Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vetus όταν γράφεις για Ninty-protection δίνεις ρεσιτάλ. Επίσης, φοβερή ευθυξία. Το thread αναλώνεται σε μία καμμένη κατηγορία fans τους οποίους προσπαθείς να υπερασπίσεις. WTF?
    Έχεις καταλάβει σε ποιούς αναφερόμαστε ή απλά είδες πάλι τον τίτλο κι έβγαλες συμπεράσματα?

Fan boys της Sega!? LooooL
    2011 έχουμε! Η δεκαετία του '90 πέρασε ανεπιστρεπτί (δυστυχώς).

Άλλο Sonic fans κι άλλο Sega fans. Δεν είναι αλληλένδετα αυτά τα 2.
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Nαι, κατάλαβα για ποιούς μιλάς, μην λέμε τ' αυτονόητα Captain Obvious. Για οποιαδήποτε εταιρεία και να μιλάμε τα fanboys είναι ντροπή για την κοινότητα. Κι εγώ π.χ. είμαι Pokemon fan άλλα όταν βλέπω πιτσιρίκια στον δρόμο που παίζουν σαν αποβλακωμένα μόνο Pokemon λες και δεν υπάρχει κανά άλλο παιχνίδι στο DS (έστω και κανά Kirby ρε @#$%^&* μου) μου 'ρχεται να τους πάρω το DS, να το σπάσω και να τους πω "Άντε παίξτε κανά κρυφτό @#$%^&*!". Η απάντησή μου δεν έχει να κάνει με την θεματολογία του thread (που και σκασίλα μου στο κάτω-κάτω) αλλά στην άποψη του Phantom Duck ότι το Nintendo fanbase είναι το χειρότερο ξεχνώντας ή αγνοώντας το πόσο χειρότερο είναι το Sega fanbase (να ξανατονίσω ότι γουστάρω την Sega μπας και το καταλάβεις; ). Aλλά βέβαια ως συνήθως καταλαβαίνεις ό,τι σε συμφέρει. Αλλά ας μην σου χαλάσω το χατήρι.

Originally posted by Scatman View Post
      Fan boys της Sega!? LooooL
      2011 έχουμε! Η δεκαετία του '90 πέρασε ανεπιστρεπτί (δυστυχώς).
      Kάποιοι όμως είτε νομίζουν ακόμα ότι είναι στην δεκαετία του '90 (για πολλούς και διάφορους λόγους που βαριέμαι ν' αναλύσω) είτε θα ήθελαν ακόμα να είναι στην δεκαετία του '90 όπου η Sega ήταν "κυρίαρχος των παιχνιδιών". Αν δεν το 'πιασες το νόημα...λυπάμαι.

Originally posted by Scatman View Post
      Άλλο Sonic fans κι άλλο Sega fans. Δεν είναι αλληλένδετα αυτά τα 2.
      Κι όμως είναι. Κυρίως από την στιγμή που ο Sonic είναι απόκτημα της Sega. H μόνη διαφορά είναι ότι οι Sonic fanboys είναι η επιτομή της ηλιθιότητας και της ντροπής.
      - Anime based on videogames list -

Comment

• Δεν υπαρχουν Nintendo haters σε αυτο το forum. Μονο nintendo fanboys haters.
        Do a barrel roll!

Comment

• Το "καταλαβαίνω ότι με συμφέρει" είναι προφανώς δικό σου χαρακτηριστικό και τα παραδείγματα πολλά. Πρόσφατα πάλι παρερμήνευσες μία πρόταση μου στο ρετρό thread που ενώ έγραψα κάτι πολύ θετικό για το DS/Wii ~εάν θυμάμαι~ , μου καταλόγησες το ακριβώς αντίθετο! Μη με βάζεις στη διαδικασία να ξεθάψω post, δε θέλω.

Captain Obvious λοιπόν , ο Phantom Duck αναφέρεται στα καμμένα πλήθη. Όταν μιλάμε για καμμένους fans τότε ναι κι εγώ και πολλοί άλλοι συμφωνούν ότι η Ninty έχει τους πιο γραφικούς. Δεν κατηγορεί κανείς την "μαμά" αλλά τις ανώριμες αντιδράσεις κάποιων απ'τα παιδιά της.

