωντανά και ευδιάκριτα.
Μάλλον θα το συνεχίσω εκεί σε full HD μεγαλείο.
Και εγώ στο Dolphin σε 1080p το παίζω το παιχνίδι και όντως το art direction είναι πολύ όμορφο, αλλά από εκεί και πέρα το παιχνίδι οπτικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα upscaled (στο dolphin) παιχνίδι προηγούμενης γενιάς και κάτι παραπάνω. Για κάποιους φυσικά οπτικά πατάει κάτω τους 100άδες τίτλους των άλλων κονσολών και του PC....
Comment
-
Den yparxoun perivalonta, mono perivalon xaxaxa"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
που να το εβλεπε και με x8 anti aliasing θα ελεγε οτι παταει και την επομενη γενια hahah
το παιχνίδι και όντως το art direction είναι πολύ όμορφο, αλλά από εκεί και πέρα το παιχνίδι οπτικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα upscaled (στο dolphin) παιχνίδι προηγούμενης γενιάς και κάτι παραπάνω.
Comment
Comment