Τώρα το παράδειγμα με τα πιτσιρίκια και τα Πόκεμονς δεν το έπιασα. Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς κολλάει.

Τη δεκαετία του '90 κυρίαρχος ήταν και πάλι η Nintendo. Και ήταν ωραία δεκαετία να τη ζήσει κανείς από πλευράς gaming κι όχι κυριαρχιών. Τέτοιες αντιλήψεις πάνε πίσω τα άτομα όχι μόνο σαν gamers αλλά κι ανθρώπους απ'την άποψη ότι υποτιμούν τους εαυτούς τους..

Ο Sonic είναι πλέον multiplatform. Το ότι τον "κατασκεύαζει η Sega, δε λέει κάτι μιας και η εταιρεία δεν έχει ούτε κονσόλα ούτε το κύρος του παρελθόντος.
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Σας θαυμάζω πάντως... Προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με ένα άτομο που μας λέει ότι το fanbase της Nintendo είναι καλύτερο από της sega γιατί στηρίζει και τις μπουρδες που βγάζει η nintendo, ενώ οι άλλοι μόνο γκρινιάζουν επειδή για χ ψ λόγους δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν...
            :smoke::smoke::smoke:

Comment

• Originally posted by Vetus View Post
              Χείροτερα από τα fanboys της Sega; Δεν νομίζω. Ειδικά το fanbase του Sonic είναι το πιο ηλίθιο που 'χω συναντήσει ποτέ μου. Κι η κυκλοφορία του Sonic 4 το απέδειξε περίτρανα. Ιδού δύο μόνο παραδείγματα από τα χιλιάδες που θα βρεις:

Kαι στο λέω όχι ως hater αλλά ως fan της Sega και του Sonic.

Toυλάχιστον το καλό με άλλα fanbase είναι ότι υποστηρίζουν κι αγαπούν την αγαπημένη τους σειρά ακόμα κι όταν βγάζει μπούρδες. Αντιθέτως, ακόμα κι όταν η Sega βγάζει καλά παιχνίδια και κυρίως καλά Sonic παιχνίδια τα fanboys του ακόμα γκρινιάζουν νοσταλγόντας τις "παλιές, καλές εποχές της Sega". Ναι, λες και δεν έβγαζε και παλιότερα η Sega μπούρδες. Σταματήστε ν' αποθεώνετε τόσο πολύ το παρελθόν! Δεν λέω, retro maniac είμαι κι εγώ, στο παρελθόν έχουν βγει αρκετά παιχνίδια που μέχρι και σήμερα θεωρούνται κλασσικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παλιές εποχές ήταν πάντα κι οι καλύτερες. Απλά ήταν διαφορετικές. Και γενικά οι κάθε εποχή έχει και τα καλά της και τα κακά της. Το θέμα είνα να εκτιμούμε τα καλά της και να κράζουμε τα κακά της.

Από 'κει και πέρα η συζύτηση δεν έχει νόημα σ' ένα forum που είναι τίγκα στους Nintendo haters (είναι σαν να μπαίνω σ' ένα fan site για το Pro Evolution και ν' ανοίγω thread με τίτλο "Ποιό είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι;") αλλά είπα να μπω μετά από τόσο καιρό μονάχα για να μιλήσω περί Sonic fanbase (με αφορμή μια συζύτηση που είχα χθες μ' ένα φίλο μου που είναι κι αυτός Sonic fan για το πόσο ηλίθιο είναι το Sonic fanbase) γνωρίζοντας ότι το forum είναι τίγκα από δάτους. Κι αν δεν είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τον αγνό fan που ξέρει τι του γίνεται από ένα διανοητικά καθυστερημένο fanboy που δεν ξέρει τι θέλει...μάλλον ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία. Keep on trollin' baby!
              Ρε συ βετους πραγματικά απορώ με εσένα.Ενώ απέδειξες ότι είσαι άτομο που έχει να πει 5 πράγματα και έχεις ανοίξει κάποια threads τα οποία εγώ τουλάχιστον διάβασα με ενδιαφέρον,κάνεις κάποια ποστ όπως το ανωτέρω το οποίο πραγματικά δεν στέκει.Που είδες νιντεντο haters εδώ μέσα;Ίσα ίσα,η πλειοψηφία των μελών του φορουμ έχει όλες τις κονσόλες της νιντεντο και δεκάδες παιχνίδια για αυτές και ένα από αυτούς είμαι και εγώ καθώς επίσης ΚΑΙ ο σκατμαν.Επίσης,κανένας δεν αμφισβήτησε την ποιότητα των franchises της νιντεντο.Ποιο το νόημα της κόντρας;Χαλάρωσε λίγο,δώσε τόπο στην οργή,προσπάθησε να συμμετάσχεις στο φορουμ και θα δεις ότι υπάρχουν άτομα που είναι σε θέση να κάνουν χαλαρή/χομπιστικη συζχήτηση.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

Comment

• Lol milise kai o Vetus o Arxi nintendo Fanbloyas gia agno fan ti allo tha akousw thee mou.
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει πως ξεθάφτηκε ένα άκυρο σχόλιο που έκανα πριν ένα χρόνο . Όπως λέει και ο τίτλος, αναφέρομαι στα Nintendo FANBOYS. Όλα τα fanboys όλων των εταιριών είναι πάρε το ένα και βάρα το άλλο, όμως κατά κοινή ομολογία η Nintendo έχει καταφέρει να έχει τα πιο διασκεδαστικά από δαύτα, επομένως το thread είναι ένας φόρος τιμής προς αυτά. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν γιατί δημιουργήθηκε ένταση από το πουθενά.

Πού κολλάει το πόσο καλή είναι η Nintendo ή το πόσο βλαμμένο είναι το Sonic Fanbase:whip:; Μπορεί η Nintendo να είναι η καλύτερη εταιρία ever και οι Sonic fans το πιο "δεν-ξέρω-τι-θέλω" κοινό, εδώ πέρα όμως μιλάμε για Nintendo Fanboyδες.

Τώρα αν θέλετε να βάλουμε κάτω πολλά fanbases και να συγκρίνουμε το διανοητικό τους επίπεδο και το overall τους I.Q., I'll pass, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγει άκρη για τέτοια θέματα. Ανοίχτε κάνα άλλο thread αν θέλετε, τούτο 'δω είναι για τα fanboys της Ninty που τόσο ξέρουμε και αγαπάμε

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by Vetus View Post
                    Για οποιαδήποτε εταιρεία και να μιλάμε τα fanboys είναι ντροπή για την κοινότητα. Κι εγώ π.χ. είμαι Pokemon fan άλλα όταν βλέπω πιτσιρίκια στον δρόμο που παίζουν σαν αποβλακωμένα μόνο Pokemon λες και δεν υπάρχει κανά άλλο παιχνίδι στο DS (έστω και κανά Kirby ρε @#$%^&* μου) μου 'ρχεται να τους πάρω το DS, να το σπάσω και να τους πω "Άντε παίξτε κανά κρυφτό @#$%^&*!".
                    Το παράδοξο είναι ότι δεν υπάρχει και κάνα άλλο.

Ποιο Kirby ρε;:xp:

Εντελώς ΑΣΧΕΤΟ, τι σχέση έχει το παιδί που του αρέσουν τα pokemon με ένα καθυστερημένο πάνω από το pc που το μόνο που κάνει είναι να θάβει reviews;

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
                      Το παράδοξο είναι ότι δεν υπάρχει και κάνα άλλο.
                      Εχμ wat???
                      Do a barrel roll!

Comment

• Eντάξει, υπάρχουν, αλλά in my opinion τα μόνα games που αξιζουν στο DS είναι τα pokemon για αυτους που παίζουν pokemon, τα castlevania και το mario bros.
                        Όλα τα άλλα puzzle και select and click τέτοια είναι casualies, δεν τα μετράω.

Comment

• Phoenix wright,Professor layton would like to have a word with you.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• LOL

Σουρεαλισμός και βαρβαρότητα.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Αχ ποτε θα μπει η apple για τα καλα στο gaming,εκει να δειτε fanboys.Τωρα ανταγωνίζονται τα τσικο για το ποια ειναι τα καλυτερα fanboyz 2ης κατηγοριας

ΗΔΗ εχουν αρχισει και παιρνουν αερα με το shovelware του store της apple και νομιζουν πως κατακτησαν το gaming.

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
                                LOL

Σουρεαλισμός και βαρβαρότητα.

damn! μεσα στο μυαλο μου εισαι

Comment

Working...
                                X